Sziasztok!
Hát lányok Évit tényleg el kell küldeni máskor is nyaralni.
Tegnap megbeszéltük Mátráékkal,h. megnyerjük az ötöst és Évit elküldjük a Bahamákra 1 évre.
Évi mit szólsz hozzá??
Csajok! (Brill, Angie, Mátra) Nagyon jól éreztük magunkat tegnap este és rettentő boldog vagyok,h. végre személyesen is talizhattunk.
Örülnék ha ezekre a spontán talikra máskor is sor kerülne.
Tudtok valamit a szoc.pol korhatáráról? A pár mindkét tagjára vonatkozik?
Huhu Lányok, mensisen fájdogál a pocim.Elvileg ma vagyok a 27 cn-en, ha a műtét napja volt az 1cn.
Lehet,h. egész pontosan fog megjönni?? Ennek most örülni kell és szorítani Nekem,h jól jöjjön meg,mert az azt jelenti,h. a szervezetem „túlélte” a vetélést. És akkor akár a 18-i kontroll után ,lehet megint próbálkozni.
Jó nem sietem el, de már annyira vágyom arra,h. legyen valaki megint a pocimban.
Mátra!
Vigyázz magatokra nagyon!!! A topictalit csúsztatjuk akkor? Nem akarsz majd új vonalzót csinálni??? A tábla pedig tényleg meghozza a várva várt sikert!!
Rolly!
Nagyon köszönöm a szavaidat, nagyon jól esnek és sok erőt nyújtanank.
Én is ebben bízom,h augusztus 26-a után minden jó lesz. De közben meg attól félek,h. megint túl sokat kérek az élettől, vagy nem?! Jó utat kívánok Nektek! Én is nagyon szeretlek Téged, és érezzétek jól magatokat!
Remélem,h 21-én este még tudunk majd beszélgetni itt,mert mi 22-én utazunk Nyíregyházára.
Brill!
Annyira örülök,h. taliztunk személyesen, a páromnak is nagyon szimpi voltál.
Azt mondta örül,h. ilyen jó emberekkel barátkozom.
Remélem,h. Nekem is és Neked és mindenkinek sikerül a baba mihamarabb. Erősítsünk arra amit tegnap beszéltünk. Mindannyian pocilakóval tolongjunk majd Mátra szülőszobája előtt.
Marshallt én is szeretném látni. Hol dolgozol? otthon van a kozmetikád?Megnéztem az esküvői képeiteket. Csodaszép voltál!!
Jucmuc!
Várom már nagyon az eredményeiteket,h. kiderüljön mi miért is van. Köszönöm, igen próbálok erősödni, bízom benne,h találok valahol munkát, jön az esküvő és itt van Mátra nekem Példának (hisz a babáink egy idősek lettek volna) h, nem szabad feladnom és szeptember-októberben , de legalábbis a kontroll orvosi vizsgálat után újra belevághatunk. Én is azt kívánom Neked,h minél hamarabb pocilakód legyen.
Juca!
Nem is akarom én őket ügyvéddel fenyegetni. Valamiért megtörtént ez és próbálom a jó oldalát nézni. (Bár még nem látom, de biztos van)
Érdekes ez amit írtál az augusztus 26-ról..
de majd kiderül. Azért majd ha zebrás leszek, megkérnélek,h. nekem is hasonlóan csodás példányt rakj fel.
Hova mentek nyaralni? Nagyon köszönöm amit írtál rólam Évának, nektek is köszönhetem az akaraterőmet.
Niki!
Köszönöm, próbálok erőt meríteni most főleg Mátrából.
Ez nagyon jó példa számomra, és nem teszem félre a babatémát, nem is tudnám. Pont tegnap este mondtam a Páromnak,h ha nekem most várnom kellene egy évet, abba belehalnék.
(mármint arra értem,h addig nem próbálkozhatunk)Megnéztem a pocid még1x, és nagyon szép, és te is.
Heni!
Nincs mit, kérdezz bátran, szívesen segítek amiben tudok.
Irodai, adminisztratív munkakörben gondolkodom elsősorban. Nagyon szorítok Neked is,h. ez a zebracsorda téged is elérjen. Mikor fogsz tesztelni?
Anikó!
Gratulálok az első szuridhoz, ez volt az első lépés a babád (babáid, ahogy Brill mondta tegnap) felé.
Már veled is nagyon találkoznék.
Panka!
Köszönöm Neked is én is nagyon szeretném. De egyre jobban hiszem,h Istennek célja volt azzal,h. elvesztettem a babámat és a munkámat. Remélem jó úton haladok..
Bizony nagyon gyorsan telnek a napok. Én is megnézem az expresszt, 2-3 oldalt a neten, kicsit beszélgetek veletek és már este van és még semmit nem csináltam.
Én is imádkozom érted,h. elmúljon a cisztád.
Eszti!
Nincs mit, szerintem is kezdetnek próbáljátok ki a párnát. És így még a
is jobb lesz. (Szerintem):oops:
Én is azt hiszem,h. mindennek oka van. Lehet azért veszítettem el egy hónapja a babámat és most az állásomat,h. a kistestvérkéjének jobb legyen majd.
Mert ha nem vesztem el a babát, akkor még mindig van állásom, tehát ennek oka volt..
Monyo!
Én áldásom adom az augusztusi terhességedre.
Én már lefoglaltam az októbert és pocakostársakat keresek.. Hogy vagytok? Párod szedi a ginsenget? És te?
Norwell!
Drága úgy örülök,h. itt vagy.
És,h. Kende babát is elhoztad Nekünk. Annyira édes, és szép kisbaba. Én is nagyon remélem,h minden megoldódik, őszintén megsúgom,h annak örülnék a legjobban, ha már a jövő hónapban ott csücsülne valaki a pocimban ismét.
Bár Apa tegnap pedzegette,h. talán ki kellene mennünk 1 évre külföldre, de ugye akkor addig nem lehet baba. Hát én nem lelkesedtem az ötletért.
Junko!
Te is nagyon rendes jány vagy ám,h. így bátorítasz.
Én is abban bízom,h minden rendbe jön. Küldj még képet, annyira jó nézegetni. Én is szeretnék ilyen helyen élni. A cicáid egyszerűen tündériek.. Nagyon csini vagy!!
Panka!
Te egy tündér vagy!
Köszönöm a szurkolást! Én meg továbbra is problémamentes pocakosságot kívánok!
Angie!
Nagyon boldog vagyok,h. személyesen is megismerhettelek.
Küldtem mail-t. És ugyan nagyon szerettem volna,h. együtt babásodjunk, de annak sokkal jobban örülnék, ha Te és Monyo már augusztusban babások lennétek.
Én imádkozom érted. Mikorra mész az eredményért?
Éva!
Dejó,h. jelentkeztetek! Jó régen nem voltál már, és szinte hihetetlen, de hamarosan a kezedben tarthatod Virágot!:D Azért ahogy időd engedi, gyere!!Én is szívesen hiradóznék, de aug.26-án összeházasodunk és Nyíregyházán leszünk, ahol sajnos ritkán leszek netközelben.
Anita!
Nagyon sajnálom a mensid.
Köszönöm Neked is a bíztatást és én is hasonló szépeket tudok Neked (is) kívánni!:D
Csibe!
Köszönöm amit írtál. Úgy legyen? Gábor hogy érzi magát??
Szalai Heni!
Üdv. Közöttünk.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Timi!
Annyira kedves vagy.
Bizony ennek az állásnak nagyon tudnék örülni.
Babának meg mégjobban.
Hova mentek nyaralni? Mire visszajöttök már férjnél leszek!:lol: Kristóf egyszerűen tündéri.
Annácska!
Köszönöm neked is. Én is remélem,h sikerült talpra állni, teljesen és végre jó jön. Tudom és igazad van az lesz életünk egyik legszebb napja.
Most hétvégén megyünk haza, megrendeljük a menyasszonyi tortát, a csokrokat stb. Biztos közelebb kerülök lelkileg az esküvőhöz. Hát nem valószínű,h. megyünk nászútra, sajnos nem állunk úgy anyagilag,:( így meg,h. munkahelyem sincs MÉG! Főleg…. De azért még bízunk benne,h. talán el tudunk menni pár napra valahova.
Mire jó a málnalevél tea? Lehet,h. át fogok menni a 2.nőire.Peti hogy van? Szépek vagytok a képeken!!!:lol:
Zsúka!
Amint tudsz gyere, mert várunk!!!!:D
Dido!
Hurrá, de jó,h. itt vagy!
Ne hülyéskedj, dehogy veszünk ki a táblából emiatt. Mindenkinek van ilyen negatív hullámvölgye, ugye lányok.
Én nagyon szeretném ha tudnál jönni, mert nagyon szeretünk.
Móni!
Mi ugyan nem ismerjük egymást, bár régebben elkezdtem olvasni a topic elejét, még Babusékat, de a mostani formában képtelenség visszaolvasni.
Engedd meg,h. tiszta szívből gratuláljak és boldog, problémamentes pocakosodást kívánjak!!:D
Na én pedig megyek vissza állásokat keresgélni,meg főzni valamit Apának!
Puszi!