Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok! :D

Heni!
Örülök,hogy megjöttetek és hogy jo volt! :D
Köszönöm, az elsőnél én is mindig annak érzem magam! :lol:
De aztán rájövök hogy azért alapjáraton egy beszari alak vagyok! :roll:

Monyo!
Ari vagy!Fájni nem fájt inkább féltem! :shock:
Pedig nem ez volt az első életemben! :shock:
De valahogy az első mindig nehéz de aztán megszokja a szurkálást az ember! :wink:

Panka!
Hasba van a szuri! :)
A farost már nem vállalom! :roll:

Niki!
Ez igen! :D
Gyönyörű kismama vagy!
Nagyon csinos!Szerencsés vagy a sulyod miatt! :D

Norwell!
Gyönyörűséges Kendebaba! :D
Tényleg csodaszép habteste van! :D

Pupy!
Nagyon édes a terved! :D
Ezt már szeretem! :wink:

Angie!
Hazaértél az eső elött? :?: :?:

Évi!
Örülök,hogy jelentkeztél és annak még jobban hogy jol vagytok! :D

Anita!
Nagyon sajnálom! :cry:
Végig kell csinálnotok a 6 inszemet?
Én jártam 8 honapig kinezhez!A tudatalatti blokkokat oldja fel!Jo érzés volt mindig amikor nála voltam de a célt nem sikerült elérnünk! :(

Juca!
Szuper az összefoglalo! :D

Mátra!
Drága, elmondani sem tudom mennyit jársz a fejembe! :D

Csibe!
Köszönöm szépen! :D

KépKépKépKép
aniko24

Drága Lányok!
Holnap hajnalban elutazunk és csak 21-én este jövünk haza. Kép
22-én igyekszem írni Nektek!!

Nagyon fogtok hiányozni, rengeteget fogok Rátok gondolni!!!

Vigyázzatok Magatokra, egymásra, szeretteitekre!

És remélem, sok-sok új zebra fogad majd a táblában!

További szép nyarat kívánok Nektek, és nagyon szeretlek Titeket!!!!
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat és a jókívánságokat és a zebra gyűjteményt!!!

Vacakol a netem, úgyhogy nem nagyon tudok jönni, csak gondoltam, hogy beköszönök!!!

Mátra! Megy Neked a drukk!!! Biztos, hogy nem véletlen lett pozitív az a teszt!!!

kacsa14

Sziasztok! Mi is babaprojekt előtt állunk a párommal. Tudnátok nekem meselni a tapasztalataitokró?
Mit tudtok a Kaáli intézetről?
szalai heni

Előre is köszönöm
szalai heni

Nagyon várom. Körülbelül mennyi idő után van eredmény?
szalai heni

Rolly!
Nagyon jo pihenést nektek!Érezzétek jol magatokat és élvezzétek a nyarat és egymást! Kép

Kacsa!
Sajnálom hogy vacakol!
De gyere amint tudsz mert mindent tudni szeretnénk ami történik veled! :D

Heni!
Üdvözöllek közöttünk! Kép Én a Kaáliba járok.Esetleg te is?

KépKépKépKép
aniko24

Szia Anikó!

Igen mi is a Kaáliba járunk, vagyi még csak a konzultáción vagyunk túl.
Neked milyen tapasztalataid vannak?
Ki az orvosod?

Puszi
Heni
szalai heni

Szia!
Én már régota járok a Kaáliba Kováts doktornőnek vagyok a betege!Most van a második lombik folyamatban vagyis ma volt az első szurim!
Nekem jok a tapasztalataim ugy emberileg mint szakmailag mindenkivel!Remélem neked is ilyen lesz!Itt sokan vagyunk Kaálisok ebben a topikban!
Kihez jártok?
És ha nem indiszkrét akkor miért?
Volt már valamilyen beavatkozásod?

KépKépKépKép
aniko24

Szia!

Mi a Bernáth doktorhoz járunk.
Azért van rá szükség, mert van egy beteségem van amivel születtem.
Még nem volt semmi beavatkozásom, most kezdjük az elsőt.
Még időpotot kell kérni az orvoshoz, a párom vizsgálatának az időpontja jövőhétem lesz.
Mi a menete pontosan ennek az egésznek

Puszi
Heni
szalai heni

Hali!

Üdv Szalai Heni!Neked is kívánok mielőbbi zebrát :lol: ,vagyis babát :lol:

Kacsa!
Köszi a privit, lehet megpróbálom, az itt van mellettünk(a rendelő)
Hogy vagytok kettecskén? :lol:

Rolly!
Nagyon jó pihenést, töltdj fel enerdzsivel :lol:

Mátra!
Mi újság?Merre vagy?Hogy vagy?

Már megint este van.Olyan gyorsan telnek a napok, pedig itthon vagyok, és alig csinálok vmit :oops:
Azt hittem lassabban fog telni, de tévedtem.Itthon is van mindig vmi dolog.Az esőt nem küldenétek erre is?
Ha jól hallom már közeledik,szupergyorsak voltatok, köszi :lol:

Mentem aludni, jó éjt mindenkinek!És szép álmokat! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Előre is elnézést, ha kihagyok vkit, de csak sietve olvastam vissza…

Kacsa :) Szívből gratulálok neked a Kiskacsához :lol: :lol: :lol: Ugye érdemes volt bízni a kis mikropetében? :lol: :wink:

Mátra :) Neked is gratulálok a babókához, vigyázz nagyon magatokra!

Heni :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Cipruson :D Én is voltam még évekkel ezelőtt és nekem is nagyon tetszett! Mi akkor Limassolban voltunk. Jó lenne, ha egy kis törp is befészkelte volna magát a pocidba! :wink:

Pupy :) Nagyon drukkolok neked, hogy megkapd az iskolatitkári állást! Igazán megérdemelnéd! Aztán utána jöhet a kis pocaklakó is! :D

Juca :) Kinga tündéri édes kislány! És szerencséd is van, hogy ilyen jó az alvókája :lol:

Anikó :) Hány szurit fogsz még kapni? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de ezt magadnak adod be, vagy doki adta be? Katiékkal mi újság? Beindult a szopi? :?:
Teszek fel 2 képet Kristófról :D

Niki :) Csinos vagy és nagyon helyes a pocid! :D Nevetek van már? Tudom, hogy Buborék nemét nem akarod elárulni, de azért gondolom van nevetek mindkét eshetőségre, nem? :?:

Norwell :) Kende baba nagggggyon cuki! :lol:

Évi79 :) Jó, hogy újra jelentkeztél, már aggódtunk, hogy nincs-e vmi bajotok… :? A tudósítást én is vállalnám, csak kicsit necces lenne a dolog, mert aug. 20 és 27 között nem leszünk itthon :( Melyik kórházban fogsz szülni?

Anita! Sajnálom, hogy megjött :cry: Nincs neked progi hiányod véletlenül??? :?: A kineziológia oldással foglalkozik. Kicsit bonyolult így elmagyarázni. A lényeg, hogy a kineziológus kérdéseket tesz fel, amire a tested önkéntelenül válaszol bizonyos mozdulatokkal, amiket nem tudsz befolyásolni. Sokan nagyon jókat mondanak róla, én kétszer voltam, de nekem nem volt meggyőző… bár gondolom ez függ a kineziológustól is.

Rolly :) Jó pihenést kívánok nektek, te is nagyon fogsz hiányozni nekünk!

Szalai Heni! :) Üdv itt és mielőbbi babásodást kívánok!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Niki!

Annyit volt mar emlegetve a sport szelet, hogy en is megkivantam :D
Itt is lehült most egy kicsit az idö, esett is rendesen. Legalabb ma nem kell öntözni :)
Nagyon szep pocakod van, egyre nagyobb, es tenyleg csak a pocak nö!

Aniko!

De jo, örülök, hogy tul vagy rajta, :) es, hogy nem is volt olyan szörnyüseges! Igy a legközelebbitöl mar nem felsz majd annyira! Mindennap kell menned szurira?

Matra!

Ez nagyon jo hir! GRATULALOK! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Es imadkozom ertetek, hogy minden rendben legyen!
Nagyon vigyazz magadra, es nyugodt legy, nem lesz semi gond!

Junko!

Köszönöm, aranyos, hogy gondoltal ram! Most van böven a fagyasztomban :D

Pupy!

Nem kivansz sokat! Söt en azt kivanom Neked, hogy minden egyes vagyad valjon valora igy szep sorban, ahogy leirtad! :D

Norwell!

Ha itt lenne a közelemben Kende baba haaaat azt hiszem megzabalnam! :D

Jo ejt mindenkinek!

Judit
jucmuc

Bocsánat, hogy most csak magamról. A páromnál vagyok (:)) Méág semmit nem tud, majd reggel, ha minden OK. Csodás estét töltöttem Brillel, Angieval Pupyval és a barátjával.

Holnap, ha tudok jelentkezem, ha nem valakinek megy sms.

Megyek, mert kell a gép az ifjúságnak.

Puszi, jó éjt mindenkinek.
mátra

Sziasztok :)
Hétvégén csak olvasni tudtam, mert a lányom bitorolta megint a gépet :lol:

Kacsa, Mátra :)
Hatalmas gratula a zebrácskákhoz :)
Nagyon boldog és probléma mentes pocakosodást kívánok :)
Kép

Mátra :)
Csak pozitívan, tudod, hogy ez mennyire fontos :)
Drukkolok ezerrel :)

Pupy :)
Örülök, hogy ilyen optimistán állsz a dolgokhoz :D Annyira jó látni, hogy kezdesz talpra állni Kép
Készülj az esküvődre :) Az lesz életed egyik legszebb napja és nem szabad, hogy beárnyékolja bármi is ezt a felhőtlen örömöt :)
Drukkolok, hogy minden terved valóra váljon :D
Nászúton gondolkodtatok már?

Juca :)
Nagyon szép Kingácska, a haja meg elképesztő :D
Az imára emlékszem :) Úgy látszik tényleg bejönnek a nyaralások :lol:

Anikó :)
Gratula az első szurihoz, ügyi vagy :) Kép

Niki :)
Nagyon helyes kis pocakod van :) Komolyan irigykedem :P

Norwell :)
Kende baba nagyon édes :)

Éva :)
Atyám, már te is finiselsz :shock: Drukkolok nagyon :)
A málnalevél tea tényleg nagyon sokat segít :) Nekem ennek köszönhető ( na meg persze a fantasztikus szülőszobai csapatnak :wink: ) a sérülésmentes szülés :D
A teát úgy készítettem, hogy 2 púpozott kanál füvet leforráztam és 10 percig hagytam állni. Eleinte napi 2 pohár, aztán a 38. héttől 3-4 is lehet :)

Rolly :)
Érezd jól magad és csupa-csupa pozitív gondolattal térj vissza :)
Jó pihenést neked 8)

Heni :)
Üdv a csapatban, mielőbbi babásodást :)

Timi :)
Kristófka nagyon édes :)

Judittoknak Boldog névnapot :)
Kép

Rólunk:
Annamari a Balcsin van, csütörtökön megyünk érte apával :)
Petike ma megkapta az oltását :( Akkor még nem is sírt, de azóta vígasztalhatatlan. Fája lába és így nem is rúg-kapál :( Egésznap ölbebaba volt, most is az ülésében ringatom :( Na de sebaj, legalább már nem lázasodnak be ezektől az oltásoktól és holnapra kutya baja sem lesz :)
Pénteken végre kicsit ki tudtunk kapcsolódni. Aquarena-ban voltunk :) Nagyon klassz volt, még apával is tudtunk egyet csúszni. Annamari magától ajánlotta fel, hogy vigyáz Petire, hogy mi is tudjunk csúszni :) Itt van néhány kép :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Rolly!
Nagyon jó pihenést! Kapcsolódjatok ki, amennyire csak lehet! :)
Én sajnos nem ígérhetek visszaérkezésedre zebrát, de remélem vkitől "kapsz" egyet... :)

Jucmuc!
Továbbra is drukk, hogy csütörtökön jobbak legyenek az eredmények és persze Nálad is minden gyulladásmentes legyen! Kép

Juca!
Összefoglaló Neked sem okozott gondot... :D Jó igy egyben látni a történéseket! :)
Miket tud már Kingababa!!! Tényleg hihetetlen. :)
Megérkezrtt az eső és a lehülés... Marshall továbbra is légkondipárti. (tiszta Apja! :lol: )

Niki!
Szóval ilyen az, ha egy kockahas nőlni kezd... :lol:
Nagyon szép vagy! :)

Heni!
Teszthez Kép
Várjuk a képeket!

Aniko!
Ügyi vagy! (Tudod, holnap is délelött kell döfni... rutinból :wink: )
Angie nem ért haza az eső elött... :D , sőt fogalma sem volt a "pusztításról"... Fedett helyen volt (jó társaságban)! Csak egy szó: Árkád :D :wink:

Norwell!
Gyönyörű Kendebaba! :D
Recept??? :D :wink:

Junko!
Lassan ér oda az ima... ez van... Kitartás! :)

Panka!
Tuti a csapat, igaz? ... :wink: :D

Évi79!
Én is szívesen tudósítok, ha itt az idő! (Főleg, ha éjszaka esedékes... :lol: )
Kímélő életmód így a vége felé! :) Húú, tényleg mennyire a vége már.

Anita!
Nagyon sajnálom... :cry:
Kell a pozitivitás! Másképp nem megy! :)

Csibe!
Sziiiaaaa!
Növögettek? Mekkora már a pocak? Láthanánk most kívülről is? :D

Szalai Heni!
Üdv közöttünk! Kép Én is kaális vagyok. Ha már úgy alakult, hogy segítség kell, a legjobb helyen vagy! Lesz pocaklakód! :wink:
Pontosan mi érdekel? A vizsgálatoktól kezdve az egész v már csak a stimus rész?

Timika!
Kristóf milyen nagy már! :)
Megzabálom! A szemekről esetleg egy közelit kaphatunk (ha nem árt a fotózás neki!)...? :)

Annácska!
Petinek gyógypuszik! Kép Nagyon jók a képek! :) Köszi!

Pupy!
Állásnak utánaolvastam... Drukk! :)
Komolyan mondom, eddig is tudtam, hogy aranyos vagy, de ez a személyes tali... Kép Meglesz minden, amire vágy! Biztosra veszem! Kép Párod is nagyon kedves fickó! :D (Jó választás :wink:)

Mátra Kedves!
Hogy bírtad ki???
Reggel is ott lesz a két csík! :) (csak ne a Clear Blue-t csináld meg! Sokkal erősebb lett volna a mostani is egy másik teszten!!!)
Kezd el az agyadnak is betáplálni a dolgot! :)

Angie!
Hazaértél? Remélem!
Jó volt Téged is látni! :) Sajnos továbbra is informácioéhségem van... Rövid volt a minitali! (főleg nekem :mrgreen: ) Folyt köv.! :D

Szép álmokat Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Sziasztok!

Én vagyok az első???

Mátra!

Azt elfelejtetted mondani,hogy Clearblue tesztet csináltál! Így még másabb a leányzó vagy kisfickó fekvése. Remélem az ötyék gatyába ráztak!

Annácska!

Olyan jó látni a képeket, Annamari gyönyörű, bár az életben még szebb, Peti baba meg nagyon ügyes, hogy már strandra mentek vele. Tényleg kis mosolygós manó!

Timi!

Kristóf nagyon helyes, ahogy peclkesen ül. A szemei...Nektek is ugyanolyan bordűrötök van, nálunk nagyon nagy tetszést arat!

Heni!

Üdv itt, érezd jól magad körünkben!

Tali: Angie ötletére reagálva: nekünk úgy is jó! A következő röptalit pedig szervezhetitek Dkeszire is!

tjuca

Jó reggelt!

Tábla, majd később. Megcsináltam a tesztet (Gabriel) és szépen látszik a két csík.
Nehezen bírtam ki az este, főleg a hosszú hazafelé úton, de mikor a párom elkezdte mondani, hogy egy.-két év még lesz baba, akkor már nem nagyon bírtam , de hős voltam.
Reggel már fél hatkor élbredtem és mentem tesztelni. Hát megint nagy kaland volt, de nagyon jól lehet látni a zebrácskát, már nem halvány. Aztán elmondtam neki, hoy nem is kell addig várni. Két kérése volt:
1. Ne aludjak többé anyámnál
2. Ha valami gond van, akkor ne essek nagyon kétségbe.

Az elsőt tudom telejsíteni, a másodikat nem biztos...
Ja, és marha buszke MAGÁRA. :roll: :roll: :lol: MErt megint ő az ügyes, hogy ott a baba.

Tulajdonképpen mi a baj a Clearblue-val? Túl erős? vagy túl gyenge?

Anikó!
Akkor ma megint szuri?

Juca!
Helyre tettek, de volt e felől egy pillanat kétséged is?! :lol:
Alakul a dolog már fejben is. :)

SzalaiHeni!
Maradsz velünk?

Annácska!
Gyönyörűek vagytok.

Timi!
Álomszép baba!

Még egyszer köszönök mindent és a tegnapi talit különösen.
Bocsánat, ha valaki kimaradt.
mátra

Mátra!

Most nem tudom az egységet, de a Qupido 20 Gabriel 25 Clearblue pedig 50-es, tehát, a legutolsóhoz kell legtöbb HCG, hogy lehessen látni a második csíkot!!!
Nagyon helyes, mert most óvatosságra igen, depire egy csepp szükséged, és okod sincs!!!

tjuca

Jó reggelt lányok!

Képzeljétek, csoda történt: Kristóf még mindig alszik :shock:

Mindenkinek köszönöm szépen Kristóf dícséretét, nagyon aranyosak vagytok! :lol:

Brill :) Csak azt a képet tudom feltenni, amit a múltkor feltettem, az még közelebbi és jobban látszik a szeme :wink: Hagyományos géppel nem akarok közelebbit csinálni, a digi pedig hétvégére lesz kész.

Juca :) A bordűrt én is akartam írni, csak kiment a fejemből :oops: Nálunk is nagy tetszést aratott, ez volt az első dolog, amit Kristóf komolyabban elkezdett nézegetni 8)

Annácska :) Nagyon szépek vagytok a képeken! :lol: Klassz hely lehet ez az Aquarena! Sajnálom, hogy Petit ennyire megviseli az oltást, Kristóf szerencsére könnyebben vette… :cry:

Mátra :) Úgy örülök, hogy ma már erősen látszott a 2. csík is! :D Kérlek nagyon vigyázz magatokra! Most lehet, hogy nem leszek népszerű azzal, amit írok, de csak a ti érdeketekben mondom: főleg az első trimeszterben szorítsd a minimálisra a kommunikációt anyukáddal! Nem hiányoznak az izgalmak és az, amit az izgalmak okozhatnak… Remélem nem haragszol meg, hogy leírtam! :oops: :oops: :oops: Még vmi, aztán ígérem, befogom: magamról tudom, hogy milyen nehéz kivárni, de a baba érdekében szerintem várj még 2-3 hetet a következő UH-val, hadd növögessen szépen békében.
A Clearblue, ahogy Juca is írta, azért halványabb, mert csak magasabb HCG koncentrációt mutat ki.

Régi topiklakók, figyelem! :!: Tessék megnézni a fenti topikot, egy nagyon jó hírt olvashattok benne! :wink:

Szép napot mindenkinek!

Timi

Kép

KépKép

KépKép
timika

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Most már izgatott vagyok, remélem nem fog megjönni:)

Brill:

A képekhez nem tudtam eljutni tegnap, majd talán ma. Nagyon mérges vagyok egyébként, mert ez a tegnapi brutális eső valami kárt okozott az autómban és most meghalltam közlekedés szempontjából. Férjemet nyaggatom állandóan, hogy hívjuk a szerelőt, mert addig nemigazán tudom intézni a dolgaimat. Elég szép távolságokat kéne megtennem, erre tessék. Azt már nem is említem, hogy olyan hangja lett, mintha le akarna szakadni a fél oldala. Egy vagyon lesz, állítom...:(

Heni!

Üdvözöllek én is...:) Remélem minden kérdésedre választ kapsz és boldog órákat fogsz itt eltölteni!

Legyen szép napotok!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Mátra! Kacsa!

Ez nem semmi :lol: Jót tett, hogy Évi elment nyaralni :wink:

Gratulálok! Kép

Kép
Kép
Ági279

matra hip hip hurra:)

junko.a ferjem nem szedi amert nem tudtam eddig venni.
te mennyiert vetted a pempot es hol?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Mindjárt jövök, csak visszaolvasok, csak valakiek tartozom valamivel: :wink:
Mátra!!
Ezt Neked küldöm tiszta szívből! Tudod amit írtam, kicsit olyan mintha Nekem is szólna ez,h. van remény! Hisz a babáink egy idősek lettek volna..... Nagyon Boldog és Nagyon szép Áldott Állapotot kívánunk Lacival!!
Kép
Vendég

Szép jó reggelt MINDENKINEK!

Mátramami!
Köszönöm szépen az sms-t! És a tegnapi talit is. Nagyon jól éreztem magam veletek, és tényleg, ahogy Brill is írta, nagyon rövid volt az idő. Még úgy dumcsiztam volna legalább 2-3 órát.

Pupy!
Jó volt megismerni téged élőben is, nem csak a betűid és hangod alapján. Cuki kis család lesztek, és lesz baba is nagyon hamar. Majd októberben összehozzuk az a zebrát mindketten.

Brill!
Kár, hogy olyan későn értél oda, de jó volt, hogy tudtál jönni. Remélem is, hogy folyt.köv. de minél hamarabb. Már mondtam Mátrának, hogy minél többször rántson össze bennünket. Szeretem az ilyen villám találkozókat. Ezek szoktak a legjobban sikerülni. Marshallt pedig mielőbb látni szeretném!!! Jó hazaértem, sőt, útközben még a férjemet is begyüjtöttem, mert reggel papucsban és rövidgatyában idult útnak. Minden tökéletesre sikerült!!!

Anikó!
Ahogy Brill írta, én szárazon megúsztam a vihart, de olyannyira, hogy egyszer nézem a telefonomat az Árkádban (miközben teljesen elmerültünk Mátrával a dumcsiban), és 7 nemfogadott hívás. Az egész családom pánikszerűen telefonált, hogy élek-e vagy mi van velem. Nem értettem, hogy miért vannak annyira oda. Aztán este nézem a hírekben a pusztító vihart. Ma megy a második szuri? Nagyon ügyi vagy, és nem utolsó sorban bátor! De én ezt mondtam már neked, és te szerényen kimagyaráztad, hogy nincs igazam. Pedig igenis nagyon ügyi vagy, és ezt így gondolom, akár mit is mondasz nekem :D

Ági!
Most akkor hogyan tovább? Nem akarsz elmenni egy maszek centrumba. Ott nagyobb eséllyel csinálják ezeket a beavatkozásokat. Tudom, nem olcsó mulatság, de mivel az orvosi leleteid már megvannak, és fel tudod mutatni a korábbi háromról a papírt, lehet, hogy egy csomó vizsgálatot nem kellene már újra csinálni. Én nagyon-nagyon drukkolok neked, és kérlek, ne add fel, mert lesz gyereket. A dokim azt mondta, hogy ma már mindenkinek lesz gyereke (azaz nagyon kevés, az akinek nem, 100-ból 1-2).

Heni!
Izgi nagyon. Mennek a drukkok!

SzHeni!
Kép
Sok sikert kívánok a lombikhoz! Szabad tudni, hogy mi a gond? Írtad, hogy vele születtél. Csak ha nem vagyok indiszkrét!

Timi!
Kristóf nagyon édes, azokkal a hatalmas kék szemekkel. És milyen sok haja van!

Zsúka!
Úgy tudom, hazajöttél. Már nagyon hiányzol! Gyere, és mesélj, na és persze, egy képkirálynőhöz illően várom a nagyon sok képet.
Hogy van kicsi lelked? Sikerült totál kikapcsolódni?

Évi77 azt mondta, hogy kénytelen lesz meghosszabbítani a nyaralását, ha így halad a zebrásodás. Én kértem, hogy legalább még egy hónapot maradjon, hogy aki nem került sorra, is beleessen ebbe az "áldott" nyaralásba. ÉN IS!!!

Búcsúzom, mert van itt munka dögivel....
Vendég

Sziasztok!

Mátra, Kacsa!
Gratulálok a két csíkocskához! Kívánom, hogy problémamentes és boldog várandósságotok legyen!
Juca!
A málnalevél teát mikortól kell inni?
Timi!
Kristóf egy kis vasgyúró és gyönyörő kék szemei vannak!:)
Mi jól vagyunk, talán jön a hűvösebb idő-ebben reménykedek, mert iszonyúak a nappalok.
Pénteken megyek első NST-re.

Szép napot Nektek!Bogi
dbogica

Lányok!

Tegnap azt beszéltük Mátrával és a lányokkal, hogy eltolnánk a találkozók dátumát két héttel, így a három választható dátum a következő lenne:

szeptember 2., 9. és 16.

Mátrának mondtam, hogy segítek összegyűjteni az időpontokat, ezért arra kérnélek benneteket, hogy priviben vagy e-mailben küldjétek el, hogy kinek melyik időpont felel meg (azért priviben v. e-mailben, mert így egyszerűbb lesz összegyüjteni, és nem kell bogarászni a milliónyi üzenet között).

Remélem, ezúttal sokkal többen leszünk, és megismerhetünk még több topiklakót (majdnem pocaklakót írtam, de végülis az is jó).
Vendég

Mátra!

Akkor most már tényleg gratulálok. :) :) :) Csak nyugalom.

Anikó!
Neked pedig az első szurihoz. :) Hős vagy.

Anita!
Sajnálom, hogy nem jött össze.

Csibe!
Most nem vagyok annyira nega. Elég jó a hőm.
És még nem is kértem elnézést, hogy olyan kukaberci voltam a találkozón.

Timika!
Szívesen a kis cápát.

És egy-két hangulatkép otthonról:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Bogi!

málnalevél teát az utolsó hónapban szokták inni. Akinek minden rendben, annak a 36-37. héttől ajánlják, úgy, ahogy Annácska írta. Ha nagynak saccolják a babát, és várható, hogy előbb érkezik, akkor egy picit előbb is el lehet kezdeni, ha viszont már korábban kezd valaki nyílni, akkor nem kell inni, vagy csak nagyon későn, hogy nehogy hiányérzete legyen. Drukk az NST-hez! A Margitban nem, de az Imrében szoktak ajánlani gátra olajat, az is jó lehet, de arról sajnos nem tudok semmit, ha érdekel kérdezd meg azokat, akik az Imrében szültek.

tjuca

Sziasztok!

Emlékeztek még rám :D :?: :!:
Köszönöm azoknak akik hiányoltak, nagyon jól esik.

Kacsa, Mátra!
Gratulálok Nektek és nagyon boldog, problémamentes pocakosodást kívánok!!!

Anikó!
Mennek a drukjaim a lombikhoz!!!!!, de tudom, hogy egy hónap múlva már Neked is lesz zebrád :D

Üdv. minden újnak, és mielőbbi pocakosodást kívánok Nekik!!!

Visszaolvasni képtelenség, úgyhogy bocsánat, hogy a Többieknek nem írok.

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem írtam, de el is voltam foglalva, és már megint kezdek egy kicsit besokalni, úgyhogy, ha gondoljátok ki is lehet engem venni a táblából, mert csak ritkán fogok jönni, hogy ne minidg ezen járjon az agyam. Biztos gyakrabban benézek majd, mint ahogy írni fogok, mert kíváncsi vagyok Rátok, de egy kicsit próbálom "kímélni" magam, és nem ezen járatni az agyam, mert (félre ne értsétek), mindenki pocakosodásának szívből örülök, de ugyanakkor mindig eszembe jut, hogy nekem most sem sikerült...... :( , mert hát bizony most sem sikerült, mert ma már volt valami rózsaszínes valami, úgyhogy minden bizonnyal ma meg fog jönni, főleg, hogy a 29. napon volt egy negatív tesztem is :cry: .
Na nem rontom tovább a hangulatot, Mindenkinek akinek még nincs zebrája mihamarabbi csíkosodást, a Kismamiknak sok-sok egészséget, az Anyukáknak és a Pöttömöknek pedig sok boldogságot kívánok :D !!!

Teljen Mindenkinek nagyon jól a nyár hátralévő része!!!

puszi:

dido
dido

Sziasztok!

Mátra!
Most tényleg hagyd magad mögött minden nyűgöt, pihenj sokat, és csak a szépre-jóra gondolni!Még egyszer gratulálok Kismami :D

Junko!
Imádom a cicákat!A tiéd?Nagyon cukik! :D

Timi!
Őszintén szólva nekem eddig a Kristóf név nem tetszett, de látva a Te drága kicsi fiadat, megtetszett :lol: Annyira cuki baba, igazi fiús pofija van :lol:

CsHeni!
Akkor holnap teszt?Remélem jössz te is zebratársnak :wink: Mindenesetre nagyon drukkolok érted!

Annácska!
Nagyon szép család vagytok!Harmadik babát is szeretnétek majd?

Brill!
Igen alakul a csipet-csapat, de folyamatos a tagfelvétel :lol:

Képzeljétek!
Ma reggel már megint a klinikán landoltam, mert a meglévő Bartolin cisztám megduzzadt, és elkezdett fájni :cry:
Fölkészültem a legrosszabbra(műtét), öszze is pakoltam mindent, úgy mentem be.Szerencsére a doki szerint nincs begyulladva, csak nyomja az idegeket a mérete miatt,de az antibiotikumot nem úsztam meg, szednem kell 5 napig. :( Mondta, hogy a terhesség alatt amúgy is megduzzadnak odalent a szövetek, ez okozhatja.Most várok, vagy elmúlik, vagy ha betályogosodik akkor műtét.De ezt is csak a baba miatt úsztam meg, egyébként rögtön megcsinálta volna.
Most imádkozom, hogy elmúljon.
Alszom egyet, mert a vihar miatt azt sem tudtam rendesen :(

Pusszancs.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Mátra!
Ugye-ugye!!!... Kép
Nekem is van elmaradásom, mint Pupynak :). Remélem jól láthatóak a csíkok!? :wink:
Kép

Juca!
Mátrának is mondtam, hogy teljesen egy irányban járnak a gondolataink... Én is mindig ugyanazokat mondom Neki, amiket Te is leírsz! Persze nem árt az ismétlés! :wink:

Timi!
Köszi! :)
Behalok...!!! :D :D :D Ha még a dumája is jó lesz a gyereknek... lesz gondotok rendesen! Kép

Heni!
Türelmesek vagyunk! :)
Autó... Átérzem! Én sem vagyok meg nélküle! :) Az előző autóm rémálom volt! Soha nem tudtam, hogy hajlandó lesz-e elindulni? (általában nem tette meg :evil: )
Nem vagyok szerelő, de remélem, hogy csak a kipufogód "csúszott szét" és nem lesz horror összegű a javíttatás!

Angie!
Tényleg nagyon jók a villámtalik! :)
Mentem volna hamarabb, csak a vihar miatt késett a vendégem... :( Utána meg a "gyerekelhelyezés" :lol: Azért viszonylag gyors voltam :D

Bogi!
Pénteken ugye tudatod velünk az eredményt? :)

Junko!
Jók a képek! :)
A kutyival Te vagy???
Bizakodni! Helyesen teszed! :)

Dido!
Sajnálom... :(
Ha úgy érzed, "kímélnéd" Magad..., tedd azt! (a táblából kivételt nem támogatom!!! :evil: )

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Móni23!
Nagyon örülök Nektek! :) GRATULÁLOK! Vigyázz Magatokra!!!
Jó hosszú volt az út, de megérte! :)

Kép

Timi köszi az infót! :D

Puszó
Brill Kép
brill

Brill,
Köszönöm szépen a gratulációt. Hát elég sok idő volt, míg sikerült, de megérte várni :D
Azért csak a fenti topicba írtam, mert itt már annyira kicserélődött a csapat, hogy csak pár ember emlékszik rám.
Néha bele-bele olvastam a topicba és nagyon sajnálom, ami veled történt, de látom szeptemberben újra indulhat a lombik.
Puszi: Móni

Kép
móni23

Dido!
Sajnálom, ha nem jönnél. De teljesen megértelek. Néha nekem is egy kicsit rossz, hogy nekem még mindig nem...nehéz ez az egész.
Néha én is ki akarom vetetni magam a táblából, de aztán végül nem teszem. Te is maradj.

Brill!
Igen én vagyok. Gondoltam kicsit kilépek már a ködből.
És te, te bizakodsz? Vagy mi van veled?

Panka!
Igen az enyimek. Kicsit vadócok és a nagy vadászösztönüknek köszöhnetően a gerléket már el is költöztette az anyjuk. Hál Isten már tudtak repülni.
Vendég

CsHeni!
Bocsi, most látom, hogy nem válaszoltam neked az egyik üzenetedre. A gyógyszert 5 napig szedtem, tegnap az utolsó szemet, és tegnap voltam labor vizsgálaton, aminek ma délután lesz meg az eredménye. Rengeteg vizet ittam, így szerintem gyorsan kiürült a hólyagom, és nem tudott szaporodni benne a baci.
Kérdezted, hogy ki mennyit várt a dokival. Mi 7 hónapja próbálkozunk, és még adunk magunknak 2-t. Ez összesen 9, és után nyomás a doki. Igaz, én már 35 vagyok. Úgy tudom, te még nem van ennyi idős. Ha 30 alatt lennék, 1 évet vártam volna. Én a természetesség híve vagyok, és szeretnék természetes módon teherbe esni, de ha ennyi idő alatt nem jött össze, akkor a koromat kell előtérbe helyeznem, nehogy lecsússzak róla.
Most hanyadik napon vagy?
Szép a vonalzód!
Puszi,
Vendég

Sziasztok :)
Bogi :)
Tegnap este Évának leírtam a Málnalevél tea készítését.
Gátolaj: Én vettem ugyan, de nam nagyon használtam. Talán, ha kétszer bekentem.
Itt lehet megrendelni:
http://www.naturashop.hu/shop/catalog/i ... 1f7b15230f

Dido :)
Sajnáom, hogy besokaltál, de teljesen meg tudlak érteni :(
Szívből kívánom, hogy pocakosodj te is mielőbb :) Azért néha halljunk rólad :) Puszi

Panka :)
Szegénykém :( Remélem gyorsan helyre jössz :)
Harmadik babát persze, hogy szeretnénk :D Sőt egy egész hadsereget :lol: De még nem tudom mikor, nem akarunk túl nagy korkülönbséget, így hamarosan :lol:

Junko :)
Nagyon szupik a képek :)

Móni :)
Hatalmas gratula :) Olyan boldog vagyok :D Tegnap éjjel olvastam a másik topikban :) És hidd el emlékszünk rád :)
Látod megérte a sok küzdelem :)

Heni :)
Drukkolok a teszthez :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Csak röviden:

Lányok megy a cirkusz. A leendő nagymama megnyilvánulása: olyan felelőtlen vagy, mint mindig. Neked csak egy célod van, hogy gyereked legyen. Mindegy kitől. És ha valami bajod lesz (értsd: maghalok) mi lesz a gyerekkel?
A párom (:)) 2 kor végez utána jön értem és beszélget az anyósával. :roll: :shock: Akik ismerik, már tudják szegény anyám mire számíthat.
Nagyanyám húga viszont nagyon örül, neki soha nem lett gyereke. Volt egy méhenkívüli terhessége 63-ban és az akkori orvostudomány állása szerint lehúzták a rolót. Szóval ő megért és mellettem áll.
De jó lesz már este...
mátra

Mátra!

Ne haragudj, de nem semmi az anyukád. Mi gondja van a pároddal? Mondjuk az természetes, hogy félt, de azért nem volt ez szép tőle!

Szerintem nagyon gyorsan ki kell kerülnöd a köréből. Erre igazán nincs szükséged!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Sziasztok!
Hát lányok Évit tényleg el kell küldeni máskor is nyaralni. :lol:Tegnap megbeszéltük Mátráékkal,h. megnyerjük az ötöst és Évit elküldjük a Bahamákra 1 évre. :lol: Évi mit szólsz hozzá??
Csajok! (Brill, Angie, Mátra) Nagyon jól éreztük magunkat tegnap este és rettentő boldog vagyok,h. végre személyesen is talizhattunk. :lol:Örülnék ha ezekre a spontán talikra máskor is sor kerülne.
Tudtok valamit a szoc.pol korhatáráról? A pár mindkét tagjára vonatkozik?
Huhu Lányok, mensisen fájdogál a pocim.Elvileg ma vagyok a 27 cn-en, ha a műtét napja volt az 1cn. :oops:Lehet,h. egész pontosan fog megjönni?? Ennek most örülni kell és szorítani Nekem,h jól jöjjön meg,mert az azt jelenti,h. a szervezetem „túlélte” a vetélést. És akkor akár a 18-i kontroll után ,lehet megint próbálkozni. :lol:Jó nem sietem el, de már annyira vágyom arra,h. legyen valaki megint a pocimban.:oops:

Mátra!
Vigyázz magatokra nagyon!!! A topictalit csúsztatjuk akkor? Nem akarsz majd új vonalzót csinálni??? A tábla pedig tényleg meghozza a várva várt sikert!!

Rolly!
Nagyon köszönöm a szavaidat, nagyon jól esnek és sok erőt nyújtanank.:D Én is ebben bízom,h augusztus 26-a után minden jó lesz. De közben meg attól félek,h. megint túl sokat kérek az élettől, vagy nem?! Jó utat kívánok Nektek! Én is nagyon szeretlek Téged, és érezzétek jól magatokat!Kép Remélem,h 21-én este még tudunk majd beszélgetni itt,mert mi 22-én utazunk Nyíregyházára.

Brill!
Annyira örülök,h. taliztunk személyesen, a páromnak is nagyon szimpi voltál. :D Azt mondta örül,h. ilyen jó emberekkel barátkozom. :D Remélem,h. Nekem is és Neked és mindenkinek sikerül a baba mihamarabb. Erősítsünk arra amit tegnap beszéltünk. Mindannyian pocilakóval tolongjunk majd Mátra szülőszobája előtt.:lol: Marshallt én is szeretném látni. Hol dolgozol? otthon van a kozmetikád?Megnéztem az esküvői képeiteket. Csodaszép voltál!!

Jucmuc!
Várom már nagyon az eredményeiteket,h. kiderüljön mi miért is van. Köszönöm, igen próbálok erősödni, bízom benne,h találok valahol munkát, jön az esküvő és itt van Mátra nekem Példának (hisz a babáink egy idősek lettek volna) h, nem szabad feladnom és szeptember-októberben , de legalábbis a kontroll orvosi vizsgálat után újra belevághatunk. Én is azt kívánom Neked,h minél hamarabb pocilakód legyen.Kép

Juca!
Nem is akarom én őket ügyvéddel fenyegetni. Valamiért megtörtént ez és próbálom a jó oldalát nézni. (Bár még nem látom, de biztos van) :roll:Érdekes ez amit írtál az augusztus 26-ról.. :oops: de majd kiderül. Azért majd ha zebrás leszek, megkérnélek,h. nekem is hasonlóan csodás példányt rakj fel.:lol:Hova mentek nyaralni? Nagyon köszönöm amit írtál rólam Évának, nektek is köszönhetem az akaraterőmet.

Niki!
Köszönöm, próbálok erőt meríteni most főleg Mátrából. :D Ez nagyon jó példa számomra, és nem teszem félre a babatémát, nem is tudnám. Pont tegnap este mondtam a Páromnak,h ha nekem most várnom kellene egy évet, abba belehalnék. :((mármint arra értem,h addig nem próbálkozhatunk)Megnéztem a pocid még1x, és nagyon szép, és te is.

Heni!
Nincs mit, kérdezz bátran, szívesen segítek amiben tudok. :DIrodai, adminisztratív munkakörben gondolkodom elsősorban. Nagyon szorítok Neked is,h. ez a zebracsorda téged is elérjen. Mikor fogsz tesztelni?

Anikó!
Gratulálok az első szuridhoz, ez volt az első lépés a babád (babáid, ahogy Brill mondta tegnap) felé.:D Már veled is nagyon találkoznék.:D

Panka!
Köszönöm Neked is én is nagyon szeretném. De egyre jobban hiszem,h Istennek célja volt azzal,h. elvesztettem a babámat és a munkámat. Remélem jó úton haladok..:roll:
Bizony nagyon gyorsan telnek a napok. Én is megnézem az expresszt, 2-3 oldalt a neten, kicsit beszélgetek veletek és már este van és még semmit nem csináltam. :oops:Én is imádkozom érted,h. elmúljon a cisztád.

Eszti!
Nincs mit, szerintem is kezdetnek próbáljátok ki a párnát. És így még a Kép is jobb lesz. (Szerintem):oops:
Én is azt hiszem,h. mindennek oka van. Lehet azért veszítettem el egy hónapja a babámat és most az állásomat,h. a kistestvérkéjének jobb legyen majd.:roll: Mert ha nem vesztem el a babát, akkor még mindig van állásom, tehát ennek oka volt..

Monyo!
Én áldásom adom az augusztusi terhességedre. :lol:Én már lefoglaltam az októbert és pocakostársakat keresek.. Hogy vagytok? Párod szedi a ginsenget? És te?

Norwell!
Drága úgy örülök,h. itt vagy. :lol:És,h. Kende babát is elhoztad Nekünk. Annyira édes, és szép kisbaba. Én is nagyon remélem,h minden megoldódik, őszintén megsúgom,h annak örülnék a legjobban, ha már a jövő hónapban ott csücsülne valaki a pocimban ismét.:D Bár Apa tegnap pedzegette,h. talán ki kellene mennünk 1 évre külföldre, de ugye akkor addig nem lehet baba. Hát én nem lelkesedtem az ötletért.:(

Junko!
Te is nagyon rendes jány vagy ám,h. így bátorítasz. :DÉn is abban bízom,h minden rendbe jön. Küldj még képet, annyira jó nézegetni. Én is szeretnék ilyen helyen élni. A cicáid egyszerűen tündériek.. Nagyon csini vagy!!

Panka!
Te egy tündér vagy! :D Köszönöm a szurkolást! Én meg továbbra is problémamentes pocakosságot kívánok!

Angie!
Nagyon boldog vagyok,h. személyesen is megismerhettelek. :lol: Küldtem mail-t. És ugyan nagyon szerettem volna,h. együtt babásodjunk, de annak sokkal jobban örülnék, ha Te és Monyo már augusztusban babások lennétek.:D Én imádkozom érted. Mikorra mész az eredményért?

Éva!
Dejó,h. jelentkeztetek! Jó régen nem voltál már, és szinte hihetetlen, de hamarosan a kezedben tarthatod Virágot!:D Azért ahogy időd engedi, gyere!!Én is szívesen hiradóznék, de aug.26-án összeházasodunk és Nyíregyházán leszünk, ahol sajnos ritkán leszek netközelben.

Anita!
Nagyon sajnálom a mensid. :(Köszönöm Neked is a bíztatást és én is hasonló szépeket tudok Neked (is) kívánni!:D

Csibe!
Köszönöm amit írtál. Úgy legyen? Gábor hogy érzi magát?? :D

Szalai Heni!
Üdv. Közöttünk. KépMielőbbi babásodást kívánok!

Timi!
Annyira kedves vagy. :D Bizony ennek az állásnak nagyon tudnék örülni. :lol:Babának meg mégjobban. :oops:Hova mentek nyaralni? Mire visszajöttök már férjnél leszek!:lol: Kristóf egyszerűen tündéri.

Annácska!
Köszönöm neked is. Én is remélem,h sikerült talpra állni, teljesen és végre jó jön. Tudom és igazad van az lesz életünk egyik legszebb napja.:D Most hétvégén megyünk haza, megrendeljük a menyasszonyi tortát, a csokrokat stb. Biztos közelebb kerülök lelkileg az esküvőhöz. Hát nem valószínű,h. megyünk nászútra, sajnos nem állunk úgy anyagilag,:( így meg,h. munkahelyem sincs MÉG! Főleg…. De azért még bízunk benne,h. talán el tudunk menni pár napra valahova.:oops: Mire jó a málnalevél tea? Lehet,h. át fogok menni a 2.nőire.Peti hogy van? Szépek vagytok a képeken!!!:lol:

Zsúka!
Amint tudsz gyere, mert várunk!!!!:D

Dido!
Hurrá, de jó,h. itt vagy! :lol: Ne hülyéskedj, dehogy veszünk ki a táblából emiatt. Mindenkinek van ilyen negatív hullámvölgye, ugye lányok. :roll: Én nagyon szeretném ha tudnál jönni, mert nagyon szeretünk.

Móni!
Mi ugyan nem ismerjük egymást, bár régebben elkezdtem olvasni a topic elejét, még Babusékat, de a mostani formában képtelenség visszaolvasni.
Engedd meg,h. tiszta szívből gratuláljak és boldog, problémamentes pocakosodást kívánjak!!:D

Na én pedig megyek vissza állásokat keresgélni,meg főzni valamit Apának!

Puszi!Kép
Vendég

Annácska!

Pontosan mire jó a gátolaj és a málna tea?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Sziasztok!

Brill!
Majd megkérem apát, hogy csináljon képet!

Junko!
Nem voltál kuka, én is egy kicsit rosszul éreztem magam, hogy most nem egyforma téma foglalkoztatott minket!
Nagyon jók a képek! :lol:

Mátra!
Csak semmi stressz!!!!Inkább legyél nagyon boldog, ne foglalkozz mással csak a babával és magaddal!A szelektív hallást ilyenkor jó alkalmazni!

Pupy!
Gábor jól van köszönjük, csak én nem.
Tegnap este és ma délelőtt is csak kevésen múlt, hogy nem ájultam el! A vérnyomásom csak 110, viszont a pulzusom 109, ami magas!Holnap megyek a dokihoz! :(

Angie!
Ne haragudj nem írok privátot, nekem egyik időpont sem jó! :cry:
Akkor már közeleg a szülés, a párom dolgozik mindhárom szombaton (lakodalomban fényképez), egyedül pedig nem enged el!

Képzeljétek!
Kész lettünk a gyerekszobával, majd lefényképezzük és megmutatom nektek is!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Köszönöm nektek az üdvözléseket és a drukkolásotokat :lol:

Brill:

Az egésznek a menetére kiváncsi vagyok.
Neked ki az orvosod?
Köszi a segítséget.

Angie:

Sajnos Turner syndromám van, ami azt jelenti, hogy a petefészkem nem fejlődött ki, tehát nincsenek petesejtjeim, de a szerveim teljesen alkalmas a baba kihordására és megszülésére.
Szegény hugom lesz a donor, az ő petesejtjeit stimulálják és énbelém ültetik.

Nagyon jó, hogy ezeket a dolgokat meg tudom veletek beszélni, és a segítségére álltok egymásnak és nekem, és ez a bíztatás is nagyon jó az embernek.

Majd és is írok a fejleményekről

Puszi mindenkinek
szalai heni

Eszti, Pupy :)
A málnalevéltea és a gátolj is a gát lazítására jó. Az olaj puvává és ruganyossá teszi kívülről a szöveteket, a tea meg ugyanezt belülről segíti elő :)
A teát még a vajúdás alatt is ittam, mert maradt a fél literes üvegemben :lol:

Csibe :)
várom nagyon a gyerekszobás képeket :)

Most megyünk sétálni egy kicsit, amíg még nem esik az eső :)

annácska

Eszti!
Ezek a cuccok azoknak a kismamáknak jók, akik hamarosan szülni fognak. Segítik a csontok, izmok lazulását, és felkészítik a szűlésre. Remélem, nem írtam hülyeséget. Javítsatok, ha igen.

Pupy!
Megkaptam a mailt, és várom a listát. Jövő héten és utána szabin vagyok, de három hét múlva itthon leszek, és ismét összefuthatunk. Na?? Neked jó mindhárom tali időpont?

Csibe!
Érthető, hogy nem tudsz jönni. Hiányozni fogsz, de téged akkor más fog foglalkoztatni. Majd legközelebb! Remélem, nincs semmi komoly, ami miatt ilyen alacsony a vérnyomásod. Szoktál kávézni? Azt mondják, napi egy kávé nem árt a babának. Próbáld ki, hátha segít.

Didokám!
Ha úgy érzed, hogy pihire van szükséged, akkor tedd azt, de kérlek, ne vetesd ki magad a táblából. Nem csak a lelkem, de a szemem sem viselné el, hogy nem vagy már benne. Biztos jojozva keresné a nevedet. Azért gyere és olvasgass minket, hiszen vagyunk itt sokan, akiknek hozzád hasonlóan nem jön a baba már egy ideje. Még akkor sem vagy egyedül a problémáddal, ha te azt hiszed.

Mátra!
Sipirc anyukádtól! (ez most egy kicsit durva volt, de remélem, nem bántó, hiszen ismersz már hogy CSAK a javadat akarom) Ha ennyire nem tudtok egyezni, akkor nincs amiért ezt eröltetni. Ilyet ne mondjon anyukád, hiszen te szereted ezt az embert, és nem egy hirtelen fellángolt szerelemről van szó, hanem igencsak egy átgondoltról. Párod (:)), vagy inkább nevezem Mátraapának, szeret, félt és gondodat viseli, százszor jobban, mint édesanyád. Nagyid tesóját sajnálom. Az én nagynéném is így járt, ráadásul az USA-ban, és mégis kipakolták szegényt. Ha későn veszik észre, akkor sajnos a mai modern világban sem tudnak mi mást csinálni.

Annácska!
Peti baba annyira édes. Helyeslem a tesó gondolatát. Ha visszaállt a ciklusod, rögtön próbálkoztok? A hólyaggyulladásom talán elmúlt. Én is Ciprobay-t szedtem, és napi 3-4 liter folyadékot fogyasztottam. Második nap már tünetmentes voltam, nem volt vér és nem égetett a pisi. Szeretnélek követni. Visszaolvastalak, és te is pont tavaly nyáron szenvedtél ezzel a problémával.

Móni23!
Én is gratulálok a sikeres lombikhoz. Örülök, hogy elsőre sikerült, és kívánom, hogy minden rendben legyen a végéig. Örömteli kismamaságot!!!

Pankaa!
Én azért imádkozok, hogy a ciszta kibírja műtét nélkül a terhességed végéig. Gondolom, utána mindenképp műtenek.

Valaki azt javasolta Mátrának, hogy várjon még két hetet az UH-val. Viszont én azt mondom, hogy el kell mennie minél előbb, főleg hormonvizsgálatokra, mert nem biztos, hogy Mátra terhességét az átlagos kategóriába lehet sorolni, két vetélés után. Az UH-nak pedig nincs kimuatott káros hatása (persze, azért nem kell indokolatlanul UH-t csináltatni, de itt most van ok bőségesen).

Juca!
Kingáról olyan jókat tudsz írni. Még-még!!!

Ma megyek babalátogatóba. Tegnap vettek egy tündéri kis szoknyát a H&M-ben. 2400-ről 800-ra volt leárazva. Mutattam a lányoknak (Mátra, Pupy, Brill). Úgy-e milyen cuki? Február végi baba.

Jövök még holnap, aztán dobbantuk a horvát riviérára.....
Vendég

Mátra!

Most ezért személyesen lekennél egy pofont, de mindegy! Minek mondtad el az anyukádnak? Elég lett volna akkor, ha minden rendben van, és már nem vagy lelkileg ennyire sebezhető. Jó lecke volt, tanultál belőle, DE este elragad a párod, egy szál bugyiban ha kell még vesztek egy fogkefét, felszeded Évától a progit, és vissza sem nézel, csak vasárnapi ebédekre. Rendben?

Lányok!

Most voltunk a gyerekorvosnál, mert Kinga tegnap érdekesen tartotta délután a fejét, és most is. Mondanom sem kell rögtön belém a para, de este Kofa sem volt nyugodt. Hála Istennek nem volt senki, és a néni egy elég öreg róka, szóval vagy húsz percig forgatta, "hajtogatta", nézte a hallását, látását, és mindent rendben talált, sőt. Azt mondta, hogy igen aktív, ehhez nincs hozzászokva, de ez nem gond. Mondtam, hogy megfordul, meg ott nyomta a fekvőtámaszt neki az asztalon. Igazából, csak akkor hajtja oldalra a fejét, ha fektetem (pelenkázáskor tűnt fel). Azt mondta, hogy a békesség kedvéért menjünk el vele a fejlődésneurológiára, hogy megnyugodjak, de szerinte rendben, majd, ha ül, akkor úgy is egyenesen kell tartania a fejét, és láttam, hogy a fekvőtámaszkor úgy is tartja. Szóval kicsit megnyugodtam, de akkor lesze nyugodt, ha a beutalt időpont után is ugyanezt mondják. Kíváncsi vagyok eddig miért nem csinálta, és remélem ez is csak egy hóbortja. Egy ekkora gyerek képes elaludni a nyakát?, mert ez is eszembe jutott a sok törpölés közepette.
Aztán sétáltunk egy nagyot, most nagyon jó idő van kinn.
Ja és most is édi volt, gagyarászott, mosolygott, nézegette a doktornőt, a védőnőket, na meg a kezeit, meg a csörgőt, eszébe sem jutott sírni. Idegenek azt hiszik, hogy olyat nem is tud!

tjuca

Sziasztok!

Mátraanyucim!!!
Ugye, hogy ugye??? Nem akarom azt mondani, hogy mi megmondtuk, de mi megmondtuk… 8) Kérlek, hogy vigyázz Magatokra nagyon, anyádra nem reagálok, mert alapvetően intelligens és szépen beszélő nőnek tartom magam, de a róla alkotott véleményem miatt, félek, nem tartoznék ebbe a kategóriába… :? Nagyanyád húgával beszélgess sokat!

Móni!
Szívből gratulálok Neked, és igenis, én is emlékszem Rád!!! :D

Pupy!
Miért ne lehetne külföldön baba??? Halkan jegyzem meg, hogy tudok valakit itt a topikban, aki külföldről jött haza harmadmagával… :wink:

Junko!
Nagyon édes cicáid vannak!

Dido!
Nekem már most hiányzol… :roll:

Brill!
Köszönjük! Recept? Szerintem Te is tudod… :wink:

Annácska!
Nagyon szépek vagytok!

Heni!
Üdv köztünk!

Csibe!
Gratula a gyerekszobához! Fúúúúúúú, már Ti is 30 múltatok… mármint hetekben... :lol:

Angie!
De jó Nektek, mentek a jó kis tengerpartra! 8)

Mi ma is egész jók vagyunk, Kende babám, miután lecsatlakozott a cicimről, épp itt durmol a kezemben… :P már zsibbad, de nem érdekel, olyan jó, hogy foghatom! :D

Pusszantás mindenkinek, jók legyetek!!!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Kristófkám nagyon nyűgizik, biztos ezt a hülye időt érzi :cry:

Este mindenkinek írok, de most csak Mátrának szerettem volna írni. Igazából már háromszor elkezdtem bepötyögni, de mindig kitörölte, mert nem akarom, hogy megharagudj rám... aztán elolvastam, amit Juca írt és mintha a gondolataimban olvasna.

Szóval ez a te életed és távol álljon tőlem, hogy beleszóljak, de őszintén szólva nem értem, mit miért csinálsz. :roll: Azt sem értem, hogy mit csinálsz még anyukádnál, de azt, hogy a babát miért mondtad el, azt meg pláne nem értem! :roll: Nekem sokkal jobb a kapcsolatom a szüleimmel, bár közel sem felhőtlen, de mi rajtatok kívül SENKINEK nem mondtuk el, hogy babás vagyok a 10-11. hétig. Pláne, hogy ismered és tudod, mit várhatsz tőle :evil: Szóval ne haragudj, de nem értelek. És ez sajnos egy olyan csata, amit neked kéne megvívni vele (természetesen nem most, amikor gyereket vársz) és nem a párodnak. Ne haragudj mégegyszer, többet ígérem nem fogok írni, de ez a véleményem.

KépKép

KépKép
timika

MÁTRA!
Nagyszerű hír! Gratulálok! Minden rendben lesz meglátod! Kíméld magad!
Pupy
köszönöm szépen a vonalzót, többször próbálkoztam, de nem tudtam beilleszteni sehogy se. (másolás, kijelölve, amikor be akartam illeszteni, a beillesztés már nem volt aktív.) Új állás sikerült? Iskolatitkár... ez jól hangzik, mozgalmas állás, így amennyire a topicról ismerlek, szerintem illik neked.

Voltam múlt héten védőnőnél, kaptam kiskönyvet. Ő február 8-ra adta meg a szülés várható időpontját. Tegnap terhesgondozáson is voltam, de a doki épp császározott, azért felmentünk hozzá néhányan, akik "problémás" esetek voltunk. A vérképem szuper lett, az ekg-n viszont volt eltérés. (régen mondták, hogy szívritmuszavarom van.) Úgyhogy csináltak új ekg-t és aug 24-re van időpontom a kardiológus dokihoz.
Holnap du. uh. Izgulok, hogy minden ok-s lesz-e. Remélem kapok képet.
Igyekszem visszaolvasni és jelentkezem a napokban.
puszi
syry
syrynx

Sziasztok Lányok! :D

Timika!
Én kerestem égen földön azt a topikot de annyira béna vagyok! :oops: :oops:
A szurik magamnak mennek mert igy nem kell elmennem az ügyeletre.Megtanitották a Kaáliba!Viszont a progi szurit majd egy ápolonő fogja aki nem messze lakik tőlünk!Most amig meg nem jön addig napi egy és utána szerintem még jön hozzá kettő!De még nem tudom mert ez a fajta még nem volt nekem!
Annyira gyönyörű Kristof!!!!Az a szem????Kész vagyok!!!
Észbonto pasi!Akarom megcsokolgatni!!!!!!! :D

Moni!
Gratulálok neked teljes szivemből! :D
Remélem követünk téged! :D :wink:

SzHeni!
Én ugy tudom(de lehet hogy most hülyeséget irok )hogy Bernáth doktor ott a fő-fő!
Nagyon komoly ez a dolog ami nálatok van de le a kalappal a családi összefogásotok elött mert ez csodálatos dolog amit tesztek egymásért a hugoddal! :D

Panka!
Mi ez a amiről irsz?Ami miatt megint bementél a korházba? :roll:

Jucmuc!
Párod eredménye mennyi idő alatt jészül el?
Ügyes voltál hogy betáraztál a kaporbol! :wink:

Annácska!
Gyönyörű családod van!Mi is volt az Aqua parkban mult hét szerdán!Én álltam a gyerekmedencébe míg a gyerekem csak föl-le szaladgált és csuszdázott mint aki bevan sozva! :shock:

Brill!
Igen a reggel 9-et löttem be magamnak és akkor „löttem be magam”! :wink:
De jo nektek!!!!Mini topik tali!!!!! :D

Mátra!
Én anyukádhoz nem tudok hozzáfüzni jot de rosszat most nem akarok!
Menj el onnan!!!!!!!!!!!!!Most!!!!!!! :evil:

CsHeni!
Nagyon nagyon szoritok!!!!! :D

Angie!
Köszönöm egy tündér vagy!
Én láttalak volna ujra szivesen!!!!! :D

Bogica!
Drukk a pénteki NST-hez! :D

Junko!
Már ne haragudj…de te ilyen jo kis csaj vagy?????
Csinos vagy vagyon!!!! :D
Jol megnőtt a kutyulid,és a cicád nagyon aranyos! :D

Dido!
Nagyon sajnálom,hogy most igy érzel! :(
De ne menj el mert nekünk nagyon nagyon fogsz hiányozni!!!!! :(

Brill!
Te kozmetikus vagy? :shock:

Pupy!
Én is szeretnélek megismerni már nagyon! :D
Az iskolai állás mikor döl el? :?:

Csibe!
Szoritok a holnapi dokihoz!De nem lesz baj azzal a pulzussal!!!Szoritok!! :D