Sziasztok! (VIGYÁZAT!! HOSSZZÚÚÚ LESZEK
)
Hát itt vagyok.. nem vagyok jól, de még így is,h. a gödörből kimászás közben rámdobtak egy nagy zsákot, és visszazuhantam, csak még mélyebbre, próbálom meglátni a napfényt. Csak nagyon nehéz, és el vagyok keseredve. Ez is ugyan olyan váratlanul ért, mint az,h. a baba nem él. Nem számítottam rá, és rettentő igazságtalannak érzem,h. visszamegyek a táppénzemről, és akkor gyorsan kirugnak. Ráadásul olyan indokkal,h. a munkatársam helyére aki elmegy a jövő héttől, 2 ember vesznek fel. És ebből a két emberből az egyik, el tudja látni majd azokat az irodai feladatokat, amiket én elláttam, ha ők nem lesznek ott. Iszonyatos düh és elkeseredettség van ám bennem.
Ezt még 26-án kezdtem el írni és most folytatom. (ma már 31-e van)Mára már azért egy kicsit megnyugodtam. Elküldtem már jópár helyre az életrajzomat, nagyon remélem,h majd valahonnan jelentkeznek.
Nagyon köszönöm az izgalamakat a keddi állással kapcsolatban, de biztos,h. nem vállalom el,mert vállalkozóit kellene kiváltanom. De azért elmegyek és meghallgatom a főnőkasszonyt.
Azért nem jöttem a hétvégén,mert a párom szülinapját és a névnapomat ünnepeltük. Itt voltak a barátaink, iszogattunk, itt is aludtak. Szombaton egész nap sütöttem, főztem.De nagyon jól sikerült minden.
Rolly!
Most olvastam vissza és épp ott járok,h. azt írod,h. aranyosak a mukatársaim és semmivel nem akarnak megbántani. Igazából így pár nap távlatából rájöttem,h annyira fiatalok és gyerekek még az élethez (apuci anyuci adott nekik pénzt,h csináljanak egy céget), h. nem is értik,h. mit jelent egy babát elveszteni.
És mint visszahallottam még ők vannak felháborodva,h. én miért is vettem ennyire a szívemre az elbocsátást. És még van egy hónapom munkát találni. Csak ők elfelejtik,h esküvőnk lesz, tehát 2 hétig vidéken leszünk. Vagy majd az expressel a kezemben bemegyek a paphoz??
Én is nagyon remélem,h találok egy sokkal jobb munkahelyet. Nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat, én is erre vágyom.
És Neked is csak azt tudom kívánni,h. a kisfiadnak minél hamarabb megfoganjon és megszülessen a testvérkéje.
Rettenetesen sajnálom, ami nagyiddal és apukáddal történt. Az én apumnak volt hasnyálmirigy gyulladása, még 3 éve.
Nagyon sajnálom, ami a kollégáddal történt.
Igen beszélgettem a lánnyal és ő is ki volt akadva. Nagyon igazságtalannak érezte amiért ezt tették, pedig tulajdonképpen pont az ő párja miatt bocsátottak el,mert ő szeptembertől állandó alkalmazásban lesz, nemcsak mint tulajdonos.
Kérlek Drága ne keseredj el, igenis jönni fog a baba.
Párom köszöni a kívánságodat!
Nagyon örülök,h. Apudat végre kiengedték a kórházból.
Sajnálom nagyon az 1. cn-t.
Anikó!
Kirázott a hideg amit a kisfiadról írtál.Elmeséltem a páromnak is és Ő is meghatódott.
Párom nagyon köszöni Neked a szülinapi kívánságokat. Én is úgy tudomh, a 9-10. hét környékén veszi át a progi termelést a méhlepény. Mivel Bubika a 9. héten halt meg, ezért én is szeretnék csináltatni majd progi mérést.
Nagyon örülök,h. ilyen jól éreztétek magatokat a vacsin a Pároddal. Holnaptól szívvel-lélekkel szorítok Értetek!!
Nárcisz!
Köszönöm szépen,h. leírtad a csokrodat. Így már el tudom mondani majd a virágosnak. Hol vetted 20 Ft-ért a hajadba a rózsákat??
Nagyon jó utat és gyönyörű nyaralást kívánok Nektek!
Duddu!
Szerintem is az a legfontosabb,h. egészségesek a csajok.
Hát sajnos ilyen gonosz emberek vannak a világon. Pocis kép???
Niki!
Igazad van, nagyon is örülök az esküvőnek, és remélem,h tényleg csak jó jöhet. Remélem,h. találok új munkahelyet és még ebben az évben beköltözik majd egy pocilakó is.
Milyen volt az előadás? Nekem nagyon tetszett a kép amit küldtél.
Csibe!
Igazából jogos az elbocsátás, mert kaptam egy egy hónapos felmondási időt. Azt nem tudom,h. a Munkaügyi Bíróság mit szólna ahhoz,h. a vetélésem után 2 héttel rúgtak ki. De nem akarok cirkuszolni én ezek után már nem akarok ott dolgozni. Az egyik fiatal főnök szeptembertől ott fog állandóan dolgozni, mert otthagyta a sulit. És ezért ő csinálja meg majd helyettem az irodai feladatokat.
Kacsa!
Már Csibének is írtam,h én már nem akarok ott dolgozni, és sajnos mi nem engedhetünk meg magunknak emiatt egy jó ügyvédet.. Én is jelnek vélem nagypapád felbukkanását az álmodban. Neked is nagyon köszönöm a jó kívánságot (mint mindenkinek) én pedig azt kívánom,h. legalább 12 hónapig nem is lásd a mensid. Holnap reggel teszt???? Hurááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira örülök, mindjárt küldök is egy zebrát!!!
És kérlek nagyon vigyázz magatokra!!!! (Eszembe jutott nekem is Bubika,h. mennyire boldog voltam, azt kívánom,h. legalább annyira boldog légy!))
Brill!
Aranyos vagy!
Azt nem tudom,h győztes típus vagyok-e, de próbálok ismét lábra állni és nagyüzemben belevetettem magam az álláskeresésbe. Főleg amiatt bánt,mert nem tudom így mi lesz a babatémával.
Én nem tudom AZT félre tenni. Nem tennél fel egy pár képet Marshallról és arról a ventillátorról?Nagyon tetszett amit írtál a férfiak és nők kódolásáról.Te is Ferraris és Schumis vagy? HurrááÁ!! Mert én is!
Bogi!
Én is remélem,h jobb lesz a következő munkahelyem. Nagyon szép vagy és a pocid is.
Timi!
Én is nagyon ledöbbentem, de sajnos lassan 2és fél éve lakunk Budapesten (én itt születtem, tehát „pesti” vagyok) de itt sokkal aljasabbak az emberek, mint vidéken.
Elnézést kérek a „pestiektől”!! Én is az vagyok. Küldtem Neked rakott krumplit.
Jól sikerült az állásinterjú, de nem vállalom el,mert ki kellene váltani a vállalkozóit és mi ezt most nem engedhetjük meg. De nem adtam fel, azóta is folyamatosan keresem..
Kati!
Petra baba nagyon szép!!
Ebba!
Tiszta szívemből sajnálom!
Addig koncentráljatok csak egymásra. És maradj Velünk!!!
Annácska!
Peti baba gyönyörű.
Junko!
Hát sajnos azért lehetett volna másképp is,h. valóban tudjunk örülni az esküvőnek. Mert így 2 hetem maradt munkát találni, és az sem biztos,h. ha találok egy állást, akkor ott megértik,h. én csak szeptemberben tudok kezdeni,mert esküvőnk lesz.
Norwell!
Jó hallani rólatok.
Képet kapunk majd Kende babáról?Puszild meg a kis hurkáit helyettünk is.
Ági!
Jobban vagy már? Fáj még a derekad?
Panka!
Jobban vagy? Elmentettem a túrófánkod receptjét és le is fogom tesztelni,h. itthon mennyire fogy.
Mikor Bubikát vártam hazaértem este hétre, és fél 8-kor már aludtam is és reggelig bírtam. Ez is egy édes teher.
Mohácska!
Köszönjük a jókívánságokat! Én nagyon szorítok Nektek,h. minden jóra forduljon!
Tudod az utóbbi hetekben minket is elég sok szörnyűség ért, és a lányok azzal vigasztaltak,h. ennyi rossz után már csak jó jöhet.
Mátra!
Először is köszönöm,h beszélhettem Veled és hogy mellettem voltál.
Most olvasom a soraidat, és le vagyok döbbenve. Nem szabad ennyire elkeseredni, hidd el tudom,h. a Párod szeret téged, láttam rajta. És igenis Neked és Nekem is lesz kisbabánk,mert muszáj,h. így történjen. Nem akarod felhívni a dokit,h. fáj nagyon a hasad??
Nagyon szép az új vonalzód!:D
Nagyon jó volt az összefoglalód, így mindenki képbe kerül teljesen.
Gratulálok a Párodnak a vizsgájához.
Taliidőpontok: augusztus 19:OKÉ!!
Aug. 26: FÉRJHEZ MEGYEK!!!! Szept.2.: talán… engem kihagytál a talis táblából…. De megbocsátom!! Azért elmehetek a talira?:oops:
Reggel tesztelsz?????? Nem mondom, de remélem tudod,h. mit érzek. Mindennél jobban…
Angie!
Hogy érzed magad? Jobban vagy? Elmúlt a gyulladás? Nagyon örülök,h. ennyire rendes a dokid.
Remélem,h segíteni fog, de ha nem akkor pedig azt,h. nem is lesz rá szükség. Köszöni a Párom is a jókívánságokat. Tudnál segíteni Syrynek is vonalzó ügyben? Mert én ugyan megcsináltam a vonalzóját, de sajni,nem tudtam betenni ide. Május 4-én volt az utolsó mensije.
Szisszka!
Sajnálom a mensit, viszont nagyon örülök,h. Te ennek is a jó oldalát látod. Így sokkal hamarabb jönni fog a baba is.
Jucmuc!
Nagyon sajnálom az 1. cn-t.
Nagyon örülö ám,h. ilyen jól érezted magad itthon. És szurkolok,h. jó legyen a párod eredménye.
Szti!
Üdv. Közöttünk.
Én is használtam a PG53-at és Nekem is elsőre bejött (bár azóta sajnos elvesztettük a kisbabánkat) de bízom benne,h. megint segíteni fog majd. És én is szedtem elevitet, meg folsavat, meg jódot, meg sok-sok gyümölcsöt. És én is mértem a reggeli ébredési hőmet. Amikor hírtelen lecsökken a hőd, majd elkezd emelkedni, akkor van PÉ-d. És ilyenkor előtte 2-3 és utána 1 nappal jó sokat kell Apával szerelmeskedni. Nekem mikor Bubika „készült” Apa párnát tolt a popsim alá.
Anita!
Mikor csinálsz tesztet? A zebrát már alig bírom visszafogni.
Én nagyon szorítok és így utólag is nagyon Boldog Születésnapot kívánok!
Juca!
Nagyon örülök,h. te is újra itt vagy. Küldöm a privit! Elmentettem Kingácska egy-két képét,mert annyira gyönyörű.
3 hét múlva megyek vissza kontrollra és én is megnézetem a progimat. Imádom a humorodat!:D:D Apának is nagyon tetszik!
Adriana!
Köszönöm Neked is a bíztatást, és bízom benne,h. most már csak jó dolgok jönnek.
Én akkor léptem be, mikor Levike született. Remélem nekünk is lesz hamarosan megint pocaklakónk. Én nagyon örülök,h. megint itt vagy! Nagyon jó pihit kívánok a Balcsira! Megnéztem Levike képeit és tündéri.
Sosi!
Nagyon sajnálom az 1. cn-t.
Brill!
Én is szívesen taliznék majd Veled és Marshallal.
Mikor fogtok újra próbálkozni? És megfogadom a tanácsodat, és megpróbálok lábra állni.Párom köszöni a szülis kívánságot!
Norwell!
Annyira örülök,h. jól vagytok és,h. Kende baba ennyire jó gyerek.
:DMár én is nagyon várom a képeket.
Nomi!
Hol vagy? Hiányzol!! Biztos megint a hűs erdőben kirándultok.
Dido!
Várunk ám nagyon!!
Heni!
Nagyon örülök,h. újra itt vagy, és annak is,h. jól éreztétek magatokat Cipruson. Igaz,h. én sajnos egy hónapja vesztettem el Bubikát, de azért leírom a tüneteimet. Nekem kb. a peteérés után 98 nappal furi buborékolást éreztem a hasamban, aztán a 27-28. napon mensis alhasi tünetek voltak, és állandóan álmos voltam. Aztán a 32. napon kaptam egy zebrát itt a csajoktól.
(Már alig várom,h újra elinduljon a zebravadászat) Neked is hasonló tüneteket kívánok mihamarabb.
Na bocsánat,h. ilyen sok voltam, de "kicsit" lemaradtam.
Most megyek kicsit összebújunk Apával.
(Még 3 hét és újra mehet a
Sok puszi és szép álmokat!