Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rolly!
Sajnálom a mensit... :cry:
Pedig a mai napi kezdő (tábla utáni) üzit jó volt olvasni a két hírrel...
Mikor alszom?...Amikor Te vasalsz v ide pötyögsz éppen a bnetre. Tudod, vámpírélet... 8) :lol:
A szeptember még nem biztos, mert sajnos nekem nem túlságosan kiszámíthatóak a ciklusaim... Szeretnék egy picit várni is, hogy hasson a gyógyszer, amit a PCO-ra szedek..., mert hiába lesz megint sikeres a beültetés, ha nincs módomban kihordani... Azért a következő 1c.n-án hívom Szmatona dokit a Kaáliban és kérek konzis időpontot. Aztán hajrá!? :wink:

Mátra!
Tesztkérdés úgy látom megoldódni látszik... igaz csak holnapután...
Látod, nem beszéltem össze Jucával, mégis u.azt mondtam, mint Ő! Mit láthatott volna akkor a doki??? (csak nem tévedünk mindketten? :) )
Nagyon rossz, hogy ilyen szarul vagy! :( Magne B6!!!
Nem roppansz össze, mert itt vagyunk és nem engedjük!!! Mondjuk, most inkább ott lennék... Ne sírj!

Juca!
A forgókra egy megoldás van... a hosszú haj! :) Hidd el tapasztalat. :roll: Igaz én ezt is képes vagyok "elaludni"...
Mellesleg nekem is szögegyenes hajam volt, aztán jött a krisztusi kor és..., nem négergöndör, de spirálisan tekeredik... :shock:

Panka!
Neked most kell is aludi! :) :) :)
Gyantázás...az fáj! Tegnap átéltem...

Niki!
Nagyon jó az útmutató! Mi akár így is csinálhatnánk... :mrgreen:
A Sport Duo (ááá, Aniko már megírta, pedig vmit végre én is ismerek...) kb 1 éve van piacon, ezért nincs reklámja...

Angie!
Jól telhetett a tegnap.
Ne dolgozd halálra Magad! Erre nagyon figyelj oda! :D A kolléganőid is figyeltek erre, míg Te szabin voltál... :D
Igen, mi is bizonyítjuk, hogy nem lehet Mindenkivel szót váltani! :) Lombikról fentebb...
Lombikosdrukk most Anikoé!!! :wink:

Aniko!
Bátorság a szurikhoz! (jó fej vagyok, nekem nem menne :mrgreen: )
A ciklus elején megnéznek azért mégegyszer?
Az Utro valószínűleg nekem sem szívódott fel... :( Akkor én dupla progit kapok majd???
Főzés a melegben: Apa tudna Ódákat zengeni 60C°-ról... :twisted: A konyhába ugyanis nem jár a légkondi csak a vendégek élvezhetik... :evil: Beraknám egy pár órácskára dolgozni a spórolós értelmi szerzőt!!! Nekünk meg döglődnek a kiskatonáink... :evil:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Pankaa!
Elfoglalom magam. A Baross utcai női klinika betegtájéékoztatóját olvasgatom a neten. Épp az együtt szülésnél tartok. :roll: Igen, már vízálló. Magától vált azzá. :wink:

Brill!
Köszi a Magne B6 bevált, egyáltalán nem fáj a hasam, és a hányingerem is enyhült. Végül, nem szóltam a páromnak(:)) úgy sem tud mit csinálni 150 km-ről, csak holnap éjjel jön haza és minek idegesítsem.

Rolly!
Köszönöm. Az esti imák jók. Én is mindig este szoktam, és reggel is, de az esti olyan meghittebb. Persze, akkor azonnal rohanok az orvoshoz. Már megvolt a lecke.
mátra

Mátra!
Reméltem is, hogy segít! :)
Meg a párod( :) ) hangja is jót tett! :)
Most grat az 1000 meghaladó hozzászólásokhoz! :D

Brill
brill

Brill!

Inkább a Magne B6. A hangja morgó volt és veszekedő, mert anyám miatt van az egész rosszullétem és már telejsen tönkretettem magam és félt és legyen már vége ennek a sem itt, sem ottnak. Olyan tökéletesen igaza van, hogy azt el sem lehet mondani.
mátra

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire el voltam tűnve, de remélem, a köv. mondatom után mindenki megbocsát!

Péntek reggel dupla csíkot pisiltem!!!

PöttömBaba 2 mm-es, még nagyon pinduri. Doki bácsi visszahívott jövőhétre még uh-ra, de azt mondta, hogy határozottan látszik odabent vmi.! :)

kacsa14

HUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
HUUUUUURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Istenem dejó de jó de jó de jó de jó

Kép

Drága-grága probléma ments heteket kívánok neked és iszonyatosan vigyázz magadra Kép
Kép
mátra

Kacsa!
Évi77 üzenete: "Annyira örülök, hogy csak vigyorgok, mint a töketlen kutya! Gratulálok neki, pusszantom, és mindenkit!Hipphipphurraaa!"
mátra

Köszönöm!
Vigyázok magamra is és PöttömBabával is mindig megbeszélem, hogy Anyuci nagyon szereti és nagyon vigyáz rá!

A táblicskuba majd úgy írd már, hogy ma volt 4+1. Köszi!

kacsa14

Mátra! Nagyon köszönöm Évi üzenetét és hogy máris tolmácsoltad neki a híreket!!!

kacsa14

Kacsa!
annyira örülök, hogy el sem hiszed!!!Nagyon gratulálok!!!Annyira jó, el sem hiszem!Gondolom te is így voltál vele!Már 4 hetes?!Kis drága.Akkor köztünk csak 3 hét van!
Mondtam én, hogy keresek zebratársakat! :lol:
És tényleg nagyon vigyázz magadra!!!Semmi emelés, autózgatás, csak a pihi!!!
Hogy bírtad ki péntek óta, hogy nem mondod el?De gondolom nem akartad elkiabálni.
Akkor most nagy az öröm, igaz?Párod?Belefér még a bőrébe?
Munkahelyen mikor mondod meg?
Tényleg nem semmi az eseted, elsőre összejött, és szinte a semmiről indultál, igaz?Jól megszuggeráltad a kis mikropetédet:-))
Te most a kórházba jársz, vagy a klinikára?Én már szerintem maradok a klinikánál.
Nagyon földobódtam!!!Hogy fogok most így elaludni? :?
Szerencsére eddig még nem hagyott cserben az alvókám. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Lányok!
Holnap nézzétek a Fókuszt, egy új meddősség elleni gyszerról lesz szó!

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!

Először is megérkeztünk a nyaralásból! Fantasztikus volt, végre teljesen ki tudtuk magunkat pihenni. Ciprus nagyon gyönyörű, mindenkinek ajánlom! Viszont sajna baromi drága. Ami nagyon furcsa volt, hogy nem valami barátságosak. Férjemmel mindketten beszélünk görögül viszont a ciprusiak nem akartak csak angolul társalogni. Ez tiszta hülyeség. Na mindegy. A lényeg, hogy pihiztünk, süttettük a hasunkat, fürödtünk a tengerben....

Márta:

Én is imátkozom érted! Most úgyis feltöltődtem energiával, szóval hátha dupla erősen hat!

Angie!

Sajnálom a gyulladást! Jobban vagy már? Egyébként meddig kell a gyógyszert szedni? Egyik napró a másikra jelentkezett?

Pupy!
Köszönöm a jókívánságokat! Nagyon jó lenne, ha hárman lennénk, de sajnos már most görcsölget a hasam, szóval nem hiszem, hogy babóka lenne bennem...Majd meglátjuk. Mondjuk az első terhességemnél is állandóan azt hittem, hogy meg fog jönni, viszot akkkor a mellem be volt duzzadva. Most nincs mellduzzadás...

Narco!

Meséld majd mindenképpen, hogy milyen volt Rodoszon! Mi tavaly előtt voltunk ott, iszonyatosan szép hely! Sokat buliztunk, nagyon szupi.

Anikó!

Igen, eljött a próbálkozás ideje. Még adok magunknak pár hónapot, aztán megyek csak dokihoz!

Lányok! Azt szerettem volna kérdezni, hogy ki mennyi ideig várt, mikor mentetek dokihoz hormon és peteérés nézőbe? Mi is nagyon szeretnénk babát, de nem akarom, hogy hülyének nézzen a dokim...Hajlamos vagyok a türelmetlenkedésre.

Másik kérdés: kinek milyen előjelei voltak a terhességének? És mikortól?

Puszi mindenkinek!

Ui: tiszta büszke vagyok magamra, most nekem is van már szép vonalzóm!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kacsa!
Mesélj már részletesen. Apa tudja már? Hogy mondtad el? mit mondott? Úgy szeretem ezt a részét (is)
Mikor lesz szép új vonalzód?

Pankaa!
Köszi, ezt megnézzük.
mátra

Szia Pankaa!
Jobb zebratársat nem is találhattunk volna! Egy város, egy klinika!!! Ha picit túlhordod, én meg hamarabb, akkor akár még együtt is szülhetünk!!!
Hétvégén nem voltunk itthon + meg akartam várni a dokis megerősítést. Még nem nagyon meri az agyam elhinni, a szívem röpköd és tervezget már, de azért váom nagyon a köv. uh-t, hogy nagyobb legyen már!!!
Melóba még halogatom, amíg lehet vagy amíg bírom. Szerintem, a táppénzes papíral fogom bejelenteni, de addig azért még várni akarok, amíg megnő egy picit!!!
Ja és marad a klinika! Szeretem a dokimat!!!

kacsa14

Kacsa!
Igen, ezekre én is kíváncsi vagyok!!!

Heni!
Ha akarod elmehetsz dokihoz, mondhatod neki, hogy már fél éve, vagy még több próbálkoztok, úgy sem tudja az igazat :lol:
Te viszont megnyugszol.De látom már nem sokat kell várnod a teszetelésig sem.Nekem is fájt ahasam, meg feszült a mellem, pár nap múlva ahogy meg kellett volna jönnie, de a hasfájás már a ciklu utolsó napján kezdődött, így nem is reménykedtem,csak teltek a napok, és... :lol:
Én is görögmániás vagyok, kedvencem Thassos szigete.Ide járnak a görögök is nyaralni, nincs még annyira felkapva.Nagyon a szép a vonalzód is, remélem hamar csinálhatsz másikat!

Mátra!
Most jutott eszembe!Te ma nem dolgoztál, hogy egész nap itt voltál, vagy munka közben írogatsz?Bocsi, nem faggatás, csak szimplán eszembe jutott :wink:

Kép
pankaa

Mátra!
Nem volt nagy meghatódás + ilyenek, mert volt egy kis zűr, ami miatt muszáj voltam péntek reggel tesztelni, kaptam egy szurit és tudni akartam, hgoy laknak-e odabent, de a doki azt mondta, hogy muszáj megkapnom a szurit. Úgyhogy a nődikimmal való találkáig azért aggódtam egy picit, hgoy nehogy baj legyen a szuri miatt. De a dokim azt mondta, hogy nem valószínű, hogy gondot okozna. Úgyhogy a nagy titkolózós bejelntés elmaradt.
De aranyos, már akkor este mondta, hogy akkor a szexet most egy időre elfelejtheti, mert vigyázni kell Zigótára. Ma pedig Zigótatartónak nevezett.
Amúgy egyelőre elég jól vagyok. Leszámítva az éjszakai/hajnali éhséget és a picike hányingert és most erős fejfájást.

Tényleg, fejfájásra mit vehetek be? Vki. azt mondta, hogy Algopirint nem, csak Panadolt ...

kacsa14

Juca!
Vazul-Evelin nagyon tetszik! Kép
És a Kingás mondoka….Nagyon szupi! :lol:

Rolly!
Nagyon sajnálom! Kép

Brill!
Igen az első napokban! :?
De nem is tudom hogy??!! :shock:
Talán elvérzek az asztalon!! 8)
Szegény Brillapu! Kép
Én is dolgoztam vendéglátoban és tudom milyen szegény fiuknak akik a
konyhán vannak!Pokol! :evil:

Kacsa!
Mindjárt elájulok! Kép
Annyira nagyon örülök! Kép
Most megkérdezem hogy:-megmondtuk vagy megmondtuk?! :wink:
Látod nem szabad leirni még a mini petét sem!Ügyes vagy!Ránk fért már ez a jo hir!
Tapaszto drukkok mennek innentől! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Lányok! Zsukáéknak ma kell jönniük, vagy holnap?

Heni!
Köszönöm, rám fér most a dupla energia. :)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Képek?????????????
Inkább ezekről a jelekről én most nem medélnék.

Most vágtam be egy adag fagyit, csokipudinggal és őszibarackkal, :shock: nesze neked 90 napos diéta :roll: , de erősen küzdök, hogy benn maradjon. ő meg, hogy ne.
mátra

medélnék=mesélnék. :roll: :oops:
mátra

Köszi Anikó!
Igen, megmondtátok! :D

kacsa14

Kacsa!
Nálunk a Hólyagcsíra a divatos név :lol: Én meg a petezsák volnék :lol:
pankaa

Új vonalzóval még várok, megvárom a dibi-dobit! (értsd. szívhang)

kacsa14

Jó, velem lehet beszélni...
mátra

Kacsa!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha hallani is akardod, nem csak látni, akkor arra még várhatsz vagy 4-5 hetet, mert nekem sem lehett hallani, csak látni, de hátha neked nem azzal a géppel nézik, amivel engem.
A szurit miért kaptad?Fejfájásra inni kell egy nagy pohár vizet!Vagy bírd ki, szerintem most semmit ne vegyél be.Az ehavi Anyák Lapjában van egy cikk, hogy mennyi gyszert szednek a kismamák.

Kép
pankaa

Pankaa!
Akkor apáink egyelőre még nagyon prózai becenevekben gondolkodnak! Reméljük, hogyha meglesznek, akkor nem "gyerek"-nek fogják őket szólítani! :D
Privi ment, remélem, megtalált!

Mentem PöttömBabát fürdetni és fektetni!

Szép álmokat Mindenkinek és megy sok-sok drukk, kinek-kinek mihez kell! (Nekem még sok maradt, annyit kaptam az elmúlt hetek alatt.)

kacsa14

Pankaa!
Nem szeretném leírni, elég zűr volt miatta, nem akarok emlékezni sem rá!
Dokibácsinak jó uh-ja van, most is kaptam 2 mm-es PöttömBaba fotót! :D

kacsa14

Akkor csak engem vágtak át. :cry:
De gondolom a magánjába nézett Uh-t, nem a klinikán.
pankaa

Kacsa!
Ezt még küldöm neked!:
Kép

Mátra!
Drága elmentem aludni mert a párom már zizeg,hogy kattogok a géppel! :evil: KépHolnap folytatjuk! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Emlélkeztek a két kismacskámra, akik pár hete születtek? :evil:

A következő mutatványt vitték véghez: Felmetek a hűtőláda tetejére, onnan leverték a vázát, amit azért tettem rá, hogy a terítőt ne szedjék le, ami azért van rajta, hogy ne karistolják össze a tetejét :shock: szóval a váza az ajtó üvegében landolt, ami úgy kitört, ahogy az kell. :twisted: :twisted: :twisted:
A kicsik ahányan voltak annyi felé, az anyjuk, meg járkált és le ellenőrizte, hogy minden üvegcserepet feltakarítottunk-e, nem lépnek e bele. Talált egy szilánkot és felháborodottan kezdett el nyávogni. :twisted:
Hihetetlenek ezek az állatok...
mátra

Szép álmokat jó éjt mindenkinek.

Kép
mátra

Sziasztok!

Mátra Drága!
A fagyit senki sem látta! :wink: , de azért jobb, ha nem bombázod Magad hirtelen felindulásból nagy mennyiségekkel, mert nagyon megterheli a kevéskéhez szokott gyomrocskádat!... :) Persze az ember lelkének jóóó! :D
Macseksztorin jót vihogtam! :lol: Láttam megtörténni a dolgot... Kép , a Te oldaladról is... Kép
Holnap akárhogy is, de felhajtani azt a tesztet!!!

Kacsa!
Nagyon ügyesek voltatok!!! GRATULÁLOK! :) Problémamenteset Kívánok tiszta szívből! :D
Ugye, hogy nem szabad leírni a dolgokat! És első Clostis hónap! Kép
Kép

Aniko!
Tényleg nem nagy ügy a vizsgálat... Nekem második nap volt... Állítom, hogy a betétet (amit úúútálok) sokkal nehezebben viseltem, amíg odaértem a dokihoz... :? Hidd el, meg sem kottyan majd! :)
Holnap szuri! Kép Kezdőődik! Kép

Heni!
Üdv újra itthon! :D
Fotók esetleg???

Évi77!
Már megint ördögöd van... :lol: Pont, mint tavaly! Pihenésből hazajövet vártak a zebrák! Remélem, most is lesz még folytatás! :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok! (VIGYÁZAT!! HOSSZZÚÚÚ LESZEK :oops: )
Hát itt vagyok.. nem vagyok jól, de még így is,h. a gödörből kimászás közben rámdobtak egy nagy zsákot, és visszazuhantam, csak még mélyebbre, próbálom meglátni a napfényt. Csak nagyon nehéz, és el vagyok keseredve. Ez is ugyan olyan váratlanul ért, mint az,h. a baba nem él. Nem számítottam rá, és rettentő igazságtalannak érzem,h. visszamegyek a táppénzemről, és akkor gyorsan kirugnak. Ráadásul olyan indokkal,h. a munkatársam helyére aki elmegy a jövő héttől, 2 ember vesznek fel. És ebből a két emberből az egyik, el tudja látni majd azokat az irodai feladatokat, amiket én elláttam, ha ők nem lesznek ott. Iszonyatos düh és elkeseredettség van ám bennem. :(
Ezt még 26-án kezdtem el írni és most folytatom. (ma már 31-e van)Mára már azért egy kicsit megnyugodtam. Elküldtem már jópár helyre az életrajzomat, nagyon remélem,h majd valahonnan jelentkeznek.:roll:
Nagyon köszönöm az izgalamakat a keddi állással kapcsolatban, de biztos,h. nem vállalom el,mert vállalkozóit kellene kiváltanom. De azért elmegyek és meghallgatom a főnőkasszonyt. :D
Azért nem jöttem a hétvégén,mert a párom szülinapját és a névnapomat ünnepeltük. Itt voltak a barátaink, iszogattunk, itt is aludtak. Szombaton egész nap sütöttem, főztem.De nagyon jól sikerült minden. :lol:

Rolly!
Most olvastam vissza és épp ott járok,h. azt írod,h. aranyosak a mukatársaim és semmivel nem akarnak megbántani. Igazából így pár nap távlatából rájöttem,h annyira fiatalok és gyerekek még az élethez (apuci anyuci adott nekik pénzt,h csináljanak egy céget), h. nem is értik,h. mit jelent egy babát elveszteni. :oops: És mint visszahallottam még ők vannak felháborodva,h. én miért is vettem ennyire a szívemre az elbocsátást. És még van egy hónapom munkát találni. Csak ők elfelejtik,h esküvőnk lesz, tehát 2 hétig vidéken leszünk. Vagy majd az expressel a kezemben bemegyek a paphoz?? :roll: Én is nagyon remélem,h találok egy sokkal jobb munkahelyet. Nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat, én is erre vágyom. :D És Neked is csak azt tudom kívánni,h. a kisfiadnak minél hamarabb megfoganjon és megszülessen a testvérkéje.Kép
Rettenetesen sajnálom, ami nagyiddal és apukáddal történt. Az én apumnak volt hasnyálmirigy gyulladása, még 3 éve. :(
Nagyon sajnálom, ami a kollégáddal történt.:cry:
Igen beszélgettem a lánnyal és ő is ki volt akadva. Nagyon igazságtalannak érezte amiért ezt tették, pedig tulajdonképpen pont az ő párja miatt bocsátottak el,mert ő szeptembertől állandó alkalmazásban lesz, nemcsak mint tulajdonos.
Kérlek Drága ne keseredj el, igenis jönni fog a baba.
Párom köszöni a kívánságodat! :D
Nagyon örülök,h. Apudat végre kiengedték a kórházból.
Sajnálom nagyon az 1. cn-t. :cry:

Anikó!
Kirázott a hideg amit a kisfiadról írtál.Elmeséltem a páromnak is és Ő is meghatódott. :oops: Párom nagyon köszöni Neked a szülinapi kívánságokat. Én is úgy tudomh, a 9-10. hét környékén veszi át a progi termelést a méhlepény. Mivel Bubika a 9. héten halt meg, ezért én is szeretnék csináltatni majd progi mérést.
Nagyon örülök,h. ilyen jól éreztétek magatokat a vacsin a Pároddal. Holnaptól szívvel-lélekkel szorítok Értetek!!Kép

Nárcisz!
Köszönöm szépen,h. leírtad a csokrodat. Így már el tudom mondani majd a virágosnak. Hol vetted 20 Ft-ért a hajadba a rózsákat??
Nagyon jó utat és gyönyörű nyaralást kívánok Nektek!Kép

Duddu!
Szerintem is az a legfontosabb,h. egészségesek a csajok.Kép Hát sajnos ilyen gonosz emberek vannak a világon. Pocis kép???

Niki!
Igazad van, nagyon is örülök az esküvőnek, és remélem,h tényleg csak jó jöhet. Remélem,h. találok új munkahelyet és még ebben az évben beköltözik majd egy pocilakó is.Kép Milyen volt az előadás? Nekem nagyon tetszett a kép amit küldtél.

Csibe!
Igazából jogos az elbocsátás, mert kaptam egy egy hónapos felmondási időt. Azt nem tudom,h. a Munkaügyi Bíróság mit szólna ahhoz,h. a vetélésem után 2 héttel rúgtak ki. De nem akarok cirkuszolni én ezek után már nem akarok ott dolgozni. Az egyik fiatal főnök szeptembertől ott fog állandóan dolgozni, mert otthagyta a sulit. És ezért ő csinálja meg majd helyettem az irodai feladatokat.

Kacsa!
Már Csibének is írtam,h én már nem akarok ott dolgozni, és sajnos mi nem engedhetünk meg magunknak emiatt egy jó ügyvédet.. Én is jelnek vélem nagypapád felbukkanását az álmodban. Neked is nagyon köszönöm a jó kívánságot (mint mindenkinek) én pedig azt kívánom,h. legalább 12 hónapig nem is lásd a mensid. Holnap reggel teszt???? Hurááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira örülök, mindjárt küldök is egy zebrát!!!KépÉs kérlek nagyon vigyázz magatokra!!!! (Eszembe jutott nekem is Bubika,h. mennyire boldog voltam, azt kívánom,h. legalább annyira boldog légy!))

Brill!
Aranyos vagy! :D Azt nem tudom,h győztes típus vagyok-e, de próbálok ismét lábra állni és nagyüzemben belevetettem magam az álláskeresésbe. Főleg amiatt bánt,mert nem tudom így mi lesz a babatémával. :oops: Én nem tudom AZT félre tenni. Nem tennél fel egy pár képet Marshallról és arról a ventillátorról?Nagyon tetszett amit írtál a férfiak és nők kódolásáról.Te is Ferraris és Schumis vagy? HurrááÁ!! Mert én is!

Bogi!
Én is remélem,h jobb lesz a következő munkahelyem. Nagyon szép vagy és a pocid is.

Timi!
Én is nagyon ledöbbentem, de sajnos lassan 2és fél éve lakunk Budapesten (én itt születtem, tehát „pesti” vagyok) de itt sokkal aljasabbak az emberek, mint vidéken.:evil: Elnézést kérek a „pestiektől”!! Én is az vagyok. Küldtem Neked rakott krumplit. :P Jól sikerült az állásinterjú, de nem vállalom el,mert ki kellene váltani a vállalkozóit és mi ezt most nem engedhetjük meg. De nem adtam fel, azóta is folyamatosan keresem..

Kati!
Petra baba nagyon szép!! :D

Ebba!
Tiszta szívemből sajnálom! :cry:Kép Addig koncentráljatok csak egymásra. És maradj Velünk!!!

Annácska!
Peti baba gyönyörű. :lol:

Junko!
Hát sajnos azért lehetett volna másképp is,h. valóban tudjunk örülni az esküvőnek. Mert így 2 hetem maradt munkát találni, és az sem biztos,h. ha találok egy állást, akkor ott megértik,h. én csak szeptemberben tudok kezdeni,mert esküvőnk lesz.

Norwell!
Jó hallani rólatok.:lol: Képet kapunk majd Kende babáról?Puszild meg a kis hurkáit helyettünk is.

Ági!
Jobban vagy már? Fáj még a derekad?

Panka!
Jobban vagy? Elmentettem a túrófánkod receptjét és le is fogom tesztelni,h. itthon mennyire fogy. :lol: Mikor Bubikát vártam hazaértem este hétre, és fél 8-kor már aludtam is és reggelig bírtam. Ez is egy édes teher.:D

Mohácska!
Köszönjük a jókívánságokat! Én nagyon szorítok Nektek,h. minden jóra forduljon!Kép Tudod az utóbbi hetekben minket is elég sok szörnyűség ért, és a lányok azzal vigasztaltak,h. ennyi rossz után már csak jó jöhet.:lol:

Mátra!
Először is köszönöm,h beszélhettem Veled és hogy mellettem voltál. :oops:Most olvasom a soraidat, és le vagyok döbbenve. Nem szabad ennyire elkeseredni, hidd el tudom,h. a Párod szeret téged, láttam rajta. És igenis Neked és Nekem is lesz kisbabánk,mert muszáj,h. így történjen. Nem akarod felhívni a dokit,h. fáj nagyon a hasad??
Nagyon szép az új vonalzód!:D
Nagyon jó volt az összefoglalód, így mindenki képbe kerül teljesen.
Gratulálok a Párodnak a vizsgájához.
Taliidőpontok: augusztus 19:OKÉ!! Aug. 26: FÉRJHEZ MEGYEK!!!! Szept.2.: talán… engem kihagytál a talis táblából…. De megbocsátom!! Azért elmehetek a talira?:oops:
Reggel tesztelsz?????? Nem mondom, de remélem tudod,h. mit érzek. Mindennél jobban… :D

Angie!
Hogy érzed magad? Jobban vagy? Elmúlt a gyulladás? Nagyon örülök,h. ennyire rendes a dokid. :D Remélem,h segíteni fog, de ha nem akkor pedig azt,h. nem is lesz rá szükség. Köszöni a Párom is a jókívánságokat. Tudnál segíteni Syrynek is vonalzó ügyben? Mert én ugyan megcsináltam a vonalzóját, de sajni,nem tudtam betenni ide. Május 4-én volt az utolsó mensije.

Szisszka!
Sajnálom a mensit, viszont nagyon örülök,h. Te ennek is a jó oldalát látod. Így sokkal hamarabb jönni fog a baba is.:DKép

Jucmuc!
Nagyon sajnálom az 1. cn-t. :(Nagyon örülö ám,h. ilyen jól érezted magad itthon. És szurkolok,h. jó legyen a párod eredménye.Kép

Szti!
Üdv. Közöttünk.Kép Én is használtam a PG53-at és Nekem is elsőre bejött (bár azóta sajnos elvesztettük a kisbabánkat) de bízom benne,h. megint segíteni fog majd. És én is szedtem elevitet, meg folsavat, meg jódot, meg sok-sok gyümölcsöt. És én is mértem a reggeli ébredési hőmet. Amikor hírtelen lecsökken a hőd, majd elkezd emelkedni, akkor van PÉ-d. És ilyenkor előtte 2-3 és utána 1 nappal jó sokat kell Apával szerelmeskedni. Nekem mikor Bubika „készült” Apa párnát tolt a popsim alá.:oops:

Anita!
Mikor csinálsz tesztet? A zebrát már alig bírom visszafogni. :lol:Én nagyon szorítok és így utólag is nagyon Boldog Születésnapot kívánok!Kép

Juca!
Nagyon örülök,h. te is újra itt vagy. Küldöm a privit! Elmentettem Kingácska egy-két képét,mert annyira gyönyörű. :D 3 hét múlva megyek vissza kontrollra és én is megnézetem a progimat. Imádom a humorodat!:D:D Apának is nagyon tetszik!

Adriana!
Köszönöm Neked is a bíztatást, és bízom benne,h. most már csak jó dolgok jönnek. :D Én akkor léptem be, mikor Levike született. Remélem nekünk is lesz hamarosan megint pocaklakónk. Én nagyon örülök,h. megint itt vagy! Nagyon jó pihit kívánok a Balcsira! Megnéztem Levike képeit és tündéri.

Sosi!
Nagyon sajnálom az 1. cn-t.

Brill!
Én is szívesen taliznék majd Veled és Marshallal. :D Mikor fogtok újra próbálkozni? És megfogadom a tanácsodat, és megpróbálok lábra állni.Párom köszöni a szülis kívánságot!

Norwell!
Annyira örülök,h. jól vagytok és,h. Kende baba ennyire jó gyerek. Kép:DMár én is nagyon várom a képeket.

Nomi!
Hol vagy? Hiányzol!! Biztos megint a hűs erdőben kirándultok. :DKép

Dido!
Várunk ám nagyon!!

Heni!
Nagyon örülök,h. újra itt vagy, és annak is,h. jól éreztétek magatokat Cipruson. Igaz,h. én sajnos egy hónapja vesztettem el Bubikát, de azért leírom a tüneteimet. Nekem kb. a peteérés után 98 nappal furi buborékolást éreztem a hasamban, aztán a 27-28. napon mensis alhasi tünetek voltak, és állandóan álmos voltam. Aztán a 32. napon kaptam egy zebrát itt a csajoktól. :lol: (Már alig várom,h újra elinduljon a zebravadászat) Neked is hasonló tüneteket kívánok mihamarabb.

Na bocsánat,h. ilyen sok voltam, de "kicsit" lemaradtam.
Most megyek kicsit összebújunk Apával. :oops: (Még 3 hét és újra mehet a Kép

Sok puszi és szép álmokat!Kép
Vendég

Jó reggelt Lányok!!! Kép
Jó ilyen fantasztikus örömhírre ébredni!!! :lol:

Kacsa
Szívből gratulálok!!! Kép És nagyon szép, problémamentes kismamaságot kívánok Neked!!! Kép
Annnnnnnnnnnyira örülöööööööööök!!!!! :lol:

Panka
Köszönöm a nézéstippet, páromnak átadom! :wink:

Kancellárka
Köszönöm, már jobb (pedig megjött, de a kiborulás a 26. napon már megvolt)
A képek fergetegesek!! (Amit csak továbbadtál, az is!) :lol:

Angie
Örülök, hogy jobban vagy és hogy szép volt a hétvégétek!! :P (Rokonlátogató nyaralás lesz, ritkán találkozunk, már nagyon várjuk!)

Aniko
Ma van a nagy nap!! Én is remélem, hogy a próféta szólt belőlem és a többiekből is!! :P
Hajrá!!!!!

Juca
Elmentettem, amit a progiról írtál.

Mátra, Angie, Brill, Aniko, Pupy
Köszönöm!! :P De most tényleg nem borultam ki annyira – az már előtte megvolt.

Heni
Örülök, hogy újra itt vagy!!! :lol: És hogy feltöltődtél energiával!!! (A dokihoz menésről nem tudok mit mondani, én mindig túl sokáig várok, és tudom, ez nem jó :oops: )

Pupy
Szegénykém, nagyon sajnálom a sok rosszat!! :cry: Én abban bízom nagyon, hogy aug. 26. után minden szebb és jobb lesz!!! Drága, meglátod, akiben annyi szeretet van, mint benned, azt megtalálja a boldogság!!! :P :P

Brill
Sajnálom, hogy nem megy olyan egyszerűen a babaprojekt! :( És hogy a párod munkahelye „kiskatonagyilkos-szauna”! :evil: Nagyon drukkolok Nektek! Meglátod, a következő baba megfogan és Veletek is marad!!!! És majd gyönyörködünk a boldog képekben!! :P :P

Mátra
Holnap mi elutazunk hajnalban. De nagyon fogok rád gondolni!!! Elküldöd priviben a telefonszámod??? :oops: Nem bírom ki, hogy ne tudjam, mi van Veled! És az esti imákat én is szeretem, és továbbra is imádkozom érted is!!

Lányok, valószínű, hogy napközben ma már nem tudok jönni, de este benézek Hozzátok!
Nagyon szép napot kívánok, sok puszit küldök:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Kép
Kép
mátra

Kép

Pupy!
Jó, hogy jelentkeztél, már kezdtem aggódni. Rendbe fog jönni minden hidd el. Bocsi a tábláért, már beletettelek.

Rolly!
Privi ment.

Brill!
Jó, nem zabálom tele magam, csak olyan jól esett bűnözni :oops: :oops:

Anikó!
Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!

Dido? Csibe? Éva? Junko?

Tali: Valaki már javasolta, hogy tioljuk meg az egészet 1 héttel. Legyen?

Összegyűjtöttem a reggeli pisimet és ha megvettem a tesztet, akkor mindjárt meg is tudom csinálni. Azért a biztonság kedvéért 2 veszek.
Szép napot mindenkinek.
mátra

Sziasztok!

Matra!

Mi ujsag? Szoritok nagyon a holnapi tszthez!
Igen, a kapor az itt hianyzik. De en most ugy feltankoltam, hogy csak na :D
En gyerekkoromban nem szerettem a kaprot, a nagymamam mindig csinalt kapros-turos sütiket, soha nem ettem belöle. Most pedig kifejezetten izlik.
Erdekes, hogy vannak etelek amikröl azt mondtam, hogy soha de soha meg nem kostolnam aztan egyszer csak hopp izlenek. Ki erti ezt?
Most olvasom, hogy mar ma meg tudod csinalni a tesztet..hajra!!

Brill!

A ferjeme pentekre lesz meg. Nekem pedig csak kenetet vettek, ami jövö het hetföre lesz meg, de majd csak csütörtökön megyünk erte, amikor a ferjem visszamegy a dokijahoz a lelettel.
Ez a kenet vizsgalat a H.S.G. elött kell, azt nezik nincs-e valamifele gyulladas.
Ti is hamarosan kezdhetitek igaz?

Rolly!

Nagyon örülök, hogy jobban van apukad es a nagyid is!
Draga vagy, tenyleg nagyon szeretem a ferjemet, csak azt teszem amit barmelyikönk tenne a ferjeert, a boldogsagert. Es köszönöm nagyona drukkokat a babasodashoz!

Niki!

Bajai halaszle….. hat csak olvastam es összefutott a nyal a szamban…
Orülök, hogy ismered Fehervart es tetszik is! Jo helyen is van mert közel van a Velencei-to, a Balaton es Pest is.

Draga Buboreknak sok-sok fagyikat!!! Es sport szeletet!!! Aztan mehet a hullamzas :D

Aniko!

Igen, en is nagyon varom mar, hogy tudjak menni a vervetelre aztan majd kiderül miert lett ilyen alacsony :(
Nagyon szoritok ertetek!!!

Kacsa!

Hatalmas nagy gratula Neked! Nagyon boldog honapokat kivanok!!!

Pupy!

Köszönöm, nagyon rendi vagy! En pedig annak örülök nagyon, hogy jobban erzed magad es erösebb lettel lelkileg is!

Judit
jucmuc

Pupy!

Örülök, hogy itt. Ne bánkódj, ha két hét alatt nem lesz állásod, majd jön, amikor nem is gondolod, hogy ott kötsz ki.Én tudnék ajánlani ügyvédet, ui. nekem is volt hasonló ügyem, tehát már rutinos maffiózófingató, de azt hiszem a te ügyed ennél simább. Sajnos jogilag nem lehet megfogni, annak ellenére, hogy tudjuk, hogy embertelen. Drukkolok, hogy sikerüljön. Ki tudja, lehet, hogy nálatok az aug. 26. lesz a jeles dátum minden szempontból???

Kacsa!

Végre, nagyon vártunk már egy kis pozitív bombát. Perceken belül Mátra is jelentkezik majd a remélhetően jó hírrel, és lesz egy jó napunk, és a többiek is belelendülnek, Anikó, Brill, Anita, Ági... szép sorjában.
Na de ne rohanjunk küldöm a zebrádat, remélem meg vagy vele elégedve:
Kép

Mátra!

Jelentkezz, bármi van! Ne csodálkozz, hogy nem bírtad az esti desszertet, nekem a hallatára felállt a szőr a hátamon. Külön külön viszont faltam volna :twisted:

Anikó!

druk a szurikohoz!

Brill!

Marshallnak jó hír, hogy jön a hűs. Ez igazán érthetetlen, hogy miért nem raknak kondit a konyhába, elképzelem, és kiver a veríték :cry:

tjuca

Mátra!

Ha jól emlékszem tavaly is szept. 11 táján volt a tali. Nekünk jó a + egy hét :-)

tjuca

Anikó, Brill!
Ja az tudtam, hogy Duo a neve, csak azt nem hogy hol lehet kapni, de nekem mindig a chokito jön a számra, mikor keresem, na akkor sokan néznek hülyének. És ha 1 éve forgalmazzák, akkor miért nem lehet kapni??? De tegnap ezt a talányt is megfejtettem, rohadt drága, de kismama megengedheti magának :)

Anikó!
Hajrá a szurikkal, minden elismerésem a tiéd!

Mátra Drága!
A kis szívem sajog érted és még mindig nagyon féltelek, szerintem egy újabb dokilátogatás érik, mindenképpen, ha van valami pocakban akkor azért, ha nincs akkor azért. És nincs kibúvó!!! Sokat gondolok rád és lélekben megsimogatom a kis lelkedet, közben meg Buborékot, hogy kisangyalkáddal beszélje meg, hogy küldjön neked maga helyett valakit akit teljes szívedből szerethettek a pároddal.
Ja és légyszi költözz el!
A desszertedből küldhettél volna nekem is :)

Kacsa!
HURRÁ!
Gratulálok! Ez nagyon jó hír!

Évi77!
Hülyén hangzik, de nem akarsz többet nyaralni??? :)

Heni!
Üdv újra itt! Csini lett a vonalzód, nekem tetszik.

Pupy!
Babatémát ne tedd félre nem szabad, meríts erőt az esküvőből a párodból és abból, hogy igenis lesz nektek is gyönyörű szép babátok, akit már majd a kezetekben is tarthattok.

Jucmuc!
Tegnap direkt kettő sport szeletet vettem, ha már találtam :) És ráadásul itt már jönnek a felhők hül az idő, ami azt jelenti, Buborék aktív lesz. :)

Juca!
Édes a Kacsa-zebra! :)

Tegnapi szülésfelkészítő felemásra sikeredett. Az előadó csak beugrós volt, így nem volt túl felkészült. Viszont mondott jó dolgokat, tegnap épp a konkrét szülés volt a téma. Éjjel pedig ennek eredményeképpen azt álmodtam, hogy Buborék megszületett. De legalább végre jót aludtam a hétvégével ellentétben. :)

kancellárka

Jó reggelt Mindenkinek!

Helyzetjelentés: még mindig fájdogál a hasam, de elmúlik teljesen egyszer, aztán pár órával később újra jelentkezik. Azért reménykedem egy kicsit, hátha van benn valaki:)

Kacsa!
Én is tiszta szívemből gratulálok!!!:) Kívánom, hogy minden egyes percét élvezd ki a csodálatos babavárásnak!

Panka!
Mi még nem voltunk Thassos szigetén, de már sok szépet hallottam rólí. Örülök, hogy Te is görög mániás vagy. Egyébként minden hó 1. napján azt szokták mondani: Kalo myna! = legyen jó hónapod! Szóval mindenkinek legyen az!!! Remélem eljutok odáig, hogy nem napra pontosan jön meg és tesztelhetek egyet:) Most már kicsit kezdek izgulni... Olyan jó lenne, ha tényleg csinálhatnék egy másik gyönyörű vonalzót!

Mátra!
Próbálok majd feltenni képeket, de egyenlőre csak anyuéknál tudom megmahinálni a fotókat. Hátha estig végzek vele:)

Brill!
Csatolok majd mindenképpen, mert szeretném ha Nektek is erőt adna az a csodaszép Ayia Napa!!

Pupy!
Sajnálom nagyon a munkahelyi dolgokat, tényleg iszonyat szemétség, amit veled műveltek! Milyen jellegű munkát keresel? Köszönöm , hogy leírtad a tüneteket! Mindenki véleménye számít, gyűjtöm a tapasztalatokat:)

Rolly!
Én sem szoktam rögtön orvoshoz menni, de ilyenkor olyan izgatott az ember. Mindenesetre tesztelek a héten és akkor más kicsit közelebb leszek az igazsághoz:)

Szti!
Üdvözöllek én is! Sok hasznos beszélgetést mindenkivel!

Majd még jelentkezem, de most kicsit dolgozzni is kell!

Puszi Mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

sziasztok.

kacsa gratulalok.boldog pocakodast.

bocsi hogy nem irok de fortelem a babanet.nekem mostmar semmit nem enged meg:(

Kép
monyoka

Jo reggelt Lányok! :D
Jelentem:
TUL VAGYOK AZ ELSŐ SZURIN!!!
Megmondom öszintén kicsit be voltam szarva :oops: de könnyebben ment mint gondoltam! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

aniko ez szuper.nagyon fajt?

Kép
monyoka

Hali!

Anikó!
Bátor vagy, gratulálok!Karba, vagy farba kapod? :D Mikor lesz a következő? :?

Monyoka!
Én is küzdöttem tegnap a bnettel, nagyon összef..ta magát.

Heni!
Kíváncsian várom a tesztelést! :wink: A hasfájás nálam is így vándorolt, de nem volt olyan erős, mint mesi előtt, de nem akarlak izgatni :D

Mátra!
Már nagyon izgulok!!!
Én valószínűleg szept. 30.-án leszek Pesten, mert szülinapi bulira megyünk, de így sem biztos, hogy tudnék menni a talira.Így nekem mindegy mikor lesz :(

Juca!
Annyira édi az a kép! :lol:

Pupy!
Szívből kívánom, hogy mielőbb eltűnjenek a felhők a fejed felől, és süssön Rád a nap minden sugarával!!! :D

Most megyek, kitisztítom a halacskánk akváriumát.Este megrpóbálom rávenni a páromat, hogy rakjon fel egy képet róla, már ígértem :oops:

Kép
pankaa

Sziasztok!
Az elmúlt napokban csak olvastam, hogy valamelyest megismerjelek benneteket. Előre is bocs, ha valakit elkeverek. :?

Pupy!
Szerintem nem véletlen, hogy a munkahelyed így alakult. Gondolj arra, hogy most egy teljesen új életszakaszod kezdődik. Házasság, új jobb munka, babóca.
Köszi a párnás tippet, kimondottan csábító a tótágas után. :lol:

Mátra!

Nagyon sokat gondolok rád, és szorítok!!!!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Sziasztok!

Most tettem le a telefont:

Mátrával beszéltem, megcsinálta ( a teledonos aszisztálásom alatt a tesztet) és CSÍIKOS!!!!! (halványan ugyan, de ott van!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miközben telefonon beszéltünk, csinálta meg a tesztet, közben kisebb baleset is történt,mert a teszt beleesett az üvegbe amiben a pis volt :D, de megoldotta, majd megkérdezett egy járókelőt is,h. látja-e a csíkot, aki szintén azt mondta,h. ugyan halványan, de látja!!!!!
És ugye lányok valamit azért tudunk, a HALVÁNY CSÍK IS CSÍK!!!!!!!!
Én annyira örülök, szegény Mátra lehet megsüketült,mert akkorát visítottam a fülébe! :oops: :oops:
Most megy a dokijához,h. csináljon UH-t és nézze meg a tesztet is.
Lányok 1 dolgot szeretnék kérni!! Imádkozzunk együtt Érte!!!!! Kép
Vendég

LEESIK AZ ÁLAM!!!!

Fél nap alatt két csíkos teszt. Ezt el sem akarom hinni!! ÓRIÁSI GRATULA!!!

Drága Mátra! Kacsa!
Ezt nektek ajándékba!
Kép
Vendég

Évi77!
Kérlek, maradj nyaralóban még legalább egy hónapig !!!!! :D :lol: :D :lol:
Vendég

Drága Mátra!
Annyira, de annyira ÖRÜLÖK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Még mindig imádkozom, hogy mostmár ne legyen semmi probléma, mert ezúttal nem lesz!
Majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Jihetetlen, hogy tényleg így szaporodnak a zebrák!Évinek igaza lesz!
Ja, én próbáltalak meg hívni, hogy személyesen is gratuláljak,de gondolom egyenlőre még nem akarod elkiabálni.

Heni!Kövesd a példát! :lol:
He egyszer megindul a zebraáradat... :lol:

Most nagyon jó napom-pom-pom van! :lol:

Kép
pankaa

Anita!
Most te jössz!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X