Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bali!
De joooo!!! :D GRATULALOK!!!! :D Varatlanul ert,romantikus volt??Meselj!!!
Pentekre meg nagyon-nagyon sok drukk!!!!!!!!!!

Tontica!
Gratulalok az unokaocsihez!!!!! :D
Te mesz a heten dokihoz,ugye????????????????????????

Anyapoc!
Nem er annyit hogy felidegesitsd magad ezen!
Jo utat es jo pihenest! :D

Ert valaki a Jonas naptarhoz????????Augusztusig mutatja csak a baba nemet :cry: De MIERT lehet ez??????????

Kép
Kép
ancsa81

Áfonya

Azt írtad :wink:!Értettem én,csak úgy belegondoltam,ha istenigazából megneveltem volna,most egy szép tenyérlenyomattal az arcán mászkálna :D:D:D!
Hát remélem,hogy a bubbogásom is lökött rajta egy-kettőt,mert este már tudott egy nyomorult szia-t kipréselni magából...Vagy az az ikertesója volt? :? A vicc tényleg az lesz,ha a suliban találkozunk... :? Akkor mit fog köszönni? :D:D:D
Na jóval,elbeszélgetek ám itt magammal :D!Ne is figyelj oda :wink:4

Joccakát mindenkinek! :)

anyapoc

CS1!
Sikerult elerni a dokit????
Tegnap mikor voltal a korhazban?Neked szimpatikus volt a doki?Mert velem eleg 'bunko"volt!De a doktorno az annyira kedves volt hogy csak lestem!

Kép
Kép
ancsa81

Szia,

nem sikerült :(

tegnap 1 körül jöttünk el... a doki elég pokróc volt, de nem ő foglalkozot velem hanem a dokinő... ő jófej volt.

Mondjuk rám mindig rondán néznek az ügyeletes orvosok mert bemegyek a barnázással ami ugyebár vérzést feltételez aztán minden OK :) (szerencsére :) )

Nálad minden OK??????
Vendég

Akkor pont elkerultuk egymast!Mi kb.negyed kettokor voltunk!
Ez a barnazas remelem hogy hamar elmulik!!!Szerdan ugy is mentek be hozza nem??
Velem minden OK!A 32mm-es tuszom nemsokara kifakad! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Örülök,hogy minden ok veled :D
Aztán kapjátok ám el a tüszőrepit :D :D

Bali!
De jó,hogy jöttél :)
Gartulálok a leánykéréshez :P
A baba miatt meg ne aggódj,biztos nem lesz semmi gond :) Mondom én,aki ugyanígy aggódik :oops: Neked mennyi volt az AFP eredményed?Tudom,hogy te is aggódtál amiatt.
Kicsit én is aggódom,mert utánanéztem a neten,és a legtöbb helyen 0.7-2.5 között adják meg a normál értéket(én eddig 0.5-2.0 közöttiről tudtam) nekem 0.79 lett :roll:

Csakegy!
Sikerült már egy jó dokit találnod?

Anyapoc!
A Jósa volt nálam is. :D Nagyon szimpi volt,minden elmagyarázott :) .És nálam is sokat próbálkozott,hogy a szívét is lássa rendesen,de hiába böködte,csak ásítozott :)Ezért rendelt vissza.
+Nálam talált egy kisebb vesemedence tágulatot :( Sok folyadékot és naponta 3x 15 perces négykézláb testhelyzetet javasolt.
Abban reménykedem,hogy a visszarendelt időpontban is ő lesz.Nálad ő volt?

KépKép
takido

Junko! :wink:
Sajnálom, hogy nem sikerült a természetgyógyász-látogatás.
Lehet, hogy ez azt mutatja, hogy nincs is szükséged rá!

Hogy tetszett a Rudolf?
Mi csütörtökön néztük. Szerintem szuper!!! :)
zsazsóka73

Jó reggelt!

Ancsa, látom, senki nem válaszolt a Jónás-féle kérdésedre. Nekem csak 3 hónapig írta ki, először lány, aztán fiú, végül megint lány nemű babát jósolt, én úgy tudom, azért nem írja tovább, mert így váltakozik tovább sorban, fiú-lány-fiú-lány, stb.
Ha netán valaki másképp tudja, jelezze felénk légyszi.
32 mm-es tüsző!! Hú, az már kövér, nem mondom, szép. Remélem, szép duci babát sikerül majd összehoznotok belőle, már csak időben kell kexelni! :lol:

A ma reggeli hőm mit sem változott a tegnapihoz képest, 36.4.
Jövő hét csütörtökön megyek a nődokimhoz, és végre megbeszélem vele a dolgokat, hogy mit tanácsol, meg mi a teendő. Az orra alá dugom a hőgörbés képeket, és meglátjuk. De az tuti, hogy megmondom, nekem sürgős az ügy, csináljon valamit! :wink:
Vendég

Jó reggelt csajok!

Velem semmi extra. Hőm még lent, de sz.tem még egy darabig lennt is maardt, mert a tegnapi UH-n a domináns tüszőm még elég kisi volt, meg a nyálkahártya is vékony volt.

Scali!
Türelem, türelem!

Athiz!
Neked is csak ezt tudom írni. Hidd el, hogy előbb utóbb babás leszel. Csak ki kell várni! Tudod a nagy számok törvénye!

moni

Sziasztok!

Takido!

Igen, én is aggódtam! Az enyém 0.6 lett. 0.7-2.0 között normális, de a doki azt mondta, hogy ha ez alacsony és a következő érték (béta HCG) is alacsony, akkor nincs baj. Nézd meg azt is! :)

Lányok!
Angelt nem mostanában teszik anyává? Kicsit lemaradtam, bocsi :oops: :)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali!
Az lehetséges,hogy nálam nem néztek béta HCG-t?
Az AFP-s papíromon nincs ilyen. :roll:

KépKép
takido

Sziasztok!

Ancsa :) szurok szurok

Zsazsó

Én most pénteken megyek a Rudolfra .... de állítólag szakadni fog az eső :) ez az én formám

Athiz

Ez jó :) mármint hogy sűrgős .... én is benyögöm már a dokimnak.

Moni

Akkor még érleld a tüszőket :)

Nálam meg káosz van ..... Nem értem az egészet eddig mindig olyan szépek voltak a görbéim :(

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 881.58.jpg
kokusz

Sziasztok! :)

Megérkeztem a Kaáliból! Minden rendben volt az UH-n! :D

Most még meg fog jönni, és pénteken kell kezdenem szúrni magam. Szar ügy, mert a tollszerű mellé kaptam rendes tűset is :shock: Fogalmam sincs, hogy lesz a beadás, de addig majd kiokoskodom. :roll: Van egy jó kis naptárszerű táblázat, amiben benne van, hogy miből mennyit kell, mettől meddig. Hááát, elsőször csak lestem, de lassan leülepszik bennem, és átlátom!

Köv. UH 11-én! :D

Ja, és nem vagyok se HIV pozitív, se Hepatitis B v C hordozó!
:D Nem árt tudni! :lol:

Bali,
A memóriád tuti! :wink: :)
Jól olvasom? Lánykérés volt? :D

Itten mi hírek vannak? Többiek?
angel37

skacok... nagyon barnázok... most a pisilés után már nem csak nyákdarabok voltak barnák...

parázok... szedem a napi 1 utrót... akkor most emeljem önkényesen az adagot? Most itt nincs nálam egy darab sem :(

az utro okozhatta ezt?
Vendég

Csakegy az utro nem okozhatta nem hüvelyi ugye,mert attól előfordolhat hogy feláztatja a benti dolgokat...de te szeded így sztem nem! PIHIZZZ!! betegszabi?? Dokit találtál már?
Vendég

Csakegy,
az Utro szerintem ezt nem okozhatta, épp ez ellen van. Én emelném az adagot, de nem tudsz telefonon felhívni egy nőgyógyászt?
Angel,
jó hogy minden rendben, az UH is, a leletek is :) Hidd el a tűs se nagy cucc, ha 2x jól megnézed hogy csinálják és adják be, simán meg tudod csinálni te is. Ha meg nem akarod akkor fuss el a körzetidhez, az ottani asszisztensnő biztosan beadja, én is ezt csináltam eleinte.
Kókusz,
fel a fejjel, egy egy ilyen görbe sajnos bárkinek becsúszhat :( De még ez sem jelenti hogy nem volt (lesz) peteérésed!!!
Vendég

nem tudok pihenni :( vagyis otthon maradni... tudom, hogy kéne de nem tudok :(

csak tudnám mitől barnázok... az orvosok soha semmit nem találnak...

szerencsére ez tényleg barna, nem friss vér... de nekem akkor is ijesztő...

lehet, hogy kevés a napi 1 utro...

mondjuk ha nem a progival van a baj akkor ha el akar menni el fog... sajnos... de szerintem / remélem kapaszkodik keményen...
Vendég

Áfonya,
A körzetim messze van, a m.helyi dokinő meg szabadságon :?

Pedig legalább ez elsőt jó lenne látnom... na majd megoldom! Szerencsére csak négy ilyen szuri van! :wink:

Csakegy,
sajnos nem tudok tanácsot adni. Sztem is hívj fel egy dokit!
angel37

Angel, nem irigyellek, annyi szent, szúrás brrrr! De biztos ügyes lány vagy, és meg tudod csinálni!

Csakegy, kedves, kérlek, tedd meg, hogy nem várakozol, hanem felkeresel egy normális dokit, aki megmondja, mi a helyzet. Főleg azért is, hogy megnyugtassanak, mert így csak örlődsz. Egyébként tuti, hogy ágynyugalomra fog inteni, de szerintem mindegyik! És én is ezt tanácsolom, legalább pár napra tedd meg ezt a gyermekedért! Kapaszkodik Ő rendesen, de neked is segítened kéne, hiszen TE VAGY AZ ANYUKÁJA!

Mindenkit pusszantok
Vendég

Sziasztok!

Na,ez az utsó bejelntkezés,már félig össze vagyunk pakolva :).

Ancsa

Hja,ne húzzam fel magam :D!Azért szt ezen midnenki kiakadt volna :D:D!
32 mm-s tüsző :).Remélem,lekapjátok,nehogy ciszta legyen belőle :wink:!

Takido

nekem másodjára Török doki volt :?,nem volt valami kedves,de azért végül megtalált mindent :).Igaz, a végén már az oldalamon keresztül UH-ozott :D!Meg mufurc volt ,szokás szt :).Pedig van egy édi kutyája :wink:!
A béta HCG-t csak akkor nézik,ha az AFP nincs rendben.Mivel adott terhességi korban kell nézni az AFP-t,ha valakinek nagyon nem jó,akkor feltételezik,hogy esetlegesen túl korán(alacsony) vagy túl későn (magas) vették le.Ekkor megnézik a terhességi hormon mennyiségét,amiből következtetnek a terhesség korára és ahhoz nézik hozzá az AFP-t. Hmmmm... érthető volt? :roll:
Mivel neked rendben volt,így nem nézték :).Amúgy a genetikai UH szt már mérvadóbb,azon többet látnak lassan,mint az AFP-ből :D!

Angel

Húúúú,nagyon beindultatok :)!
Szuri :?...hát vidd az ügyeletre,csak beadják valahol,ha Te nem mered... 11. napon nézik majd,hogy mennyi pete lesz?Gondolom közben tudnak még a gyogyikkal variálni... :)

Csakegy

Eddig nem akartam beleszólni,de most már csak nem állom meg....
Baromira nem értelek,de komolyan.Sokat küzdöttél,hogy összejöjjön ez a baba,barnázol folyamatosan,ami nem vicc.És akkor mi az,hogy kellene pihizned,de nem tudsz????Ilyen nincs!Kell az a baba,vagy nem????El kellene végre dönteni.Azért mindent ne tegyél fel egy lapra!Talán ez is egy kis felelősség már,nem?hát bocsi... :roll:

Na sziasztok,lépek,mert még van dolgom!
Amíg nem leszek,jót ne halljak ám!!!! :):):)

Puszi!!!!

anyapoc

Athiz,
remélem vagyok elég ügyes! :lol:
Végülis eddig mindenki másnak sikerült! :wink: Vhogy be lett nyomva az a szuri!
angel37

anyapoc: eddig nem tűnt olyan gáznaka dolog... ma van az első olyan eset ami az én fogalmaim szerint is barnázás... sőt már pirosas :(

A férjem már elindult értem kocsival, hogy ne kelljen átcaplatnom a városon és bemegyünk a Sote 1-re.

Ott talán komolyan vesznek.

Az ügyeleten eddig nem vettek. ha az a napi 1 utro tényleg csak placebo akkor pláne.
Vendég

Angi, hajrá!

Anyapoc, jó legyél ám! Vagy inkább mégse? :wink:
Vendég

Anyapoc :)

Az a baj, hogy a hétvégén nem leszek ügyeletközelben sem... de tényleg vhogy megoldom! :wink: Végülis drága párom azt mondta beadja... no most én őt nagyon szeretem, de ezt a szuri dolgot nemistudom... :oops: Remélem nem olvassa! :roll:

Stimu 8. napján néznek!

Jól rémlik, hogy ma elutazol? :(
angel37

Csakegy! Nagyon szorítok értetek, hogy ne legyen semmi baj! Ha beértek, mondd nekik, hogy sürgős, mert vérzel, nehogy várassanak! Remélem, még olvasod, és jelentkezz, hogy mi volt! Sok sikert!
Vendég

Sziasztok!

Fogalmam sincs, most hová írjak. Itten vannak a régi lányok, de gondolom Tonti ezt a topicot mégiscsak azért hozta létre, mert nem győzte a másikat, és most akkor rakjam be ide a várva várt görbémet, vagy nem? Mert vettem a fáracccságot és megcsináltam, de nem a fertin. Csak úgy maszekba. De itt több az ismerős csajszi és már úgy hozzátok nőttem.
Mindegy, felrakom.

Továbbá.
Takido!
Gartulálok a 18 heteshez.:)

Bali!
Höhő, te még lány vagy? És a gyereket hogy csináltátok? :oops: Bámulatos ez a tudomány, minden esetre gratula a lánykéréshez.
A terngyogyót csak kipróbáltam hátha lenyugtat vagy valami. De csak felidegesített.
Sokat dolgozom, így nehéz jönnöm,. olvasni még olvasok, de írni már nem mindig fussa a lelkiismeretemből. Meg az időmből.
Szerencsére az érzelmi hullámvölgy, csak rövid ideig szokott emészteni.
Anyapoc!
Jó utat.

Zsazsó, Kokusz!

Hát nekem ez a Rudolf annyira nem jött, be de kikapcsolódásnak azért jó volt. Eleve masszázs után mentem és nagyon rossz volt a kedvem, így az első felvonás után le is léptünk. A férjem olyan hálás volt, hogy hajlandó volt velem fagyizni, meg sétálni, és jól kiveséztük a darabot.

Ancsa!
Egyszer az egyik lány meghatározta a Jónás napjaimat, de semmi nem történt. Sztem van ilyen topik.

Angyal!
Szuper, szuper!!!!
Aug 11 emlékezetbe rörgzítve, örülök, hogy minden oké.
Szurit meg valahogy csak megoldjátok. Fő a bizalom.

Csak1!
Szurkolok, hogy ne legyen semmi gond. És igaza van Anyapocnak. Sokat küzdöttél érte...kérlek vegyél ki betegszabit, vagy valami.

Kép
Vendég

[quote="junko"]S írta:junkoziasztok!

Fogalmam sincs, most hová írjak. Itten vannak a régi lányok, de gondolom Tonti ezt a topicot mégiscsak azért hozta létre, mert nem győzte a másikat, és most akkor rakjam be ide a várva várt görbémet, vagy nem? Mert vettem a fáracccságot és megcsináltam, de nem a fertin. Csak úgy maszekba. De itt több az ismerős és már úgy hozzátok nőttem.
Mindegy, felrakom.

Továbbá.
Takido!
Gartulálok a 18 heteshez.:)

Bali!
Höhő, te még lány vagy? És a gyereket hogy csináltátok? :oops: Bámulatos ez a tudomány, minden esetre gratula a lánykéréshez.
A terngyogyót csak kipróbáltam hátha lenyugtat vagy valami. De csak felidegesített.
Sokat dolgozom, így nehéz jönnöm,. olvasni még olvasok, de írni már nem mindig fussa a lelkiismeretemből. Meg az időmből.
Szerencsére az érzelmi hullámvölgy, csak rövid ideig szokott emészteni.

Anyapoc!
Jó utat.

Zsazsó, Kokusz!

Hát nekem ez a Rudolf annyira nem jött, be de kikapcsolódásnak azért jó volt. Eleve masszázs után mentem és nagyon rossz volt a kedvem, így az első felvonás után le is léptünk. A férjem olyan hálás volt, hogy hajlandó volt velem fagyizni, meg sétálni, és jól kiveséztük a darabot.

Ancsa!
Egyszer az egyik lány meghatározta a Jónás napjaimat, de semmi nem történt. Sztem van ilyen topik.

Angyal!
Szuper, szuper!!!!
Aug 11 emlékezetbe rörgzítve, örülök, hogy minden oké.
Szurit meg valahogy csak megoldjátok. Fő a bizalom.

Csak1!
Szurkolok, hogy ne legyen semmi gond. És igaza van Anyapocnak. Sokat küzdöttél érte...kérlek vegyél ki betegszabit, vagy valami.

Kép
Vendég

Angel

Hadd bökdössön a Zurad,egy darabig úgysem fog :D:D:D!
Igen,megyünk ma du Apázni 1 hétre :).De jövök ám vissza,nyugi :)!Addigra már talán eredményt is tudsz :wink:!

Csakegy

Szt komolyan kell venni azt,amit a doki mond,pláne iylen esetben.És ha azt javasolták,hogy pihenj,akkor pihenj.
Persze logikusan úgy gondolkodik az ember,hogy ha akar,megmarad...ha minden rendben van.... De azért szt sokan inkább végigfeküdnék az egész terhességet,csak végre sikerüljön.Ne légy könnyelmű,tk ezt szerettem volna mondani,csak nem akarok durvának tűnni. :roll:
Minden esetre remélem,hogy semmi komoly baj nincs és próbáld végre magad odaszögezni egy kanapéhoz legalább 1-2 hétre!

Junko

Ezek szt volt PÉ :wink:!
A lányok úgy csinálják,hogy a hőmérősbe felteszik a görbét,hogy ne foglalja itt a helyet és onnan belinkelik.Így,aki akarja (és tuti mindenki :)),az megnézi... :)

Na,tényleg lépek,most egy hétig csendben leszek :wink:!

Pusszancs !

anyapoc

Idéztem magamtól. Ezt az egoizmust.

Anyapoc!
Jó ötlet. Akkor most már tényleg jó utat.
Vendég

Sziasztok!

Junko!
Köszi :)
Én meg gartulálok a görbédhez,eddig nagyon jól alakul :D

Csakegy!
Szorítok értetek,hogy ne legyen semmi baj.remélem végre egy normális orvos kezébe kerültök.

Anyapoc!
Köszönöm válaszod.Érthető volt,és Melitta is u.e.mondta,hogy az UH. sokkal mérvadóbb :D
Jó utat,és érezzétek jól magatokat :D

Angel!
Szupi,hogy minden rendben nálatok.A szuris dolog engem is lebénítana kicsit,de ugyebár a cél érdekében mindent :D Remélem sikerül találni valakit,aki beadja :D

Kokusz!
Lehet,hogy ettől függetlenül most jön össze a baba.Az én görbém is elég kacifántos volt. :D

Tontica!
Merre vagy?

KépKép
takido

Angel

Gartula a jó eredményekhez. Emlékszem mikor nekem is csinálták a HIV tesztet úgy megkönnyebbültem mikor kiderült hogy negatív .... nem mintha bármi miatt kellett volna aggódnom.

Csakegy

Anyapocnak igaza van .... tessék pihenni. Szorítok hogy minden rendben legyen.

Junko

:roll: muszáj mennem a Rudolfra, céges lesz.

Anyapoc

Kellemes utat :) és jó időtöltést!

Takido

Hát jó lenne :)

Holnap megyek UH-ra, kiderül mivan ....
kokusz

Csak1!
Szurkolok értetek! Anyapocnak igaza van! Rengeteget filoztam már én is azon, hogy ha majd pocakos legyek, meddig dolgozzak. De most már eljutattam oda, hogy amint lehet kiíratom magam, mert az egész nem ér annyit, mint amennyivel több pénzt kereshetnék. De neked is igazad van, ha maradni akar így is úgy is marad.

Junko!
telibe találtátok a pé.-t?

Érdekes a természet. Tuti, hogy a hormonok dolgozhattak múlt héten, mikor megjött, és kiborultam. Akkor olyan más voltam. Elkeseredett. De most megint reményekkel teli, higgadt, nyugodt. Nem ismerek magamra. Teljesen másképp láttam akkor a helyzetet, mint most. Akkor totál reménytelennek tűnt minden. Most érzem, és tudom, hogyha ez a hónap nem jön össze, akkor nem fogok kiborulni. Sőt, legközelebb sem. Még ha inszem lesz akkor sem. Türelmes leszek, mert hiszem, tudom és érzem, hogy lesz még babám, és nemsokára be is fog költözni. Ha mégsem, akkor meg tévedtem, rosszak voltak a megérzéseim! :)

moni

Moni!
Hát igazán örülök,hogy így állsz hozzá.Szerintem is az a lényeg,hogy elhidd,hogy előbb-utóbb sikerül.és akko valóban sikerülni is fog :D

KépKép
takido

Vagyok. 2 és fél órát kellett várni... Sote...

Viszont: a doki tündéri volt, teljesen egyetért a metforminnal, még azt is megkérdezte, hogy szedhetem-e a 12. hét után avagy sem... mert ő jó ötletnek tartja. Türelmes volt, precíz, alapos, lekérte a belgyógyászom által lekért leleteket stb. (ismeri - és legutóbb láttam is őt kijönni a belgyógyászomtól) Már bejött a nővér és rászólt, hogy siessen mert sokan várnak de akkor sem rohant :) (hja... megadta a magánrendelője paramétereit... ha szülész kellene...)

A lényeg: a vérzés tutira belülről jön, de nem volt UH úgyhogy nem tudta megmondani, honnan (eddig se tudták). Diagnózis: fenyegető vetélés :( (mondjuk mondta, hogy mindig ez, ha nincs meg a vérzés oka). Szerencsére legalább nem görcsölök.

Leállította a napi egy utrót. Azt mondta, hogy ilyen progeszteronszint mellett még ha ingadozna is akkor sem kellene az utro. Az csak jobban bekavar - blokkolja a szervezet saját hormongyártását. De ha szedném akkor is 3*2-t kellene, hogy értelme legyen. De ne szedjem. Felírt 3 dobozzal de mondta, hogy egyáltalán nincs rá szükségem, olyan marha magas a progiszintem (40 fölött volt anno 18-án).

Szedjek Rutascorbint is.

Ja. Felírt még egy hüvelykúpot (a férjem rohangál pont érte) hátha valami gyulladás van. Az is lehet, hogy a gyökékezelendő fogam a hibás. Holnap CRP kontroll, hogy nincs-e valami gulladás a szervezetemben. Aztán meglátjuk.

Most itthon heverek. Egész héten. Jövő héten meg vagy betegszabi (ha még vérzek) vagy elmegyünk valahová egy hétre itt Mo-n. Aztán lehet, hogy még egy hétre Ausztriába de azt majd meglátjuk. De pihenni kell valahol. Különben bedilizünk. Csakhát a nagy útba végül nem merek belevágni.

Köszi a szurkolást... remélem tényleg kapaszkodik a baba :)

(ja... durva... anyósom egyik barátnőjével találkoztunk a nőgyógyászaton... de megegyeztünk, hogy nem találkoztunk... aszitte, sima rákszűrésre mentem... csak nem értette, hogy engem miért hívnak be hamarabb, mint őt aki fél órával korábban jött és miért vagyok bent olyan sokáig... de a férjem megnyugtatta, hogy ááá... semmi :)
Vendég

Sziasztok!Szalma vagyok! :D (no jó,a gyerek alszik :oops: )

Anyapoc
Jó apázást,és kellemes időtöltést! :D
Ada mintha tegnap már jobban aludt volna :shock:

Tontica
Nagy gratula az unokaücsihez!!!!A 12. hetedhez meg mégnagyobb!!
A szülsé valóban viharos volt!Asszem így is hívják,ha nagyon gyorsan zajlik le. :wink:

Csakegy
Próbáld meg a rutascorbint.Én azt szedtem.Csak P vitamin,némi C vitaminnal,de nekem hatott.Pihenjél!Le van .... a melo!
Ja,és nálam sem volt meg a barnázás oka!

Ancsa
Ugorjatok neki a tüszőnek!

Áfi
Szió,ikres mami! :D Milyen a szurid helye?

Athiz
Én is laktam anyóssal 4 évig.Előző kapcsolatom rá is ment. :( Két generáció,vagy 3 a mai világban már nem tud együtt élni(csak Kínában) :roll:

Bali
Mandulagyulladás :cry: :cry: :cry: .Gyerekkoromban nekem is volt.
A lánykéréshez meg nagy gratula! :D Péntekre drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal
Szuribeadáshoz tanácsokat ,ha kell,szívesen adok!
Remek,hogy így beindultatok!

Kokusz
Az én férjem is a történelmi M.o-ról valósi!
Nem szoktatok arra járni?Egyszer összefiuthatnánk! :oops: :P
A görbéd jó lesz!

Junko
Remek ez a görbicsek!Elkaptátok?

Takido
Grat az AFP hez! :)

Moni
Simulálódasz vmivel?

Rólam:hivatalosan is felvettek! :D :D :D Erkölcsi bizonyítványt hol kell intézni?Mennyibe kerül?Hihetetlen,hogy ez is kell hozzá! :shock:
Hétvégén anyósékhoz utazunk.Apa megkezdi a szabit,és hát ott a helye :oops:

KépKép

KépKép
okr

Csakegy, nagyon örülök, hogy baba rendesen kapaszkodott, de tényleg segítened kell neki, különben nem győzi! Vedd nagyon komolyan a pihenést, semmi kilengésecske! Én is kicsit többet csináltam (igaz a 28. héten), és bevéreztem! A belső méhlepényemből vált le egy kis darab, szerencsém volt, de meg is küzdöttem érte (karácsonykor kórház, hát senkinek nem kívánom azt a 2 hetet!). Azt csak UH-on tudták megállapítani, de addig nem is tudtam, hogy belsőleg meg külsőleg is leválhat a méhlepényből.
Én ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, azonnal kiírattam magam, de adták is rögtön a papírost veszélyeztetett terhesség miatt. Sokat pihentem, de nem bántam meg egyátalán! Hidd el, te sem fogod, ha ránk hallgatsz, és többet fekszel, mint amennyit gondolod, hogy kéne! A várva várt babádért teszed!

Okr, hát nem vígasztaltál meg csöppet sem, sőőőttt! Amúgy is feszült vagyok ma! A hiv. felvételednek nagyon örülök, az erkölcsit talán a rendőrség adja ki jó sokára, azt hiszem, hogy a postán kell igényelni spec. papíron. Bocs, ha nem jól tudom!
Vendég

Okr,
köszike, a szuri helye begyógyult, biztos én csináltam bénán valamit.
Az ikrekről ma már egyszer lemondtam, keseregtem a másik topikon hogy nem emelkedik a hőm,biztos meg sem repedtek a tüszők. Tényleg te egészségügyis vagy, szerinted mennyire biztos a repiszuri hatása? Lehet olyan hogy valakinek repiszuri ellenére se repednek meg a tüszői?
Mégegyszer gratula a felvételedhez :) Erkölcsit már egyszer kértem de nagyon rég és nem emlékszem hogy kellett...

Csakegy,
jól melléfogtam, én arra tippeltem hogy emelik az Utro adagod. Én a SOTE 1en szültem. Mindig rengeteget kellett várni... :?
Vendég

Csakegy!
Örülök,hogy végre egy normális dokihoz kerültél.És tényleg pihizz sokat,és minden rendben lesz :D

Okr!
Én úgy tudom,hogy postán kell igényelni az erkülcsi bizonyítványt.
Köszi a gratulációt.
Mindenfélé olvastam a helyes AFP értékről,és sajna mindenhol más az elfogadott határérték.
Még azt nem tudom,hogy normális-e,hogy a 18 hetes UH-on is mérhető a nyaki redő. :?:

KépKép
takido

Csakegy

Akkor tessék pihenni .... vigyázz magatokra :)

Okr

:) de jóóóó. Nándi kolozsvári,, vagy leírtam azt is? Szoktunk menni mert barátok vannak kinn bőven. Most majd szept. elején megyünk.
Erkölcsiről fogalmam sincs hogy hol kell intézni ....
kokusz

Áfonya
Felrakom az alattunk lévő topikba a júniusi görbémet.Én akkor kaptam choragont.Az FE jelzi a beadás napját.Meg fogod látni,a hőm nem követte az eseményeket :D Bár igaz baba sem lett,de ez nem a tüszők repedéshiánya miatt volt :roll:

AthizMoi albérletben lakunk.Így is van mindig min vitatkozni.Én anyóssal soha többé! :evil:
Persze ne izgulj,nem törvényszerű,hogy anyós miatt megszakadjon egy kapcsolat.Pl. anyuék 12 évig laktak úgy,és még mindig együtt vannak. :wink:

Csakegy
Akkor pihi!!!!
A rutascorbin jó! :lol:

Kokusz
Írok privit,amint a leányom engedi :lol: :lol:

KépKép

KépKép
okr

Okr

Oké :)

Anyós téma: Én sem bírnám .... Mi csak egy évig laktunk kb anyósomékkal de borzalom volt. Mindenbe belekötött .... Ha nem szombaton takarítottam a szobánkat akkor abba, mert hogy kihordjuk a koszt a szobából. Mintha disznók lettünk volna kb .... de ha nem ebbe akkor mindig volt indok hogy belénk kössön. Mostmár e sem tudnám képzelni hogy egy fedél alatt éljünk.
kokusz

Sziasztok!

Itt vagyok, elaludt az en dragam! VEGRE!!!

Junko: Juj mar!!! Elarulom Neked en hoztam letre ezt a topikot de azert mert megkertek ra a lanyok! :lol: Es attol felek rosszul fogalmaztam meg a nyitoszoveget! :roll: Ide mindenki irhat aki akar (Te meg foleg!!! ) es mindenrol amirol akar, a homerosbe valahogy nem fert bele a "maganelet" oda nem akartam irni a fiamrol nehogy megbantsak valakit vagy mas oda nem illo temarol. Erti? Junko, megvalasztunk tiszteletbeli tagnak es ezzel feljogositunk barmifele temaval a topikot latogatni!!! JO lesz igy??? :lol:
A gorbed szupi, remelem volt akcio a 11-14-ik napig boven!!!

Bali: Orulok hogy Veled es a babaval minden rendben es nagyon sajnalom a fiadat de mar meggyogyult ugye?!
Szoval akkor most penteken ultrahang? Nekem csutortokon! :lol: Minden rendben lesz ne aggodj! (Bar en is aggodom egy picit, ezt nem lehet kivedeni, hozza tartozik az anyasaghoz!)
En is gratulalok a leanykereshez? Es mikor lesz a lagzi?

Anyapoci: Latom mar elmentel! Jo Utat!

Takido: Ne aggodj, jok az ertekek!!! Nincs itt semmi baj, nyugi!!!
Szupi hogy 2 het mulva megint lahatod eleted szerelmet potyaba! :lol:
Mi a 6. honaptol mar majd megyunk 3d-re meg 4d-re, hu de varom mar!!!

Kokusz: Varjuk a holnapi eredmenyeket!

Moni: OLYAN NINCS HOGY NINCS!!! Lesz babad!!! Manapsag mar rengeteg lehetoseg van es nagyon hatekonyak ugyhogy LESZ BABA! Nem emlekszel hogy pont a "lemondos" honapomba lettem terhes? :lol: Le kell tojni az egeszet mentalisan es elobb-utobb osszejon!

Csakegy: Orulok hogy minden rendben es hogy sikerult talalni egy jo dokit! Es annak is orulok hogy nem vagtok bele a nagy utba, pihenjetek valahol!

OKriszti: Megint anyusekhoz? Hogy birod? :roll:
Ha engem a ferjem uram allandoan odacipelne hat, nem is tudom ...
Az en parom szulei mar meghaltak! :cry: :roll:

Tobbieket is szeretem de mar nem birom tovabb, hivogat az agy! :lol:

Jo Ejszakat!!!

KépKép
KépKép
tontica

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 616.02.jpg

Sziasztok, itt a kezdetleges kis hőmérsékletem. Hát a mai napom sem a legjobban kezdődött itt a neten, megszenvedtem a hőgörbékkel + a babanettel, de azért itt vagyok. Iszonyú nyomott a hangulatom, a legszívesebben egész nap csak döglenék az ágyban, csak sajna azt nem tehetem meg!
Remélem, mindenki jól van, Áfi már jó hírekkel jött reggel, úgyhogy mindenkinek ezt kívánom a továbbiakban!

Kép
Vendég

Csakegy,
írjál légyszíves pár sort hogy folytatódik-e a barnázás, hogy vagytok?

Az én nagy dilemmám szerencsésen megoldódott, a hőm gyönyörűen megugrott. Holnaptól szedem a Duphastont, növesztgetem az ikreket :D
Vendég

Sziasztok!!

Bocsi hogy idepofátlankodom,de nem birtam hogy ne irjak :
Csakegy!
Örülök,hogy végre egy normális dokihoz kerültél.És tényleg pihizz sokat,és minden rendben lesz !!Vedd nagyon komolyan a pihenést, semmi kilengésecske!
Vendég

SZiasztok!

Junko,
köszi! :D Arany vagy! :)

Anyapoc,
Na jó, adok a Zuramnak egy-két bökésnyi örömöt! :lol:
Érezd jól magad! És várunk vissza! :)

Takido,
köszi neked is! :)

Áfonya,
drukk! :)
Az erkölcsit én is úgy tudom, postán kell!

Kokusz :wink:
Na ez az, hogy utólag biztos vagyok benne, hogy csakis negatív lehetett, de ebben a pár hétben sűrűn gondoltam mindenkire, akihez valaha nemcsak bottal értem hozzá :shock: Na nem kell tömegeket képzelni! :roll:

Kriszta,
minden tanács jól jön! :wink: Előre is köszi! :D

Csakegy,
Látom, sikerült találni jó dokit! :)
Sztem most az a legfontosabb, hogy vigyázz magatokra, és elérhető közelségben legyen az orvosod. Én nem utaznék, akkorse, ha abbamarad a pecsételés!
angel37

Hello, teszek fel pár képet, remélem, nem lesz harag belőle.
Szili tengerkék szemét szerettem volna, ha látjátok, aztán a toronyépítés mozzanatai, és amiko elkészült, azután a teraszon, a kismedencéjén csücsülős képet láthatjátok, Üllőn a mamával a kacsaúsztatójukban, az utsó képen bohóckodik a drágám. Aztán a cicám vadorzó képét látjátok.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Remélem, elnyerték a tetszéseteket, puszi
Vendég

Sziasztok!

Áfonya!
Nagyon örülök a hőugrásodnak.Csak így tovább :D

Tontica!
Köszönöm megnyugtató soraid.Holnap UH? Számolj ám majd be róla.Szeptemberbe mi is készülünk 3v4D-s UH-ra.
És persze örülök a potya UH-nak,és reménykedem,hogy ugyanaz a doki lesz :D

Athiz!
Szerintem mindenkinek vannak ilyen napjai sajna.Azért egy ebéd utáni pihenést próbálj meg beiktatni.

Angel!
Mikor kell beadni az első szurit?

KépKép
takido

Athiz!
Nagyon jók a képek :D
Tényleg nagyon szépek Szili szemei :)

KépKép
takido

Athiz,
nagyon jó képek :) A macskás is :lol:
Én is felteszek egy vicceset, a kislányom elfáradt és elaludt evés közben. Egy év körüli lehet a képen.
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?