Sziasztok,
Még nem végeztem az összes visszaolvasással, de inkább írok, mert el fogom felejteni és nyöszörgés van tehát hamarosan mennem kell.
Mi tegnap nagyon jól éreztük magunkat, mert apa munkahelye sport napot tartott. Ő focizott, másodikok lettek én pedig a többi kisbabás anyukával jól elvoltam egész nap a szabad levegőn.
Na tehát:
bmo
Nagyon jó lehetett a dédi és unokája találkozó, annyira jó amit írtál, tisztára elképzeltem magam előtt egy napbarnított ráncos kezet és egy hófehér baba pici kezét
Zsuzsi
Azt mondják 3 hónap alatt "kell" megduplázni a súlyukat, így egyáltalán nem vagytok "túlsúlyosak". Gondolj arra, hogy hamarosan nőni kell valamiből és majd ebből meríti az erőt.
Az anyós parához annyit szólnék hozzá, hogy pont az előbb olvastam, hogy a "Te gyerekednek mindig te vagy a legjobb anyukája". Kár, hogy nem én találtam ezt ki, mert nagyon tetszik
, tehát fel a fejjel és ne hallgass mások hülyeségeire.
Andi
Nagyon ismerős amit írtál, én is amikor terhes voltam, mindig felfigyeltem más terhesekre, mert akkor úgy éreztem, hogy mi közös kasztot alkotunk, és mások vagyunk, mint a többi nem terhes.
Kgiulia
A hurkateszt szón nagyon jót mosolyogtam
gwini
Én Humanát kaptam az elején, 3 napig nem volt kaki, csak gyűlt szegény Gergőben a sok kaja.
Ekkor kértem mást, ami könnyebben emészthető, és most Mildibét eszünk, ez sokkal jobban ízlik neki és működik is tőle rendesen.
A férjem itthon van a héten, na megyek, még próbálom a többit is visszaolvasni, de nem tudom hagy-e,
Gabek