Sziasztok!
Szerintem jó a Fibernet, gyors is, meg soha semmi bajunk nem volt még vele. Az árakra sajna nem emlékszem.
Valaki kérdezte, hogy hol van az a Tárnokliget. Mi a Benta patak mellett lakunk, ott sorakoznak a különböző író, meg költő nevű utcák, mi a Jókaiban lakunk.
Macsekokról: Mi a párommal nagyon szeretjük a macskákat, meg a gyerekek is. Félig meddig örökbe is fogadtunk itt egy lánycicát, akit rendszeresen etetünk, simogatunk, stb, de nem csak nálunk lakik. Egy komoly baj van vele: kutyánk nincs, viszont a lánymacsek miatt a környék összes hímmacskája idejár hozzánk, és hát jelölgetnek, írtózatos szaga tud lenni. Senkinek nem kívánom, hogy éjszaka fojtogató bűzre ébredjen, mert egy dög lepisilte a hálószoba ablakát!! Szóval a macska dolgot gondoljátok meg, csak ha ezt is vállaljátok hozzá.. én már kicsit bánom a dolgot, mert hiába kergetem el mindig az idegen macskákat, a nemi késztetésük erősebb annál, hogy tőlem féljenek
Védőnőről: Nem tudom egyre gondolunk-e, mert nem ismerem mindegyik védőnőt a faluban, de mi egy nagyon fiatal csajhoz tartozunk, azt hiszem 24 éves és nincs saját gyereke. Nálunk egyetlen egyszer járt, amikor megszületett a legkisebb gyerek(ennek 15 hónapja). Bevallom őszintén, nekem nem hiányzik, mert úgy gondolom többet tudok nála így három gyerek után a gyerekekről, de azért elgondolkodtat a dolog, hogy vajon azok iránt is ennyire érdeklődik, akiknek szükségük van(lenne?) segítségre? Csak remélni merem, hogy nem. Én eddig azt hittem, hogy a védőnőnek munkaköri kötelessége bizonyos időközönként meglátogatni a családokat. Lehet, hogy tévedtem.
Ja, a baba-mama klubbot nekem se említette soha, csak valahonnan hallottam róla. Ahhoz képest, hogy állítólag ő tartja, vagy vezeti, nem nagyon népszerűsíti
Nem akarom szidni, mert egyáltalán nem ismerem ugyebár azok után, hogy ennyit láttuk, remélem velünk kizárólag azért nem törődik, mert úgy látja, nincs rá szükségünk! Talán ahol kell, ott segít. Remélem.
Ha van kedvetek baba-mama találkozót szervezni, csak szóljatok! Én benne vagyok