Sziasztok!
Már azt hittem, megint kihaltunk...
De úgy látom, ketten azért vagyunk Tamesszel!
Tamesz, köszi a köszöntést, aranyos vagy, de nem most tartom a névnapom, hanem decemberben szoktam (amikor Miron-nap is van, mint tavaly megtudtam
). Úgyhgy nem késtél le semmiről!
Persze páran azért ilyenkor is szoktak sms-ezni, azért jólesik...
Férjemnek bezzeg hiába nyafogtam egy csokor virágért...
Nem léptünk ám le, apánk ezerrel dolgozik, mi meg el vagyunk tiltva a nyaralástól
, állítólag nem bírná nélkülünk, de sztem csak a német pasik miatt aggódik...
Úgyhogy itthon vagyunk most, legalább találkozunk a régen látot rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel. Meg megyek fodrászhoz is a héten.
Újabb körkérdés (bár a hiszti-kérdésre is válaszolhatnak még, akik még nem tették...
): mi a helyzet az elalvással mostanában? Nálunk újra rémálom az altatás
, igaz, már nincs ringatás, ölbevevés, helyette mintegy 3/4-1 óra éneklés, mesélés, sutyorgás, csendben ülés... Hát mit mondjak, eléggé lefáraszt... Győrben együtt aludtam Marcival, akkor melléfeküdtem, úgy altattam, de az sem volt gyorsabb, illetve én mindig előbb elaludtam, mint ő...
Ide-oda forgolódik, dobálja magát, magyaráz, ha otthagyjuk, üvölt, illetve mivel ki tudja szedni a rácsot a kiságyból (
), kimászik és utánunk jön... MIndezt 9-fél 10 körül... És reggel fél 6-6 körül talpon van a legény...
Nem hinném, hogy ez a 8 óra alvás elég lenne neki...
Viszont végre megint jól eszik a csibész, nagymamánál persze megint kipróbáltunk egy csomó mindent, csülkös bablevestől kezdve, tonhalkonzerven át a gombáig...
Nektek van még olyan kaja, amit nem ettek a gyerekek? (Nem a csípős thai csirkére gondoltam...
)
Sziasztok, elveszetttek, jelentkezzetek! Szép napot! Ja, Tamesz, itt sincs még lehűlés, csak felhősödés, fülledés, mint nálatok...