Új privát üzeneted érkezett!

május: én csak úgy belevágtam a ciklus közepén... igaz, én tényleg a gombáim miatt kezdtem csak el szedni :) Szerintem szedd nyugodtan...
Vendég

Május

Na ja :) bár lehet hogy a tegnapi magas hő nem illik a képbe ....

Csakegy

Én is elkezdtem a méhpempőt szedni :)
kokusz

Höhö :) asszem jutalékot kéne kérnem :)
Vendég

Csakegy

Hát aszem jól járnál :) te mennyi ideig szedted?
kokusz

Köszi mindenkinek aki szurkolt! :)
Voltam ma UHon, a bal petefészkemben mindkét tüsző 17mm :D Felém volt fordítva a monitor, láttam is őket. Viszont láttam a jobb petefészkemet is :( telistele cisztákkal... tényleg ramaty állapotban van. A méhnyálkahártyám még mindig 8 mm. Szombat este kapok (adok magamnak) 2 Choragon szurit, és hétfőtől mondta a doki legalább csütörtökig hogy szexeljünk, csütörtöktől szedem a Duphastont.
Vendég

Áfonya

akkor húzzatok bele 8)
kokusz

kokusz: szerintem 3 hétig...

Áfonya: kevés ideje volt a metforminnak, hogy dolgozzon... azért ilyen... de el fog tűnni!!!!
Vendég

Csakegy

Akkor te sem szedted sokáig. A nővérem barátnője évekig nem tudott teherbe esni. Elkezdte szedni a méhpempőt és fél doboz után sikerült nekik. :roll:
kokusz

Kokusz, szia! Köszi, hogy feltettél a táblába bennünket, és íme az adatok: 2004. május óta próbálkozunk, 25-29 naposak a ciklusaim, és vénasszony lévén 29 éves vónék.

A másik topicon már írtam neked. Szia
Vendég

Afonyaaa!
Hogy adod be magadnak????Nem popsiba kell?Neked kell osszekutyulni meg minden???
En vasarnap reggel kapom meg a Choragon adagomat!
Gratula a ket tuszodhoz!!!!!! :D Ez lesz az elso PE-d????
Szerintem mar vasarnap este elkezdhetitek a probalkozast!!! :wink:
ancsa81

Nahát Ancsa,
együtt haladunk? :) Ez jó!
De igen, popsiba kell, de ez inkább jelent vesehájat, azt meg simán elérem. Igen, én fogom összekutyulni is, az utolsó Merionalomat is én adtam be, az is ugyanilyen kiszerelésű. Nem nagy dolog, csak jól kell figyelni mikor más csinálja neked, és minden apró részletet el kell lesni. Hát tulajdonképpen ha a múlt hónapi bizonytalan (hőmérő szerinti) peteérést nem számolom akkor igen hosszú ideje ez lesz az első, de ez az lső stimus hónapom az biztos.
A te tüszőid mekkorák? Nagyon érdekel mert kicsit kicsinyellem az enyémeket a repesztéshez... nem 20-22mm-esnek kéne lenni? Te mit tudsz?
Vendég

Athiz

Köszi az adatokat, a következőben már benne lesznek.

Ancsa

Akkor nektek is bele kell húznotok :)
kokusz

Afonyaaa!
Nagyon ugyi vagy akkor!En biztos hogy nem adnam be magamnak!Nem is akarom megtanulni mert most fogom megkapni a 6.adagot!Egyenlore nem akarok tobbet!
Ebben a honapban nem tudom hogy mekkorak meg hogy van-e,mert szabira ment az orvosom!
Meg szombat estig biztos hogy megno akkorara hogy kitudjon fakadni!En ugy tudom hogy a 18mm-es mar jo!
Akkor sok-sok drukk az elso PE-hez!!!!!!!!!Remelem sikeres lesz! :D

Kokusz!
En mar biztosra veszem hogy spontan nem fog sikerulni! :(
Ez a honapom mar csak a PCT teszt miatt volt stimuzva,az meg ugye elmarad! :(
ancsa81

Ancsa,
minden UH nélkül blintre repesztőszuri??? :shock:
Máshoz is elmehetsz UHra ha mondod hogy nézzen már meg mert te stimulálva vagy és nem tudod így mikor kell repeszteni! Nálunk az SZTKs nőgyógy rendelésen is van UH, én ilyen helyzetben oda mentem volna! Én nem az óvatosságomról vagyok híres, de "addigra biztos jó lesz" alapon én nem szúratnék magamba hormoninjekciót!
Azt a kretént meg aki így itthagyott hagyd a fenébe! Még azt se mondta kihez menj UHra, vagy mi legyen a hót feleslegesen beszedett gyógyszer következményével (mert a vizsgálat ugye elmarad!) :evil:
Az ilyen nem is orvos! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Gondolkodom rajta nagyon hogy elmegyek a nogyogyaszatra!Ugy is a korhazba mentem volna beadatni!
Eddig rendes volt a dokim ugy hogy nagyon meglepett a hozzaallasa!Meg az atjarhatosagit megcsinalja nekem de utana ugy is mennem kell mashova mert o nem tud inszemet csinalni!
ancsa81

Ancsa,
szépen kérlek menj el UHra! Ha elmondod mi van biztosan megUHoznak minden további nélkül! Gondolj csak bele ha túl későn vagy túl korán kapod meg azt az injekciót, az Isten tudja milyen reakciót vált ki! Ez hormon, nem játék! Ha meg esetleg akármi miatt 5 tüsződ lett s megreped mind, mit csinálsz egy többes terhességgel? Tudom hogy erre kicsi az esély de minek kockáztatni? Van elég bajunk így is, ne szedjünk pluszt a nyakunkba!
Először UH, aztán amikor mondják akkor repiszuri!
Ígérd meg nekem! :)
Vendég

csak tudnám miért vannak ennyire oda Surányiért... Téged is ott hagyott a pácban...

egyébként mielőtt elmentünk a rendelésére pont az járt az agyamban, hogy az a doki telefonon elérhetetlen... kedden is azért rohantunk az ügyeletre, mert nem lehetett egész nap elérni... de akkor miért fizet az ember? ... szóval azon pörgött az agyam, hogy ha később tényleg nagy lenne a gáz akkor hiába lenne drága pénzért fogadott dokim, az ügyeleten kötnék ki...
Vendég

Afi!
OKE,OKE!!!!!! :D Holnap felhivom a korhazat!!!!
Koszonom hogy aggodsz ertem,aranyos vagy!!! :D

CS1!
Bennem is nagyon sok kerdojel van most! :(
Biztos veluk meg nem szurt ki es azert!
Ezen a telefon dolgon mar en is agyaltam!Erdekes azert! :?
ancsa81

En elkoszonok mara!
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!
:D :wink:
ancsa81

Sziasztok Lanyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megerkeztem. Szuper volt a nyaralas, Hevizen voltunk.
Tontica, ha meg mindig kersz tippeket, a Zalaegerszegi Aquapark-ba mindenkeppen menjetek el es Heviz,Keszthely gyonyoru :) :) Bar nem tudom milyen tavlatokban gondolkoztok.

Lanyok vegigolvastam az egy het termeset.....Sajnalom, hogy nincs ujabb babahir. Csakegy, you are the only one......
Remelem nem maradsz sokaig egyedul es beindul a babaroham. :) :)

Az uton annyi golyafeszket lattunk es lattam egy eppen feszekre leszallo golyat is. Meg soha nem lattam golyat repulni......Lehet, hogy eddig nem is figyeltem/?? 8)

A homet nem mertem es nem is fogom. Jobb igy, a termekeny idoszakot kb. be tudom loni, ebben a honapban a szerencsere bizzuk.

Udv. minden uj beleponek es drukk az eselyes gorbe tulajdonosoknak :) .

Puszi es jo ejt, vagy inkabb jo reggelt? :) :roll:

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok! :)
Kicsit el vagyok mostanság veszve.
De mindenkinek nagyon drukk!!

Nekem sikerült időpontot egyeztetnem az orvosommal jövő hétre.
Kíváncsi vagyok, hogyan tovább...
Felteszem a görbémet:
Kép

nem lehetett a 3. napon pé. , ugye???
zsazsóka73

Melcsi

Remélem neked bejönnek a gólyák .... :)

Zsazsóka

Szia :) Hát azért 3. napon PÉ az nem semmi lenne :) Bár én már semmin nem lepődök meg.

Én görbém:

Kép
kokusz

Kókusz!
Ma 3. cn.

Egyébként már lelkileg sokkal jobban vagyok!
moni

Jó reggelt mindenkinek!
Zsazsóka,
nézd, nekem is van esés csak a 4. napon :) De ez nem peteérés.
Kép
Vendég

Kókusz bocsi, de elszámoltam magam, ma már a 4. nap... :oops: :D
moni

Áfonya! :)
Kicsit megnyugtatott a te görbéd.
A 3., 4. napon csak korai lenne a pé.!
zsazsóka73

Ma ismét hős voltam, most este beadtam magamnak a repesztőszurit párom aktív segédletével. Hétfő reggel ungabunga és várhatjuk az ikreket :) Kicsit a szurit elbénáztam, mert én szúrtam be, a férjem meg a löttyöt nyomta, de én elfelejtettem elengedni a husikámat. Így persze marhára fájt is, meg mikor kihúztam a tűt visszafolyt egy csepp :( de aztán gyorsan elengedtem. Mindegy, 2 ml-erből tuti maradt benn elég :)
Vendég

Áfi, akkor is ügyi és bátor voltál, egy fincsi gyümölcshöz képest :shock: :lol: .
Vendég

A macskánkat hívják Áfonyának (az egyiket) :D innen a nick :D
Vendég

A miénket Golyónak hívják. Tegyek fel képet róla?
Vendég

Tegyél :)
Teszek én is: A fekete fehér Áfonya, a sziáminak Sweety a neve.
Kép Kép
Vendég

Jujj, közben megjött. Hogy a fene vinné meg az ördög :evil: !

Hát miért nem sikerül?? Olyan szerencsétlen vagyok, és úgy utálom magamat ilyenkor! Nem is tudom, miben reménykedtem!
A letört bili füle hozzám képest semmi. Pedig apa azt mondta, hogy bárcsak ne jönne meg, milyen jó lenne! Hát nem édi? De azt a nyamvadt gólyát valahol útközben eltérítették! Remélem, legalább jó helyre tévedt!

Kép
Vendég

Áfi, nagyon cuki cicók! A miénk is gyönyörű volt, de sajna macskanáthás volt, már amikor anyuék idehozták hozzánk, és bár elvittem a dokihoz, és kapott egy rakat szurit szegénykém, mégis beteges maradt, meg sovány. Pedig még vitamint is adtam neki. Azért remélem, majd idővel összeszedi magát!

Kép

Itt éppen a nyuszi ketrecébe mászott be a kis rosszcsont, a nyuszi persze kint nézett rá értetlenül! A nyuszó azóta anyuékhoz költözött, ott már nagyobb területe van.

Majd legközelebb a kutyinkról, Liliről is teszek fel képet, csak sajna most éppen próbálom italba folytani bánatomat, de nyugi, részeg azért nem leszek!
Vendég

Athiz,
:cry: :cry: :cry:
nagyon sajnálom hogy megjött! És ha épp ahhoz van kedved hogy igyál, néha az is belefér, szerintem mindenkivel előfordult már (velem többször is :oops: )
A cicátok jól látom, vörös perzsa? Gyönyörű!
Vendég

Hát igen, perzsaféle a lelkem, csak már soványabb, és kissé megnyírbált a szőre, mert mindig belehentereg valami bogáncsfélébe, meg összecsomósodik neki, úgyhogy sajna más választásom nem volt, mint az olló. De mivel kinti cicó, ez van. A fürdetés ellen annyira tiltakozott, hogy a függönyünkre csimpaszkodott, úgyhogy azóta nem próbálkoztunk vele!

Na megyek, lefektetem a fiacskámat, az EGYETLEN gyermekemet!

Pusz
Vendég

athiz

Sajnálom hogy megjött! :cry: :cry:

Ma én is láttam 2 gólyát, az egyik repült a másik sétálgatott. Jó lenne ha megtalálna legalább egy.
cuncocska

A görbémet meg elfelejtettem feltenni, szerintem nem vmi fényes

Kép
cuncocska

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem volt nagy forgalom.
A cicák édesek :) nekem nincsen csak anyukáméknak.

Athiz

Sajnálom hogy megjött .... :( tudom mit érzel. Én is mindig azt szoktam mondani ha megjön berugok, de eddig még sose jutottam odáig ....

Cuncoska

Hát ... nem épp tankönyvi görbe .... de még bármi lehet belőle.

Nekem is fura a görbém .... még ilyen sosem volt, kicsit aggódok.

Kép
kokusz

Kókusz,
tényleg elég furán alakul, DE ebből még akármi is lehet, és megintcsak ismételni tudom önmagam: semmi nem tévedhetetlen. Látom dolgoztok rajta hogy ha mégis van valami elkapjátok, nagyon helyes, csak így tovább! :)
Az enyémbe betett a program 2 szaggatott vonalat! :shock: Nem tudja valaki mit jelent a szaggatott vonal???
Kép
Vendég

Köszi lányok, nem rúgtam be, csak kissé tompultam.

Kokusz, szerintem ez jól alakul, habár még nem világos, hogy volt-e p.é, vagy csak lesz. Bár lehet, hogy a tapasztaltabbak egyből mondják majd neked, mi a pálya. Szerintem reményteljes!

Cunci, hát kissé egysíkú, de ugye nem adjuk fel! :wink:
Vendég

Áfonya

Igen, tudom bármi lehet belőle :) de még így sosem ugrált. Megmondom őszintén azért izgulok az ovuláció miatt mert szeptember elején megyek egy hétre Litvániába, a férjem nélkül. És ha később lesz ovulációm és nem adj isten nem sikerül összehozni a bébit akkor a köv. PÉ épp akkorra esik mikor kinn vagyok :( azt meg nem szeretném .... tudom ez hülyeség .....

Szaggatott vonal: a vízszintes az átlaghőmérséklet, a függőleges meg feltételezz PÉ. Azért szaggatott mert csak feltételezett ....
kokusz

Áfi, a szaggatott vonal jelzi, hogy mikor volt a p.é.!!!!!
Húúú, hát 8. nap! Bár lehet, hogy ezt majd még átteszi, de most ez van! Hajrá!
Vendég

Athiz

Köszi azért kicsit megnyugodtam ....
kokusz

Na de lányok,
ez úgy hülyeség ahogy van! (Már a program szerinti szaggatott vonal)
Hát hol láttok ott bármit is? Ráadásul UHoztak, biztosan nem volt 8. nap semmi. És kiugrás sincs a hőmérsékletben!!! Mi a bánatot szerencsétlenkedik ez a fertility??? Na asszem én itt befejeztem a hitem az ilyen peteérést berajzoló programokban... :?
Vendég

Kókusz,
kicsit sem hülyeség! Megértem az aggodalmad! Hát okosságot fűzni hozzá nem tudok, ha apa itthonmarad akkor csak remélni tudjuk hogy még mielött kimész meglesz a PÉ.
Vendég

Áfonya

Hát tényleg nincs nagy kiugrás :) nem értem a fertyt ..... de majd átteszi.

Hát én is csak reménykednek hogy meglegyen a PÉ mielőtt még kimennék.
kokusz

Sziasztok!

Athiz!
Nagyon sajnalom hogy megjott! :(

Kokusz!
Drukk-drukk hogy meg itthon erjen a PE!!!!! :D

Afonyaaa!
Igeretem bevaltottam,most jottem UH-rol! :D
13mm-es nyalkahartya!A bal oldalon 13mm,a jobb oldalon 32mm atmeroju tuszo!Choragont is megkaptam!! :D
Nem nagyon orultek nekem,de ez van!
Ti meg ma MINDENT BELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahogy leirtad azt a tegnapi gorcsot,nem lehet hogy mar megrepedt es azt erezted????Nekem nagyon annak tunik! :?
ancsa81

Sziasztok Lányok!

Tegnap este hazajöttem a "nyaralásból". Hűűűű de le vagyok maradva! Most nem tudok visszaolvasni, mert apa tettre készen invitál!

Hajrá minden tüszőérlelőnek, tettvágytól duzzadó forró éjszakákat a középidősöknek, és már csak néhány nap kitartást a hamarosan tesztelőknek!

Pusz

Kép

Kép
zölddisznó

Ancsa,
nagyon örülök! :D Kit érdekel minek örülnek? Nehogymá veszélyeztesd magad mert az ügyelet nem örül hogy dolgoznia kell! :x Gratula a tüszőidhez, és sok sikert!!! Jujj de fogok szorítani! Mit mondtak mikor szexeljetek? Én utánaolvastam és azt találtam hogy repiszuri után 40 órával reped a tüsző, így 30-36 órával a repiszuri után kell szexelni. Mi is holnap reggel fogunk (persze apa délelöttös, ezért kelhetek hajnalban mielött munkába megy... :roll: ) Neked nem pirosodik a helye? Az enyém egy féltenyérnyi folton bepirult és meleg. De lehet hogy én adtam be bénán a szurit. De nem hiszem... nem tudom, majd írd meg estére piros lesz-e a te szurid helye!
És ugye a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nekem eddig meg egyszer sem pirosodott be! :?:
En is 36 orat tudok!
A drukkot koszonom,de az ellenanyag miatt nem fog sikerulni most sem! :(
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?