Tegnap este írtam, de elfelejtettem elküldeni és kikapcsoltam a gépet................na ezt neeeeeeeeem
Tünde, szerintem is jó lett a hajad!Engem mindig piszkáltak, h terhesen melíroztattam a hajam, pedig csak a második trimeszterben voltam fodrásznál.
Amúgy szerintem azzal jobbat tesz az ember ha jól érzi magát kívül-belül, amihez a fodrász, kozmetika, ruhavásárlás is azért hozzájárul
Takarítás: tök jó, h volt kedved mindent szépen megcsinálni.Valahogy nálam is így szokott ez lenni.Pl múlt hét szombat délután a 32 fokban álltam neki, de kivételesn nem zavart a meleg.
Manka, köszi a képet, elég jól néz ki és az ára is kedvezőbb mint a Fischer Price-osé.(Lehet, h jövő hét pénteken kimegyünk szétnézni a Pólusba, ahol van a boltjuk.)Kinéztünk egyet itt a soroksári Brendonban, egy napocska szerű képződmény van az elején és elég stabilnak tűnik.Fancs még csak próbálkozik pár mp-re megállni, de nem nagyon megy egyedül.
Az Ázsia Centerben is megnéztük ezeket és megdöbbentem, h drágábbak mint a Brendonban.
Majd ha megvesszük lefotózom.
Képzeljétek, tegnap strandon voltunk(a rómain) és
ELHAGYTAM FANNI PATKÁNYÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy este 7 kor azonnal küldtem az apját, h vegyen újat helyette.
Hozott is kettőt.Még szerencse, h az Örs vezér téri csak 10 perc tűlünk, és az is mázli, h 8-ig nyitva voltak, pedig meg voltam győződve, h 7kor már bezártak.
Szerencsére Fincs annyira kifáradt a strandon, h még a zsiráffal is el tudott aludni.
Viszont hajnalban óriási kesreves sírásra ébredtünk: beszorult a lába a fal és a kiságy rácsa közé.Még jó, h volt pót Cini(ez a patkány neve) meg cicike és megnyugodtunk elég hamar.
Izgultam, h elfogadja-e az új patkit!
A férjem közölte, h rossz anyuka vagyok.
A római strand egyébként nagyon tetszett, szép, rendezett parkos, nagy fákkal, simán találtunk árnyékot, a gyerekmedence is tiszta volt és mivel 3 felnőtt jutott Fannira, mindenki tudott egy kicsit napozni, úszni, csúszdázni.
Ferkó egyébként is nagyon szereti a vizet, jókat alszik utána az árnyékban.
Réka, Márti ha olvastok, reméljük jól vagytok