Na, sziasztok Lányok!
Vége a napnak végre, már teljesen kivagyok. Na nem olyan vészes, csak elfáradtam. A nagy-nagy takarítással nem nagyon haladtam, csak a konyhát sikerült teljesen kialmolnom, de azt úgy, hogy talán újkorában volt ilyen csili-vili. Sokáig tartott, mert közben etettem, altattam, védőnénit, postás bácsit fogadtam. Szóval olyan 3 körül végeztem. 4-kor (nem mostanában volt ilyen) megjött Zsolti, és még elszaladtunk vásárolni. Aztán fürdetés, vacsi, és most itt vagyok.
Most megpróbálok gyorsan reagálni egy-két dologra, amire emlékszem.
Gabek!
Szerintem se változtass a tápszer összetételén, úgy csináld, ahogy a dobozon látod. Vannak olyan gyerekek, akit relatív sokat esznek, és vannak olyanok akik a nagyon kevéskétől is megfelelően gyarapodnak. Gergőd valószínüleg az elsők közé tartozik. Az én gyerekeim is mindig ettek egész nagy adagokat, de nincs ezzel semmi baj. Nem fújja őket a tápszer, én nem vettem legalábbis észre. Az első két hónapban 1-1 kg-ot híztak anyatejen, utána is kb. annyit, vagy valamivel talán még kevesebbet is. És én mindig annyit adok nekik enni, amennyit kérnek. Így már előfordult olyan is, hogy 2 hónaposan Flóra 250-260 ml-ket evett esténként. Akkor olyanja volt, aztán szépen beálltak. Majd maradnak ki idővel kaják, így a napi mennyiség is csökkenni fog. Nyugi!
Edit!
Sajnálom, ami Barnival történt. Akkor tényleg nem annyira jó Anyósodra bízni őt. Kár, hogy nem ismeri be, ha nem boldogul, pedig ez még nem is feltétlenül az ő hibája. Mindenesetre szólnia kellett volna. Azóta megnyugodott már a Drága? Mi van az aftáival? Most már jobb?
Kitartás szombatig!
Nagyon-nagyon jók a képek Virágról! Javítsatok ki, ha tévedek, de nem úgy néz ki a kicsi lány, mint aki fogyózik éppen!
Zsuzsófi!
Gratulálok a sikeres felvételidhez!! Nem irigyellek, azért 2 gyerek mellett nem lesz egyszerű, de az érettségin is milyen ügyes voltál!
Nekem is ki kéne találnom valamit, mert úgy tudom, hogy amíg GYES-en vagyok, addig ingyen szerezhetném a másoddiplomát. Vagy legalábbis eddig így volt, most már ki tudja. De hát azt sem tudom, hogy milyen sulit kéne választani, na meg én nem vagyok ilyen bátor, hogy a 2 babóca mellé bevállaljam.
Hogy érezte magát Bence a Balcsin?
Jobban vagytok már?
Márti!
Mi van a szombati bulival? Azért nem marad el, ugye? Nem gondolták meg magukat sógorodék?
Megszámoltad az életeteket?
Azt hogy kell?
Julcsi!
Azért megírod az élménybeszámolód, ugye?
Én is jártam már így, persze mindig akkor száll el, amikor egy csomót ír az ember. Egy csomószor megfogadtam, hogy Wordben írom, és ha kész, átmásolom. De mindig lusta disznó vagyok.
Zsuzsi!
Milyen volt Anyukádnál?
Csak ismételni tudom a lányokat, ne szomorkodj a szopi miatt. Biztos, hogy mindent megtettél, és az is tök jó, hogy legalább eddig sikerült!!!!!
Holnap már nem biztos, hogy tudok jönni. Délelőtt 10 körül jön Anyósom, akkor tudunk majd indulni. Vasárnap jövünk gondolom délután, este majd megpróbálok benézni.
Kicsit azért aggódom, hogy mi lesz velük. Tudom, hogy jó kezekben lesznek, meg Anyukámékat is beszerveztem, hogy majd nézzenek el erre, csak hát mégsem én leszek velük. Igazából egyikünk szülei sem ismerik őket annyira, mert csak órákat voltak eddig velük, de szerintem nem lesz gond. Egy csomó mindent már elmondtam, meg még holnap is tartok felvilágosítást.
Telefon meg mindig lesz nálam, ha bármi van, hívnak.
Jó hétvégét Mindannyiótoknak!