Jó estét!
Zsuzsa
Üdv újra itthon! Nyaralás
Láz
Hát igen, ilyenkor is vannak buktatók, még ha nagy is a hőség, a hőmérsékletkülönbségek miatt könnyen megfázhatnak a bébik. De lehet, hogy Julcsinál is a háromnapos láz lesz, ha ennyire nem lesz más tünete...
Sis
Én elnapolnám a Rátokizgulást, mert mint írtam, a nyaralás miatt is van bőven tennivaló még, ráadásul nálunk Balázs is köhécsel, én meg kifejezetten köhögök, és fáj a torkom, úgyhogy nem vagyok gyerekek közé való
Amúgy a ráckevei hév megy Felétek? Mert akkor tényleg egyszerűen eljutok innen oda
Remélem, amikor a Tündés tali lesz, már mi is itthon leszünk, és tudunk is menni!
Kontaktlencsésektől szeretnék már napok óta kérdezni: van valakinek olyan lencséje, amivel tökéletesen elégedett? Mert ami nekem van, attól a berakás pillanatától olyan érzésem van, mintha nagyon fáradt lenne a szemem, és nagyon száraz. Szeretnék váltani, lehetőleg még a nyaralás előtt, mert a mostani pont elfogyott, és úgyis kell vennem újat. De nem tudom, milyet vegyek. / persze muszáj lesz ehhez vizsgálatot is csináltatnom, ott talán ajánlanak is valamit, de érdekelne, kinek milyen tapasztalata van/. Köszi!
Rólunk: Pénteken Apa nem ment be dolgozni, hogy velünk lehessen, kárpótlásul a hétvégéért. Reggel elintéztük az útlevelet. Na, ez sem volt egyszerű esemény, ugyanis Balázs eleinte nem akarta magát lefényképeztetni, és amikor végre lekapták, olyan volt a kép, mintha valaki folytogatná / ugyanis Apát megkérték, hogy emelje fel a gyerek fejét, mert lehajtott fejű képet nem fogadnak el/. Na, lett nagy nevetés, amikor a következő ügyintéző meglátta! Mondta, hogy a BM-nél ezt nem fogadják el, úgyhogy vissza mégegy körre. Enyhén idegesek voltunk, de szerencsére Balázs lassan megértette, hogy útlevél nélkül biza itthon marad, így sikerült a fotó végre. Ügyintézés után játszótereztünk, aztán amikor már nagyon meleg lett, elmentünk ebédelni étterembe. Ilyen is ezer éve nem volt... Nagyon jó kis nap volt így együtt
Ráadásul egész délelőtt sutyorgott Balázs apja fülébe, amiről sejtettem, hogy a névnapomnak szól. Ebéd után javasolták, hogy Gergővel menjek haza, majd jönnek ők is. Jötetk is hatalmas viágcsokorral, meg ajándékkal
Nagyon édesek voltak. Aztán Apa kis játék után lassan készülődött, három körül el is ment, mi meg szomorkodtunk
De nem sokáig, mert gondoltunk egyet, és mindhárman bebújtunk egy nagy kád hűvös vízbe, nagyot mókáztunk, közben hatalmas égzengés volt odakint. Mire elállt az eső, nálunk minden úszott. Beesett az eső a szobákba, és beázott a tető is egy helyen. Sebaj. Lementünk sétálni még egyet, de embertelenül párás lett a levegő, alig lehetett elviselni.
Szombaton Margitsziget egész nap. Nem indult jól a nap, mert egyrészt nem éreztem jól magam / asszem a vérnyomásom nem volt az igazi/, másrészt itthonhagytuk mindketten Balázzsal a napszemüvegünket, ráadásul induláskor Gergő napernyője is tönkrement. De aztán tök jó kis nap lett, igaz, a szopis sétálókat nem sikerült megtalálni, de így is jól mulattunk.
Srácok este nyolckor már aludtak, és mivel nem ment a netem, így én 11-ig olvastam.
Ma elmentünk a Baby-Outletbe, hogy pótoljuk a napernyőt, meg szúnyogriasztós éjjelifényt is akartam venni. Ezek mellé még néhány könyv és játék is becsúszott
Igazából gyakran van az úgy, hogy vásárlással kárpótlom magam
Gergő délután nem bírt valamitől elaludni, végül fél hétkor dőlt ki. Balázs nagyon le akart még menni játszóra, így alvó Gergő ment a babakocsiba, és így mentünk le. Ébredés után ő is akart játszani, nagyon jól érezték magukat a sötétben
És ahogy közeledünk hazafelé, látjuk ám, hogy Apa kocsija közeledik felénk
Egyszerre értünk haza, volt nagy öröm! Persze hulla fáradt, úgyhogy használhatatlan...
Na, megyek, bár asszem, akartam még valamit, de már nem látok ki a fejemből.
Jó éjt!
Judit