Takido
Privi majd megy
!
Én már lecsekkoltalak a másik topikban,úgyhogy tudtam róla,hogy mocorog a bébi
!Ugye szuper érzés?
És azt is,hogy a párod lelabdázta...
Szegény,ő is biztosan megijedt(már a párod...)
Áfonya
Gratu a 17 mm-esekhez
:D:D!Ikrekre fel
!
Másik petefésezk...
Nyálkahártyavastagításra sok-sok fehérje,meg kefír és joghurt!!!!!Legyen hova bemenni
Juj,Te is nagyon okos leszel,de a védőnői állástól ez tényleg jó messze van...
Szt azt se add fel!!!Az egész érettségi kell?Nem elég csak azt a tárgyat újracsinálnod,amiből felvételi van?
Amikor én jártam egyetemre,volt egy év,amikor volt tandíj...
...nem volt vészes.Én úgy vagyok vele,ha tényleg fejlesztik az egyetemeket belőle,akkor hajrá!Elég borzasztó volt ,hogy olyan eszközökkel dolgoztunk,amik idejétmúltak voltak,vagy nem volt elég,vagy nem volt anyag stb....
Kokusz
Igazából amikor énférjemék elváltak,utána még sokáig együtt jelentek meg mindenhol,mert nem akarták nagy dobra verni.Így sokáig azt is hitték sokan,hogy minden ok.És ő akkor is fuvarozgatta midenhova az exet,így természetes volt majdhogynem ez is.Aztán én rávilágítottam,hogy nem akarok örökre 3an lenni...legalább is így
!
Ugródszeka...az elég gáz,de nagyon úgy fest a dolog.Szegény párod,azért jó,hogy kacsolt ő is időben....
ilyet én sem tudnék tenni.Nekem nem működik a maradjunkbarátok duma
!
Görbe:ja,hogy az nem akkor volt...hmmmm...egyébként így visszagondolva a tk-i görbére,ott is van az esés előtt egy kis kiugrás...
Mi is kétnaponta és Villő a bizonyíték
!hajráááá!
Angel
Jaaa,az is jó szak!
Csak tanítani nem könnyű
:D:D!
Ja,basszus ,elfelejtettem,hogy még nem vagytok össze....
!
Azért csak jobb az a két-három naponta, a mindennap sok.Bár kétségtelen,hogy lett már baba belőle.De ha emlékszel Bali barátaira,ők is minden nap szexeltek,nem jött össze a baba.Aztán amikor visszafogták magukat,azonnal...persze lehet,hogy nem ez volt a dolog nyitja
!
Akkor kedden gondolok Rád,bár akkor már nem nagyon leszek gépközelben...