Sziasztok,
Régen jártam errefele, látszik, hogy tombol a nyár
Mea
Sajnálom a másik topicot
Rossz érzés lehetett tényleg
Remélem, a nyaralás jobb kedvre derített!
Edinka
Nem tudok sokmindent az oltástól, de én szeretném majd Laurának beadatni.
Judit
Gratulálok!!! Most látom a nagy hírt!!! Nagyon boldog 8 hónapot kívánok!
Gyere majd UH képekkel, ha lesznek!
Eszter
Nekem nincs allergiám, de nagyon rossz lehet
Próbáltál már homeopátiás szert rá? Azt tutira lehet szopi mellett is, de kérdezd meg egy patikában.
Nem semmi, amit két lurkóval csinálsz! Engem már Laura is iszonyúan leköt...
pedig ő 1 és ő lány
Rólunk: jól vagyunk, Laura napról napra egyre ügyesebb. Hihetetlen tempóban nyílik ki az értelme.
Voltunk koponya és hasi UH-n a múlt héten, minden rendben van a nagylánnyal. ma voltunk dokinál, megkapta a 2. oltását. Most elaludt, remélem, már nem kel fel csak reggel. Remélem, nem fog tőle felmenni a hője. Az elsőtől volt egy 38,4-ünk, amikor adtam neki egy 1/4 kúpot.
5.930 g, 63 cm ma. Szépen fejlődik. Sok-sok törődést, foglalkozást igényel legfőképpen tőlem. Sok program kell neki, akkor él, ha mászkálunk. 4 hónapos korától szeretném vinni babaúszásra, a dokinénik ajánlott egy helyet. Imádja a vizet, gondoltam kár lenne nem kihasználni. Jobban fog aludni
Lányok, nálatok hogy ment terhesség után a védekezés? nem szeretnék gyógyit szedni, de mivel még elég érzékeny odalenn, kicsit ódzkodom az óvszertől.
Gyógyit meg nem szednék, mert eddig sem volt minden ok a hormonjaim körül... Ti mit csináltatok? (bocsi ha indiszkrét...)
Ja, és mi ujság a görögdinnyével szopi alatt? Úúúúúgy ennék, csak nem merek, mert mi van, ha levegős lesz szegénykém tőle? Van rá tapasztalatotok?
Talán el kellene dugulnom...
Puszi és kellemes nyaralást akik mennek! Használjuk ki ezt a szép időt! Ősszel úgyis többet fogunk netezni