Sziasztok!
Azt sem tudom mit írjak, annyira le vagyok maradva
Nálunk semmi újdonság nem történt, Virág jól van, augusztus elején megyünk az oltásra, mert ugye beteg volt. A gyümölcsöket nagyon szereti, pl. a sárgabarackot tömi a szájába!
Haja és foga még mindig kevés, annál több huncutság szorult belé, na és persze rosszasság. Mindenkivel barátkozik, akár merre járunk mindig kiszúr magának egy-két emberkét, akivel incselkedik.
Hasonlóképpen mint Editéknél már a wc-re járás is lassan gondot fog okozni (pedig csak egyszem baba
), mert a kisasszony mindre fel-át-keresztül-le-mászik, életveszélyes helyzetbe hozva saját magát.
Sajnos még nem költözünk, még van egy kis munka a házon, de a férjem nagyon igyekszik a konyhabútorral. Megvettük Pesten a bútorlapokat, bükk színű lesz (világosbarna) a munkalap pedig mahagóni (bordó) hozzá. Az eladó nézett nagyok, mert szerinte elég durva színösszeállítás, de hát nekünk ez tetszett meg.
Voltunk Pesten a bank központjában is (ELLA), mert nem adják oda a félszocpolt, egy levélben fenyegetőztem a médiával, egyből fel tudtak hívni minket telefonon, pedig előtte a három hónapig is hiába vártam a választ. Kiváncsi vagyok mi lesz belőle, most ígérgetik, hogy kitalálnak nekünk valami megoldást.
Bölcsiügyben el vagyok keseredve, jövő héten beíratom valahova Virágot, csak még azt nem tudom hova, mert egyik ismerősöm azt mondja, hogy három bölcsiben is túljelentkezés van .... Most már el kell intéznem ezt is.
Kb. két hete futok egy barátnőmmel, itt Felsőn, fogyni még nem fogytam
, de legalább már nem eszek este 9 után fagyit meg pizzát. Így is könnyebb vagyok két kg-mal, mint amikor terhes lettem, tehát annyira nem vagyok elkeseredve.
MAGUSKA:
Nekem is nagyon tetszik a babakocsid, de azt hiszem én már nem veszek a Virágnak másikat, mert egyrészt ebben egész jól elvan, másrészt már próbálom egy kicsit szoktatni a gyalogláshoz. Ma reggel pl. elmentünk gyalog a boltba, de hát mondam sem kell, hogy kellett cipelnem, de viszont elég sokat gyalogolt ő egyedül is. Ha tolom a kocsit, akkor egy-két lépés után mindig belemászik, így inkább nem vittük magunkkal.
ERIKA:
Örülök, hogy jobban vagytok, tesómék is pont azon a környéken voltak kirándulni, nekik is nagyon tetszett. Egyszer már nekem is meg kell néznem azt a barlangfürdőt, bár Virág még a strandon sem volt kint szegénykém. Úgy szeretném, hogy a párom is tudna velünk jönni, de hát mindig dolgoznia kell.
Augusztus 12-én lesz céges családi nap a WF-en, majd ha jó idő lesz, ott pancsolunk egyet.
RENI:
Aranyosan alszik Benedek azzal a kispárnával
Tetszik a tapétátok mintája is!
Úgy látom minden baba jól bírta az első nyaralást, sajnos nekünk nem jött össze, három napra mentünk volna Bükre, de inkább a konyhaszekrény választottuk. Majd jövőre inkább, akkor mehetünk egy egész hétre is!
LÍVIA:
Nem tudom, hogy még aktuális-e, de egy ismerősömék úgy ünnepelték meg (igaz csak beismerkedésük évfordulóját tartották, ami elvileg egybe fog majd esni nekik a házasságkötésükkel is), hogy a fiú meglepetés vacsorát csinált (ők kertes házban laknak) a kertben, hozattatott vacsit az egyik étteremből, gyertyafény, meg minden, ami kell. Én idén szív alakú tortát csináltam férjemnek, és amikor este hazajött, gyorsan meggyújtottam a gyertyákat.
Ha már volt, írd meg hogy sikerült.
Azt hiszem most már abbafejezem magam, amint tudok jövök.
ERIKA:
Szeretném kérni a babazenét, ha lehet akkor DVD-re. Előre is köszönöm.
Ha valakit érdekel nekünk három hasonló CD-nk van:
1: Celine Dion, Halász Judit, Rajzfilmslágerek (betétdal), Walt Disney dalok (betétdal), óvodás dalok
2: Vuk, A dzsungel könyve, Csigaház (Gryllus Vilmos), Dalok 1 (Gryllus Vilmos), Halász Judit, Dalok 2 (Gryllus Vilmos), Maszkabál (Gryllus Vilmos), Égbőlpottyant (Gryllus Vilmos)
3: Pinokkió - Az én albumom!
Nagyon szívesen kölcsönadom mindenkinek, megírni sajnos nem tudom.
Most már tényleg megyek, jók legyetek, vigyázzon mindenki magára!