Sziasztok!
PotterÁgi,
hú, ha nem tollszerű szurikat írnak fel, akkor meglehet, hogy legalább az elsőre benevezek!
Sztem azzal a p.fészekkel nem lehet mit csinálni, nem tartja a méhszalag, így oda csúszik, ahova akar... Lehet, hogy legközelebb máshol lesz...
Beu,
Drukk a cukorhoz!
Ha jól értettem a trv-t, csak konkrétan a kezelések alatt véd, nem onnantól, hogy bejelentkeztünk a Kaáliba, egészen addig míg sikerrel nem járunk (pedig király lenne!). Így, tegyük fel, bejelentem, nem sikerül, és akkor a következő menetig nem véd semmi. Ezután gondolom az első adandó alkalommal meg tudnak tőlem szabadulni, bármilyen indokra hivatkozva...
És már csak három bogyó!
Reni,
a gynevacról épp a napokban olvastam én is, hogy több nőcinek segített!
Kiki,
a beavatkozás elég változó a fájdalmat tekintve. Erős mensis görcsökre számíts, és akkor legfeljebb kellemesen csalódsz!
Hogy abban a hónapban mehet-e a próbálkozás, az dokifüggő. Nekem pl nem tiltottak meg semmit, de vkinek igen, mert a megpiszkált nyakcsatorna miatt felszálló fertőzés léphet fel, vmelyik doki meg a röntgensugarak miatt mondja, hogy abban a hónapban inkább ne. Fórumokon több olyan esetet is olvastam, ahol hsg-s hónapban fogant a baba!
Sztem kövesd, amit a dokid mond!