Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tud valaki valamit Aandáról??

Kismókus!
A táblába :28 éves vagyok, ismeretlen meddőség és a doki érdekes módon jan. 31-re számolta a szülést.

Kép

Kép
alinkat

Zsizsik!
Én a Marvelontól folyamatosan barnáztam, amíg szedtem.

Kép
alinkat

Loislane :)
Gratulálunk mi is a sikeres felvételihez! minden tiszteletem a tiéd :) én már 2szer nekiugrottam a jognak, posztgrad képzésen... de valahogy nem az én világom :)
így megyek szept.-től adótanácsadónak :)

bennem ma tudatosult, hogy 2 hét múlva konzultáció :D :D gínevacot intézem, mindketten megint beadatjuk.
(3-4 hónapja állandóan van valami fertőzésem... ezek szerint olyan 2.5 évig tartott a hatása :D)

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!

lois!
gratula a felvételidhez!!!

Anikó!
Nem baj hogy nem szoltál, valahol sejtettem, hogy tuti most lesz szabin. Biztos elfelejtette mondani...
de igy idén először kimehettem strandra, ugyhogy a kezdésig szétstarandolom és napozom magam 8) . Amúgy én is azt a kezelést kaptam mint te. és örülök neki, hogy valakivel tudok beszélni a dokinéniről is, mert annyira éltetitek (bocsánat :oops: ) a krizsát, hogy már egész elbizonytalanodtam, hogy jó helyen vagyok-e... :roll:
katyerina

Lányok!
Ezennel jelentem, hogy a mai napon én is beálltam a Krizsa-imádók táborába. :oops:

Nagyon kedves volt, figyelmes, mindent részletesen elmondott, és odafigyelt arra is, amit mi mondtunk, kérdeztünk.

A megbeszélés lényege, hogy októberben lesz a lombik.

Nekem kell még csináltatnom egy hormon-vizsgálatot, mert sajnos az előző nem jött össze. A háziorvosom adott ugyan beutalót, le is vették a vért, de tegnap megtudtuk, hogy valamilyen új miniszteri rendelet szerint a háziorvos csak kétfajta hormon-értéket kérhet (TSH és HTSH), "majd ezek függvényében, szakmailag indokolt további vizsgálatokat az izotóp diagnosztikai labor szakorvosa kezdeményezhet" (idézet a levélből, amit kaptunk). A saját nőgyógyász azonban kérheti a vizsgálatokat, szóval most még egy kört kell futnom. :cry:

A páromnak is lesz még egy spermavizsgálat (a Kaáliban), aztán belevágunk!!!

Egyébként a Kaáli épülete is nagyon tetszett, szép volt a berendezés, tiszta volt minden, és mindeki nagyon kedves volt!
Várakoznunk sem kellett, max 5 percet, de hát ez bőven belefér.

Összegezve: nagyon pozitív érzésekkel jöttünk el a Kaáliból! :lol:

A kéréseiteket kijavítom a táblázatban, és holnap felteszem!

Jó éjt!
Kismókus
kismokus

Anikó!
Köszi a gratulációt! Én is úgy számolom, hogy nekem is aug. 20 körül lesz lombik :!: :!: :D :D Örülök, hogy egyszerre csinálhatom valakivel!!! Mert sajna Kiscsillagot beelőztem, pedig mi voltunk az inszemes "egységfront", lehettünk volna lombikosok is, de akkor most majd veled... :lol: :lol: :lol:
Katyerina, Leona, Erika, Zsizzsik!
Nektek is nagyon köszönöm a bíztatást!!!
Icsilya!
Nekem is posztgraduális képzés lesz, remélem bírom majd :oops: :oops: :oops: Sok sikert az adótanácsadósdihoz!!
Kismókus!
Remélem minden jól ment és kedvező az első benyomás a helyről!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kismókus!
Na látom pont most írtál, örülök, hogy nem csalódtál!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
gratulálok a felvételidhez. :wink: Nekem is sikerült. Újra iskolapadban :roll: :roll: Régi szép idők :twisted:

Anikó,
imádom az ikonjaidat. Áruld el kérlek, hogy honnan töltöd le őket. :oops: :oops:

Kismókus,
betennél a táblába? :oops: :P
3. sikertelen lombik, fagyibabás ET november(?) 4. IVF-ET jövő nyár
Köszi

Szép napot mindenkinek
Pusza
Gigi
gigi002

Sziasztok Lányok!

Itt a frissített táblázat!
Gigi! Neked csak a fagyibabásat írtam be, mert már ez sikerülni fog!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Ha valaki szeretne változtatni valamit, írja meg nyugodtan!

Kismókus
kismokus

Sziasztok Lányok!
Iszonyat ez a meleg! Kép

Alinkat! :D
Hogy vagy?
Jo ujra olvasni rolad! :D

Orsi! :D
Akkor visszaszámlálás! Kép

Kismokus! :D
Nagyön örülök,hogy tetszett Krizsa doki!Szerintem is egy tündér!Én már akkor kiszurtam amikor még a nevét sem tudtam!
A Kaáliba már nagyon sok vizsgálatot megcsinálnak ami miatt régen heteket kellett várni máshol és rohangálni kellett miatta mindenfele!
HIV,Hepatitis,rákszűrés,clamydia és a hormonvizsgálatok vérből!Ezt már mind megcsinálják a Kaáliba!Ja és a kiskatona vizsgálatot is!
Nagyon profin megy a tábla!Ja elfelejtettem mondani neked hogy nekem is volt két fagyibabás ET.Ha még odafér!

Lois! :D
Pont a multkor számolgattam amikor bevetted az első fogigátlot hogy mi egy időben rajtolunk!Én is örülök nagyon!Legalább „fogjuk egymás kezét”! :D

Gigi! :D
Nekem van egy nagyon jo kis levelező programom és onnan meg a netről is keresgéltem egy csomot!De ha gondolod a prividre teszek fel jo sokat és onnan elmentheted és utána te is tudod használni!

Zsebike! :D
Hogy vagy?

Andi! :D
Régen voltál!Mi van veled?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Kismokus
Örülök nagyon, hogy tetszett Krizsa dr., és nagyon jó a táblázat

Mindenkinek szép napokat, és szép álmokat.

Erika
erika13

Jo reggelt lányok! Kép

Alinkat! :D
Ugy szeretnék tudni kicsit rolad!!!!
Mi volt, hogy volt,meg mindenre???????
Nem szeretném hogy baj legyen igy szivesen venném azt is ha privibe leirnád nekem!

Gigi! :D
Küldök neked egy két gift!

KépKépKépKép
aniko24

Kismókus,
köszi a beírást, azt elfeledtem hogy 34 éves vagyok Szegedre járok a Kaáliba Krizsán drnőhöz, petevezeték elzáródáom van.

És köszi a "novemberben sikerül"- t :wink:

Pusza
Gigi
gigi002

Jó reggelt lányok!

A sikeres felvételizőknek én is gratulálok, és sok sikert, kitartást kívánok!!!
Akik pedig most indítják a babaprojektet, illetve épp benne vannak, azokért pedig NAGYON szorítok!

Kata
dkata

Egy link az olvasgatni vágyóknak: Mennyibe kerül a terhesség és a szülés? címmel, amiben persze azok a költségek, amelyek minket visznek a fogantatás felé, nincsennek benne. Csak erős idegzetűeknek! :lol:

http://hvg.hu/egeszseg/20060721terhesseg.aspx

Tájékoztatásul, ha valaki hasonló cipőben jár, mint én: nekem, akinek nem került sor inszemre, lombikra, "csak" stimilációra, az uh-okat is fizetni kellett, 7500 Ft darabja, mert engem a TB nem támogatott. Nem tudom, a "kisebb" beavatkozás miért nem támogatott. De ez legyen a legnagyobb baj a mai világban.
dkata

Louis!
Gratulálok a sikeres felvételihez és kívánom hogy ügyesen el tudd végezni a sulit a babák mellett. :)

Anikó!
Köszönöm szépen megvagyok. A barnázás hol erősebb hol gyengébb de voltam orvosnál és azt mondják ezzel együtt kell élnem. Majd elmúlik. Hát remélem mindenesetre jó lenne ha nem lenne. De ez van.
Akkor jövő héttől nagy drukk neked indul a tesó harc. :)

Kismókus!
Igazán szép táblát csináltál. :)
Kívánom hogy minél előbb kioszthasd az első zebrádat mert nekem mindig az volt a legszebb feladatom, illetve a babák születése. :)

Alinkat!
Örülök, hogy előkerültél annak meg különösen hogy jól vagytok. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok!

Mi most elutazunk, holnap este jövünk vissza. Akkor tudom feltenni az új táblát a kért kiegészítésekkel.

Addig is csináljatok ilyeneket a hétvégén! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kismókus
kismokus

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, van -e valakinek tapasztalata Dr. Kovács Tímeával kapcsolatosan??
Hozzá megyünk aug. 10.-én ..szeretnék róla tudni valamit.
Köszi mindenkinek!!
Kriszta
disney

Szia Kriszta!

Üdvözöllek ebben a topikban! Kép
Én a Kováts doktornő betege vagyok!
Nekem nagyon szimpatikus és kedves ember!Most fogunk készülni a második lombikra!Kérdezz mit szeretnél tudni és szivesen válaszolok!

KépKépKépKép
aniko24

Szia Anikó!

Örülök neked, mert idáig még senki nem ismerte a doktornőt. Illetve nem találkoztam vele...
A nőgyógyászom hozzá irányított. de még nem voltunk nála.
Az első babánál is segített? Bármi érdekel róla..lelkiismeretes e?
Mikor kezditek a másodikat?
még sosem jártam női orvosnál....
Bármi érdekel amit szívesen elmondasz, akár a dr.nővel kapcsolatosan , akár a Kaálival.
Várom leveled!!
Kriszta
disney

Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk, és kijavítottam a táblázatunkat!
Aki szeretne bekerülni, vagy mósítani valamit, az szóljon!

Disney!
Üdv a csapatban! Ne legyél sokáig közöttünk (ugye érted????) :wink:

Szóval a tábla!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kismókus
kismokus

Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés, ami számomra most igen égető:
Ha elkezdődik a stimuláció, akkor a punkcióig milyen gyakran kell menni UH-ra??
Köszike!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Loislane :)
sacc/kb. az elején az 5-6. napon, majd 2-3 naponta... de nagyon-nagyon eltérő.
a végén én már naponta jártam, és úgy lett a punkció időpontja meghatározva.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Egy ideje már olvasgatlak Titeket, sok hasznos dolgot megtudtam már Tőletek. Jól látom, hogy a Kovács Péter dokihoz nem jár senki?
Pedig kiváncsi lennék másnak mi a véleménye róla.

Már túl vagyok 4 inszemen, múlt vasárnap volt az első lombikom, és már alig bírok magammal, hogy még ne csináljam meg a tesztet.

Olyan jó lenne ha elsőre sikerülne, mert elég nehezen bírtam már a szurikat a végén magamnak beadni, tényleg csak a cél lebegett a szemem előtt.
Most meg Titeket olvasgatlak, belőletek és a sztorijaitokból próbálok erőt meríteni.

Köszi: samyke
samyke

Lois!
Nekem a 8-ik napon kellett elöszőr menni és utána sűrűn!De szerintem ez változo mert az inszemeknél 10-ik napon volt az első ultrhang!Nem is tudom ez minek a függvénye!Sőt engem most a menstruácio első napjaiba akar megnézni a doktormő :shock: pedig ilyen még nem volt!Most jol összezavartalak! :lol:

Kismokus!
Szerintem a tábla tökéletes! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Samyke!
Üdvözöllek itt! Kép Remélem én is és kivánom szivemből,hogy elsőre sikerüljön!Ilyenkor az idő olom lábakon jár!Nagyon lassan telik!Ne izgulj(könnyü mondani :wink: )!

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Anikó!

Köszi a bíztató szavakat, ezért is írtam, mert olyan jó volt olvasni, ahogy mindig bátorítgatjátok egymást! :lol:

Samyke
samyke

Icsilya! Anikó!
KÖszi a segítséget!!!!
Kedves Samy!
Üdv Minálunk!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Aniko :)
stimu előtt akar a menst. első napjaiban megnézni?
mert akkor csak azt nézi, hogy a leállító gyógyszer megfelelően hatott-e.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Samyke!

Én Kovács Péterhez "jártam", és nagyon meg voltam elégedve vele! Kérdezz bátran! (Én a teszteket akció után 10 nappal megcsináltam, és mindig valós eredményt kaptam. Bár ez csalóka, mert már a beágyazódás előtt termelődik hcg, ha a petesejt megtermékenyül. Gondolom ez spontán esetben és inszemnél mérvadó.)
Loislane! Én mindig 2x voltam uh-n, egyszer a 8-9. napon, utána kb. 3 nap múlva, de ez a Te esetedben nem mérvadó, mert nekünk saját akcióban kellett a babát összehozni a meghatározott időben.

Kata
dkata

Disney, a Kovács Tímeával nekem annyi a tapasztalatom, hogy egyszer csinálta nekem az inszemet. Akkor nagyon óvatos és kedves volt, szóval kellemes benyomásom volt róla. Sőt, meg is nézett UH-n, amit az akkori orvosom soha nem tett meg inszem előtt. Szóval ebből a kis találkozásunkból nekem alaposabbnak tűnt mint az akkori dokim, de talán butaság lenne messzemenő következtetéseket levonni ennyiből.
A Kaáliról eddig összességében nagyon jó tapasztalataim vannak, kedvesek, korrektek szóval emiatt tuti ne izgulj.
zsizzsik

Louis!
Nem tudom érdekes-e de én a mostani lombikomnál össz vissz háromszor voltam uh-n és ki is tudtuk tűzni a pungit. :)Szóval nagyon változó.

Samyke!
A teszttel nagyon kell vigyázni mert ha kapsz mondjuk choragon injekciót még a trnaszfer után pluzsba akkor az mutathat még nem valós értéket is a 14. napot mondják biztosra vagy 13-on meg lehet menni vérvételre.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

dkata!
Igen, mástól is hallottam, hogy a 10. napon megcsinálta a tesztet, és az igazat mutatta. Gondolom ez a transfertől számított 10. nap, ugye?

Zsebi!
Injekciót nem kellett kapnom a transfer után, ezért megkockáztatom a 10. napon a tesztet.
Ha pozitív, akkor gondolom úgyis egyből vérvételre küldenek, igaz?

Egyébként érdekesség, hogy a Kovács doki, amikor a punkciót csinálta, utána azt mondta, hogy majd a transfer utáni 12.napon menjek vérvételre, a transfernél viszont szabin volt sajnos, a Szmatona doki csinálta helyette, ő meg tesztet adott és azt mondta ezt csináljam a 14.napon.
Én most úgy döntöttem köztes megoldásként, hogy 10.napon tesztelek, aztán ha pozitív, akkor megyek vérvételre, ha negatív, akkor még a 14.napon is tesztelek egyet, ki tudja... meg persze ha nem volt sikeres ez az első lombikom, akkor úgyis meg fog jönni még a 14.nap előtt...
samyke

Sziasztok

Samyke

én is kaptam a beültetéskor tesztet, hogy 2 hét múlva csináljam meg, de a dokim Dr. Krizsa mondta, hogyha akarok akkor 1-2 nappal hamarabb ha bemegyek akkor vérvételből megmondják az eredményt.
Én nem csináltam meg a tesztet mert azt gondoltam hogy nem biztos, hogy 100%-os, úgyhogy inkább bementünk vérvételre - és így visszaadtam a tesztet.

Nagyon drukkolunk neked is.

Ioislane
Én mondjuk hó 3.-án kezdtem a suprefactot és csak 17-én mentem előszőr UH-ra - de ez után már 2 naponta, igazhogy ekkor már megemelték az inj. adagomat .

Mindenkinek szép napokat!

Erika :lol:
erika13

A vérvételnek mennyi idő múlva mondják meg az eredményét?
samyke

Samyke!
Nálam a 10. nap azt jelenti, hogy a menses első napjától számított 25. nap. Nálunk nem volt beavatkozás, hanem hormonális támogatás. Mikor Neked megvan a transzfer, az a megtermékenyülés utáni 2-3 nap legalább. Onnan 10 nap, az olyan mint nekem 12-13. (Persze az is igaz, hogy a hcg ugyanakkor jelenhet meg, mert a babókák csak akkor kerülnek be, hiába pár naposak. Meg amit Zsebi írt is igaz, de ha nem kaptál hcg tartalmú injekciót, akkor nem kavar be.) Mikor van a 10. nap? Nagyon szorítok!!!
Egyébként én megcsináltam a tesztet 25-én vasárnap, 25. napon és hívtam is a Kaálit a vérvételi időpontért. Kérdezték, hogy mennyi a vérzéskimaradás ideje, én meg mondtam, hogy szerdán mennék, akkor lesz nulla, most még minusz 3. Hát, csodálkoztak rendesen, meghülyültem-e. :lol: :lol: :lol: De nekem irtó fontos volt, hogy tudjam, rendben van-e a progi szintem, mert valószínűleg e miatt vesztettem el az előző babákat. :cry:
Ja, és ott azt mondták, hogy normál szinteket mértek, olyat, mint beavatkozások után 14 nappal szoktak (ha lett volna). Ez nekem azt jelenti, hogy lombik v. spontán, ugyanúgy megy a pocakban! :lol:
dkata

Kb. 2 óra alatt megvan a vérvétel eredménye. Vagy megvárod, vagy felhívnak.
dkata

dkata!

Nekem most a transfertől számított 10. nap pontosan a menses első napjától számított 25.napra esik.
Mind a kettő aug.2.-án, vagyis szerdán lesz.
samyke

A 10. napot én nagyon korainak tartom a transzfertől számítva. Ált. akkor csak akkor mutatja, ha ikrek, mert akkor elég magas a hcg.
emellett nagyon egyéni, hogy kinek mennyi hcg van a vizeletében. A bnőmnek ikrekkel is cska a tr. utáni 19ö(!!!) napon mutatta ki a teszt, míg a vérvétel már a 11. napon igazolta a terhességet.

én a 11. napi vérvételt pártolom :d ahhoz vannnak ref. adataink is, tudunk a babák számára következtetni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Szerintem igazad van, egyéntől függ, kinek mikor "jelez" a teszt. Én csak a saját gyakorlatomból indulok ki, sajnos van. Az viszont szintén igaz, hogy a 25. napi pozitív teszt az olyan kis halvány csíkocska, épp hogy látni, míg amikor már 1 hetet késik, akkor szép vastag csík. :lol:
(Nekem is ikerterhességnek indult ez a mostani, mégsem volt erősebb a csík az elején.)
dkata

Kata :)
nekem az ikrekkel is csak nagyon sokáig halvány volt a csík, viszont a 9. naptól emgvolt a halvány csík... de számottevően csak a 15-20. napra erősödött.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! :D
Köszönöm,igen a menstruácio első napjaiban akar megnézni! :shock: Remélem reagálni fogok a Suprefactra mert a fogigátlot két honapig kellett szednem mert nem csinált velem semmit! :? Hu most kicsit izgulok!Nem szeretném ha tolodna!!!! :(

KépKépKépKép
aniko24

Aniko :)
a suprefact erősebb, mint a fogigátló. Biztosan nem lesz semmi gond vele.

egyébként meg még ami a tesztekről eszembe jut. Nkeme a biokémiainál is a 9. napon már volt csíkom, úgy, hogy nem kaptam hcg szurit... szóval tényleg egyéni, kinek mikor jelez.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!! Pénteken jön az 5. inszem!! 3 szép petécske van, és 2-3 kissebb!! :-)
Ági28

samyke!
Üdv közöttünk! :lol:

Ági!
Nagyon szorítok! :D

Lányok!
Zsebi azt kívánta nekem, hogy mielőbb kioszthassam az első zebrát a táblázatban! Szóval igyekezzetek! :wink:
kismokus

Icsilya!

Most látom, hogy lecserélted a ruháskosaras képet másikra!
Ez is nagyon jó!!! :)
kismokus

Lányok!
Teszt ügyben és vérvétel ügyben a következőket szeretném megosztani veletek.
Nekem most a 11. napon a transzfertől úgy hogy a transzfer napja volt a 0. számolva 439 HCG-t mértek a három babával és nem volt valami erős a tesztem ahhoz képest. De nagyon kell vigyázni pont a biokém miatt. Lehet hogy mutatt valamit mert elundult valami de nem lesz belőle semmi én azt mondom érdems a 12. napot megvárni akkor már a vérvétel nem csal. Ha túl korán mész vérvételre nem biztos egyértelmű az eredmény és még ismételni kell két nap múlva na az a két nap szerintem még hosszabb lenne mint az előző két hét.
Ez az én véleményem és négy lombik talpasztalatom.

Aniko!
Nekem Krizsa anno azt monda 99%-ban minden rendben van a suprefactnál és indulhat a stium a vérvétel és az uh előtte amolyan rutin. Szóval ne izgulj minden a legnagyobb rendben lesz. Drukk hegyek mennek neked.

Ági!
Szorítunk érted is.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Csajok!
Mit tudtok arról, hogy a ciszta leszívás után egy héttel meg kell jönnie?? mi az oka?
Nekem holnap jár le az egy hét, és semmi....
én is Suprefactot kaptam (orrspray), attól lett a cisztám. De azt nem is tudtam, hogy ez fogigátló.
Nálunk emiatt áll a stimu.
Mit csináljak, hogy megjöjjön?????

Zsebike:) HOgy vagy??? Látom, már van uh-s kép.. SZuper!!!!!!!!!!!!!:OO:):):)

Zsuzska? Mikor indul a stimu és mivel?
puszi, anna 8)
madaran

Aniko!

csak csatlakozni tudok a többiekhez, ne izgulj a suprefact tuti lesz.
Nálam is ezt a progit csinálta a doktornő. A menstruáció elején ilyenkor azt nézi leállt-e a peteérés, aztán, ha ugy haladtok mint nálam, akkor a suprefactot csökkenti és párhuzamosan el kell kezdeni szurni a gonal f-et... hát nálam ez volt. Mikor mész?

Disney!

én is a kováts doktornőhöz járok! Nem tudom ő mennyire népszerű, mert főleg a krizsa doki a sztár... Nekem a nőgyógyászom javasolta és mivel benne 100%-ig megbízom ezért nem kételkedem a kováts doktonőben sem
amugy a saját benyomásom, hogy nagyon kedves, válszol minden kérdésre, elmagyaráz mindent... Mivel az elsőlombik alatt volt egy kisebb balesetem azóta is mindig megkérdezi, hogy hogy vagyok...
szóval eddig csak jót mondhatok róla...

Ági!

Szorítok neked nagyon! remélem nem jutsz el a lombikig! :)

Kérdés:
A második lombiknál is ugyanugy végig kell fizetni mindent?
na ezt most jól meg kérdeztem. Szóval most kaptam megint konzultációs időpontot, az fizetős, vagy csak a legelső lombiknál? Cakhogy hogy alakítsam a költségvetést.
köszi
katyerina

Ja, és egyet értek Zsebivel. Mindenképpen harcoljatok a HCG-vérvételért. én nagyon megszívtam a múltkor, mert biokémiai volt és a teszt még egy ideig kimutatta a terhességet, holott már nem élt a pici.... :cry: :cry: :cry:
madaran

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?