Új privát üzeneted érkezett!

Miért ne mosolyognál??
Egyébként ép tegnap mondta Ádikám keresztmamája,hogy a barátnőinek tök hülye eredményeik lettek a AFP vizsgálaton!
De én ezzel ne foglalkozzak!!

Kép
bea27

Az én ismresőseim körében is sokaknak lett rossz,és mégis egészséges babákuk született.
Csak azért mégis izgul az ember.

KépKép
takido

babákuk=babájuk :D

KépKép
takido

Mókuska azt el is felejtettem írni,hogy örülök,hogy sikerült végre pizzát enned,mégha körülményesen is :D

KépKép
takido

Na sikerült az OBI??
De tudod nekem hétfőn volt az UHám,és ott mondta a Dokim,hogy ugyanazokat fogják nézni a Genetikain,amit akkor Ő nézett!
Most akkor Te is hétfőn mész,ugye?
Mentek nyaralni valahova?(POCIS)

Kép
bea27

Mókuska!Neked volt olyan,hogy már örültél az elején,hogy megmozdult,aztán napokig nem jelentkezett??Mert nekem ez van már második napja,és kezd idegesiteni!!Azthiszem,felhivom a Dokit holnap! :x

Kép
bea27

Bea!
Igen,hétfőn megyünk.12-re kell mennem az Sztk-ba az AFP eredményemért,és azzal kell mennem a kórházba UH-ra 12.30-ra.Jól ki van ez találva.De akkor ezek szerint nálatok is így van valahogy.
Megyünk nyaralni Görögo.-ba jövő hét pénteken indulunk :D
POCIS :P :P

KépKép
takido

De ez Genetikai UH lesz????
Mennyi időre mentek?

Kép
bea27

Bea!
Nem próbáltál zenét hallgatni,és estleg táncolni?Hátha csak a meleg miatt gubbaszt kicsit Óriáska,és fel kell csak rázni.

KépKép
takido

Nem próbáltam mostanában táncolni!Illetve az elmúlt két napban!
Már Apa is mondta neki,hogy mozogjon egy kicsit,de semmi........! :?

Kép
bea27

Igen genetikai.Csak azt nem tudom,hogy miért olyan fontos hozzá az AFP eredmény.Akinek rossz,azt alaposabban megvizsgálják?
Egy hétre megyünk,szombattól-szombatig.Csak hosszú az út,és ezért pénteken el kell indulnuk,és valószínüleg csak vasárnap érünk haza.

KépKép
takido

Lehet,hogy csak a táncot hiányolja.Vagy szerinted nem fura,hogy azóta nem mozog mióta nem táncoltál?

KépKép
takido

Tegnap szőnyeget pucoltam,ma igaziból semmit nem csináltam!!Csak a Fogdokihoz mentem!
Hogy rázzam fel??Málnával beszéltem,és mondta,hogy egyek csokit a vércukor miatt!De mivel nincs itthon csoki (mert nemvagyunk édesszájuak) ezért azt javasolta,hogy egyek két kanál kristálycukrot,hátha...................de semmi!!
Úgyhgy én már itthon el is végeztem félig a terheléses vércukorszintmérést! :lol:
Tényleg Dóri!Neked ERRE mikor kell menned?

Kép
bea27

Autóval mentek Görög o.ba?? :shock:
Milyen messzire?

Kép
bea27

Terheléses vércukor :D :D
A 24-26.hét között,pontos időpontom még nincs.Ha megjövünk a nyaralásból megyek a dokimhoz,és szerintem akkor fogjuk megbeszélni.+az idő tájt kell kenetvizsgálatra is menni.
Szerintem próbáld meg a táncot :wink:
Ja,az OBI-n túlvagyunk :D

KépKép
takido

Igen,azzal megyünk 1200km körül,de végig autópálya lesz :)

KépKép
takido

Én aug.24.én megyek a terh.cuk.vizsg.ra!
De mondta a Doki,hogy venne kell a gyógyszertárban cukrot,és nyugodtan vihetek bele citromot! :D Csak tána ott kell várakozni két órát! :(
Most tv-ét nézünk!Nem vagyok egyedül a táncra! :?

Kép
bea27

Te Jó Isten!Mi a tesómékhoz autóval szoktunk kimenni,az csak 900Km!!De bőven elég annyi!!Van klima a kocsiban?

Kép
bea27

Hátha majd a tévére is beindul.
Van klímánk ugyhogy valahogy majd kibírjuk :D

KépKép
takido

Sétálni sem lehet elmenni arra a két órára?

KépKép
takido

Azthiszem ülni kell!! :(
Jólvan!!Még jó,hogy nem vagy idősebb terhes!!Én tudom!Mert amikor meghivtuk a barátainkat Horvátországba,a barátnőm 6-7 hónapos terhes volt,és nagyon nehezen birta az utat! :( Azért vigyázz magadra!! :lol:

Kép
bea27

Persze,mindenképp :D Azért akarunk elindulni időben,hogy többször meg tudjunk állni pihenni,meg kicsit mozogni :D

KépKép
takido

Akkor két nap!!Fotózz sokat,hogy megoszthasd velünk a nyár szép pillanatait!Azthiszem mára lépek!!

Kép
bea27

Neked szokott szúrkálni a hasad??

Kép
bea27

Normál esetben 13 óra lenne az út,amit mi 20 óra alatt akarunk megtenni,persze ha jól bírom,akkor odaérhetünk előbb is.
Este eszembe volt két dolog,amit írni akartam neked,de reggelre elfelejtettem.Pont ez volt az egyik,hogy nekem is szokott szúrni a hasam.És remélhetőleg ez nem jelent rosszat.

KépKép
takido

És majd fotózok. :D

KépKép
takido

Megkérdeztem a Dokimat és aztmondta,hogy nembaj!!Növöget a baba!!Csinálja magának a helyet! :)
Mi a másik kérdés??Hátha tudok segiteni! :wink:

Kép
bea27

Oldalt szokott szúrni?Lennt??

Kép
bea27

Az az AFP eredményed volt,azt nem felejtettem el :D

KépKép
takido

Ja!!Majd hétfőn meglátjuk!! :shock:

Kép
bea27

Mire Te mész a Dokihoz addigra jövök ki a Genetikairól! :lol:
Jövőhétvégén mentek?Mert csak azt irtad,hogy szombattól-szombatig mentek!Igyál sokat ebben a melegben!Jót tesz a Tüncinek is!Ha fiú lesz,nem maradhat ez a neve!!Mert az nagyon MELEG név lenne igy!Pár nap,és megtudod,hogy fiú-e,vagy lány!!Te it gondolsz?Mit érzel?

Kép
bea27

Bea
Nekem Lili rengeteget mozgott, alig tartott szünetet :lol: viszont Dani sokkal kevesebbet. Nála volt olyan, hogy 1-2 napig szinte nem is éreztem a mozgását ráadásul teljesen más poziciót váltott és befelé rugott amit alig éreztem.
Egyébként a volt főnöknőm mesélte, h az ő fia szinte egyáltalán nem mozgott a 9 hónap alatt :shock: Az orvosok is tanácstalanok voltak :roll: A végén teljesen egészséges gyereke lett :lol:

Kép
Kép
mókuska

Bea!
Néha úgy éreztem,mintha a petefészkemnél szúrna :roll:
Jövő hétvégén megyünk.Próbálok sokat inni.És a Tünci név fiúnak tényleg furi lenne.Bár azt még nem döntöttük el,hogy akarjuk-e előre tudni,hogy mi lesz.Én egyébként úgy érzem,hogy lány.De ugyanolyan jó a fiú is persze.
Vacsizom gyorsan és jövök.

KépKép
takido

Mókuska!!Köszi!!Egy kicsit megnyugtattál!! :)
Bár,ha holnap délelőtt sem fog ez az állapot változni,akkor felhivom a Dokit!Illetve az aszisztens nőt!Mert a Doki számát nemtudom!
Most voltam zuhanyozni!!OLYAN JÓL ESETT!!!
Éjszaka márcsak egy szál bugyiban alszom! :oops: Máshogy ezt nemlehet kibirni! :?
Dóri!!OK!!Nekem is úgy szokott lenni!!A kakival,hogy állsz??Nekem elég nehezen megy!Sőt!Van úgy,hogy egy nap SEMMI!!

Kép
bea27

Dóri!!NÉZESSÉTEK MEG!!Én olyan kiváncsi vagyok!! :oops: :roll: :wink:

Kép
bea27

Itt vagyok!
Engem is egyre jobban érdekel,de még nem döntöttünk ez ügyben.
Kaki ügyben nekem is van,hogy kimarad 1-2 nap.Én korábban is volt hogy szorulásos voltam :cry: Vettem hashajtó lekvárt,amit kismamik is ehetnek,csak sokszor volt,hogy nem mertem bevenni,mert pl.másnap mentünk valahova,és nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni :?

KépKép
takido

Ismerős a téma! :?
Látod,hogy még hány napunk van hátra?Neked 153!!Nekem:145
De pont ma gondoltam bele,hogy még vár ránk két évszak!!Nem furcsa?

Kép
bea27

Vettél már valami kismama ruhát?

Kép
bea27

De az.Meg számomra az is fura,hogy hogy lehet,hogy a tickerünk alapján 8 nap van köztünk,közbe te dec.9-re vagy kiírva én meg dec.27-re.

KépKép
takido

Múltkor próbáltam,de sehol sem volt méret.A C&A-ba meg amiből volt 34-es az elég furin állt.Felsőim azok vannak,de gatyókkal kezdek bajba lenni.
Te vettél már?

KépKép
takido

Ja!!Nekem is!Nemtudom,hogy-hogy lehet kettőnk közt ekkora különbség!És régen az első mozdulástól számitották a félidőt!Akkor meg novemberben szülnék meg!Na jól van!Mára lépek!Holnap jössz??

Kép
bea27

Én még az elején vettem!Illetve amikor 12hetes voltam!Azóta semmit!Akkor egy felsőt vettem,meg hozzá egy nadrágot,de az inkább tavaszi-őszi darab!
Nekem most nyári kell!!Nincs felétek CORA??

Kép
bea27

Ha én 9.-re vagyok kiirva,Te miért nem rá egy hétre?Várjál?Neked mi az utcsó mensid első napja?

Kép
bea27

Ha jól érzem már rugdos!!!FELÉBREDT!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Cora az sajna nincs. :cry:
A dec.9-et nem a mensidtől számolták?
Holnap ha minden igaz leszek,de nem egész nap.Délután,este buliba leszünk.

KépKép
takido

Sziasztok!
Megjöttem, ma egész nap a strandon voltun apával, nagyon jó volt. Sajnos nekem már csak ilyen nyaralásom lesz, a hosszún már voltam.

Málna! Nagyon jóóóó a nyaralós tábla! Milyen pelust forgalmazol?

Musz! Jóóó nyaralást!

Gabi, Bea, Takido! Szorítok nektek hétfőn a jó eredményekért.( Ha magamnál leszek a lagzi után) :lol: A múltkori esküvőn én voltam a sofőr, most ott alszunk! :lol:

Az afp-t nem szabad nagyon komolyan venni, sajnos vannak negatív, DE POZITÍV példák is a tévedésekről.
Mikor én terhes voltam nagyon sokat szúrt a hasam, a dokim szerint tágult a méhem és a hasam, teljesen normális dolog. Ne aggódjatok. A barátnőmnek még egy hónap van a szülésig és már 3 kg-s a baba, a doki szerint a nyugalom is közre játszik benne.
Üdv. Mamen
mamen

De a mensimtől!De te mikor mensiztél utoljára?

Kép
bea27

Na,nagyon örülök,hogy magára talált Ádám :D
Nekem az Márc.11 és az alapján dec.16-17 re lennék kiírva,de módosították a 12 UH-kor-De azt én is tudtam,hogy Tünci nem középidőben 14.napon "készült"

KépKép
takido

Szia Mamen!Köszi,hogy megnyugtatsz! :wink: Jó nagy babája lesz a barátnődnek!! :lol:

Kép
bea27

Mamen!
Jó,hogy jelentkeztél :D
És jó szórakozást az esküvőn.Hol lesz?

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?