Sziasztok!
Megjöttem én is, a Tiszáról.Öröm volt olvasni,annyit írtatok.
Hétfőn voltam a 20 hetes genetikai uh-n,de nem vagyok megelégedve,úgy összeségében........Nem is az eredmény zavar,hanem a doktor úr hozzáállása volt kissé nem is tudom hogy fogalmazzak...Eleve 20 percet késett,ami nem olyan sok végül is (ahhoz képest,hogy ott voltam egy órával előtte
de erről nem ő tehet) de nekem már sok volt. A legfontosabb kérdése az volt,hogy kihez járok gondozásra
természetesen a nemét nem tudta megmondani,mert" még nem látszik"jelszóval utasította vissza a kérésemet.
Visszaminősítettek 19+2 hetesre a 20 hét helyett,adataim:
BPD:45mm
HC:160mm
FL:32mm
Ennyi az össz számadat,a többi csak bla-bla(persze örülök,hogy jók az értékek,pl. ép koponya konfiguráció vagy Placenta mellső falon tapad.stb...)
Dávidnál is ugyanez az orvos vizsgált meg ebben az időpontban(dr. Hetényi főorvos úr) és megnéztem,ott több adat van.(És még én mondtam,Felixanyulnak,hogy reklamáljon
na mindegyj!)
Kértem fényképet,erre ő,hát most melyik testrészéről kérem?
Aztán nagy nehezen adott egyet:
Lehet,hogy túl nagyok az igényeim,elvárásaim,de kicsit több kedvességet vártam.
Winnie!
Köszi,hát van még mit alakítani rajta.
Sajnálom,hogy ennyire megnehezítik a szomszédok a költözést,drukkolok,hogy azért ne a 9. hónapban kelljen cuccolni. Nekünk csak ablakcsere volt a hálószobában és a nappaliban,de azt se kívánom senkinek az utolsó hetekben...
Gombával kapcsolatban sajnos/szerencsére nincs tapasztalatom.....
Mot!
Jó pihit!
Réka!
Örülök,hogy jók lettek az eredmények,aztán nagyon szép legyél ma a próbán!!!!Én inkább majd utána gratulálnék,mikor is lesz?
és persze a fényképeket remélem nem felejted el
Niki!
Kösz a táblit! Nagyon szuper minden.
Felixanyul!
Tényleg ne izgulj a baba mocorgása miatt,saját tapasztalatból mondom,hogy az első babát tényleg később érzi az ember(biztos van kivétel) én is,mint itt a többség a 20. héten kezdtem el érezni,és még nem is volt ennyire intenzív,mint most pocakbabómmal a 17. héttől.
Szdorka!
Szió!
Szilka!
Mi volt az uh-n? Vérnyomásod?
Ldanita!
Gratulálok a kisfiatokhoz!!!!!
Szana!
Örülök,hogy minden rendben volt az uh-n!
Beuka!
Üdv közöttünk,gyere gyakran!
Timi!
Köszike!
Én is úgy érzem ,hogy sok sok hájacska van a pocimon
de főleg a hátsó tájékon,kicsit lennebb....,ha viszont a kolléganőid a pocit látják,akkor az úgyis van...
Én is nehezebben viselem a meleget,pedig az eljén olyan jól indult,meg is nyugodtam,ha így folytatom,akkor nem lesz gond,e helyett két hete kb. tiszta zizi vagyok....
Brigó!
Örülök,hogy túl vagy a terheléses vércukor vizsgálaton,minden tutti lesz,én tudom.
Már nagyon várom azt a beígért képet a pocakodról
Most,hogy mondod,utánaszámoltam,tényleg nem 38 kg (honnan szedtem?
csak 30 kg
(55 kg-ról 85 kg-ra) Ez se kevés
A vérnyomásom nem sokkal lett magasabb,mostmár emlékszem,hogy csak a zsömlés változatot kellett beiktatni a vizsgálatok közé,és ha ennek az eredménye nagy eltérést mutatott volna,akkor jött volna a lötyi,azért nem értettem,hogy mi van???Neked nem is volt zsömi,csak egyből lötyi?
Őzi!
Tényleg megéri a 4D!
Kataa!
Örülök,hogy visszajöttél.....
szegényke,akkor jól megszenvedted azt a tréninget.....Én se várom a vízesedést
Dávidnál már az 5. hónaptól elkezdődött a sok üléstől.Remélem most kitolódik egy pár hónapot,igaz a gyűrűimet már levettem...
Szóval,kislányban nem is gondolkodtatok????Akkor szuper,hogy a várakozásaitoknak megfelelően alakult a dolog.Nagy nagy gratula!!!
Bunny!
Köszi a tippeket!
A Suttogót én is csak ajánlani tudom,és az jó,hogy már most elolvasod,én már későn kezdtem el,és nem tudtam alkalmazni...
Tünde!
SZia!Örülök,hogy jól vagytok!
Mindenkit puszilok:Ildikó