Sziasztok csajok,
most jöttem egy újabb uh-ról, úgyhogy nagyon frissek az eredmények. Mindkét oldalon a kicsik mellett van legalább négy olyan petesejt, amivel érdemes foglalkozni (doki szerint), egyik oldalon 13-14 m-sek, a másikon 17-18.
Van egy még nagyobb is, ami feltehetően előbb megérik, de a doki azt mondta, ahhoz nem igazítunk, mert az csak egy és a többinek még kell idő. A mnyh 10,7, az azt hiszem, nem rossz. Én mindig azt hittem, ha egy véletlenül megérik vagy kilökődik, akkor a többivel nem lehet mit kezdeni. Ez nem így van?? Feltettem azért a "nem lehet-e túl késő?" kérdést, de azt mondta, a peték biztos nem fognak megrepedni. Mitől ilyen biztos ebben? Én meg ezen parázok végig, csak tudnám miért...
Szombaton megyek még egy uh-ra, és hétfőn lesz leszívás. Tovább már anyagilag se nagyon bírnám a sok szurit, a mai recepttel együtt már 210.000-ért váltottam ki gyogyit. Tudtam, hogy a PCO-m miatt nehezen vagyok stimulálható, de azért ennyire... Remélem, a hiperstimu messze elkerül, mert ugye a fentiből adódóan jó esélyeim vannak rá. Sajna.
Egyébként Pécsre járok, gondolom, itt ezzel egyedül vagyok
Gigi, az ovitrellt már az elején kiváltottam, gondolom, azt is én adhatom be magamnak. De még nem mondta, mikor.
Hajnoca, mi is hármat szeretnénk - ha minden rendben lesz, és egyáltalán nem bánnám az ikreket. Sőt...
Zsebi, ti jól vagytok? Nálad négyből tapadt meg három vagy hármat is kaptál?
Minyu, te hogy vagy? Bocsi, ti hogy vagytok?
Nagyon köszi a válaszokat, nagyon megnyugtató, hogy van kihez fordulni, ha felmerül egy-két (három-négy) kérdés...
Jók legyetek