Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Györesz!
Drukkolok, hogy Norbika állapota egyre jobb legyen. Örülök, hogy már eszeget és rosszalkodik is, az már fél siker!!! :D És hihetetlenül ügyes, hogy az esti ciciről is simán lemondott! Sok puszit küldök Nektek!
Kukacduma nagyon tetszik :lol: Ha Marcitól megkérdezzük, hol a kukaca, szépen matat egyet a környékén, majd mutatja Apjáét, aztán az "enyémet" is :lol:
Köszönöm a drukkot a dokihoz!

Évi!
Várjuk az élménybeszámolót!!! Giginél a :wink: fejecske remélem azt jelenti, amire gondolok :wink:

Nem bíííííííííííííírom ezt a rohadt meleget!!! És mi lesz még itt holnap, meg a hétvégén! :roll: Marcikám is elég vacakul aludt az éjjel, valszeg a meleg miatt, meg ugye a szomszéd hülye ölebe is mindig a mi ablakunk alatt ugat egész éjjel :twisted: Most is felsírt szegényem álmában és csurom víz a hajacskája a nyakánál. Annyira sajnálom :(

Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Megint eltűnt amit írtam, ezért rutinosan utólag pótlom.

Sziasztok!
Végre itt... Eltűnésem oka (pedig úgy jöttem volna újságolni már tegnap este 8) ), hogy Rolcsika tegnap délután megöntözte a billentyüzetünket az üdítőjével, ami teljesen tönkre ment az akciótól és csak nagy nehezen sikerült szerezni egy másikat!

Szóval a tegnapi nap abszolút vegyesen telt. 18.30-ra voltunk előjegyezve (még SMS-t is kaptunk, hogy pontosan jelenjünk meg!), ehhez képest éppen 1 óra múlva kerültünk csak sorra. Nem volt könnyű várakozni Rolcsikával, (ráadásul iszonyú hideg volt a légkonditól, mi persze jól leizadva érkeztünk, most izgulok nehogy beteg legyen a kisfiam, de tartok tőle hiába, mert tényleg volt vagy 18 fok és még a haja is csurom víz volt :evil: :evil: ). Végre sorra kerültünk, csodálatos élmény volt, persze Rolcsi le-fel mászkált, kétszer levágódott a fellépőről és folyton a hasamat cirógatta, a dokinő nagy örömére :P ! Minden rendben volt bébikémnek mindene meg van és jól működik és épp olyan kis izgága örökmozgó, mint a bátyja :wink: . A nagy hír pedig, hogy Eszterke kisfiú!! (Ezért volt Gigi :wink: fejecskéje :lol: ) (Remélem nem rongáltam nemi identitását nagyon :oops: ) Kopppp
Nem mondom, hogy nem voltam kicsit csalódott, hiszen nagyon-nagyon szerettem volna Tibimet megajándékozni egy kicsilánnyal, akit csupa fodor rózsaszínű ruhácskába öltöztethetek és gyöngéd, hizelgős, CSÖNDES, stb. Viszont olyan csodálatos dolog az, hogy ez kisember éppen minket választott (mindenféle naptár és kínai horoszkóptól mentes spontán szeretetteljes együttlét során :oops: ), hogy emellett abszolút elvesztí jelentőségét a neme, úgy érzem ez így volt megírva, így akarta a sors, vagy az Isten...
Egyszóval csodálatos élmény volt látni a drágát, tényleg nagyon szépen látszódott minden! :) Kaptunk egy kazit, amire felvették manócskát, boldogan jöttünk haza, hogy majd megmutatjuk Martinnak (aki szegény teljesen egyedül várt minket haza 21.45-ig :( ) a nagyszülőknek, és a kazettán semmi nem volt. :cry: Nagyon elkenődtem, mert úgy szerettem volna még gyönyörködni benne, szerencsére legalább egy fekete-fehér fotót kaptunk, amit meg is próbálok feltenni nektek. Ma felhívtam a rendelőt és előjegyeztek aug. 21-re egy ingyenes vizsgálatra, úgyhogy most végülis örülök! :)

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat!

Melinda,
ma olyan sokat gondoltam rád, én nagyon rosszul éreztem magam, még mosogatni sem tudtam, mert egyszerűen nem tudtam állni. :cry: Még jó, hogy nektek van légkonditok, igyekezz minél többet ott tartózkodni és igyál sokat! Ma én drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

Gigi,
mivel fiúnévben abszolút nem gondolkodtunk, most jókat vitatkozunk mi legyen a neve, mert ami nekem tetszik Tibinek egyáltalán nem és fordítva :? Remélem januárig azért kitaláljuk, bár tulajdonképpen úgyis engem kérdeznek! :wink:
Sikerült végre kivasalnod? Olika javul?

Györesz,
nagyon jó humora van a kiskrapekodnak! :lol: Szórakoztató egyéniség, de tényleg!! :) Remélem már egészen jól van, sok puszi neki!!

Most megyek, mert gyermekeim a kerti slaggal locsolkodnak :roll: !

Esetleg megoszthatnátok velem kedvenc fiúneveiteket, talán segítene a döntésben! :idea:

Az igért kép pindurról, remélem jók kivehető, mert a fotót fotóztam :shock: , illetve egy új kismami kép és egy az én nagylányommal, amit imádok!:)

Mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SZiasztok :)

Évi :)
Örülök, hogy tudtál írni és Te magad oszthattad meg a nagy hírt a lányokkal!!!! 8)
Fiú nevek: szerintem nehéz dolog, sokkal jobb lánynevek vannak. Mielött Olikám kibújt volt elötte: Tamás és Dávid. De valahogy egyiket sem érzetem tutinak....... Most már nagyon örülök, hogy Oli Oli lett. Olyan OLis feje van :lol: Nagy favoritom volt még régen a VInce. (győztes ) Ha egyszer lenne még egy fiam, lehet, hogy őt így hívnánk. Mondjuk ha képes lenne befészékelni magát hozzánk, igencsak kiérdemelné a győztes jelzőt :D Nekem a Viktor név is tetszik :wink:
Nagyon szépet írtál a pici babádról!! Meghatódtam..... :oops:
Oli hadvezér jól van. De még taknyos. Szívom neki a nóziját és közben ordít és fetreng. Hihetetlen de még a feje is elkékül annyira vísít. :shock: Szegényt úgy sajnálom, viszont amikor megnézi a kakit a szívóban akkor meg van elégedve. :wink:
Klíma: noooooooooormálisak???? Nem tudják, hogy nem csak 16 fokra lehet hűteni??? Remélem kaszkadőr barátomnak nem lesz baja!!!
Vivus még mindig nagyon szép :!: És Te is nagyon csini vagy. Most egy kicsit irigykedem a pocakodra :wink:

Melinda :)
Szegény Te!!!! NEmsokára kibújik a kispöcsös és akkor könnyebb lesz. (vagy nem???????? :roll: ) Olivér is rosszúl alszik. Éjszaka már megint átkerült hozzám. És nem hiszed el, de rátok gondoltam. Hogy bezzeg Marci barátunk tuti jól alszik. Na akkor most melléfogtam. :? Én tegnap úgy csináltam, hogy 26-27 fokra állítottam a klímáját (közvetlen amúgy sem megy rá) így nem volt sarkvidéki a levegő, viszont kibírható volt a szahara.

Olivér duma:
SZúr - mondja és mutogatja a fenekét
Mi szúr? - kérdezem
Valami :lol:

A mai nappal elkezdődött a MIÉRT korszak.............. :shock: Párbeszéd:
Judit? -kérdi Oli
Otthon van.
Miért???

-Visszük a kutyust állatorvoshoz
-Miért?
-Mert fáj a füle.
-Miért?

-Ne vedd a szádba a kezed!
-Miért?
-Mert piszkos!
-Miért?

És ez így meg egész nap :roll: :lol: Nem korai ez még egy kicsit????

SAXI :?:

Most megyek mert vacsiztatni kell Grétsy tanár úrat :wink:

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!
Gratulálok az újabb kis pöcsöshoz!!!!!!!!!! Majd az ötödik lány lesz!!! :lol:
Ezek tényleg nem normálisak klíma ügyben! :evil:
Nagyon csini kismama vagy és Vivi nagyon helyes!
Fiú nevek: Benedek (Bence), Bendegúz, Péter, Botond.

Gigi!
Édes lehet Oli a miértekkel! :lol: Ezzel csak az a nehéz amikor olyanra kérdezi amire Te sem tudod a választ! :D Norbinál a "Mi az?" a sláger, meg amikor akar valamit akkor előtte megkérdezi, hogy "mi kell?", aztán válaszol is magának, hogy "az kell".

Melinda???

Ma végre megmondták, hogy felvették Norbit a bölcsibe október 2-től. Kicsit megkönnyebbültem, de félek is rendesen! :roll:

Norbi továbbra is javul, viszont a jobb hátsó felső rágófoga iszonyatosan kínozza! Alig bírt most is elaludni, már bekentem neki, Panadolt is adtam, de állandóann felsírt keservesen, visítva és nyúlt a szájába. Már le kellett mosnom hideg vízzel, hogy kicsit megnyugodjon, aztán mikor végre elaludt akkor meg álmába sírt! Hát ha ezt az utolsó négy fogat ennyire megszenvedjük, akkor én nem tudom mit csinálok! :cry:

Képzeljétek Norbi ismét rákapott a gyurmázásra, de most úgy igazán komolyan, akár fél órát is el tud bíbelődni vele és folyamatosan magyarázza, hogy mit gyurmázik, a sláger persze az autó és a motor! Ennek nayon örülök, mert többnyire semmi nem kötötte le ennyi ideig! :)

Beszéltem ma a MÁrtival! Jól vannak, a magánélete is a lehető legjobban alakul, Gigi igazi kiscsaj, kis cserfes és szeptembertől Őt is felvették a bölcsibe, oda ahova Norbit!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Unatkozom!!! Marci még mindig alszik!!! Tegnap is fél 9-ig nyomta. Épp előbb néztem be hozzá és úgy alszik, mint a tej. Remélem nem lappang benne semmi.

Évi!
Gratulálok az újabb kiskukacoshoz! :D Én is így voltam vele, ahogy Te, hogy természetesen az ember örülne egy kislánynak, de ahogy megtudtam, hogy kisfiú, hát akkor kisfiú! A sors így akarta és így is minden tökéletes lesz!!! :D Nálatok már úgy is alakul a kis focicsapat :wink: A képen is nagyon tündéri, tiszta kis husigombóc :D Te is nagyon jól nézel ki, csak úgy sugárzol, Vivike pedig nagyon gyönyörű kiscsaj. Reszkessenek a fiúk, akiknek összetöri majd a szívét!
Videókazetta :( Pótkukucska :D
Tegnap elég gázosan meleg volt és még 1 hétig (!) ezt mondják. Légkondi nálunk "csak" Marci és a mi hálószobánkban van, a földszinten semmi és ugye a nap nagy részét ott töltöm Marcival. Ott egy ventillátort üzemelek be, általában a főzés közben.
Fiúnévből van két kedvencem, de azt szerintem Te is kitalálod :wink: De azért lapozgatok egy kicsit a naptárban, hátha találok még.

Gigi!
Olikának jobbulást!!! Iszonyatos ez az orrszívás :( Marcit mindig úgy kellett szippantanom, hogy kaja előtt legyünk, mert az ordítás következményeként rendre kihányta a kaját :( Drukkolok, hogy ne kelljen sokat szenvednetek!
A rosszalvás elmúlt mára, sőt ahogy olvashatod is, hihetetlen mennyiséget alszik! Nappal is meg van a 3 órája, pedig azt hittem, hogy ha elkezdjük szedni a vasat, akkor kevesebbet fog aludni (vashiány :arrow: kicsit aluszékonyabb gyerkőc). Nem tudom mennyire fog felborulni a napunk, mert már negyed 10 múlt, félkor tutira felébresztem.
Drukk, hogy Oli alvókája rendbejöjjön! Nálunk egyébként az a gáz, hogy a klíma épp Marci ágyára irányul :roll: :(
Miért? korszak: én is úgy gondolnám, hogy később jön, de akinek ilyen csudaokos fiacskája van, ne csodálkozzon semmin!!! :lol:

Györesz!
Nagyon örülök, hogy Norbika tovább javul :D A fogacskája miatt viszont nagyon-nagyon sajnálom! :(
Gratula a bölcsihez! Nagy szó,hogy sikerült felvetetni. Pláne, hogy Gigi is ott lesz majd. Puszilom Mártit, ha beszélsz majd Vele, és örülök, hogy minden rendben velük :D

Na megyek, mert fel kell ébresztenem a kiskrapekot. Vérzik a szívem, de már tényleg iszonyat késő van.

Jaj a dokiról elfelejtettem írni! Minden okés, méhszáj zárt (szerintem 1 hónap múlva is ezt írom, nálunk már csak így van ez :roll: ). Vasárnap megyünk az utolsó uh-ra, NST-re :D

Puszi mindenkinek: Melinda (36+0)

ui: ma utoljára szedek magnéziumot!!!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mi van csajócák? Mindenkit kiütött a meleg, csak a legdagadtabb, legterhesebb bírja?! :lol: Mondjuk szerintem az én agyam is felforrt már.

Marci végül fél 10-kor épp felkelt, nem kellett ébresztenem, de ennek az lett az eredménye, hogy kb. fél 3-kor tudtam lefektetni. De nagyon édes volt, mert már 3/4 2-kor felhoztam az ágyába és csak az elején ficánkolt, aztán csak feküdt mint egy darab bot és végül beájult. Már 33 fok van Nála!!! Előbb néztem :cry:
Érdekes, tegnap a fél 9-es kelésével simán elaludt a szokásos időben...
Szerintem azért alszik ilyen sokáig, mert hajnal 5 körül már napok óta be kell zárni Nála az ablakot, mert a környék hülye kutyái (bocsánat a kutyabarátoktól, de amikor hetek óta az ugatásukra kelek hajnalban, akkor szebbet nem tudok írni) felugatják álmából Őt is. Na ilyenkor már hüvibb is van és végre csönd, így a Drágám kihasználja a nyugodt alvási lehetőséget. Legalábbis semmi baj nem látható rajta: rossz mint az ördög és vigyorog, mint a tejbetök egész nap (na jó, nem egész nap).

Már várom a 31-33 fokos meleget! :lol: Mert ez tényleg röhej. Ahogy jár a levegő a lakásban, olyan mintha valami sivatagi szél fújna, totál forró.

A vasárnapi kórházlátogatás egy kicsit át lett közben szervezve: szombaton lesz az NST és a többi vasárnap. Úgyhogy már holnap beszámolhatok az NST-ről, bár lehet, hogy csak vasárnap lesz belőle, mert este 7-re megyünk.

Annyira gáz, a szembeszomszédnál szinte reggel óta megy cirkusz, veszekednek ezerrel. Annyira rossz hallani, pláne, hogy van egy 5 hónapos kisfiúk. A baba nem volt tervezve, becsúszott és a szülők elvárták, hogy összeházasodjanak. Hát nem tudom, nagy jövőt nem jósolok nekik, de ne legyen igazam. A babát annyira sajnálom,hogy egész nap ezt hallgathatja. :cry:

No megyek punnyadni!
Pusz: Melinda

ui: így most visszaolvasva, elég zagyvalékos lett a levelem, de fogjuk a melegre, meg az állapotomra :lol: 8) :wink:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok :)

Melinda, a topik hőse :D
Örülök, hogy írtál megint jó sokat. Egyik nap épp arra gondoltam, hogy amikor megszületik Beni, úgysem lesz időd rá.... És hát Te itten egy oszlopos tag vagy!!! Ja és még az is eszembe jutott, hogy megkérlek, hogy mostantól ha csak egy szóra is, de mindig írj valamit mert mindig parázom, hogy mi van veled ha valamiért nem jössz! Én már izgulok helyetted is!!! :wink:
Marci alvókája :shock: Mit ne mondjak irigyellek!!!! A tegnapi éjszakánk: Fél 12-ig vasaltam mert már nem fértem be a hálóba a sok ruhától. Még néztem éjfélig a tv-t, na aztán próbáltam elaludni a 28 fokban. Eltelik 5 perc :arrow: Olika óbégat. Anyuka, anyuka :evil: Ivott egy csomót aztán felállt, kezében a ronggyal és Bercivel, hogy akkor ő most átköltözik hozzám. Egyfolytában rám mászott a sivatagi klímában és még ivott egy csomót. Fél óra múlva elkezdi mondani, hogy enni-enni.......... Na itt már mondtam neki, hogy duguljon el, mert fáradt a jó édes anyukája :!: MÉg rugdosott párat aztán kitúrt az ágy szélére :roll: Remélem ma fog aludni. Ja és mindeközben a szemközti házban lévő kutya (akit csak letámasztottak itt, mert még nem laknak kint) egyfolytában vonyított és ugye nyitott ablaknál alszunk. Én szeretem a kutyákat de ezt minden további nélkül le tudnám csapni. De inkább nem teszem mert egy súlycsoport vagyunk :lol:

Györesz :)
Örülök, hogy MÁrtival minden rendben. Puszilom őket!
Kihívtad a gyerekorvost Norbihoz? Hogy van a nagylegény? Remélem már jobban van.
Bölcsi: nagyon jó hír, hogy felvették a törpéket. Márti is aggódott, hogy lesz e hely Giginek. És akkor most ők egy csoportba fognak járni?

Saxi ?

Puszi mindenkinek!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak pár szóra jövök, hogy megvagyunk, de nem leszünk hétvégén!

Norbi szerencsére teljesen jól van, az étvágya is visszatért nagyon szépen eszik! Viszont ezt a meleget mi is nagyon rosszúl viseljük, főleg éjjel! Norbi továbbra is minden reggel fél6-6 körül kel!

Melinda!
Annyira hihetetlen, hogy én ilynekor már megszültem Norbit! Drukkolok Nektek, hogy Beni akkor szülessen amikor a dokid itthon lesz!!!!

Gigi!
Az még nem tudjuk, hogy egy csoportba kerülnek-e Norbiék, az majd akkor döl el!
Jó kis éjszakátok volt Nektek is!!

Legkésöbb hétfőn jelentkezek!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Örülök, hogy Norbi már jól van!!!!! Jó pihenést, kikapcsolódást!!!

Most itt a dög melegben eszembe jutott, hogy valamilyen nagyon finom vizet ittam nálatok. Akkor meg is mondtad, hogy milyen, de már nem emlékszem :oops: Segíts légyszi!
Én esténként mielött Oli lefekszik (és délután is) elötte egy fél órával bekapcsolom a klímát és mire leteszem aludni, elviselhető a meleg. Próbáld ki.... aztán mire Marci lefekszik ki is kapcsolhatod, akkor nem kéne 33 fokban aludni. De az igaz, hogy nagyon hamar felmelegszik újra a ház.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Igaz, hogy most nem olvasod, de majd hétfőn. Örülök én is, hogy Norbika teljesen jól van. :D Hát bizony ez a meleg mindenkit kikészít :( Apához mentetek hétvégézni? :D
Norbika a 36. héten született? Én épp a múlt héten nézegettem egy táblázatot az őszieknél és valahogy a 37.-re (36+3) emlékeztem. Sokszor gondolok Rátok emiatt, hogy Norbika - ezek szerint - már kinn volt ilyenkor :wink:
Köszi a drukkot dokiügyben! Jól jön!

Gigi!
Köszönöm a megtisztelő címet! :lol: :oops: Az biztos, hogy ahogy megszületik Beni, tutira nem fogok tudni ennyire jönni, ha tudok egyáltalán. Valahogy teljesen úgy állítom be magam előtt a jövőt, hogy egy perc nyugtom sem lesz, mert tutira nem fog egyidőben aludni a két kis krampusz. :( Viszont úgy 1,5 év múlva olyan jó lesz nekem, mert tök jól el lesznek egymással, maximum az összeveszéseik idejére kell majd igazán aktivizálnom magamat. Legalábbis ebben a hitben ringatom magamat :lol:
Nem semmi éjszakáid vannak Olinak köszönhetően. Szerencsére Marci nem az a felkelős, közöttünk alvós kiscsákó és nagyon-nagyon remélem, hogy Beni is legalább ezen a tére hasonlít majd a bátyjára. Ma persze fél 8-kor (nem panaszkodom, ez sem rossz) kelt...
Kutyák :twisted: Látom Ti is örömködtök a szomszéd kedvencében. Ma is 3/4 5-kor volt ébresztő :arrow: Marci ablak bezár :arrow: fél 6-kor sikerült is elaludnom. Mi az, hogy kirakták a kutyát és nem laknak ott? Vize-kajája remélem szegénykének van azért.
A klímát tegnap este én is beizzítottam Marci lefekvése előtt, aztán persze hamar felmelegedett a szobája... Most is lehűtöttem Neki, de a szarossa 2 óta nem hajlandó bealudni. Pedig direkt úgy terveztük, hogy ahogy felkel, fürcsizünk egyet a medencében, majd utána megyünk az NST-re. De ahogy elnézem, Ő ki fogja hagyni a fürcsit, max. mi Gáborral még az alvása előtt csobbanunk egyet.
Víz: a legutóbbi, amit ittál a Szentkirályinak a mentol és citrom ízesítésű, enyhén szénsavas változata volt. Nekem eddig ez ízlett a sok közül a legjobban. De pl. legutóbb a Cora-ban nem volt.

Évi!
Te gondolom, örülsz, hogy túléled ezt a forróságot! Pihenj, amint megteheted!Puszi! :D

Kata, Mica, Saxi!
Merre vagytok?

Ma délelőtt Gábor és Marci elmentek Apósékhoz, én addig agyontakarítottam magamat és a lakást is. Azt hittem betojok a melegben (a mi hálónkba délelőtt süt a nap és már 9-kor 30 fok volt), de akkor is felporszívóztam, felmostam, WC-t sikáltam, port töröltem, 2 adag ruhát kimostam, kiteregettem, kajcsit csináltam. Egyszer jól megfájdult a hasam, de aztán elmúlt. Most pihenünk (időközben Marcikám is beájult, 1 óra erőlködés után).

Nem emlékeztek, hogy a málnalevél teából mennyit kell/szabad inni, mármint dl-ben? Még csak 1 pohárral ittam, hát mit ne mondjak az íze nem sokat javult a 1,5 év alatt, de azért túlélem :lol:

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Egészen meghatódtam, ettől a nagybetűs hiányolástól.
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok.

Hát nem is tudom hol kezdjem, az az igazság, hogy nem akartalak terhelni benneteket a nyomorommal.
Nem tudom meddig lesz ez így velünk, de egyik baj jön a másik után, és sajnos semmi jó nem történik velünk. :cry:

Múlt héten aput megint benn fogták a kórházban, amikor rutin vérvételre ment kiderült, hogy annyira híg a vére, hogy bármikor elvérezhet ha egy kis sérülés lesz rajta, vagy ami még rosszabb, hogy belül kezd vérezni amit nem is lehet rögtön észrevenni.Nekem kellett hazahoznom az autójukat, és anyut vittem minden nap a kórházba.
Persze mindezt hetven fokban két tiszta nyűgös gyereket magammal cipelve, mert Isti dolgozik.
Most már jobban van, haza is engedték, de meg kell, hogy mondjam egész nap és egész éjjel készenlétben vagyok, hogy mikor kell rohannom.:cry:

Közben Isti összeszedett egy durva vírust, ami megtámadta a légutakat és a nyaki nyirokcsomókat.
Úgy nézett ki szegény mint akinek két tojás van a nyaka két oldalán.
Annyira fájt neki, hogy nem tudott még lehajolni sem.
Persze dolgozni így is kellett, mert finoman céloztak rá, hogy ne menjen betegállományba.

A lányok jól vannak, szegénykék szenvednek a melegtől.
Nem is merem őket kivinni mert annyira fehérbőrűek, hogy félek nehogy megégjenek.
A közelben ugyan van egy játszótér, de annyira nyitott terepen, hogy semmi lehetőség nincs egy kicsit árnyékosabb helyre vonulni.

Anyósom is kiakaszt rendesen.
Már szabin van egészen szeptemberig, és minden nap minket szekál unalmában.
Alig tudok Istivel pár szót váltani, mert vagy telefonon zaklat, vagy egyszerűen eljön és nem bírom kitenni, már úgy szólok rá, hogy bocsi de mennénk fürödni, vagy szeretnénk végre lepihenni.:(

Szóval káosz az életünk, bocsi, hogy így rátok zúdítottam. :oops: :oops:

Melinda!

Kitartás, ahogy elnézem már közeledik a babázás.
Szorítok, hogy minden simán menjen.

Gigi!

Nagyon örülök, hogy épségben hazaértetek.
Nagyon jók a képek.
Ha úgy döntenél, hogy visszamész rám is számíthatsz, szívesen megyek veled. :D

Évi!

Gratula a fiúcskához.
Tényleg jó a kép.
Nagyon csini kismami vagy.

Györesz!

Örülök, hogy Norbi már meggyógyult.
Érezzétek jól magatokat a hétvégén.

Kata, Mica, és a Többiek!

Nektek is minden jót.

Most mennem kell fürdetni.
Mindenkit sokszor puszilok.
Saxi
saxi

sziasztok!

csatlakozhatokhozzátok?
én is "Friss"kismama vagyok.a 11.hétben vagyok!
és van már egy 21hos kislányom Vivien!
Sopron mellett élünk.
na most megyek de ha jöhetek ide akkor többet irok magamrol.
sziasztok

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!

Gigi!
Itt vagyok!!! :D 8)

Saxi!
Őszintén sajnálom, hogy ilyen nehéz időszak köszöntött Rád már ismételten :( Most már tényleg Rátok férne valami jó is.
Apudnak, Istinek mielőbbi gyógyulást, nagyon vigyázzanak Magukra!!! Annyira szörnyű, hogy muszáj dolgoznia Istinek, hihetlen, hogy mennyire kiszolgáltatott az ember a munkáltatójával szemben. Mi ez a vírus, hogy ennyire bedurrantotta Neki a nyirokcsomóit? Kiderült?
Anyós :twisted: Nem, hogy segítene, csak hátráltat!!! :twisted: Jó ötletem nincs a lefegyverzéséhez, én is bajlódom a sajátommal...
Örülök, hogy a Lányok legalább jól vannak, persze a melegtől eltekintve. Ugyanez van Nálunk is, hogy Marcival én már hetek óta nem voltam kinn napközben, mert iszonyatosan nagy a hőség már reggel is, pluszban az őrült napsütés, meg ugye a pocakkal sem nagyon bírnám. Este pedig kiszabadul a kis csibész, amikor már hüvibb van. Gondolom, ez Nálatok is így van. Csak erőd legyen hozzá. Úgyhogy küldök Neked nagyon sok erőt és kitartást!!! :D Nálam most úgy is sok van :wink:

Beus!
Természetesen csatlakozhatsz, hisz nem vagyunk zárt fórum :wink: Írj még nyugodtan magadról!!! Gratulálok a pocaklakóhoz!!! :D
Nekem van egy 19 hónapos Marcim, aki mostanság ördögfiókaként működik, és a 37. hetemet taposom, az előreláthatóan ismételten kisfiú pocaklakómmal, Benivel (Benedek).

Tegnap meg volt Benivel az első NST-nk! Ez a gyerök nagyon rendi volt, olyat mocorgott, hogy alig győztem nyomkodni a (pánik :lol: )gombot! Az ügyeletes doki üzente is, amikor aláírta az eredményt, hogy nagyon ügyik vagyunk :wink: A szülésznővel is tudtam legalább beszélgetni egy jót, EDA-ról, császárról stb.
A legnagyobb gyönyörűség és megkönnyebbülés az volt, hogy van klíma a szülőszobán. Persze, nem közvetlenül a szobákban, hanem a folyosón, de megkönnyebbülés volt belépni az ajtón. Ezen paráztam, hogy hogy fogom én bírni, ha a szülés alatt is esetleg ilyen hőség lesz. Bár lehet, hogy akkor nem ez lesz a legnagyobb bajom?! :shock: :lol:

Már Saxinak is írtam, hogy annyi energia van bennem a rohadt meleg ellenére, hogy csak lesek. Ha nem lenne ez a meleg, szerintem már szétpakoltam, kitakarítottam volna az egész lakást az első fióktól kezdve az utolsó sarokig. Na mindegy, de most reggel 8 óta nyomom már a konyhában, gyorsan elkezdtem még a kellemes 27-28 fokban, mert du-ra már min. 31 fok lesz itt lenn.
Már kész van a karfiolleves, csirkepöri, krumplipüré és sül a rántott husi! De az tuti, hogy holnap nem főzök!!! :lol:

Na látjátok, most is pofázok itt ezerrel össze-vissza! Erre is mennyi energiám van! Jó lenne, ha ez még kitartana úgy pár évig!
Ma este megyünk uh-ra!!! Ez az utolsó, illetve az uccsó majd a szülés előtt lesz! Húha!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Saxi :)
Örülök, hogy jelentkeztél! Viszont már utálom leírni, hogy sajnálom............ Jöjjön már valami jó!!!!
Apukádat nagyon sajnálom. Ez a vérhigulás mitől lehet???? Csak akkor jön rá az ember, hogy milyen nagy kincs az egészség amikor lebetegszünk.
ANyós :evil: Pisti nem tudna vele beszélni? Ez így nagyon gáz. Nem elég, hogy egész nap rohangálsz ebben a negyven fokban, még jópofizzál is vele........ :( Mindig csak ismételni tudom magam: szorítok, hogy minél hamarabb túl legyetek ezen a nehéz időszakon. Pistinek jobbulást kívánok!!!

Na jó, hogy itt vagy, de azért remélem mostantól nem csak ennyit fogsz nekem írni!! :wink:
MÁlnalevél: asszem kb 4-5 dl ihattam. Én esténként nyomtam le egyben mert nem akartam egész nap a számban érezni a vacak ízét.
EDA-t most is kérni fogsz? Ezt előre be kell jelenteni vagy ha már nem bírod a strapát akkor hirtelen kérsz egyet? Mikor szülésfelkészítőre jártam akkor azt mondták, hogy egy kis sima injekciót kaphatok ha kell, de az EDA-ról nem igazán beszéltek. Bár nekem még időm sem volt megijedni :wink: Szuper, hogy van klíma a szülészeten, azért így egy fokkal elviselhetőbb.
Marcival mi lesz míg te osztódsz??? :lol: ANyukád odaköltözik hozzátok a terhesség végén?? (már a végén is vagy!! :shock: )
Ha ennyi energiád van jöhetnél hozzánk is pakolni, takarítani stbbb. Biztos nem sértődnék meg :wink:
Én is megvettem a SUttogó II-t (is). SZerintem nagyon jó könyv. Évi is azt olvassa.
Szomszéd kisgyerek :cry: Azokról van szó akik a faházban laknak??? Én soha nem értettem, hogy ha valaki nem akar gyereket akkor miért nem védekezik?? Akkor nem kéne ennek a szerencsétlen picinek végighallgatni ahogy a kedves szülők ölik egymást.....
Szerintem is jó lesz neked másfél év múlva!!! (na de addig :shock: ) Én is sokszor gondolok arra, hogy jó lenne Olivérnek testvér. Csak kicsit bizonytalan vagyok.. Vagy mégsem???? :oops: Lehet, hogy hülyén fogtok nézni, de most örülök, hogy nem lehet csak úgy piff-puff babánk. Így nem kell meghoznom azt a komoly döntést, hogy na akkor most abbahagyom a gyógyszert és a következő hónapban jöhet is a baba. Így úgy vagyok vele, hogy ha az égiek is úgy akarják akkor jöjjön, de igazán nem élem bele magam. Asszem orvosi csoda lenne :wink:
Kutya: jönnek ki minden nap mert csinálják a házat. TEhát ellátják, csak gondolom este nem szeret egyedül lenni........... :roll:

Rólunk:
Törökországba nem megyünk vissza, viszont elmegyünk augusztusan Horvátországba. Nem terveztük, apuékkal megyünk. Apuék már régóta készültek, hogy mennek, az egyik üzletfelének van apartmanja kint, amit felajánlott nekik. Viszont közbejött apu rosszúlléte (ami sajnos még mai napig fenáll). Anyu nem tud vezetni, így nem mertek elindúlni. Emiatt nagyon szomorúak voltak, így kitaláltam, hogy megyünk mi is, így ha bármi gond van én haza tudok vezetni, Viktor meg a nyelvtudor lesz 8) MÉg azon agyalok, hogy hány órakkor induljunk mert úgy lenne a jó, ha Olika nagyrészt aludna. Évi! Ti tavaly, hogy csináltátok?
Szobatisztasági hadművelet eddig még kudarcba fulladt. Egyszerűen nem szól ha jön a pisi. (kakinál csak-csak) Asszem most pihentetem az ügyet.

[color=darkred]Kata ????? Mica????????[/color]

Beus :)
Üdv közöttünk!!! Gyere és mesélj magatokról!!!!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Tegnap egy kissé ideges lettem, amikor megírtam egy hosszú levelemet, erre rájöttem, hogy a laptop nincs töltőn, mire rádugtam, de a töltő nem volt a 220-ban :arrow: gép kikapcs, minden elszáll :twisted:

Gigi!
Na, ha nem is tegnap, de ma többet írok Neked! :wink:
Én is valahogy ennyit iszok a teából, szombaton 3 pohárnyit, tegnap 2 pohárnyit.
EDA-t a Péterfyben bármikor tudnak adni, mert minden doki ki van képezve a beadására. Marcival is úgy mentem, hogy én nem szeretnék, aztán nagyon bedurvult, így kértem, ez volt kb. hajnal 4-kor és az ügyeletes beadta. Viszont nagyon lelassította a folyamatot, így most szintén úgy megyek, hogy nem kérek. Aztán majd meglátjuk... :roll:
Rád emlékszem, hogy keményedésekkel nyíladoztál a kórházban, aztán hirtelen jött a szülés.
Teljesen megértelek a második baba "ügyében". Valahogy én Ketteske tervezése előtt filóztam nagyon, aztán a Sors úgy akarta, hogy hirtelen beköltözzön a pocakba. Kívánom, hogy amikor Ti is úgy gondoljátok, megtörténjén a Csoda! :)
Rátapintottál a lényegre, nagyon nem tudjuk még, hogy mi lesz Marcival. Persze úgy szeretnénk, hogy Anyu vigyázzon Rá. De hogy nálunk vagy náluk? :roll: Emelett Ők azért elég messze vannak, hogy hirtelenjében tudjon jönni és idejében ide is érjen. Az ideköltözés a vége felé: akár már most is jöhetne, ahogy írtad is. Igazán azt szeretnénk, hogy hétvégén induljon be a dolog, mert akkor a városban is könnyebb közlekedni, aztán majd valahogy szervezünk valamit Anyuval. Gábornak jó a problémamegoldó képessége :wink: Ebben bízom! 8)
A cirkuszolás a sarki házban van (tudod, a csajszit Te is láttad :arrow: kis "formás"), de a faházban is elkezdődött tegnap! :shock: A sarkiaknál van a pici baba, a faházas csajszi pedig terhes! De minek!!! Ja és a két csaj testvér! Nem egy egyszerű família az tuti!
Horvátország miatt is irigy! Lehet, hogy majd a szülésről kiugrik Veletek egy kicsit! :lol: :wink: Apukádra vigyázzatok nagyon!!! Jobbulást Neki!
Bilizés nálunk sem megy: ráül fürcsi előtt a bilire csupaszon, pisi sehol, aztán ahogy Gábor berakja a kádba, rögtön jön a csuri :lol: Kakit általában már az eredmény után jelzi, ha jelzi, de már én ezt is haladásnak tartom. De hihetetlen, hogy néha hosszab ideig is minden szó nélkül elkavirnyál a kaksiban, ha éppen nincs szaga és nem veszem észre, de a kicsomagolásnál látom, hogy nem az elmúlt 2 percben született a csomag. :?
Gábor is vett kacsás ülészűkítőt az ex-Megatoys-ban. Egyszer ráültettem és félt rajta :arrow: most porosodik a WC-ben :roll: Mi sem erőltetjük. Sok helyen hallottam, hogy nem megy a dolog, aztán egy kis vagy több idő elteltével, szinte egyik napról a másikra szobatiszták lettek a gyerkőcök. Türelem rózsát terem :wink:

Tegnap este megvolt az uh. Hát egy kicsit beijedtem, mert bár méretre minden rendben van (összehasonlítva Marcival, kb-re ugyanolyan méretekkel bírnak), de a doki szerint a normálisnál kevesebb a magzatvíz. Rákérdeztem, hogy ez mennyire baj és persze megnyugtatott, hogy max. nem várja ki az idejét. Remélem csak ennyi és semmi komolyabb. Ja meg olyat is kérdezett, hogy nem vettem-e észre esetleg magzatvíz szivárgást! :shock: Nem akartam leszúrni, hogy olyan hülyének néz, hogy ha észrevettem volna, akkor nem jöttem volna be a kórházba?! Végül a kenetvételnél meg is vizsgált és megnyugtatott, hogy tényleg semmi szívárgás.
Utánaolvastam egy kicsit a neten és azt írták, hogy ha a gyomor és vesék normálisan telítődnek, akkor nincs gond. Ezzel nálunk minden rendben, meg a köldökzsínór véráramlását is lecsekkolta a doki, az is okés volt. Mondjuk ismerem a dokimat annyira, hogy ha bármitől tartana, akkor inkább befektetne, vagy visszarendelne vizsgálatra. Egyébként "csak" vasárnap kell mennem a következő NST-re.
Bocsi, hogy ennyit rizsáztam róla, de az írás közben próbáltam magamat is megnyugtatni...

Mindenkinek sok puszi és kitartást ebben a rohadék melegben!!!

Puszi: Melinda (36+3)

KépKép

KépKép
bujka

Szerintem pont akkor megyünk nyaralni amikor Benike elindúl a nagyvilágba. :? De ugye azért kapok egy sms-t???? Légyszi!!! Had örömködjünk majd egyet H.országban! 8) Csak a hívomszámom elé írjátok be a nemzetközi hívószámot.
Most megnyugtattál a bilizéssel kapcsolatban. Igazából annyira nem izgat a dolog csak az anyu szokta mondani, hogy mi már ennyi idős korunkban......... Na erre mondom neki, hogy én meg lusta anyuka vagyok :wink: De szerintem azon kívül, hogy leveszem róla a pelust, elmagyarázom, hogy szóljon ha jön a kaki-pisi, mást nem tudok tenni.
Anyukád még betegállományban van? Talán az lenne a legmegnyugtatóbb ha a nagyon végén odemenne hozzátok. Akkor nem kéne izgulni. De ha itthon leszünk én is áttudok menni Marcit pesztrálni. 20 perc alatt átérek, ha kell akokor éjszaka is.
Jó hely ez a Péterfy. Mindkét harasztis ismerős csajszi ott szült. De abszolút nincs a köztudatban.
Magzatvíz: ne aggódj! Ha minden más érték megfelelő volt, akkor nincs okod az aggodalomra. Hétvégén mentek megint nst-re?
Nekem meg több volt a magzatvízem (de nem a végén hanem közben). Én meg halálra rémütem mert a több magzatvíz a gyermek betegségét is jelezheti. Ráadásúl amikor az utolsó lombikra mentem akkor egy olyan csajjal voltam együtt akinek született egy sérült gyereke és neki volt több a magzatvíze és az orvos nem értette, hogy ez miért nem vették észre...... Gondolhatod, hogy mit éreztem!!!!! De Ti annyira a végén jártok, hogy most már semmi baja nem lehet ha esetleg azt mondják, hogy jó akkor most szülünk! Milyen paraméterekkel rendelkezik a fiúcska?????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hétvégén apáztunk és nagyon jó volt! Augusztusba anyósék elmennek nyaralni úgyhogy két hétre odacuccolunk apáékhoz!

Melinda!
Felesleges idegeskedned a magzatvíz miatt, hisz mostmár nagyon a végén jársz és bármi baj lenne akkor csak hamarabb találkoznál Benivel!
Norbi 36+0-kor született!

Saxi!
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok! Apudnak és Pistinek jobbulást!!!!!!!
Én is arra gondoltam mint Gigi, hogy Pisti nem tudna anyóssal beszélni????

Gigi!
Szobatisztasábbal mi sem allunk sehogy! Sokszor levesszük Norbiról a pelust, amit nagyon élvez és ha vissza akarjuk adni rá, akkor megy a hiszti, viszont a bilizés egyáltalán nem érdekli! Valamelyik nap kb. negyed óra alatt 3 bugyit cseréltem rajta, mert nem akar szólni, csak azt veszem észre, hogy megáll és néz lefele, aztán már csurog is a pisi!
Kérdezhetek valamit? Talán írtad régen, de nem emlékszem, hogy Nálatok miért volt szükség lombikra? Találtak valami okot, ami miatt nem sikerült teherbe esned? Amúgy csdák vannak, nagyon sok ilyesmiről olvastam!!!!!!!!!

Beus!
Üdv közöttünk, írjál még többet magatokról!!!!!

Kata, Mica!
Puszi Nektek

Puszi
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Persze, hogy kapsz sms-t!!! :wink: Tutira kell a kfüldi hívószám? Csak azért, mert anno (3 éve), amikor nászutaztunk (ugye azóta ohne külföld), akkor simán küldözgettem haza Anyuéknak és Húgoméknak az sms-t minden izé nélkül. De Gábor úgyis annyira okos ezen a téren (nem mintha, Te nem lennél!!!), majd megnézzük a dolgot, nehogy má' hírek nélkül maradjatok :wink:
Szerencsére Anyum nem izélget ilyenekkel, hogy miért nem csinálja ezt, meg azt Marci stb. Ő is jókat mosolygott, amikor Marci a kádba csurizott és nem a bilibe :lol: 30 éve tényleg teljesen mások voltak a dolgok... Azért a legelején, Marci születésekor Anyum is próbált egy-két tanácsot adni, de abból inkább nem kértem, mert erősen őskövület szaga volt.
Anyum már gondolkodott, hogy visszamegy dolgozni (hogy kirúghassák :? ), de végül úgy döntött, hogy miattunk is aug. 31-ig tuti itthon marad. Majd tényleg átbeszéljük Vele a dolgokat, hogy mikor lenne jó, ha jönne stb., de tegnap a doki egy kicsit rámijesztett, hogy lehet, hogy előbb jön Beni. Én valahogy annyira abban voltam, hogy ez a gyerkőc is olyan lusti lesz, mint Marci. Aranyos vagy, hogy felajánlottad a segítségedet, de azért megpróbáljuk valahogy mi megoldani. De ha minden kötél szakad, Te leszel a mentsvárunk! Köszike!!!
Szerintem is jó kórház, a személyzet is felkészült a tapasztalataim szerint. És persze nem erre utazok, de ha valami gond lenne Benivel, akkor a kórházon belül van lehetőség a kezelésére és nem kell rögtön máshová vinni. Mert sajna egy csomó kórházban ez a helyzet. Örülök, hogy rátaláltam - mármint a kórházra.
Köszönöm a nyugtató szavakat. :D Valahogy én is ezen morfordírozok, hogy itt a végén már csak nem lesz semmi baj! De a Te eseted sem semmi. Igen, én is olvastam ezt a sok magzatvíz-fejlődési rendellenesség összefüggést tegnap :( Szegény lány, lombikoztak/inszemeztek és úgy született beteg babája?! Hol van az igazság a földön? Persze nem igazság, ha bárhol is beteg baba születik, de akkor is...
Benike cirka 3 kiló körül van most, buksija a két füle között 91 mm, feje körbe 300 mm és a combcsont 69 mm. Úgyhogy már totál érett babóca :D

Györesz!
Köszönöm Neked is a bíztató szavakat :D Mondom én, hogy Te jobban tudod, hogy mikor született Norbika :wink: Akkor már bizony 4. napja itt lenne a kezemben Beni és már jönnénk haza a kórházból. Hú, de izgi. De valahogy én még annyira nem vagyok rákészülve lelkileg a szülésre, gondolom Téged is meglepett Norbika váratlan születése (bár tudom, hogy Nektek nagy ajándék volt, hogy eddig is benn maradt).
Örülök, hogy jól telt a hétvége és hogy 2 egész hetet együtt tudtok tölteni majd :D Hú, azalatt nem is tudunk majd Rólatok semmit? :(
Szobatisztaság: ezek szerine ezek a kisfickók nem hajlanak arra, amit Anya mond nekik :lol: Mi nem is szoktuk Marci pelus nélkül hagyni, akkor tutira 2 percenként pisilne. Valahogy most nem érzek erőt erre, hogy állandóan takarítsak utánna.

Kata, Mica!
Hogy vagytok? GYerkőcök????????

Míg megírtam a levelemet, közben negyedórát csücsültem Marcinál, mert Szegényemet 1-kor letettem aludni, Ő félórán keresztül csak játszadozott az ágyban, majd mire szerintem beájult volna, jött egy dörgős-villámlós-szeles valami, amiből persze egy csepp eső annyi nem esett még. :twisted: Ablakokat be kellett Nála zárnom, mert sírt a dörgés hallatán, nagyon félt, aztán végül otthagytam egyedül (most még csöndben van), mert az összes ablakot csapkodta a szél a lakásban. Hát meglátom, mikor fog szegényem az ismét 30+ fokra visszamelegedett szobájában beájulni.

Persze azóta csak dörög és semmi eső! :twisted:

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Nagyon jó olvasni, hogy minden rendben van apa és közted!!! Nektek és Norbikának is ez a legjobb!
Lombikra azért volt szükség mert a Viktornak nagyon alacsony a sperma száma és az a kevés is nagyon rossz mínőségű. A kevésnek is a 80 %-a sérült és amorf :cry: Orvosi szemmel nézve, nincs esélyünk arra, hogy spontán legyen kisbabánk. Én viszont nem érzek magamban annyi erőt, hogy újra lombikozzam.... brrrr még a hideg is kiráz tőle. Ha nem jön össze akkor Olikám kapja meg mindazt a szeretetet ami a szívünkben van. És hát egy gyerekkel is van bőven dolog :wink:
Látom a bili téma nálatok is dettó...... Majd eljön annak is az ideje!

Sms: akkor lehet, hogy nem kell előhívó............. Gábor ebben okosabb :oops: Köszi, hogy ideküldted a mennydörgős, villámlós valamit!!! Eső itt sem esik, viszont a kutya teljesen be van tojva!!! :?
Anyukád munkahelye :( Nem tudna előnyugdíjba elmenni? Vagy van kilátása új munkahelyre?? Ilyen korban ez már olyan nehéz.
A sérült baba anyukájáék lombikoztak. Úgy született meg a kicsi, hogy a füle és a hallójáratok abszolút nem fejlődtek ki. Talán még értelmi fogyatékos is volt. Aztán pár hetesen meghalt........ :cry: Becsülöm a lányt, hogy ezek után még mert lombikozni.
Na akkor majd én leszek a vésztartalék!! :wink: De ha kellek akkor tényleg szóljál, ne szégyenlősködj!!!!
Meg még azt szerettem volna kérdezni, hogy a szülésig beleférne még egy összeröffenés??? Jövőhét elején?

Évi :?:

Puszi

KépKép
gigi28

Rinyuskám!

Nekünk annyira egy rugóra jár az agyunk!!! A talira én is a levelem megírása után gondoltam! Mert én totál jól vagyok, leszámítva ezt a k. meleget! Úgyhogy rajta!!! Szerintem jövő hét elején nincs semmi programunk, úgyhogy várunk Benneteket szeretettel!!! :D

Anyu munkahelye=én munkahelyem. Felszámolás alatt áll és valszeg idén be is fejeződik az eljárás, úgyhogy :( Anycinak talán próbál egy volt kolleganője (ő is itt dolgozott, de neki sikerült találnia mhelyet, szintén 55 éves, mint Anyum) helyet szerezni, de ez még nagyon bizonytalan. Ha felmondanának Neki, akkor egy ideig talán valami passzív táppénzre mehet, aztán csak lesz valami. Nem könnyű. Neki a korkedvezményes nyugdíjig még 2 éve van, azt kell valahogy kibekkelni. :?

Ezek szerint Nálatok is csak fúj, dörög stb. Nálunk ez megy cirka 2 órája és eső nuku! Bezzeg Pesten már esett megint :twisted:

Oké, nem szégyenlősködök!!! 8)

Évi!
Eddig még én is visszafogtam magamat, de azért ha tudsz jönni, azért gyere, hagyj tudjuk, mi van Veletek!!!

ui: tutira a viharkezdemény miatt, de keményedik a pocak és előbb, mintha bentről tűvel szúrkált volna Beni egész lenn! Miket művel ez a kis pöcök! :shock:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide pofántlankodok, de van egy eladó nagyon szép állapotban lévő, alig használt digitális csecsemőmérlegünk. Momert típusú, 20 kg-ig 10 grammos egységekben mér, gyarapodást is kijelez. Mosható frottír védőtakaróval, eredeti dobozában. Ára: 12 ezer Ft.
Ha érdekel Benneteket, akkor a 06709414849 telefonszámon el tudtok érni.

Bocsi, még 1* a tolakodásért!

Sziasztok és jó pocakosodást!

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mikorra időzít Beni! Gondolom már Gábor is nagyon izgatott!
azért fogtok hallani rólam míg apáéknál leszünk, amúgy sem bírnám ki, hogy ne nézzek fel, hisz akkortájt fogsz szülni! Épp ma gondolkodtam azon, hogy azért most milyen sok más izgalommal lehetsz tele, hisz most ott van Marci és most nem cssak arra kell összpontosítani, hogy hogyan láss el egy gyerkőcöt, hanem hogyan láss el kettőt úgy hogy mindenkinek jó legyen! Még szerencse, hogy Gábor ilyen jó apuka, így biztos rengeteget fog segíteni! el hiszem, hogy nem vagy még lelkileg felkészülve, de biztos minden rendben lesz!!!!

Gigi!
Köszi, hogy leírtad! Lehet, hogy orvosi szemmel nem lehet spontán babátok, de mint írtam csodák mindig vannak és lehet, hogy annak idején a stressz miatt nem voltak megfelelők Viktor kisfickói és mostanra összekapták magukat, sosem lehet tudni!!

HOzzánk ideért az eső és többször is esett!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Bejelentkezem, hogy megvagyunk. Nem érzem túl jól magam, iszonyúan megvisel a meleg, még mindig sokszor az ájulás környékez, talán ez, talán a hormonok lelkileg is kikészítenek. Vivikém táborban van, amit nagyon élvez, de így nincsen segítségem sem. Egy darabig nem jövök ezért, de ha jobban leszek bepótolom!

Addig is mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok!

Melinda, remélem jól vagy/tok, nagyon jó egészséget kívánok nektek és sok-sok puszit küldök!!!!

Gigi, Györesz és persze Saxi, Mica, Kata! Nektek is minden jót!
Sok-sok puszi: Évi

Ahogy tudok jövök ám!!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Csatlakozhatnék? :) 2 napja tudtam meg, hogy kismama vagyok. És nagyon boldog is vagyok ettől a hírtől! :D

Szió Mindenkinek!
Catrine

KépKép
catrine

Catrine :)
Persze, hogy csatlakozhatsz hozzánk!!! Gratula a babához!!! Mesélj!

Évi :)
Fel a fejjel!!! Sok puszit küldök!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Hú, Gábor is nagyon "be van tojva". Már két hete megállapította, hogy kezd izgi lenni, hogy lassan szülünk. Én meg közöltem Vele, hogy gondolhatja, én mit érzek :roll:
Jól gondolod, tényleg cikáznak bennem a gondolatok, hogy mi lesz, hogy lesz, hogy fogom bírni a két gyerkőccel, meg ugye Marci hogy fog viszonyulni a kistesóhoz. Talán ettől az utolsótól félek a legjobban... Valahogy csak lesz, bele kell rázódnunk majd ebbe a felállásba is, nincs mese!!!
Akkor jó, hogy majd hallunk Rólatok! :D
Norbika teljesen helyrejött? Fogacskája kibújt?

Évi!
Sajnálom, hogy vacakul vagy :( Hozzád képest, én akkor egész jól viselem még, bár néha a sírás kerülget, amikor úgy érzem, hogy egy terráriumban töltöm a napomat, annyira nem érzem az oxigént a 30 fokos lakásban.
Kitartást Neked így Vivi segítsége nélkül!!! Bízom benne, hogy minél előbb tudsz jönni írni, mert az azt jelenti, hogy jobban vagy! Millió pusz Neked is!!!

Gigi!
Egyben vagyok még!!! Majdnem elfelejtettem írni, de észbe kaptam, hogy te jó ég, Gigi otthon rágja a körmét miattam :lol: :lol: :lol:
Végül nálunk tegnap esett kb. 2 percig... Na köszi! De legalább a levegő felfrissült! Nálatok volt valami?
Katicabogaram tegnap volt Gáborral bicajozni! Látni kéne az önelégült kis fejét, ahogy ül az ülésben. Megkérdeztem, hogy tetszett-e. Válasz: ühüm! :lol: És rugózik ezerrel az ülésben :lol:

Catrine!
Üdv közöttünk!!! Gratulálok a pocaklakóhoz!!! :D

Kata, Mica!
Hol vagytok már??? Ne hagyjatok itt izgulni! Az én állapotomban már nem egészséges!!!

Egy kicsit kezd a púpom tele lenni ezzel a du-i mennydörgéssel. Mindig akkor kezd bele, amikor Marci elaludna :twisted: Persze erre Ő megijed és sír. Apropó, ma próbáltam klíma mellett (27 fokra állítottam, a legkisebb intenzitással) elaltatni, de nem tudom, hogy a klímától e, de nem aludt el. Mondjuk Ő mostanság legalább fél órát bandázik az ágyban, mire bealudna. Fél óra elteltétvel lekapcsoltam a klímát, hogy most aztán tényleg tessék aludni, erre meg elkezdett dörögni. Végül valahogy beájult, azóta úgy fekszik az ágyban, mint egy darab bot. Persze a szobában, megint 30 fok fölött van :( Ja és a csattanó: eső egy szál se!!! :twisted:

Megyek bevásárlólistát írni!

KépKép

KépKép
bujka

sziasztok!
köszi mindenkinek hogy jöhetek ide hozzátok!
ahogy igy olvaslak titeket nagyon jo fejek lehettek :) gondolom ti már egy jol összeszokott csapat vagytok.
szeretnék sokmindent megtudni rolatok.
probáltam feltenni ide képet meg centit de nem sikerült.na mindgy.van pár kép rolunk a fotoalbumban vizmatibeus vivije néven.aki kivi nézze meg.bár nem tul jok.
tegnap voltam dokinál.12 hetes vok,és 2,5cm a fejátméröje a teste pedig 6cm.olyan édesen nyujtozkodott!már most imádom,és nagyon várjuk :D

Melinda:huh te mindjárt szülni fogsz?már nincs sok hátra.gondolom nem lehet könnyü ebben a hülye melegben.kitartást,és sok boldogságot babucikádhoz.fiut szerettetek volna?szép neve lesz a babátoknak!

Gigi:majdnem egyidösek a gyerköceink :) bilizés megy nektek?nekünk az istenért sem. :oops:

Györesz:1hét külömbség van a fiad és a lányom között?ez tök joo. :D

jaj nem tudok mit irni .meleg van és utálom a meleget :twisted:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Gigi, Bujka: köszi az üdvözlést és a gratulációt is! :)

Gigi: mit meséljek? Mert nagyon szívesen irkálok! ;)

KépKép
catrine

Persze csodák vannak, de azok mindig másokkal történnek meg :D De igazából nem mardos annyira a vágy egy újabb bébi után. Az biztos, hogy sok esetben a lelki görcs gátolja a teherbe esést. Na ez már nincs. :wink:

Köszi, hogy jelentkeztél!!! Már nem maradtak körmeim :wink: Délután Olivér is nehezen aludt el. Még legalább 20 percig motyogott az álom manónak :lol: Mostanában ezt mesélem neki, hogy ha becsukja a szemét akkor jön az álom manó. Tegnap este már annyira várta, hogy le sem ült a kádban, állva kellett gyorsan lecsutakolnom.... :roll:
Ma is dörgött, de eső semmi!!! Már én is utálom ezt. Legalább esne egy jót! Akkor jövőhéten mennénk!!

Én személy szerint mindig örülök, ha csatlakoznak hozzánk. Mi már valóban nagyon össze vagyunk szokva. Együtt pocakosodtunk, kb. két éve tartjuk itt a frontot!
A képeket mindjárt megnézem! A fotókat lekicsinyítetted? Talán azért nem rakja fel mert túl nagy a mérete!
Örülök, hogy egészséges a pocaklakó is!!! Ezek izgalmas dolgok!!
Bilizés nálunk is megfeneklett, egyenlőre..... Bár ma többször is szólt,hogy kaki. Egyszer még azt is mondta, hogy wc. De nem jött semmi, csak később a pelusba. Ha egy kicsit feljebb olvasól, Györesz és MElinda is ilyen problémákkal küzd :wink:

Catrine :) (bocsi de mindig a hurrikán jut eszembe :wink: )
Minden infó jöhet a leendő apukáról, anyukáról !!! 8)

Szerintetek az a barom aki azt jósolta, hogy két hét meleg lesz, az most mit csinál?????????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!
Kitartást a nagy melegbe! Emlékszem milyen szörnyű volt amikor Norbit vártam, hogy úgy leesett a vérnyomásom, hogy forgott velem a szoba és wc-re alig bírtam kimenni! Sajnálom, hogy rosszúl vagy! Vivi meddig van táborba?

Catrine!
Gratulálok a kis pocaklakóhoz! Mesélj Magatokról! Mióta termeztétek a babát? Hol laktok?

Melinda!
Tényleg, hasad lejebb kúszott már?
Most kb. 3 napja nagyon jó éjszakáink vannak, Norbi végigalussza az éjszakát, nem fájlalja a fogát, viszont még nem jött ki Neki, sőt egyik reggel láttam, hogy ahogy aludt és folyt a nyála véres volt. Lehet, hogy annyira rágta a cumit álmába, hogy elkezdett vérezni az inye, amúgy fogmosáskor mostanába mindig vérezget fölül az inye!

Beus!
Mikor születet pontosan Vivus? Idősebb Norbinál egy héttel vagy fiatalabb? Mesél a kislányodról!!!!!! Hol laktok?

Én úgy örülök, hogy bővül a kis csapatunk hisz az évek során úgy elfogytunk!

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
györesz

Sziasztok!

Először is üdv az újaknak!
Sajnálom, hogy most nincs időm bővebben dumcsizni veletek.
De remélem hamarosan elvonulnak felőlünk a viharfelhők, és akkor nem szabadultok tőlem. :lol:

Többiek!

Mindenkinek köszönöm a vígasztaló szavakat, és a jókívánságokat.
Nagyon aranyosak vagytok.

Velünk minden változatlan, izgulok apuért, hogy ne legyen semmi baja ebben a nagy hőségben.
Szegénykém ki sem mozdul a hűvös szobából, csak ha nagyon muszáj.

Lányok most anyuéknál nyaralnak, mert mi Istivel csináljuk a fürdőszobát.
Hála Istennek Ő már jól van.
Szétverni nagyon könnyű volt, és megmondom őszintén, nagyon jót tett a lelkemnek a rombolás. :oops: :oops:
Arra viszont kiváncsi leszek, hogy összerakni, hogy fogjuk. :lol: :lol: :lol:
Ha készen van teszek fel majd képet.

Most mennem kell kőműveskedni. :)

Ha tudok jövök.
Mindenkinek szép napot és minden jót.
Sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok,

Melinda,
Jajj, nehogy miattunk szulj hamarabb :!: :) Itt vagyunk, megvagyunk, csakhat 2 lurko+2melo+meleg=0 szabadido. Mellette meg van 1 fogam, ami szinten szorakozik, ugyhogy hurra :? Jah, es meg a Mikulas is kinoz...
Kata Anyukajanal van, igy kimentem az iras alol.

Most sincs sok idom, olvasassal elment a nagyja szabadidom...

Gigi, Melinda,
Mikor taliznatok? Mert esetleg elugrom a skacokkal, ha jo nektek.
Melinda, kerlek irj egy pontos cimet (vagy ha megvan a lanyok cimlistaja, akkor atkuldhetned, mert az en levelemet torolte a szolgaltatom egy hiba miatt) a micakukacisztponthu-ra. Koszi :)

Meleg itt is tombol, gondolhatjatok, ha reggel 8kor viszem a fiukat a jatszoterre... legalabb legyen egy kis kikapcsolodasuk, egesz nap bent a lakasban oszitenek engem.

Most puszihegy mindenkinek, probalok majd meg irni...

Mica
mica-

Sziasztok,

Nah, munkaidombol elvett ertekes perceimet holmi vonalzo-keszitesre szantam..

Remelem jo lett :D

Ha igen, akkor ime a fiaim:

Kép
Kép
mica-

Sziasztok, Csajok!

Akkor írok magamról egy kicsit. :) 24 éves vagyok, Katának hívnak. Catrine-nek a párom keresztelt el, ezért is szeretem nagyon, ha így hívnak. Ha már így megemlítettem a zuramat, akkor elmondom, hogy ő 25 éves. 4 éve alkotunk egy párt, a 2. házassági évfordulónk pedig augusztus 21-én lesz, amire már készülgetünk. Pl. itt a baba, legalábbis reméljük! 3 hónapja próbálkoztunk, nagyon örültünk, hogy ilyen hamar összejött. Holnap megyek dokihoz, megnéz, hát remélem, hogy egy babucát fog látni!!

Röviden és tömören ennyi rólunk. Köszi, hogy befogadtatok :)

KépKép
catrine

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írok külön-külön, de elég fáradt vagyok. Éjszaka alig aludtam: iszonyat meleg, szúnyoghad a szobában, tüdőm helyére kéredzkedő gyerkőc. Hajnal 4-kor a nappali kihúzható kanapéján kötöttem ki, ahol egy jót aludtam 7-ig!
Délben jóslóztam, frankón görcsölt, szabályszerűen összehúzott a fájdalom. :roll:

Viszont ezt a két képet nem tudom, nem feltenni :wink: A barikával be akart takarózni, valamit mindig magára tesz még a 32 fokos szobában is :shock: Végre sikerült Marcit cirka negyedóra alatt álomba "parancsolnom", és végre klíma mellett :D

Kép

Kép

Remélem, hogy este jövök még, de ha nem, akkor holnapra kérek drukkokat, Marcival megyünk vissza a SOTE-ra kontrollra és megkapja - végre - a 18 hós oltását is.

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Bujka: jósló fájásokat éreztél? :shock: Ez azért nem semmi! És azóta semmi?

Drukkok mennek, remélem, minden oké lesz az oltással! +++ Milyen kontroll lesz, ha szabad érdeklődnöm?

A képek nagyon édesek, csúcs, hogy a kisfiad magára pakol vmit, no meg az is, hogy nem sül meg alattuk. ;)

Remélem, ma ki tudod pihenni magad. A meleg miatt nem alvás sajna nagyon ismerős, én is totál kész vagyok, no és totál fáradt. Éjjelente csak forgolódom, az összes ablakot kinyitom, sehogy nem tetszik, nem jár eléggé a levegő, még éjszaka sem. :(

KépKép
catrine

Csajok!

Én előbb sírva fakadtam, ahogy Onyuta (nemtom, hogy kell írni a nevét) Judit mosollyal az arcán bejelentette, hogy 9-10 (!!!!!!!!!!) napig marad ez a rohadt meleg! Én esküszöm, megőrülök!!!
Annyira, de annyira unom! És rohadtul elegem van!
Na hozom a jó hangulatot, mi?! Azért ma még visszaolvasok, és próbálok normálisan is írni.
Bocsi!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Beus!
Mi tényleg jól összeszokott csapat vagyunk, pedig én vagyok a "legfrissebb hús" a csajok között, mivel én "csak" tavaly márciusa óta írogatok, előtte csak olvastam a csajszikat.
Megnézem majd én is a képeket! :wink:
Én már tényleg a végét járom :lol: , de valahogy tényleg szeretném, ha itt lenne tényleg a vége, mert egyre nehezebben viselem a meleget. A pocakkal még csak-csak ellennék, a fájdogálás pedig elég durva volt ma, de valahogy hatványozottan a meleg+pocak+Marci sok már nekem.

Gigi!
Álommanó :D Ma megpróbáltam Marcinál délben bedobni ezt a cselt, még miközben pelusoztam, de hogy őszinte legyek, tojt a fejemre meg szerintem az álommanóéra is :lol: Viszont utána ásított egy hatalmasat és egész hamar bealudt! Lehet, hogy a manó meghallott valamit :wink:
Jövő héten Nektek mikor jó? Nekem asszem bármikor!
Azt a barom időjóst én jól előkapnám, az tuti! Én mindig azt mondom, hogy nagykabátban a tűző napra zavarnám ki és lefuttatnám vele a maratont!!! :twisted:

Györesz!
Valahogy sosem volt túl fenn a hasam, se most, se Marcinál. Most kb. középen lehet... Hát remélem lassan-lassan lecsúszik és lesz valami! :D
Szörnyű volt olvasni Norbika ínyvérzéséről :( Szegényemnek még álmában is véres nyálacskája folyik :cry: Drukk, hogy minél előbb kibújjon és az éjszakák maradjanak ilyen jók!

Saxi!
Örülök, hogy Istid jobban van! :D Apukádnak pedig sok-sok erőt és kitartást ebben a hőségben!
Hú, nem irigyellek Benneteket ebben a melegben fürdőszobát kreálni. A szétveréssel megértelek :wink: Várjuk a kész műről a fotókat :D
Puszi Nektek!!!

Mica!
Hát ha nem is miattatok, de azért szülnék hamarabb :lol: De örülök, hogy a "fenyegetésem" hatására csak előkerültél :wink:
Neked mikor lenne jó a tali?
Az emilcímedben az iszt azt tényleg iszt? Tehát nem fonetikusan írtad az 'ist'? (Kismama-agy! bocsi :oops: )
Jók a vonalzók! :D

Catrine!
Köszi a drukkokat! Marcit még félévesen műtötték kizáródott herével és azért kell visszamennünk kontrollra, hogy mi is van.
Jóslóim elmúltak, de nem bánnám, ha minden nap lenne egy kicsit, aztán egyik nap, hirtelen el se múlna :D

Na megyek, mert amint hallom, Pasijaim bejöttek a kertből és jön a vacsi!

Pusz mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bujka: nem csodálom, hogy már a végét várod. De már biztos nincs sok hátra. Az egyik ismerősöm babája a 37. hétre érkezett, ehhez képest szépek voltak a méretei.

Most látom csak, hogy ikrek lesznek. Tujátok már, hogy milyen nemű páros? És mi lesz a nemük?

Hányra mentek az oltásra és kontrollra? Szorítok majd :)

Szép napot!

KépKép
catrine

Tudom, hogy már nehezen bírod!!! Az erő legyen veled :mrgreen:
Marci nagyon édes ahogy takarózik a macijával :lol: Olikának elég a rongya meg a Bercije. Tovább aludt, hogy ment a klíma?
Jóslófájás!! Ez szuper!! Remélem, hogy közben nyílik a kapu rendesen!
Nekem teljesen mindegy, hogy melyik nap találkozunk. Döntsél Te, alkamazkodunk a kismamához :wink: Nekünk a nyaralás miatt megint csúszik az oltás. Két évesen biztos megkapja :wink:

Mica :)
Örülök, hogy előkerültél!!! Nagyon örülnék ha tudnánk találkozni. AMikor írtad Melindának egy-két hete, hogy mennétek hozzá Katával, gondoltam is, hogy én is jelentkezem de nem akartam lerohanni szegénykémet! :wink: Fogad???

Ugye ma mész orvoshoz??? Drukkolok neked!
Melinda nem ikereket vár!!! Azért ne kívánj neki ilyeneket :wink: Csak amíg nem tudta, hogy fiú vagy lány, ketteskének hívta.
Milyen fiatal vagy!! Hallod-e, öregek otthonában kerültél :roll: :wink: Mi lassan már a klimaxról beszélgetünk!!! :shock: Pasiknál elég ritka, hogy ilyen fiatalon lesznek apukák! HÁzassági évfordúlhoz gratula. Ha tudsz, tehetnél fel képeket!

Örülök, hogy itt vagy!!! Fürdőszoba szétverése :lol: :lol: TEljesen megértelek!!! Én egyszer a körömlakk lemosómat vágtam be a kádba. Baromi jó érzés volt :wink:
Lemondtatok a lakás eladásról, hogy felújítjátok a fürdőt?

Megnéztem Vivit! Nagyon édes kislány!!!

Liliána :)
Kép

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Gigi: huhh, köszi a felvilágosítást Melindával kapcsolatban.

Jajj, ne mondd már, hogy Ti nem vagytok fiatalok! Ameddig hiszünk benne, hogy azok vagyunk, addig igenisés tényleg azok vagyunk. ;) Oksa?

Köszönöm szépen a gratulációt, kedves vagy. Igen, ma megyek dokihoz. Köszi-köszi, nagyon jól esik, hogy drukkolni fogsz nekem!

Persze, nagyon szívesen teszek fel képeket. Ti is mutattok nekem? :)

Melinda: bocsánat a tudatlanságomért. :oops: :oops:

KépKép
catrine

Akkor hoztam a képeimet, csak még le kellett kicsinyíteni őket. :)

Itt egyedül vagyok:
Kép

Itt pedig a párommal. Június végén voltunk nyaralni, akkor készült a kép. :)
Kép

KépKép
catrine

Sziasztok!

Gigi!

Nagyon figyelmes vagy. :)
Köszönjük szépen a köszöntést.

A házról már tényleg lemondtunk, de még mindíg hirdetjük a lakásunkat.
Ha jön valaki aki megadja alku nélkül az árát akkor viheti, ha nem akkor maradunk itt.
Azért is csináljuk meg a fürdőt, persze ha készen lesz ezzel növekszik az értéke, és egy kicsit drágábban kínáljuk majd.
Ha pedig itt kell maradni, legalább magunknak csináltunk egy szép fűrdőt.:)

Melinda!

Húúúú, nagyon izgi amit írtál, már én is tisztára lázban vagyok, hogy megint babázik a topic.
A melegtől már én is kikészültem.
Kitartás, és szorítok nagyon.

Többieknek is üdv!

Mindenkinek szép napot, sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok,

Melinda,
Igen, tenyleg iszt :) Ineternet Szolgaltatok Tanacsa Kht. :D
Jovohetre mondj idopontot, megiscsak Teged, Titeket rohanunk le 8) Nekem barmelyik nap jo. Szerintem minel hamarabb, mert ha igy joslozgatsz, abbol hamarosan babus lesz :D Hajraaaa 8)
Marci edes az agyikoban, Zolcsi csak a cumijat es a pici nyuszjat keri alvashoz :D Nameg az Anyjat, hogy fekudjon le az agya melle, es a fejet tegye a nagy plusskutyara... 8) Estenkent igy neha Anya hamarabb elalszik a foldon, mint Zolcsi az agyban :oops: :D :D

Gigi,
Latod, abbol a talibol se lett semmi... eloszor a fogam, aztan meg Kata bulizott. Nade most nem adom fel :)
Koszi a kerdest, fogam halistennek egy picit lepihent. Nem is banom, mert a sajat dokim szabin van, a helyetteset meg nem ismerem annyira, nameg o most igy 2 dokit helyettesit Irsan (a masik dokino szulesi szabin van), igy tomegnyomor lehet a varoban. Rajtam meg ket lurko, igaz, hogy a baratnom bevallalta oket, ha mennem kellene megis.
Most jo napom van, eljott Anyosom, igy a lurkok rajta lognak 8)

Catrine,
A feltett kepet elnezve kicsit irigykedem rad :) Fiatal, vekony, csinos lany vagy :D Drukk Neked, Nektek!

Saxi,
Furdoszoba :) Szurkolunk, hogy szep legyen, akar a Ti oromotokre, akar a haz ertekenek novelesehez.
Csajsziknak puszit, Nektek sok energiat kuldunk ebben az idoben.

Most hajrazom, kihasznalom, hogy Anyosom vigyaz a lurkokra, vegre eljutok egyedul ruhat vasarolni 8) :D

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Saxi: sok sikert a fürdőszobához, remélem a legjobbakat! Biztos nagyon szép lesz, és igazad van, ha esetleg nem menne az eladás (de hát miért ne menne ;)), akkor pedig magatoknak csináltatok egy klassz fürdőt. Mindennek a pozitív oldalát kell nézni, avagy minden rosszban van vmi jó! ;)

Mica: hú, köszike. :oops: Aranyos vagy. És nagyon köszi a drukkot is!

Jó ruhavsárlást neked, vegyél sok szép darabot. ;) :)

KépKép
catrine

Sziasztok,

Melinda, Gigi,
Most, hogy kijelezte az emlekeztetom, javaslom a hetfoi idopontot a talira
:)
Az emlekeztetom ezt jelezte: Aramszunet hetfon :D :D :D
Szoval melozni nem tudok, fiuk nem tudnak meset nezni, cserebe mehetunk szabadon barhova 8)

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, de nem bírtam rászánni mgamat az írásra!

Melinda!
Jóslófájás??????? Egyre izgibb a helyzet! :lol: Nekem is küldhetsz ám majd sms-t ha megérkezik Benike, mert akkor már lehet, hogy pont apáéknál leszünk és ott bizti nem megyek fel minden nap a netre!
Marci alvós képe nagyon cuki, hihetetlen hogy nem gyullad meg! Norbi is szokott néha alvásnál ölelgetni egy nagy szőrös kutyát, fogalmam sincs hogy bírja ilyen melegbe!

Catrine!
Te aztán nagyon csinos lány vagy! Azt hiszem nálad nem lesznek kiló problémák szülés után! :lol: Írjál majd, hogy mi volt a dokinál!

Beus!
Bárom, hogy írjál a lánykádról!!!!!!

Saxi!
Boldog névnapot Lilinek!!!!!
Fördőszoba szétverés :lol:

Mica!
Örülök, hogy újra hallunk Rólatok!
Zolika délután is úgy alszik el mint este? Mellé fekszel?

Gigi!
Puszi

Ma délután találkozunk a Mártiékkal, majd mesélek!

Tegnap intéztem a bölcsit, annyira fura volt, hogy már ekkora a fiam! Augusztusba lesz a szülői értekezlet! Még kimondani is hihetetlen! Anyuci megy szülőiértekezletre! :lol:

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

sziasztok csajok!

hüü Melinda irigyellek hogy te már mindjárt a kezedben tarthatod a kisbabádat!biztos nagyon várjátok már.szoritok hogy a héten meglegyen! :D szombatra saccolok :P

Cat:tényleg nagyon csinos vagy!gratulálok a pocilakohoz!mit szeretnétek?tudom az elsönél még ugyvan vele általában mindenki hogy mindegy,de hátha :wink: este mész dokihoz?magánrendelésre jársz?

Saxi:akor most tök jo neked ki tudod élni magad-törhetsz-zuzhatsz :D én is akarok :D és miert szeretnétek elköltözni?ha megszabad kérdezni?

Györesz:itt vok és mesélek Viviröl.igazábol nme is tudom hol kezdjem.3.hétre született császárral.ugy hogy szeptembertöl oktoberig bent feküdtem a korházban magas vérnyomással és ödémával!aztan mikor jöhettem volna haza hirtelen felment 10-re a vérnyomásom.és beraktak megfigyelésre!aztan egyszercsak elkezdtem zsibbadni,hidegrázott minden bajopm volt felmnent 200ra a vérnyomásom.és azzonal megkellett müteni.kb 2percen mullott az életünk.nagyon rossz volt!de megszületett okt..én 3630-al és 52cm-rel.aztan 5honaposan pörgött oda-vissza. honaposan mászott rendesen.hosan felállt és 10,5hosan elindult.azota egy nyugodt percem nincs! :D most 22hos és beszél.összerakja a szavakat.mondja hogy deje ide apuci.medünk tátáába meg sokmindent mond.és most nagyon várjuk a kistesot.kiváncsiak vagyunk hogy fog viszonyulni hozzá.mutat a pocimra és mondja otta baba-deje ide baba.puszilgatja-szereti...remélem ha megszületik is igy lesz!ti nem terveztek 2.babát?bölcsibe megy?de jooés van oda beszoktatás ugye?vagy már volt?hogy tetszik neki?
nagyon megy az idö!

egy kérdés mindenkitöl!szeditek vagy szedtétek az elevitet?azt hallottam hogy nagyon hizlal-igaz ez?
meséljetek ti is a babáitokrol!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Nagyon szép és csinos vagy!!! Ezek után én asszem nem teszek fel magamról képet :lol: és a férjemről sem :lol: :lol: :lol: (fffffffffúúúúúúúú de szemét vagyok :wink: ) De majd Olivérrel keresek egy jót! A mi családunkban ő képviseli a szépséget :wink:
Este mindenképp írjál!! Szerintem egy terhesség elejé és vége a leg izgalmasabb.

Mica :)
Nekem teljesen jó a hétfő!!!! De azért jó lenne ha a kismama is nyilatkozna. Melinda??? Ugye addig nem szülsz ?
Használd ki, hogy nagymamit fárasztják a gyerkőcök!

Puszi :D Én épp ma gondoltam a kocsiban rá, hogy teljesen kész leszek ha oviba fog menni az öregfiú.... EGész nap csak rá fogok gondolni. Hogy mit csinál? Nem bántják e a többiek? Nem sír e utánam........ :cry: Szerintem engem sokkal jobban meg fog viselni mint őt!!! Na most, hogy megnyugtattalak, szia :wink: :lol:

:?: :?: :?: :?: Hétfő ???

Légyszi Melindának jövőhét keddnél elöbb ne jósolj szülést!!!! Hétfőn még le akarjuk rohanni! :wink:
HÁnyadik héten született Vivi??? Én ezt nem értem :wink: :oops:

Fürdőről kérünk képet!!!!! És a csodaszép lányokról is!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?