Sziasztok!
Tegnap egy kissé ideges lettem, amikor megírtam egy hosszú levelemet, erre rájöttem, hogy a laptop nincs töltőn, mire rádugtam, de a töltő nem volt a 220-ban
gép kikapcs, minden elszáll
Gigi!
Na, ha nem is tegnap, de ma többet írok Neked!
Én is valahogy ennyit iszok a teából, szombaton 3 pohárnyit, tegnap 2 pohárnyit.
EDA-t a Péterfyben bármikor tudnak adni, mert minden doki ki van képezve a beadására. Marcival is úgy mentem, hogy én nem szeretnék, aztán nagyon bedurvult, így kértem, ez volt kb. hajnal 4-kor és az ügyeletes beadta. Viszont nagyon lelassította a folyamatot, így most szintén úgy megyek, hogy nem kérek. Aztán majd meglátjuk...
Rád emlékszem, hogy keményedésekkel nyíladoztál a kórházban, aztán hirtelen jött a szülés.
Teljesen megértelek a második baba "ügyében". Valahogy én Ketteske tervezése előtt filóztam nagyon, aztán a Sors úgy akarta, hogy hirtelen beköltözzön a pocakba. Kívánom, hogy amikor Ti is úgy gondoljátok, megtörténjén a Csoda!
Rátapintottál a lényegre, nagyon nem tudjuk még, hogy mi lesz Marcival. Persze úgy szeretnénk, hogy Anyu vigyázzon Rá. De hogy nálunk vagy náluk?
Emelett Ők azért elég messze vannak, hogy hirtelenjében tudjon jönni és idejében ide is érjen. Az ideköltözés a vége felé: akár már most is jöhetne, ahogy írtad is. Igazán azt szeretnénk, hogy hétvégén induljon be a dolog, mert akkor a városban is könnyebb közlekedni, aztán majd valahogy szervezünk valamit Anyuval. Gábornak jó a problémamegoldó képessége
Ebben bízom!
A cirkuszolás a sarki házban van (tudod, a csajszit Te is láttad
kis "formás"), de a faházban is elkezdődött tegnap!
A sarkiaknál van a pici baba, a faházas csajszi pedig terhes! De minek!!! Ja és a két csaj testvér! Nem egy egyszerű família az tuti!
Horvátország miatt is irigy! Lehet, hogy majd a szülésről kiugrik Veletek egy kicsit!
Apukádra vigyázzatok nagyon!!! Jobbulást Neki!
Bilizés nálunk sem megy: ráül fürcsi előtt a bilire csupaszon, pisi sehol, aztán ahogy Gábor berakja a kádba, rögtön jön a csuri
Kakit általában már az eredmény után jelzi, ha jelzi, de már én ezt is haladásnak tartom. De hihetetlen, hogy néha hosszab ideig is minden szó nélkül elkavirnyál a kaksiban, ha éppen nincs szaga és nem veszem észre, de a kicsomagolásnál látom, hogy nem az elmúlt 2 percben született a csomag.
Gábor is vett kacsás ülészűkítőt az ex-Megatoys-ban. Egyszer ráültettem és félt rajta
most porosodik a WC-ben
Mi sem erőltetjük. Sok helyen hallottam, hogy nem megy a dolog, aztán egy kis vagy több idő elteltével, szinte egyik napról a másikra szobatiszták lettek a gyerkőcök. Türelem rózsát terem
Tegnap este megvolt az uh. Hát egy kicsit beijedtem, mert bár méretre minden rendben van (összehasonlítva Marcival, kb-re ugyanolyan méretekkel bírnak), de a doki szerint a normálisnál kevesebb a magzatvíz. Rákérdeztem, hogy ez mennyire baj és persze megnyugtatott, hogy max. nem várja ki az idejét. Remélem csak ennyi és semmi komolyabb. Ja meg olyat is kérdezett, hogy nem vettem-e észre esetleg magzatvíz szivárgást!
Nem akartam leszúrni, hogy olyan hülyének néz, hogy ha észrevettem volna, akkor nem jöttem volna be a kórházba?! Végül a kenetvételnél meg is vizsgált és megnyugtatott, hogy tényleg semmi szívárgás.
Utánaolvastam egy kicsit a neten és azt írták, hogy ha a gyomor és vesék normálisan telítődnek, akkor nincs gond. Ezzel nálunk minden rendben, meg a köldökzsínór véráramlását is lecsekkolta a doki, az is okés volt. Mondjuk ismerem a dokimat annyira, hogy ha bármitől tartana, akkor inkább befektetne, vagy visszarendelne vizsgálatra. Egyébként "csak" vasárnap kell mennem a következő NST-re.
Bocsi, hogy ennyit rizsáztam róla, de az írás közben próbáltam magamat is megnyugtatni...
Mindenkinek sok puszi és kitartást ebben a rohadék melegben!!!
Puszi: Melinda (36+3)