Panka
Képek mennek! De aztán a véleményt megírni ám!
Az álomkórról annyit, hogy én a második harmadtól minden hajnalban kuvikoltam, mint egy bagoly, pedig az elején én is mindig aludtam. Nem tudom, lehet, hogy a hormonok miatt van ez is.
Neva
Nagyon gratulálok a kisbabához, ne aggódj, minden rendben lesz. Tudom, hogy nehéz, de próbálj minél többet pihenni, enni, inni, mert ha ideges vagy, nem lesz tejed, pedig a picinek most nagy szüksége van rá. Gondolom, bejársz hozzá szoptatni, de otthon pedig próbálj fejni, hogy növeld a tejcsi mennyiségét. Én az Avent Isis mellszívót tudom ajánlani. (A Cora-ban is kapható, de sajna 13.000.-ft.
Bár megéri.) Én lélekben Veled vagyok, és nagyon-nagyon szorítok, hogy a babuci minél gyorsabban gyarapodjon, és hamar otthon legyetek. Ha tudsz, jelentkezz, és kitartás!!!
Lányok!
Szorítsunk Neváért és a kis Lauráért, hogy minél hamarabb együtt legyenek!!!
Sajnos az én környezetemben is történt rossz dolog egy baráti házaspárnál. Nem akarom részletezni a dolgot, mert eszem-ágában sincs rémítgetni a kismamikat, de az az igazság, hogy ma úgy bõgtem, mint egy gyerek, mert eszembe jutott, hogy ez velem is megtörténhetett volna. Ránéztem Martinra, aki rám vigyorgott, én csak sírtam, és hálát adtam a Jóistennek, amiért õ egészséges. Hát ez van, kérlek Titeket, így ismeretlenül is gondoljatok rájuk is egy kicsit, hátha segít. A nevükben is köszönöm.
Most megpróbálok aludni, ami nem lesz könnyû, kicsit kivagyok a mai nap után. Remélem, mindenkivel minden rendben lesz.
Jó éjt! Lina