Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Őzi:
jó neked, hogy nem kaptál el soha fertőzést, akkor használd ki, mi még szerintem Vittével önmegtartóztatunk :)
Gratula az AFP-hez, dejó neked, hogy már túl vagy rajta...

Nanett:
én nem vagyok kecskeméti, de a párom igen, és jól felismerted a helyszínt, mert ott volt az esküvőnk :)
Várom a képeket!

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Látjátok a vonalzómat????
Ma reggel produkáltam egy két csíkos tesztet!!!!!

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Timi GRATULAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa

Gratulálok,szuper érzés lehet. :)
anubias

Sziasztok !

Köszönöm az esküvői képeket, így már jobb írni, hogy tudom ki van a gép másik oldalán. Mindenki nagyon szép a képeken !!!

Őzi !

Örülök az AFP eredményednek ! Jó lenne már nekem is túllenni rajta, de a géndiagnosztikai laborban is azt mondták amit te írtál, hogy nem valami megbízható vizsgálat, csak 65 %-os, amin én voltam az pedig 95 %.

Timi !

Látjuk a vonalzódat !!!! Éljen !!!

Anubias !

Üdvözlet a csapatban !

Kép
csilli01

Hajra TIMI!!!! Gratula!!!!

Nanett, varjuk a kepet!!! :-)

KépKép
KépKép
vitte

Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon kedvesek vagytok. Annyira örülök :D

Anubias!

Én is a XVII.kerületben lakom :)
Te, azon belül merre laksz? Mi Keresztúr és Csaba határán, a Home Center környékén.

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Timi,
Gratulalok a csikjaidhoz! Remelem hamarosan kovet teged, Cirku, Benita, Gyugyi, Vio es Anita is! (remelem nem hagytam ki senkit...) Eszrevettetek, hogy hogy eltuntek kozulunk... ?

Csilla,
Nekem quad teszt volt (negymarkeres), csak tegnap bekavart nekem a nover aki az eredmenyt kozolte, mert azt mondta AFP. Meg csodalkoztam is, hogy ok, az csak egy adat a negybol, vagy tenyleg csak AFP-t neztek? De mara kiderult, hogy Quad volt (hiszen mi ezt kertuk), azert is nem MOM ertek volt az eredmeny, hanem 1:99000.

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok Lányok!

Először is köszönöm szépen a részvéteket. Igazából én még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy mi történt. Annyira várta apu az unokáját, hogy az kimondhatatlan. 3 hete vett neki egy Csillagászati atlaszt, mert akciós volt. Másfél hétre rá meg..
Most már a manóról gyorsan:
1 hete voltam UH-n. CRL: 49mm, fültől fülig 19 mm, tarkóredő 0,9 mm, 4 végtag látható, szívműködés látható, koponyacsont ép.
Szülés várható ideje január 29.
Bevittük anyut is az UH-ra, végigsírta. Aztán elhívott a doki, kérdezni mi van, mondta, hogy vegyek inkább be fél szem nyugtatót, mert azzal kevesebbet ártok, mint az ideggel.
Hát azért a temetésen nagyon kibuktam.
16 hetesen mennem kell nekem is vérvételre, aztán UH, aztán 20. héten 4d-s UH-t javasol.
Megpróbálom feltenni az egyik képet. Azon csak a fej és a kar látszik, ahogy a szájánál van, mintha szopizna. A másikat apunak adtam, vigyáz rá. (Illetve anyu rakta a szívéhez, én nem mertem megnézni őt)

Timi!! Gratulálok neked!! Vigyázzatok magatokra!

omr

Kép [/img]

omr

Kép

omr

Kép

Na ezt is csatolom, hogy ti is lássatok.
Amúgy ha valaki fent van az iwiwen megkereshetne és akkor én is látnálak titeket.
Nevem teljes egészében:Oroszné Mészáros Renáta

omr

Helló-helló Csajok!

Picit benéztem a fórumra, látjátok, eddig bírtam. :) Csak nagyjából tudtam visszaolvasni a dolgokat, de azért jól esett ez is.
Nagyon hiányoztok, remélem én is nektek. Jól érzem magam a szabi alatt, most pénteken indulunk nyaralni. Biztos jó lesz.
Örülök, hogy "nagyjából" mindenki jól van, és szépen fejlődnek a babócák.
De:
Vitte! nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat!!! :shock:
Omr
Nagyon sajnálom, ami édesapáddal történt, részvétemet küldöm. :(

Cirku
Mindent bele!!!!!!! :D :D

Őzi, Csilla, és Cirku
Nagyon hiányoznak az msn-es csevegések!!!!
Sajna erről a gépről nem tudok fellépni, de majd pótolunk mindent.

Ja, és Timinek óriási GRATULÁCIÓ!!!!!! :P :P

Vionak, Luisának, Nanettnek, Giginek, Cicnek, Adrinak, Gyugyinak, Timcsusznak és minden újnak sok puszit küldök!!!
Remélem senkit nem hagytam ki.

Ja, és a legfontosabb!!!!!! : CN: 1 :( :( :( :(

Benita
benita

Sziasztok Lányok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, mert én is egy kismanót hordok a szívem alatt! :lol:
Már nagyon vártuk hogy jöjjön, mert két vetélésen vagyok túl ami nagyon megviselt!
Most minden úgy néz ki hogy teljesen rendben van!

Üdv Mindenkinek!
Andusz

Kép
andusz01

Omr!
Őszinte részvétem! Nagyon vigyázz a babára, próbálj meg nyugodt maradni.

Majd megkereslek az iwiw-en.

Timi!
GRATULÁLOK! Óriási az öröm, gondolom.

Andusz!
Isten hozott köztünk. Nem sokkal vagy idősebb nálam. Nekem is meghalt az első babám, most nagyon reménykedek, hogy minden rendben lesz.

Benita!
Örülök neki, hogy benéztél hozzánk. Már hiányoztál. De még nyaralsz, úgyhogy hiányolhatunk még továbbra is. Majd mesélj, milyen (volt).

Luisa!
Kecskemét az egyik kedvenc városom, pont most hétvégén megyünk le régi barátnőimet meglátogatni.

Küldtem képeket. Bocs, ha kissé nagyméretűek, de tudjátok én már olyan öreg vagyok :oops: , hogy az esküvőnkön még nem volt digitális fényképezőgép. 2001. májusában volt az esküvőnk.

KépKép
nanett

Szia Benita!

Jo hallani rolad! Persze, pihenek sokat, es mar sokkal jobban vagyok, ill. hat nem voltam rosszul, csak nagy volt az ijedelem...
Vilagosits fel, h. mi az a CN, mert fogalmam sincs.. :roll:

Omr,

Igy mar ertem a nicked. UGYE NEM AKTUALIS A KEP?!!!! Ugye nem?!!!! A pocidra ertem... :?

Cuki a baba!!!! De hogy hol hordod, azt meg mindig nem tudom... :shock:

Nagyon sajnalom edesapadat. Nagyon eros csaj vagy, buszke lenne ra apud, h. ennyire elore tekintesz.

Nanett,
megvalaszoltad a kerdesem. Nekunk 2003-ban volt, megis csak analog kepeink voltak. (Sajnos)

Andusz, gratula es udv kozottunk!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok Lanyok!

Olvasgatlak Titeket, es szeretnek egy ket dolgot leirni mert Ozinek feltunt hogy egy paran nem nagyon vannak ugy mint regen! Tudjatok nagyon nehez igy hogy most mar egyre tobb a kismami itt es sokan vagyunk meg ugy hogy elvesztettunk egy babat!
Es ahogy Ozi is irta igen csak eltuntunk, szerintem nem hiaba! Sokunknak fajnak ezek a dolgok meg es lehet hogy nem csak en vagyok az egyeduli akinek rossz olvasni hogy aki Kismami mi torteniek epp vele! Nem vagyok irigy felre ne ertsetek de akkor is vhol faj a lelkem es lehet hogy a tobbieknek is! En nem akarok senki neveben itt beszelni en csak a sajat velemenyemet irom le! Sajnos ugy vettem eszre hogy ir vki vmit ami talan eleg fontos de reakcio na az nem nem jon ra! A kismamik egymast kozott jol megbeszelik az eppen aktualis dolgokat, (na nem mindegyik mert van aki veszi a lapot es lattom mas forumba ir) es annyi... Nem akarom megvaltoztatni a forumot meg nem akarok en lenni a gonosz aki beleszol de nekem is feltunt hogy sokan nem jonnek akik ugyan abban a cipoben jarnak mint en! Es nem hiszem hogy nyaralnak ilyen hosszu ideje...
Nem szeretnem ha kitorne emiatt egy vita, hanem elgondolkodnak egy picit! Es nem akarok senkit megbantani de a forum cime hogy
2007-ben akarok szülni, es nem hogy 2007-ben fogok szülni!

Ezt szerettem volna elmondtani mert mar gyult bennem a dolog....
Es megegyszer szolok NEM vitat akarok kelteni!!!
Jo Ejt!!

Kép

Kép
cirkuszka

Lányok !

Elolvastam Cirkuszka hozzászólását, s természetesen az Ő szemszögéből igaza van. Biztos rossz lehet olvasni a sok kismama sorait, amikor az ember nagyon vágyik a babára, s neki még nem jött össze.
Abban is igaza van, hogy a fórum címe 2007-ben akarok szülni, de én például akkor kezdtem el olvasni, amikor még nem voltam várandós, s így ragadtam itt. Véleményem szerint sokan vagyunk így, hogy itt közöltük a jó hírt, s ezért írunk ide.

Ennek fényében indítottam egy másik fórumot

2007 - BEN FOGOK SZÜLNI címmel

Aki úgy gondolja a Kismamik közül írjon oda a terhességével kapcsolatban, így talán nem okozunk másoknak rossz érzést.

Remélem ez a megoldás segít mindenkinek !!!

Kép
csilli01

Cirkuszka,

1 hozzafuzni valom van, nem tudom, hany ritka bejelentkezesed volt, miota en itt vagyok a forumon, mindegyikben hosszasan taglalod az utazasaidat, "apa" erkezeset, indulasat es ja bocsi lanyok, nincs idom benneteket most sem vegigolvasni, mert tul sokat irtatok... stb. Ezt eleg sokszor olvasom toled.
Ne vard, h. erre sokan reagaljanak, hiszen te sem kulonosebben erdeklodsz mas irant, csak leirod a mindennapos dolgaidat...
Ha szigoruak lennenk, ezek a mindennapos dolgok sem fernenk bele........

KépKép
KépKép
vitte

Cirkuszka!

Nem tudom, mit írjak, milyen témát szabad még szóba hoznom, ami nem bánt. Nagyon apró dolgokat nem írt le egyikünk sem szerintem (pl. hol vett valaki új kismamanadrágot, vagy egyéb "fontos információktól" megkíméltük egymást). Én úgy érzem, igyekeztünk mindig mindenkivel foglalkozni, együtt izgulunk mindenkiért, hogy sikerüljön a két csík, hogy tovább jusson, hogy ne legyen akadály a baba előtt...

De emellett teljesen egyetértek Vittével, nem is nagyon voltál mostanában itt, nem is követted az eseményeket, csak magadról írtál egy-két sort. Akkor most én vagy mások sértődjenek meg ezen?

Egyébként sajnos nem elrettentésül, de senkinek sincs garanciája arra, hogy tényleg szülni is fog 2007-ben, egyszerűen ki előrébb, ki hátrébb van a küzdelemben az áhított cél felé.

A hiányzók közül pedig van olyan, aki tényleg nyaral vagy csak nincs netközelben.

Most őszintén szólva nem tudom, hová írhatok ezután, elbizonytalanodtam.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Köszönöm az újabb részvéteket! Jól esik.

Vitte!
A képen 7 hetes voltam, de most már megnyugtatlak, valami látszik!
Anyukám 49 kg volt, mikor ilyen idős volt velem, aztán 54 kg-val szült!! :)

Köszi aki megtalált az iwiwen! Így már jobb!
Na megyek a másik fórumra!! Puszi!

Azért benézek majd ide is még, mert Benita és a többiek hiányozni fognak! És remélem hamarosan követtek bennünket!!!!!!

omr

Vitte!

Nem en varom el hogy reagaljatok a hozzaszolasomhoz, de van itt olyan akirol tudom hogy senki az eg vilagon nem reagalt....
Amiota Te itt vagy elarulom nem csak ezek a hozzaszolasaim voltak, de ha logikusan vegig gondolod, hogy fuzzek ahhoz hozza vmit hogy megkora a babad vagy hogy eppen rosszul erzed magad vagy hogy kinek milyen az uh! Ehhez nagyabbol azt lehet irni hogy: Jaj de jo, vagy hogy Gratulalok.... Azon kivul nem lehet mast, mivel mi meg nem tapasztaltuk vagy ha igen eleg rovid idore....

Nanett!
Logikus hogy miert nem voltam itt, olvastam, de azert irtam azt hogy nem voltam mert semmit nem tudok ahhoz hozzafuzni hogy kinek milyen eppen a kismamasag....

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok,

Én az eggyel feljebb lévő topikból vagyok. Cirkuszka feltett egy kérdést, és szerintem egyszerűbb, ha ide válaszolok.

Szóval,
babásodásra és bármilyen nőgyógyászati problémára: gerániumos testgyertya.
több fajtát is lehet kapni, az egyik típusnál van a végén géz, a másiknak nem. A lényeg, ha nincs rajta géz, akkor majd tegyél a gyertya alá.
Készíts magad mellé ollót és egy edényben vizet, mert ez is kell. Ja, és valaki segítsen neked a használat közben.
Te szépen lefekszel és relaxálsz. Ajánlott levenni az ékszereket is.
A köldököd alatt úgy egy félarasszal (kb 5 cm) kell égetni. Meggyújtjátok és oda teszitek. Ha már égett le belőle és úgy érzitek le kell vágni belőle, leveszitek és levágtok belőle (vizes edénybe) és vissza a pocidra. Kb 5-6 centis legyen, addig égjen le (van olyan gyertya, ahol van csík, hogy meddig égjen). Aztán érdemes szétvágni és fogsz benne látni valamilyen (leginkább sárgás színű port). Ettől ne ijedj meg az a szmötyi, ami kijött a hasdból.

Én mindig a ciklusom első felében használtam 2 naponta és a 2. hónapban lettem babás.

Sok sikert a használathoz:):):)

És az eredményt a képen a kezemben láthatjátok (a kisebbik)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Helló!
Beleolvastam ide is. A gyertyáról van egy tapasztalatom! Egyszer vett anyukám, hogy milyen jó is az, égettük mindenütt, hason, háton, stb. Elájultunk a trutyitól. Aztán mondta apukám, hogy ugyan égessünk el egyet csak úgy is a nagy semmin. És láss csodát, a trutyi ugyanúgy benne volt.
Persze lehet, hogy ez már más fajta amiről szó van, meg izé tényleg használ, csak gondoltam leírom.

omr

sziasztok csajok,

kicsit eltűntem mert nagyon brutál összejöttek a dolgaim de most mikor visszaolvastam a hajam az égnek állt :shock:

cirkuszka,

az én véleményem a következő:ez egy nyilvános fórum!!!!!!!!!!!!!!!ide az ír aki akar és azt amit fontosnak tart.ne haragudj de nem érzem úgy hogy itt bárki is ne tolerálná hogy vannak olyanok akik többet várnak a babára.sokok akkor kezdtek írni mikor még nem voltak babásak,most azok és akkor maradjanak csöndben vagy keressenek más fórumot???????????????ezzel nem értek egyet,bocsánat :oops: itt van pl bentina aki szintén sokmindenen átment és mégis örül más örömének.És én is sokmindenen keresztül megyek hogy babás legyek és mégsem esik rosszul ha más mesél magáról mert érdekel.Ne haragudj hogy ezt mondom de sztem lelkileg elég labilis vagy mert tényleg nem olyan dolgokat taglalnak itt a csajok hogy "tyűűűűűűű de szuper terhesnek lenni,csodajó,el sem hiszitek" vagy hasonlók.Meg kellene erősödnöd kicsit mert előbb utóbb kiskanállal kell majd összedni.Vagy egyfolytában menekülsz majd onnan ahol kismamák vannak?Ne érts félre nem akarok én sem vitát de ezt nekem is muszáj volt leírnom.

És én pl mikor nem jöttem akkor azért volt mert ment a riogatás meg pánikekltés.és szóltam is hogy én ezért és ezért nem jövök.remélem más is szólna.és ha nem változott volna akkor én elköszönök és tiplizek.amúgy meg sztem jelelmző egy fórumra hogy jönnek mennek az emberek,régiek elmardnak mert más fontos vagy másképp alakult az életük újak meg jönnek

UFF én beszéltem :D

timiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,

szuper a zebrád :D :D :D gratulálok.hányadik napon teszteltél?és milyen tesztel :lol: hamarosan mi is követünk ám titeket :P

benita,

de jó hogy benéztél,sokat gondoltam rád hogy mi lehet veled.1cn :cry:

vitte,
megyek privit írni neked

csókolat
gigi
Vendég

vitte,

nem megy át a privi :? de próbálkozom..........
Vendég

Cirkuszka!

Még utoljára annyit fűznék hozzá: azt azért érdekesnek tartom, hogy akiknek még nincs babájuk, azokat megértjük, együtt örülünk-bánkódunk velük. De a kismamák nehogy írjanak valamit, ahhoz nem tudsz semmit sem hozzáfűzni (mert nem is érdekel igazán).

Csak egyet ne mondj nekem! Hogy én nem tudom megérteni, milyen babára várni: 5 éves házasok voltunk májusban, 33 éves leszek novemberben és még mindig nincs gyerekünk (bár már megvan a remény).

Kész, vége, befejeztem tényleg. Veszem a lapot és átmegyek a megfelelő fórumba.

Omr!
Gyertyával kapcsolatban teljesen egyetértek veled.

KépKép
nanett

Omr,

nagyon sajnálom az apukádat, részvétem :cry:
Nagyon erős lány vagy, próbálj megnyugodni, mert a babának tényleg nem jó a feszültség. Biztosan időre lesz szükséged, hogy egy kicsit könnyebb legyen....

Gigi,

a 28. napon teszteltem egyet Corax teszttel. Aztán ma mégegyet, Easy Pregnancy-vel.Mindkettő csíkos lett :lol:
Remélem, hogy nektek is gyorsan lesz zebrás teszt a zsebetekben :D

Olyan jó, már csak két napot dolgozom, és aztán két hét szabadság jön!!!!!!!!!! Már nagyon várom, nincs is kedvem dolgozni.....

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

timi,

és a 28.napon halvány lett a csík??????????nekem is corax van itthon mert qupidót égen földön nem tudok keríteni de ugye az 20as.....és ha én a 26.napon tesztelnék a házassági évfordulónkra adhatnám apának :D csak filózok rajta hogy nincs e túl korán.......szted?megpróbáljam?
Vendég

Sziasztok Lanyok!
Na ma volt termes rendesen! Szerintem nem kell olyan tragikusan felfogni amit Cirkuszka irt. Olvastam az o es mindannyiotok hozzaszolasat is. Ez tenyleg egy nyilvanos forum, "meg varakozokkal" es kismamakkal tele. Szerintem az a tanulsag, hogy tobbet kell torodni azokkal is akiknek meg nem sikerult. Nem vagyunk egyformak, mindenki maskepp reagalja le a kudarcokat es a figyelmetlensegeket. Szerintem ellensegeskedni egyik oldalon sem kell, sot nem is beszelek inkabb oldalakrol, attol csak megoszlana a topik, bar most latom hogy mar van uj 2007-es topik is, ugyhogy mar meg is oszlott. Szerintem nem ez a megoldas. Biztos vagyok benne, hogy Cirkuszkanak almaban sem ez volt a celja, o csak a maga modjan leirta, hogy mi a keserusege. Attol a kismamiknak meg nem kell uj "hazat" keresni szerintem. Kar lenne igy veszni hagyni ezt a topikot. En szivesebben fognam fel ezt egy hullamvolgynek (hiszen mas forumokon is vannak vitak), ezen is tul kell jutni, de ehhez persze mindannyian kellunk varakozok es kismamik vegyesen!

Mindenkinek lehet mas velemenye, eddig ha leirtuk nem lett belole ekkora ribillio! Erdekelne az is mit szol ehhez a tobbi varakozo (Gigi teged mar olvastalak ;) ), hogy vajon ok is kirekesztettnek erzik-e magukat. Gyugyi, Vio es a tobbiek, ha olvassatok ezt mondhatnatok valamit. Amugy Cirkuszka regi tag, nem csak ezt az egy hozzaszolast irta, nem csak ez alapjan kell megitelni ot. Latom sokaknal elgurult a gyogyszer, de szerintem egyszeruen csak tobb empatiara van szukseg mindket oldalrol. En pl arra gondolok most, hogy mi vezetett ide, miert irta le ezeket a sorokat. Lehet vele egyeterteni vagy nem, de szeritem ez semmi tobb mint egy kialtas, ami balul utott ki. Ezert meg nem kell hatat forditani senkinek. A topik olyan amilyenne tesszuk, ha gond van szolunk es megbeszeljuk, nem?

Anubias,
Udv nalunk es gratula!

Benita,
Jo hogy jottel, bizony te is hianyzol nekunk! Gyere gyakrabban ha tudsz, olyan hosszu az a ket het!

Gigi,
Hat az nem semmi ajandek lenne a parodnak!(Nekem a 27. napon lett +)

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Próbálkozó Lányok! Az jutott eszembe a terhességi tesztről, hogy én mielőtt terhes lettem, bevásároltam belőle 3-at, meg éppen akkor tamponból is 3 db 16-os dobozt (akciós volt..) és most semmire nincs szükség.
De például így voltunk a kocsieladásnál. Minden hétvégén 3 hónapig más piacra más városba vittük, alig benzinnel, full megmosva. Aztán egyszer 2 hétig sehova, és akkor teljes tankkal, tök sárosan (fóliázunk, gyorsan koszolódik a kocsi) eladtuk.

Ezer bocs, ha nem témába vág, de nálam az ilyen csak azért sem, csak azért is dolgok bejönnek.

Ez olyan, mint mikor esernyőt hozol magaddal és esze ágában sincs esni!!!!

omr

őzi,

teljesen igazad van hogy nem az a megoldás ha a kismamik elmennek,de ezt lentebb is írtam........viszont:én tényleg úgy érzem nem kismama létemre hogy a kismamik teljesen empatikusak és sztem ez igen nagy dolog tőlük figyelembe véve a hormoningazdást :D :D nem hiszem hogy még ennél többet el kellene/lehetne várni tőlük.és azért nem csoda hogy akarnak beszélni róla.............és engem pl érdekel is hogy kivel mi van és tudni szeretném....én úgy gondolom hogy itt sokan sokat várnak/tak a babára ezért is tudják átérezni többek között cirkuszka helyzetét is........úgyhogy részemről neki kéne itt most megértőbb lenni.eldugultam!!!!

és halovány lett a 27.napon vagy erős??????????????merjem szted :D :D úúúúúúúúgy szeretném...........
Vendég

Gigi,
Hat nalam egyertelmu volt, de tudod, hogy ez mindenkinel mashogy van...

Megmutassam :)? Anno feltettem rola egy kepet a regi jo oreg topikban... http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... &start=250

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Kismamik ! En NEM MEGBANTANI akartalak Titeket, hanem hogy egy kicsit figyeljetek oda a Tobbi Probalkozo Lanyokra, es egy kicsit kiadni a fajdalmat! Akkor igy utolag elnezest kerek ha vkit megbantottam vele!!!

Kép

Kép
cirkuszka

őzi,

na jó,sztem bepróbálkozom majd,végül is nem veszítek vele semmit :D
Vendég

Cirku,
Reszemrol minden ok, remelem a tobbiek is megenyhulnek!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Koszi Ozi!! Remelem a tobbiek is igy lesznek majd ha atgondoljak es nem haragbol fognak irni! Es ha figyelembe veszik hogy en is voltam mar babas es sajnos rossz vege lett!!

Kép

Kép
cirkuszka

Gigi, szerintem próbáld meg :D

A Corax elvileg már a 28. nap előtt is kimutathatja, de rá van írva, hogy akkor még halványabb a csík. Jaa, és akkor még érdemes reggeli vizeletből tesztelni. Nekem egyébként egy kicsit halványabb volt a csíkom, a mi viszont már szép élénk :D ....

Cirku,

szerintem nem kellene ezzel a témával tovább foglalkoznunk, már így is túl lette beszélve.... aki ezen megsértődött, az remélhetőleg majd megenyhül....akinem, az pedig felfogta a lényegét a mondandódnak :lol:

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Koszi Timi!
Szerintem is csak vannak akik nagyon tul reagaljak.... De kedves Toled!

Kép

Kép
cirkuszka

Őzi :)
igen...
Vendég

Lányok !

Én írtam már, hogy megértem Cirkuszka érzéseit, de szerintem a kismamák szívesen megbeszélnek olyan dolgokat, ami a babára várókat éppen nem érdekli.
Az, hogy csináltam egy másik fórumot nem azt jelenti,. hogy megosztja ezt, inkább úgy kéne felfogni, hogy kismamás dolgokkal, gondokkal, kérdésekkel oda lehet írni, így nem bántunk meg senkit-akaratunkon kívül-, s itt pedig hallhatunk másokról, segíthetünk, ha tudunk.
Ennyi !

Kép
csilli01

Gyugyi,
Sajnalom hogy igy erzel es sajnalom, hogy ez az egesz ide jutott. Nem tudom mi lenne a jo megoldas...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Gyugyi!
Pont ezert vetettem fel ezt a dolgot mert vagyunk meg egy paran akik igy gondoljak! Csak van aki ezt most nem erti meg vagy nem erzi at, de remelem idovel rajon a dolgokra es nem haraggal fog hozzank irni, azzal a jelszoval hogy En kirekesztettem! Azert irtam amit irtam mert valalom a dolgokat en NEM " gyerekes" hisztirol van szo, mint azt irta vki....

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!

Itt vagyok egy rövidre, mert közben pakolok szombaton indulunk horvátba nyaralni, sok a tenni való.
Most értem haza a dokitól, ezek az eredményeim, tud valaki valamit mondani róla. Azt tudom, hogy a prolaktinom magas, katam rá valami bromos gyogyit, amiből 2*1/2 kell szednem. Este kezdem is. Azt mondta, ha 3 hónapig ezzel se sikerül, akkor menjek vissza, elvileg ez lehet a probléma, hogy nem jön a baba.
Az értékek:
FSH 9,0 IU/L
LH 6,6 IU/L
PRL 893 mIU/L
PGN 0,60 nmol/L
E2 146 pmol/L
TTE 2,5 nmol/L
Ennyi. Ha tudtok valamit ezen kívűl hozzászólni, megköszönöm.

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Ja, nekem mindegy kiír ide. Kicsit néha rossz, hogy nekem még nincs babám, és ti az örömeitekről beszéltek, de azért megpróbálok veletek együtt örülni és bízom benne, hogy ti is szorítatok nekem, hogy nekem is és a többieknek is, akik velem egy cipőben járnak hamarosan veletek együtt örülhessünk.
Bocsi ezt gondoltam még hozzáfűzöm.
Látom Ciruszka közben Zseppy megírta gyertya használatát.
Akkor este még benézek, hátha valaki reagál az eredményeimre.
Aztán elköszönök 1 hétre legközelebb csak 7-én jövök.
Legyetek jók és ne veszekedjetek, biztos a meleg miatt van így. A gyerekeim is folyamatosan vitáznak. Vigyázzatok magatokra!
Puszi:

Anita
Kép
Kép
péknéanita

anita,

nem emlékszem :oops: hogy hanyadik napon voltál hormonon de én beírom ide a refernciatrtományokat arra az estre ha a 3-5 nap között
FSH:3-10 UI/L JÓ
LH: 1,9-7UI/L JÓ
PRL:ezt más mértékegységben van nekem de tudod hogy magas nálad
PGN:0,5-4,5 nmol/l JÓ
E2 :szintén más nálam a mértékegység :(
TTE:0.35-2.1nmol/l kicsit van hatérérték felett.

a prolactinra bromo-t kaptál,az jó cucc,nekem 2 hónap alatt vitte 0,5 alá.és minden összevág mert a magas prolactin kialakulhat erős gyermek utáni vágytól....ami nálad ugye fennáll.tehát ez tutira fog segíteni,nyugodj meg,minden rendben lesz és hamarosan babás leszel :D csak azt nem értem miért tartott ez ilyen sokáig..........néhány hormont azért nem néztek nálad ami fontos lehet és nekem van az alaphormon leletemen és amivel pl gondjaim is vannak......

írjál mail ha van kérdésed vagy akarsz beszélgetni :P

puszi
gigi
Vendég

Sziasztok!
Apukámtól írok, mert a gépünk "lebetegedett". lehet, hogy minden adat elveszett. :(

Anita :)
Ha otthon lennék, megadnék egy oldalt, ahol rákereshetsz. próbáld meg a google-ban rákeresni, én is ott találtam.
Igy sajna nekem nem mondanak semmit a számok...Remélem a gyohgi segít és hamar lesz babád. :)
Kellemes nyaralást!!!!

Gigi :)
Elvesztettema fonalat.... :oops: Te most hol is tartasz? Nincs kedved vonalzót készíteni?

Cirkuszka :)
nyugi, nem vagy hisztis gyerek :lol: Nekem elhiheted, találkoztam már párral.

Én beszedtem megint az 5 clostit, nöttek óriási tüszőim (35 és 37mm), volt nyák, méhszáj fent, akció.... Tökre örültem, erre ma közli a dokim, hogy ezek a tüszők már túl nagyok. Ebből nem lesz baba. :cry:
Teljesen leamortizáltam a testem. 15kg ugrott rám az elmúlt hónapokban. :shock: Komolyan úgy érzem, hogy ez nem fog nekem összejönni. 5 évvel korábban kellett volna elkezdeni. Az a k...a biológiai óra rendesen leketyegett már nekem.
Na, nem nyafogok tovább.

Puszi Mindenkinek és bocsi, ha nem válaszolok rögtön, de csak naponta egyszer jutok a géphez. :(
Vendég

gyugyi,

hát igen,ezek a tüszők túl nagyok:oops: :( :( egy tüsző akkor érett ha eléri a 22-24mm-t és akkor a szervezet hirtelen LH-t termel és az 16-36 órán belül megrepeszti.hogy szeded a clostyt?mert lehet hogy kicsit kevesebbet kéne mert nagyok is lettek meg 2 is,ez már súrolja a túlstimuláció határát......fel a fejjel,lesz neked is babád csak várat magára :cry:

vonalzó és hol tartok:öööööööööööö,hát én nem igazán szeretnék csinálni mert én már csak azért írok ide hogy a saját tapasztalataimmal hátha tudok vkinek segíteni de az az igazság hogy én is mentem a többiekkel az alsó topicba mert a hajam az égnek áll attól ami itt volt.és nagyon szuper jó lett,nagyon jól érzem ott magam és úgy érzem én oda "tartozom" itt már csak látogató vagyok :roll:

puszi
gigi
Vendég

Timi,írtam privit,persze közben látom,hogy nyaralni mész,úgyhogy jó pihenést és gratulálok a "zebrás"tesztedhez.Remélem novemberben az enyém is ilyen lesz.Egyébként ez jellemző,amikor Bálint fiamról kiderült,hogy a pocakomban lakik,én sem értem ám be egyel,rögtön 3 tesztet is elvégeztem.Ki tudja?! :wink:
anubias

Sziasztok lányok! Hát, nagyjából visszaolvastam a dolgokat. Én nem vagyok ítélőbíró, hogy bárkit megítéljek, egy kicsit mindenkinek igaza van... és egy kicsit nem.
Kicsit el is szégyeltem magam, mert én is sokszor nem nagyon írtam, csak magamról. Részben azért, mert még mindig kavar van a fejemben sok névvel kapcsolatban, lányok Ti hogy csináljátok?! Az idő oldja meg, vagy jegyzeteltek? Szóval nem is olyan egyszerű mindenkit fejben tartani... de igyekszem!!!
Én senkire nem haragszom, egyébként pénteken jöttünk haza nyaralásból. Ahol igaz, volt net, dehát... program is! És van egy kis színem! Voltunk kétszer tóparton és minden nap napoztam a kertben...
Gyugyi!
Ne add fel!!! Habár lehet, így jön össze majd, hogy nem nagyon éled bele magad.... 8)
Anita!
Jó nyaralást, habár már nem olvasod! Én ezekhez az eredményekhez hozzá sem tudok szagolni...
Mi elhatároztuk, hogy innentől újra próbálkozunk, ha jön-jön, ha nem-nem!!!
Puszi mindenkinek!
Vio
vio

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?