Új privát üzeneted érkezett!

Szellem aki megette a lecsót :shock:
Minden kisbabának nagy a pocija, ettől olyan zabálni valók.
Én unokahugim is gurult, míg pici volt. Most meg pálcikaembernek becézzük, olan kis girhes, pedig többet eszik nálam :shock:

Andi
candi

Bea: :shock:

Andi
candi

Most komolyan!!Ki hallgat a munkahelyén rádiót????

Kép
bea27

Az jó lenne,ha hallgatná a juventuszt,és leirom,hogy mikor halkul le!!Kiváncsi vagyok,hogy nála is igy van-e!!! :shock:
Pedig tegnap nem is néztem HORRORT!!

Kép
bea27

Bea,ez klassz!!!Nem ijedtél meg??????A rádió még csak OK,de hajnalban egy alak...attól kicsit megijednék!!! :roll:

Kép Kép
meli1118

Bekapcsolom a Juventust,figyelek

Kép Kép
meli1118

Hol találom a Juventust milyen frekvancián, ha megírod átrakom!

Andi
candi

10-sen hallgatom,írj,ha van valami

Kép Kép
meli1118

Candi:89,5,fm1

Kép Kép
meli1118

Átraktam!

Andi
candi

Gyorsan siettem is vissza a szobába!!Mitől képzelődök??Azthiszem ilyenkor egy pohár sós vizet kell tenni az éjjeli szekrényre éjszakára!
Nem félek,de ilyesztő!!Egyszer volt olyan is,hogy késő este nyugodtan feküdtem az ágyban,néztem a tvét Apa már aludt,és lógott az asztalról az övtáskája,és egyszercsak a pántja elkezdett tök gyorsan járni!!És hirtelen le is állt!! :? Gyorsan anyuhoz kimentem,mert Ő még tvzett,és elmondtam neki!!Lehet,hogy a túlvilágról valaki felakarja velem venni a kapcsolatot??Azthiszem kezdek megkattanni!!!! :evil:

Kép
bea27

Bea,nyugi!Először azt kell megpróbálni,hogy más is észreveszi-e ezeket a családodban!!!Mert lehet,hogy most csak nagyon ki vannak hegyezve az idegeid,sokat vagy otthon egyedül...nincs tippem...mi van a rádióval????

Kép Kép
meli1118

Köszi!!!!!!!Most én is levettem 10esre!!
De tegnap is volt ilyen a kocsiban többször is,és kikapcsoltam!Lehet a vihar?

Kép
bea27

Láttátok a vonalzómat??Átment 19 hétre!Azt irja,hogy faxos a bőre Ádikámnak!Biztos most kerűlt rá az a magzatvédő fehér cucc!!

Kép
bea27

A vihar nem kapirgálja a kenyértartót!A kocsiban tegnap egyedül voltál,vagy hallotta valaki?????

Kép Kép
meli1118

Azt mondják akik okosok,hogyha szülés után a magzatmáz sokáig a bőrön marad,nem mossák le,akkor a babának később kevésbé lesznek bőrproblémái!!!Mondd majd,hogy te kéred,hogy ne tisztítsák le túl gyorsan!!!!

Kép Kép
meli1118

Hallotta az András is!!De akor még nem tulajdonitottam neki nagyobb jelentőséget!Azóta nincs hangerő levétel!Én 12esen nyomom!

Kép
bea27

Megyek,lemérem a hasamat!!

Kép
bea27

Legutoljára,amikr lement a hang,kiabáltam,hogy hagyjál minket békén!!
Lehet,hogy elment??????

Kép
bea27

Fotót még mindig nem tudsz feltenni???Már biztos nagyon nagy a pocid!!!

Kép Kép
meli1118

Faxos a bőre? :lol: Ezek a modern gyerekek!
Magzatmázat nem szokták lemosni,szépem felszívódik egy np alatt a baba bőréről. Van aki már bent leáztatja magáról!

Andi
candi

Bea,hihi,a szomszédok meg nem tudták,hogy mi van veled!!!!!!!!Lehet,hogy ilyen egyszerű megszabadulni tőlük????

Kép Kép
meli1118

Engem alaposan lecsutakoltak annak idején!!!!Megfogták a kis bokámat és mint a kismalacot bedugtak a csap alá....apám csak lesett....sz@r is a bőröm...nem győzöm hidratálni!!!

Kép Kép
meli1118

Bocs!!Elirtam!waxos!!
Sz@rok a szomszédokra!Témát váltok!
Nemtudok feltenni képet a pocimról,mert anyu gépe még nincs itthon!Egyébként a has köldöktöl-köldökig:87cm,múlthéten 1cm-el kisebb volt!Cici maradt:100cm!

Kép
bea27

Meli!Három napja múlt az ovulációd?Vagy 3 nap múlva lesz??

Kép
bea27

Nyugodtan kapcsoljátok ki a rádiót!Már nemérdekel!Ha megint lehalkul,hát FELHANGOSITOM!!Velem nem sz@rakodhat senki!Ha kell összeverem!! :wink:

Kép
bea27

3 nap múlva lesz!!!De reggel amikor bejelentkeztem leírtam,hogy mi van valójában!!!!Olvass vissza!!!Nagyon kíváncsi lennél pedig a pocidra!!!De a többi kismami is tehetne fel képet!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Bea,azért én hallgatom,elég jó zenék mennek :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli!!Ne legyél negativ!!!!Nekem is 36.9-ről indult el felfele!Aztán lett 37,aztán 37,1,és ez megmaradt 2 hétig!!
Nyugi!!Abban a hónapban mi sem vittük túlzásban,és nézd meg mindjárt 5 hónapos vagyok!! :wink:

Kép
bea27

Candi!!Hol vagy??Téged is ijesztegetnek a szellemek????

Kép
bea27

Ok,Bea,köszi!!!!!!!!!!!Inkább csak nem ringatom magam fölöslegesen abba az álomképbe,hogy terhes vagyok....még nagyon hosszú ennek a hónapnak a vége!!!Mondtam,hogy elkezdtem szedni az Elevitet???Annak ellenére,hogy ellene voltam,sokan azt mondják,hogy segít a megtapadásban...majd ha második trimeszterben abbahagyom,hogy ne legyen tőle túlságosan turbógyerekem!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Ma kezdődik a második szalmanapom.
Egyelőre jól bírom :D

Bea, nem néztél túl sok szellemes filmet mostanában? Apa övtáskája lehet, hogy egy kis fuvallattól mozgott, bár a kenyértartót nem tudom.
Én mielőtt teljesen összesz@rnám magamat, mindig próbálok inkább gyorsan racionális magyarázatot találni, hogy ne pánikoljak
Főleg most, hogy egyedül vagyok otthon egy hétig...

Málna, a mi Octaviánk is céges, bele sem merek gondolni, ha az én saját autómmal történik ilyesmi - kész anyagi csőd. Egy tükör pótlása megvan vagy 50,000 Ft... :(
Szegény Skodára amúgy is rájár a rúd :cry: , apa már 2 hete repedt szélvédővel jár (kavicsfelverődés), és a cégénél azt mondták, hogy majd max. a kötelező szervíznél kicserléik. Az még minimum 1,5 hónap... :(

Meli, csakis a legjobb szándékkal és a legnagyobb szeretettel, hívhatlak sex machine-nak? 8) :lol:
Szerintem a Balatonban is úszhattak a kiskatonák jó irányba, hiszen a halaknak is összejön :oops: :lol:

Andi, már én is be vagyok zsongva, mostanában a kádban is fürdősóban pancsolok, alig várom a tengert :D

Musz

KépKép
muszkuru

Jól tetted,hogy elkezdted szedni az elevitet!!Én is már sok csajtól hallottam,hogy segitett a megtapadásban! :wink: DRUKKOLOK NAGYON!! :lol: Amióta feltettem a távirányitót a monitorra nem ingadozik a hang!!Milyen érdekes!!! :roll:
Muszkuru!El is felejtettem gyorsan a témát!!Úgylátszik elijesztettem! :oops:

Kép
bea27

Megyek,gyorsan felmosok!!Mindjárt jövök!!

Kép
bea27

Szia Musz,egy a külömbség:a halak külső megtermékenyítéssel szaporadnak,én meg nem :lol: :lol: de azért lehet,hogy jó irányba úsztak...amilyen viziemberek vagyunk mindketten :lol: :lol: Nem mész apa után az edzőtáborba??Ha jól látom félidőnél jársz!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Én meg lassan lépek,12-re megyek dolgozni,előtte még vennem kell ezt-azt!!!!Majd még jövök!!!Pusza

Kép Kép
meli1118

Meli!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bea27

Meli: az a csutakolás a hőskorban volt :wink: Belülről hidratáld magadat, az a bőrödön is biztosan meglátszik.
Bea: nem ijesztettek el, nálm elég sz@r volt a hangja a rádiónak, ingadozik a hangerősség,de az én rádióm egy kis vacak,lehet ezért?!
100 mellbőség, még a végén Pamela A. leszel :shock: Egyszer legyek ilyen bögyös,biztos jó kivágott ruhákban fogok járni :wink:
Musz: Miközben fürdesz remélem egy nagy koktélos pohár is van a közelben, és most, hogy nincs Apa, egy pár fekete ember kellene , aki legyezget ebben a melegben!
Mit csinálsz egyedül esténként? Vagy ez most nagyon indiszkrét kérdés volt? :oops:

Andi
candi

Ja,még valami,mióta iszom az aloe verát,már vagy 3 hete,szóval azóta van,ahol 5cs-es bébihajam nőtt és a hajkefe majdnem üres minden fésülködésnél!!!Szinte zéróra csökkent a kihullajtott hajaim száma!!!!Ez nálam már valami,biztos máshol is kifejti jótékony hatását :wink: :wink: :wink:

Kép Kép
meli1118

cs=cm

Kép Kép
meli1118

Meli jó munkát. Neked is Bea!

Andi
candi

Köszi!!!Lépek!!Puszi!!!Bea drágám ne szomorkodj,visszatérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Na jó!!! 8) 8)

Kép
bea27

Andi
Hááát :roll:
Szóval tegnap este egy barátomnál vacsoráztam, ő főzött, nagyon finomat :D
És a kocsimat is ő látja vendégül a mélygarázsban az övé mellett, mert az enyém árvízi menekült lett tegnap óta :(

Azt tervezem, hogy rendet rakok otthon, már ráfér, és mindent oda rakok, ahol nekem tetszik.
Ha akkor csinálom, amikor apa otthon van, tuti beleszól (hiába a FULL harmónia hiánya... :twisted: ), de ha már kész tények elé állítom, remélem nem rendezi át...

A fekete embereket nehéz lenne kimagyaráznom, azt hiszem lemondok róluk... :lol:

Meli, hát bioszból sosem voltam túl jó... :roll:
Éljen az Aloe Vera :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Én meg nemgyőzöm rejtegetni a cicimet!!Mindig is olyan kis szégyenlős voltam rá!! :oops:

Kép
bea27

De most kell büszkén "hordani" őket Bea! :wink:
Musz: akkor látom van elfoglaltságod, meg társaságod is! :wink:
Nagy bútortologatásokat azért gondolom nem rendezel?!
Nyúlgyerek otthon an veled? Gondolom segítene szívesen a rendezkedésban, csinisításban,a függönyön már megmutatta miket tud :roll:

Andi
candi

Sziasztok!

Megint egyedül, folytatom a konyhát :?

Bea
Gratulálok ádámhoz :wink: Szellemek :shock: :shock:

Meli
Csak egy hét mulva megyünk nyaralni :lol:

Muszkuru
Nem semmi napotok volt!

Bocsi, h ilyen rövid voltam, de haladnom kellene :? majd még jövök

Kép
Kép
mókuska

Na!!Itt vagyok!!Még kimpstam a kádat,meg a csapot! :(
Hulla is lettem tőle! :(
Még gyorsan felmosom a szobákat,és nagyjából készen vagyok!
Márcsak a szőnyeget kéne kipucolni! :(
Ma hamar lelépek,mert megyünk Apával a fodrászhoz 14:00re!

Kép
bea27

Bea
Bocsi :oops: Ádám

Kép
Kép
mókuska

Szép legyen Apa! Míg nem indultok miért nem pihensz egy kicsit?
Mókuska: jó munkát neked! :roll:
Látom mindenkire rájött a rendcsinálás, pont ilyen melegben. Én is esténként takarítok!

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?