Megvagyok még, most már kicsit a hangulatom is jobb, elmúlt a reggeli álomkór.
Szóval, tegnap este átmentünk a nagymamához a gyerekekkel. 7 körül tanakodtunk, hogy menjünk-e Anyumékhoz (hívtak bennünket, mert grilleztek). Erre a nagymama: Minek akarsz menni, hiszen tegnap voltál. Nagyon rosszul esett ez nekem. Én meg mondtam, hogy anyósom tegnap is, meg ma is volt itt. Akkor ő miért? Erre már nem válaszolt. De azt hiszem, ő is megbánta a dolgot. Ma átjött dél körül, most ment el. Nagyon segítőkész lett, majd ő etet, altat, stb...
Délelőtt meg ugye bank, végre DM!, meg élelmiszerbolt. Hát, baromira elfáradtam. Mindenhol a két kocsit húzni-vonni. De a bankot meglepően hamar elintéztem.
Szerintem ez már csak velem fordulhat elő: 3 hét után sikeresen eljutottam a DM-be, vettem egy csomó mindent, köztük végre-végre MAM cumisüveget. 1 darabot.
Merthogy nem volt több. Szóval, már beljebb vagyok, már van egy. Meg két gyerekem.
Edit!
Afta: nekem is van, időről időre visszajön. Múlt héten már a falat tudtam volna kaparni, annyira fájt. Úgyhogy átérzem a dolgot.
Nagyon-nagyon jók a képek, szépek vagytok. Természetesen nekünk is van olyan rongy-bohócunk (from Tesco
), nekem annyira tetszik.
Zsuzsi!
A kockásfülű nyúl is Tesco-s, egyébként báb, tehát nincs lába.
Eszméletlen ügyes Kismanód van. Nagyon kis mozgékony! És ahogy alszik...
Zsuzsófi!
Azért szerintem próbálgasd a kanalat, mert most ugyan macerásabb ugyan, de később még nagyobb szívás lesz, ha nem hajlandó enni belőle. Egyébként valóban nem láttam még olyan felnőttet, aki üvegből evett volna, úgyhogy kitartás.
Háton alvás: én kb. 1 hónapos koruktól hason altattam őket, mert mint gonosz anya, úgy láttam, hogy úgy jobban szeretik. 2 hónaposan kórházba kerültek, ahol ugye meglátták a nővérek ezt. És mindenki szükségét érezte, hogy kioktasson, hogy ezt nem lehet, megfullad, nem kap levegőt, stb.... Azóta van légzésfigyelő alattuk, és annyi kompromisszumot kötöttem, hogy nappal hason, éjjel háton altatom őket. Este hasra vannak lerakva, és kb. fél óra múlva átforgatom őket. De mivel Marci már tud hátról hasra fordulni, ő ezt meg is teszi. (Jó gyerek, igazolja az anyja teoriáját
) Viszont néha nem sikerül a kezét kihúzni, így felébred, sír. Anya kel, gyereket nyugtatja, leteszi. Ez a műsor. Flóra még nem tud megfordulni, így ő háton alszik egyenlőre.
Julcsi!
Kitartás, csak vége lesz ennek a melegnek egyszer, vagy legalább lesz egy kis frissülés. Már én is várom, melegszik a lakás. Most tartunk 27 foknál. És látom a szerencsésekhez más meg is érkezett. Jobbulást Árpinak! Akkor nem véletlenül fájt a keze.
Szenzációsak a csajaid ezen a képen is. Mindig mosolyt csalnak az arcomra.
Memorizálom ám a jó kis tanácsaidat, most éppen cukkini ügyben. Bár azt sem tudom, hogy néz ki. Mi nem szeretünk semmi tökfélét, most majd meg kell tanulnom ezeket készíteni, de először is felismerni.
Márti!
Nagyon ügyes Zsombid! Majd mesélj ám, hogy milyen élményekkel ért haza Szoni! És hogy fogadták anyósodék a fincsi kajádat?