Hello Lányok!
Hát nem semmi ez a hőség! Bírom még, de ez már nagyon durva! Remélem, kisbabáink jól vannak, és keményen állják az élet első próbatételeit
Megszült a barátnőm! 4 kilós kisfiúnak adott életet. Ma megyek hozzá látogatni. Már alig várom!!!
Duddu!
Nincs semmi konkrétum, csak annyi, hogy ez lesz a 7-ik próbálkozós hónap, és még 2-t adunk magunknak, aztán irány a kivizsgálás. 35 évesen már nem vár az ember évekig, hogy teherbe essen. Ha nem jön össze 9 hónap alatt, akkor biztos inszem lesz, ha nem találnak nálunk semmi problémát. De ahogy a többiek is mondják, addig még van 3 hónap, és még az is lehet, hogy nem lesz szükség az inszemre. Én bízom benne, de rákészülök lelkileg arra a lehetőségre is, hogy esetleg beavatkozással esek teherbe. Azért az árakról írhatnál nekem egy e-mailt, ha az időd is engedi. Rengeteg kiadásunk lesz, és erre félre kell tennem egy kis (vagy sok) pénzt.
Képet kapunk a 100 centiről, de lehet, hogy azóta már 102
Juca!
Jó, hogy tudtál jönni. Kingus szuper lányzó. Az is tök jó, hogy a bőröcskéje is gyógyulgat. Reméljük, ez az a kinövős fajta ekcéma lesz. Kérünk szépen képeket, ha legközelebb gépközelbe kerülsz.
Nárcisz!
Akkor már egész jól érzed magad, ha nagytakarításokat is be tudsz vállalni. Róka koma nem szokott környékezni?
Mátra!
Jobbulást a pocidnak! Mikor költözöl? Sajnálom a barátnődet. Szegényke! Te biztos nagy lelkierőt tudsz neki adni. Köszönöm a régi táblát. Babus kisfiát szoktam látni más forumokban. Sok képet tesz fel. Bár én már egyikőjüket sem ismerem.
Ebba!
Itt van Tündi e-mail címe. Próbálj meg írnineki. Nem tudom, mennyire aktív, júniusban írt utoljára a babanetre. Szerintem fog segíteni:
tundi30@freemail.hu
Pupy!
Annyira jó, hogy jól vagy! Már csak néhány hét, és fehér angyallá fogsz változni. Annyira jó érzés. Én imádtam menyasszony lenni. Még a ruhám is megvan. Egy időben el akartam adni, de már meggondoltam magam, és megtartom. Hátha két-három gyerek mellett még beleférek majd a ruhámba a 10. házassági évfordulónkon
Rolly!
Olyan szépet írtál a kisfiadról, én is megkönnyeztem. Tényleg nagyok kis lelki gyerek lehet. Kell neki a tesóka. Örülök, hogy elindultál a kivizsgálás útján. Köszönöm a privit, az sms-t. Nagyon átéreztem a soraidat, és kívánom, hogy minél előbb beköltözzön a pocidba a babóka. Nagyon-nagyon megérdemled, azok után, amiken keresztül mentél. És köszi, hogy olyan kitartóan jössz minden reggel, és áldozatot hozol azért, hogy velünk lehess. Majd még írok privit.
Anikó!
Na végre visszajöttél, mert én itt majd éhen haltam a múlt héten.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Kapunk majd képeket, egy kis beszámolót. A kisfiadnap pedig külön dícséret jár, amiért ilyen ügyesen kibírta a hosszú utat. Egyébként már nem érzem azokat a csúnya dolgokat a kisgyerekekkel és kismamákkal kapcsolatban. Sőt, már alig várom, hogy a barátnőm 3 napos kisbabáját megnézhessem. Ma milyen fincsiséget küldesz fénypostán. Az ablakok tárva-nyitva.
Akkor augusztusban bizti már a nagy projekt?
Brill drága!
Már nagyon hiányoztál. Sokat gondoltam rád, és rátok, nyaraló lányokra. Kutyulik biztos élvezték a még nagyobb szabadságot. Marshallt én is megnézném élőben is. Kár, hogy az Árkádba nem lehet bevinni
Pedig biztos szívesen elnyalogatna egy hatalmas fagyikelyhet, miközben mi dumcsizunk
Remélem, képet azért kapunk róla. Dokibácsit mikor látogatod meg?
Dido!
Már neked is jelentkezned kell hamarosan. Várlak ám! Az építkezés kapcsán nagyon sokszor eszembe jutsz, főleg, amikor a terveket nézegetjük, és kijönnek a kisebb hibák, amiket aztán szépen kijavítunk a kivitelezésnél (nagyok szerencsére nincsenek). Egyébként már kellett visszabontatni is, mert a vállalkozónk berajzolta az ablak helyét, és a kőművesek rossz helyre tették. Még jó, hogy észrevettük, és másnap ki is javították. Egyébként frappánsan megy a dolog idáig. Itt egy kép:
Szombaton reggel volt ekkora. Szerdán öntik ki a koszorút.
Kacsa!
Gyönyörű volt a tortátok. A menyasszony fejének viccesen alakul a sorsa. Még hányat kell aludni, hogy kiderüljön, hogy becserkészte-e valaki a petéidet? Drukk-drukk-drukk...
Évi77!
Te merre? Nyaralsz, csak én maradtam le?
Bocsi, akinek nem tudtam írni, de most mennem kell. Nagyon elcsúsztam ma reggel az idővel. Majd még jövök!
Szép hűs napot MINDENKINEK!
(én egyébként fázom, mert drága kollégám fagyaszt)