Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, de ma mindent bepótolok. Voltunk tegnap Apával és egy munkatársával a Római Strandfürdőn. Olyan piros vagyok néhol, mint a rák, de nagyon élveztem.
Csak az volt a baj,h. annyira de annyira bementem volna én is a vízbe. És képzeljétek egy csomó nagy pocakos anyukát láttam. Hát összeszorult picit a szívem,h. de jó is lenne, hisz már lassan 16. hetes lennék.
Na de nem baj, remélem leszek én még 39 hetes is.
Este pedig a barátaink jöttek hozzánk. Én már olyan régen nem ittam semmit, meg ez a meleg is,h. egy pohár sörtől igen csak bizsergett a lábam.
Syry!
Örülök,h. jól vagytok. Hidd el hamarabb el fognak telni azok a „csiga” napok, mint gondolnád. Élvezd ki minden percét a pocakosságodnak.
Igen elég aktív voltam mostanában, ez köszönhető a 2 hét táppénznek. Valahogy muszáj túllépnem Bubika elvesztésén, hisz csak így lesz újabb esélyünk egy babára. De hétfőtől megint dolgozom, ezért gondolom,h. picit kevesebbet tudom majd jönni, de így is igyekszem majd minden nap 1-2x jönni. Már alig várom a kontrollt,h. azt mondják nincs semmi baj, és hamarosan lehet újra próbálkozni.
Mi volt a védőnőnél?
Ha kell nagyon szívesen segítek a vonalzókészítésben.
Timi!
Csodaszép a kisfiad. Mekkora szemei vannak. Hihetetlenül szép! Apának is nagyon tetszik. Majd mesélj,h. milyen volt Pesten, és hogy bírta a fiatalúr.
Rolly!
Hihetetlen vagy,h. miattunk képes vagy fél 6-kor felkelni.
Nagyon köszönöm a jókívánságaidat. Én is nagyon remélem,h most már csak a jó jön, vagy legalábbis kevés rossz. Tudod rájöttem,h ez az időszak nem csak arról szól,h. hogyan dolgozzuk fel a gyermekünk halálát, hanem arról is,h. mennyire stabil a kapcsolatunk. Úgy érzem ez a kapcsolatunknak is egy igen nagy próbája.
Tiszta szívemből kívánom,h. a kisfiadnak kistestvére szülessen minél hamarabb.
Kati!
Nagyon nagyon örülök,h. végre otthon vagytok és minden rendben. Sok-sok tejcit kívánok!
Évi!
Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!
Duddu!
Utólag én is nagyon Boldog Születésnapot kívánok!
Angie!
Te szegény, mennyit kell dolgoznod.
De örülök,h. legalább olvasni tudsz minket. Szép hétvégét neked is. (Bár mindjárt vége). Örülök nagyon,h. nem talált ki semmit a vevő. Tényleg már augusztusban tető lesz a házon? Dejó!!
Beleolvastam a cikkekbe amit felraktál, Tényleg nem árt komolyan venni ezt a dolgot. Nekem néha szokott lenni fájdalmam székletürítéskor. Főleg a cisztaműtét után volt, illetve most a missed ab. után.
De már nincs ilyen. Remélem a kontrollon minden rendben lesz.
Panka!
Örülök,h. jól telt a grill party. Hát mi is nagyon régen iszogattunk a párommal, tegnap este ő egy nagy fröccsöt ivott (sajnos allergiás a komlóra, így a sörtől köhögése lesz) én meg egy pohár sört és spiccesek lettünk.
Milyen volt a bográcsozás? Én is hiszek az ilyen ezoterikus dolgokban.
Nárcisz!
Rettenetesen örülök,h. minden rendben van Veletek.
Mostmár te is megnyugodhatsz és élvezheted a nyaralást. És annak is örülök,h. mire odakerülsz,h. megszülessenek a babák a legjobb helyen leszel. Mikor indultok?
Duddu!
Jaj dejó,h. megint itt vagy.
Nagyon örülök. Igen ez az a sorozat, amit annak idején vetítettek a tv-ben is. Nárcisz rakta fel ide a linket, ahonnan le tudtam tölteni. Felrakom neked is, ha esetleg érdekel.
www.kanditv.hu
Nagyon örülök,h. jól vagytok, és annak is,h. lehet,h. augusztusban költözhettek. Képet kaphatunk a 100-as pocidról?
Junko!
Próbáld meg lecsökkenteni a méretét 600x600 alá. Mert ez a limit itt a babaneten. Nem lett unalmas a leveled, hisz magadról írtál. Már nagyon várom az élménybeszámolót.
Norwelll!
Örülök,h. itt vagy. Egyetértek abban,h. valahol ezt érzi egy nő. Én régen ezt el sem hittem, nevettem,h ugyan iből lehet érezni. Hát mostmár tudom,h lehet, mert a szíve mélyén érzi a nő. És én is nagyon meglepődtem volna, ha Bubika tesztje negatív. Remélem a következő terhességemnél is érezni fogom, és remélem,h egészséges kisbabánk lesz.
Örülök,h. jól vagytok, a fürcsi is megy, tejci is van. Ez igen!
Teljesen igazad van, amit írtál az anyai szeretetről. Én ma olvastam itt a babaneten egy másik fórumban,h. egy lány, nem akarja megtartani a babáját,mert a Párja nem akarja. Könyörgöm,miért egy babás oldalra ír ilyeneket??
Mikor itt nők tucatjai levágnák a lábukat, ha babásak lennének. Én még az orrom is, úgyis nagy.
Tündéri az ú vonalzótok és gratulálok,h. már 4 hetes. Hihetetlen gyorsan telik az idő,hisz nemrég még a pocidban volt.
Heni!
Nagyon jó utat kívánok és érezzétek nagyon jól magatokat Cipruson. Azt kívánom,h már hárman gyertek vissza.
Köszönöm amit leírtál, én is ezekből a történetekből szoktam erőt meríteni. Én is elég sok hasonló történetet olvastam. Igazából én 2 dolgot tűztem ki. Az érzésekkel nincs gond, hiszem erősebb a baba utáni vágy bennem, minthogy féljek. Az 1. dolog: a kontroll, ez 4 hét múlva lesz (pont az esküvőnk előtti héten), ha itt az mondják,h. minden oké; a 2. dolog a 2 mensi. Én szeretném megvárni,h. megjöjjön 2x a mensim. Ma vagyok a 16. napon, tehát még várhatok. De ha ez a 2 dolog stimmelni fog, akkor újra belevágunk. Ja viszont csináltatok egy progi mérést is. Tehát ez a 3. dolog.
Érezzétek magatokat nagyon jól Cipruson.
Unique!
Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok én is így utólag.
Örülök,h. jól vagytok és,h. Laura szépen fejlődik. Gyönyörű ám a képeken.
Mátra!
Most olvasom mi minden történt még azután,h. beszéltünk telefonon. Örülök,h. végre felül tudtál kerekedni anyudon. Szerintem anyukád nem teljesen tudja,h. mibe is vágta a fejszéjét,mert a Párod (J) sokkal erősebb. Mensid? Én is nagyon örülök,h. megismerhettelek személyesen is.
Remélem nem felejtetted el a 3 hónap tudomány nélküli magyarázatát.
Hurrá! Ha jól olvasom, akkor már a Párodnál vagy?! Elolvassa?? Akkor tudod mit, leírom,h. lássa itt mi mindannyian szeretünk és azért szorítunk ,h. végre a
SAJÁT életed élhesd a
PÁRODDAL és ne az ő életét kelljen kiszolgálnod és
BOLDOG LÉGY!!
A mail-t hamarosan küldöm a termékekről, csak azt mondta Laci,h. most variálnak valamit odabent a cégnél, az árakkal termékekkel. Amint megtudok valamit szólok. Küldtem neked privit is.
Kacsa!
Nyugi, nincs tudathasadásod, ez csak a vágy. Nagyon remélem,h nem fog megjönni a mensid. És légyszi gyere gyakrabban, nekünk is sok a dolgunk, de te így hiányzol.
Ebba!
Nagyon örülök,h. itt vagy, de szomorúan olvastam a problémádról.
Sajnálom, de remélem az orvosodnál jó kezekben vagy.
Brill!
Nagyon örülök,h. jól telt a nyaralás és,h. a kutyusok is jól érezték magukat. Azért ne vidd túlzásba ebbe a nagy melegbe a házimunkát. És a szavaiddal éve: hamarosan Babázni fogunk.
Sok puszi!