Új privát üzeneted érkezett!

Unique! Timi! Ávi! A kismorzsák nagyon tündériek! Mindegyiket jól megpuszilgatnám!!! Úgyhogy a legközelebbi pusziáradatnál helyettem is halmozzátok el a kis maszatkákat!!!

Mátra! Sajnálom én is a barátnődet! Kitartást, sok-sok erőt neki!!!
Hogy áll a költrözés? Elcuccoltál végül vagy még nem? És a költözés helységváltást is jelent, vagy csak lakóépület váltást? (Bocsi, de erről lemaradtam, hgoy hova valósi vagy Te és a párod.)

Most szaladok, du-i tentike lesz Apával!

kacsa14

Évi! Bocsika, természetesen Rólatok volt szó!!!! :oops:

kacsa14

Sziasztok!

Kicsi fiam itt szuszog békésen mögöttem, ki tudja, meddig :wink: , így gyorsan írok!

Mátra!
Nagyon-nagyon sajnálom a barátnődet... :cry:
Én sem bánom, hogy Kende baba többet cicizik, biztosan megviseli a meleg. Megpuszilgattam jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó alaposan, és mondtam neki, hogy Mátra néni küldi a babanetről! :D
Anyuddal kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy most már ideje lenne felnőnie... ha pedig olvassa, annál jobb!!! :P

Unique!
Gyönyörű a lányod! Dinnye: én ebéd után kajoltam be két óóóóóóriási szeletet 8) , a kedvenc gyümim, eddig nem vettem észre, hogy gondot okoz, sőt. Nagyon jó tejcsinövelő, meg hát ugye szinte csak folyadék. Szerintem edd bátran! (Sokan mondják, hogy pl. paradicsom és paprika is tilos, de én pl. eszem azt is, mert Kende babámnak eddig nem okozott gondot. Na jó, babfőzeléket azért nem vállalok be... :wink: )
Jövő héten megyünk mérni, hogy mennyit híztunk, bár a szomszéd néni megkérdezte tegnap, hogy fújom-e ezt a gyereket, hogy ilyen gyönyörű hurkás... :lol:

Rolly!
Aranyos vagy, köszi!!! Szerintem az anyai szeretetről csak így lehet írni... A vér elönti az agyamat, amikor olyat hallok-olvasok, hogy X.Y. mit csinált a gyerekével... :x

Kacsa!
No, akkor mindent bele!!!! 8)

Kati!
Nagyon kíváncsi vagyok a képekre!!!

Juca!
Olyan rég voltál, mizujs Veletek???

Dinának megy a drukk, hogy minden oké legyen!!!

Szép napot mindenkinek, ha tehetitek, menjetek vízpartra...

Pusszantás!

Kép
Kép
norwell

Elvileg megváltoztattam a vonalzót, na lássuk... :wink:

Kép
Kép
norwell

Ez az!!!!!!!! :D

Kvízkérdés: szerintetek Kende fiam alszik még??? :lol:

Kép
Kép
norwell

Kendemami!
Bár már elég rég kérdezted, de szerintem akkor már nem aludt... :wink: Nnagyyyyyyyyyyyyyyon jó a vonalzód :) Köszi, hogy átadtad a puszikákat.

Kacsa!
Igen, 40 km távolságot. Csillagom, próbálj kicsit-kicsit lazítani. Tudom, már mondtam, csak attól féltelek, hogy ha esetleg még 2-3 alkalommal nem sikerül, akkor feladod, vagy nagyon szomorú leszel. Nem akarlak megbántani, csak azt nem akarom, hogy később rossz legyen neked. Menj el kirándulni és érezd jól magad.
A dinnyéket meg amúgy is a férfiember emelgesse, ha már ott van a vásárlásnál. :wink:

Rolly!
Van egy szó, amit úgy hívnak, hogy pihenés. Rüste németül, ha jól írja a szótár. Egyébként a rrest szavunk nem ebből származik? Ez csak olyan érdekesség képpen kérdem, lehet semmi köze hozzá....
Itt is készülődik a vihár ám...

Olyan jó ma, itthon van mind a három gyerek+1 barátnő és 1 barát. Rendeltem pizzát és fagyit ettünk, sört és üdítőt és mesét néztünk (Madagaszkár) és beszélgettünk és fényképeket nézegettünk, szuper volt eddig minden. Apjuk ped dolgozik a katlan Pesten. Szegény.
mátra

DINA HÍRADÓ

Szép nagy babája lesz. Az orovsa már bízik abban, hogy a 40. héltig benn marad. 2 hét múlva kell vissza mennie, augusztusban azonban nem lesz az orvosa, ezért is ki kell bírnium szeptemberig

Kivettem a vonalzót, mert még mindig nem jött meg....
mátra

Mátra!
Köszi az aggódást!!!
Szerintem most csak azért vagyok ennyire bepörögve, mert ez az 1. ciklus és az 1. mindig nagy újdonság! Ugye figyelem a ciklust is, hogy hogy reagálok a Closty-ra, meg most van az 1. lehetséges győzelmi esély. Tudod, él még bennem a remény, hogy hátha sikerül nekünk is elsőre ...
De azért vmilyen szinten higgadt is vagyok, mert az új meló miatt éppen az sem ártana, ha csak a próba idő után derülne ki, hogy baba van, mert akkor már nehezebb kitenni. Úgyhogy ha mégsem jönne össze, az első sokk után biztos, ez vígasztalna, hogy dolgozok tovább győjtöm a pénzt, hogy a babó minél több minden szép dolgot megkaphasson majd.
Azt pedig kizártnak tartom, hogy feladjam! Ahhoz túlzottan akarom és már túl sokat tettem meg érte!
Szóval majd a jövő hét végére, aug. elejére kiderül, hogy hogy viselkedek az 1. éles ciklus vége felé. Azt már eldöntöttem, hgoyha addig nem lessz mensi, akkor aug. 1-jén reggel tesztelek.
Egyébként nem érzem magam annyira túlpörgetettenk, itt persze Ti csak egy kivonatot kaptok az életemben, főleg azt a részt,a mi a babára irányul. De persze továbbra is, ha vki. úgy gondolja, hgoy túlzásba viszem a dolgot, akkor csapjon le!!!

kacsa14

Na most már biztos, hogy olvassa. Ma délután dolgozni voltam és nem a páromnál (:)) Kíváncsi voltam hogy reagál, ha nem csukom be az oldalt és elolvassa. Sajnálom, hogy belekevertelek benneteket, de ezt most csak így tudtam tesztelni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem tudom mért kell ezt csinálnia.
mátra

Helló lányok!
Hát már jó régen nem jelentkeztem,de ezerrel zajlik az életem.
Túl vagyok az átjárhatósági vizsgálaton, és nem túl jók a kilátások.
Aki hallott már ilyenről,légyszi,írjatok: endometriosisom van.
Debrecenbe kell járnom majd szurikra...
Most nem is olvasok vissza,mert ma jöttem ki a kórházból,és kicsit felpuffadt a pocim,pihizni akarok.
pussz zita
ebba

Szia Zita!

Akkor lehet, hgoy mi még nem is találkoztunk.

Igaz a betegségről még nem sokat hallottam, viszont debreceni vagyok. Ha bármiben tudok segíteni, dokit keresni/ajánlani, eligazodni a városban, vagy bármiben, szólj bátran!

kacsa

kacsa14

köszi!
A dokim írt egy levelet a DEOEC női klinikára Dr. Fekete István tanársegédnek. Nem tudom, hogy működik, de hétfőn fel is hívom,és megkérdem,hogy mit kell tennem.
Idő közben utánaolvastam a dolognak...:(
ebba

Ebba!
Sajnálom. :cry:
Azt hiszem, hogy van egy olyan oldal, hogy endometriozis.lap.hu ott mindent megtalálsz.
Egyébként a topikból régen Tündi30 küzdött ezzel a helyzettel, nem tudom mi van vele. Nem tudom, emlékszel-e, vagy találkoztál-e vele.

Kép
narco

Kép
narco

Sziasztok Lányok!
Gyors bekukk a szüleimtől.

Mátra!
Nagyon sajnálom, amit anyukádról írsz. Ez nekem annyira hihetetlen. Fel sem tudom fogni, hogy egy anya ennyire önző legyen. Nálunk is vannak gondok, mert nincs tökéletes család, de a szerete megvan, és az összetartás. Ha olvas minket anyukád, akkor azt üzenem neki, hogy a lánya egy tündéri, imádni való nő. Csak úgy sugárzik a szeretet belőle, a szemei őszinteségről beszélnek. Adjon esélyt magának, hogy végre megismerhesse a lányát. Mi nagyon-nagyon szeretjük a lányát, és sokan neki köszönhetjük, hogy még nem adtuk fel a küzdelmet. Igen, tessék csak elhinni.
Mátra, neked még nem jött meg?

Ebba drága!
Nagyon sajnálom a betegségedet.
Itt küldök pár cikket, hogy jobban megismerhesd. Nem kell megijedni, viszont nagyon komolyan kell venni. A szakirodalom azt írja, hogy 6-9 hónap a gyógyulási ideje.
http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... _hid=22232
http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... _hid=20711
http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... ometriosis

Kacsa!
Reméljük, ott csücsül a kis pöttöm a pocidban. Hajrá-hajrá!

Unique!
Laura csodálatosan szép kislány!

Timi!
A te kisfiad is csodálatosan szép!

Én is, én is!!!

Nomi?
Hogy bírod ezt a nagy meleget? Sokat dolgoztok kint? Mikor kezdik a kivizsgálást! Azért hajrá spontán hónap. Hátha-hátha.

Ma csak ennyi voltam! Kell másnak is a gép!
Később lehet, hogy még benézünk. Itt alszunk anyuéknál.

Ja, még annyit, hogy ma volt a vevőnk. Elvette a pénzt, írt számlát, és elment. Nem talált ki semmi újat. A házunk is szépen növekszik. Lassan betonkoszorú, aztán a födém. Augusztus közepére már a tetőnek is fenn kell lennie.

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Kép
Kép
mátra

Ebba!
Nagyon sajnálom. Ha meg tudnád szerezni a női test női bölcsesség című könyvet, abban nagyon sok jó dolgo van írva erről a betegségről. Hátha segít.

Kacsa!
Fejbe is fogunk! :lol: Szerintem ennek a dolgonak az is szerves részét képezi, hogy míg a babán dolgozunk, próbáunk valamennyire "normális" maradni. Mert lazán bele lehetne őrülni. Jó, ha munkádra is figyelsz meg a párodra meg minden másra.

Angie!
Ez szép volt, köszi. :wink: Egyébként még nem jött meg. Terhes nem vagyok, mert akkor az orvos látta volna pénteken, és a nyálkahártya is csak 8 mm vastag. Ezzel megspórolt nekem egy tesztet. Bár néha megkísért a gondolat, már csak azért is, mert utána mindig megjön. :roll:
A vevőd szerintem rájött, hopgy rossz helyen keresgél...

Brill!
Hol vagy???????????????? Elméletileg már vége a pihinek nem?
mátra

Pupy!

Drága várom a mail-t, ha lesz egy kis időd rá.
mátra

Köszönöm csajok!
Angie!
Nagyon sok hasznosat olvastam a linkjeidben a dologról.Az a furi, hogy semmi tünetem nem volt. Semmi fájdalom,vagy valami.
Hát a 6-9 hónap eléggé érdekes...Bár azt mondta a dokim, hogy át tudtak fújni,lehet, hogy most sikerülne is a teherbeesés,de akkor a csomókkal mi lesz? nem először azt kellene megszüntetni,aztán a baba?

Narco!
Persze, hogy ismerem Tündit! Sokat gondolkodtam már, hogy mi lehet vele...

Az az egyetlen jó, hogy pont akkor műtöttek, mikor a hőségrekord megdőlt, és én ebből kimaradtam:) Legalább egy jó mi?
puszi zita
ebba

Szép jó reggelt!

Mátra!
Hát igen, azt hitte, hogy kis buta fiatalok vagyunk, és rájött, hogy hatalmasat tévedett. Végül is már csak kevesebb mint 4 hónapot kell kibírnia.
Remélem, anyukád olvasta, amit írtam. Erős lehet az egoja, ha még a gyereke előtt sem tudja feladni azt. Egy ilyen anya megérdemelné, hogy elforduljon tőle a gyereke, de ugye egy gyerek még azért is hálás, amiért nem kellene annak lennie, ésörül az életének, végülis a szüleitől kapta. Csupán ezért ragaszkodik az ember egy rossz szülőhöz, az pedig jól kihasználja ezt a ragaszkodást. Anyukád is ilyen lehet.

Ebba!
A cikkek is azt írják, hogy a kezdeti stádiumban tünetmentes a betegség. Lehet, hogy ilyenkor a gyógyulás is gyorsabb. A terhesség pedig lelassítja, de van hogy visszafordítja a betegséget. Lehet, hogy neked még nincsenek csomóid, vagy nagyon kicsik. Sok esetben a ciszták maguktól felszívódnak. Az orvosok tudják, és segíteni fognak. Ne keseredj el. Még jó, hogy idejében észrevették.

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Jól sikerült a tegnpi bográcsozás, küldtem a kóstolókat :D

Képzeljétek, az egyik lány a tegnapi társaságból "kiingázta", hogy kisfiú lesz :!: Úgy csinálta, hogy a jegygyűrűmet kellett felfűzni a saját hajszálamra, és a csuklóm fölé tartani.Ha körbeforog akkor lány, ha vízszintesen akkor fiú.És nekem fiút jelzett.Anyósom szerint mebízhat, mert neki bejött, meg a barátnőjének is.A társaságban volt még egy lány akinek ugyn már 5 hónapos a lánya, de neki lányt is jelzett.Azoknál a lányoknál akik nem terhesek, és nincs is gyerekük meg sem mozdult.Érdekes nem?
A kedvemért kipróbálná olyan akinek már van gyereke, vagy tudja a születendő baba nemét?Nagyon kíváncsi vagyok!!!
A férjem egyébként elhatározta, hogy neki fiú kell, és lehet, hogy azt is csinált? :lol:
Mindenesetre neki is fiút jelzett a gyűrű.Hát majd meglátjuk.De tényleg mindegy, csak egészséges legyen!!!!!!!

Mátra!
Lehet, hogy jó , hogy olvas minket anyukád, talán így jobban megismer, és ráébred dolgokra, nem?
Költözéssel hogy állsz?Lehet, hogy lemaradtam :oops:

Kacsa!
Én is minden ciklusban ilyen reménykedő voltam belül, de az agyam mindig leállított.Pedig most nem kellett volna, mert most a belső megérzésnek volt igaz :wink: :D

Angie!
Egyetértek abban, amit Mátrának írtál az anyukájáról.
Gépelni egyébként én sem szeretek annyira, de ha tudom, hogy másképp nem megy a dolog, akkor összeszedem magam.Mivel szeretk sokat fecsegni ezért talán jobb mint a telefon, de mostanában már nem levelzek anyukámmal, hanem inkább felhívom, meg így leglább halljuk egymás hangját is :wink:

Jajj, holnaptól megint meló van :cry: :cry:
Már úgy otthon maradnék, de most még maradnom kell legalább szeptember végéig :cry:
Pedig lenne dolgom otthon.
De majd utánna!!!
Nagyon kíváncsi vagyok a szerdai UH-ra!Remélem minden rendben lesz!Meg azt is, hogy bejöhet velem a férjem is.

Most megyek, mert még hajat kell mosnom, meg pakolni a tegnapi buli után.

Syry!
Ugyen segítesz, ha tudsz?1-2 oldallal ezelőtt írtam neked.Köszönöm!

Pusszantás Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Most csak egy gyors bekukk, mert szeretnék Veletek megosztani egy számomra új erősséggel feltörő érzést.

Ma reggel voltam a templomban és amikor jöttünk ki, megláttam egy kicsi testvérpárt (egy fiú és egy lány volt). Olyan szeretettel néztek egymásra, és fogták egymás kezét, hogy könnybe lábadt a szemem, és elképzeltem, hogy az én kisfiam mennyire tudna imádni egy kistestvért, mert annyi szeretet van benne.
Alig láttam a könnyeimtől, annyira meghatott ez a jelenet. Olyan nagyon szeretném, ha lehetne még egy gyermekem!!!
(A kisfiam most szuperérzékeny korszakát éli: Az egyik mesében a csiga talált egy barátot, és amikor megölelték egymást, könnyes lett a kisfiam szeme, azt mondta: „Olyan nagyon örülök, hogy jön a könny a szememből!”) Kép

Most mennem kell, csak ezt az érzést szerettem volna megosztani Veletek! Később (vagy holnap) visszaolvasok és írok – azt viszont most láttam, hogy
Mátra
nagyon édes az új kép!!

Sok puszi és szép vasárnapot!!!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok!

Letelt a pihi :(
Ismét hatalmas a lemaradásom..., hogy mikorra fogom behozni??? :roll:

Mátra!
Olyan édi vagy, hogy hiányoltál már ma. :D Nagyon figyelsz Mindenkire, és ez annyira jóóó! :D :D :D
Cuki az új avatarod! :wink:
Majd lekövetem az eseményeket (próbálom legalábbis), de mi történt anyukáddal?
Azt látom, hogy még nem jött meg... és hogy letudtad az orvost is végre!

Junko!
Sajnálom... :cry: Pedig nagyon sokat gondoltam Rátok, hogy talán a szép olasz térségben... Nem is ragozom. :(

Ebba!
Nem jó hír amit olvasok... :(

Panka!
Érdekes az ingás dolog! :) Apukám élettársát foglalkoztatják ilyesmik :wink: Hát nagyon kíváncsi leszek! :wink:

Unique, Timika!
Utolagos boldog szülinapot! :D

Rolly!
Így olvasva is meghatódtam a kisfiadon... :D Hamarosan babázni fogunk! :wink:

Nekünk nagyon jól telt a telkezés! Mondanom sem kell, hogy nagyon jókat ettünk... :D Látszik is 8) ! Marshall és Sunny (anyukám pekingi kutyija) is rettenetesen élvezte a dolgot. Volt külön kis medencéjük is, ezt persze Marshall használta többször! :lol:
Anyukám is hazajött a nyaralásból, tegnap volt a nagy élménybeszámoló, videózás... :)
Apa már újból robotol a 60 C°-os konyhán... Szegénykém...
Én is belekezdek az elmaradt házimunkák végeláthatatlan sorába... :? :roll:

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Brill!
Jó, hogy itt vagy :) Már hiányoztál.
A párom (:)) nagyon szeretne találkozni Marshallal. Imádja a kutyákat, és mióta én találkoztam vele, azóta emlegeti. :lol: :lol:
mátra

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, de ma mindent bepótolok. Voltunk tegnap Apával és egy munkatársával a Római Strandfürdőn. Olyan piros vagyok néhol, mint a rák, de nagyon élveztem. :D Csak az volt a baj,h. annyira de annyira bementem volna én is a vízbe. És képzeljétek egy csomó nagy pocakos anyukát láttam. Hát összeszorult picit a szívem,h. de jó is lenne, hisz már lassan 16. hetes lennék. :cry: Na de nem baj, remélem leszek én még 39 hetes is.
Este pedig a barátaink jöttek hozzánk. Én már olyan régen nem ittam semmit, meg ez a meleg is,h. egy pohár sörtől igen csak bizsergett a lábam. :oops:

Syry!
Örülök,h. jól vagytok. Hidd el hamarabb el fognak telni azok a „csiga” napok, mint gondolnád. Élvezd ki minden percét a pocakosságodnak. :D Igen elég aktív voltam mostanában, ez köszönhető a 2 hét táppénznek. Valahogy muszáj túllépnem Bubika elvesztésén, hisz csak így lesz újabb esélyünk egy babára. De hétfőtől megint dolgozom, ezért gondolom,h. picit kevesebbet tudom majd jönni, de így is igyekszem majd minden nap 1-2x jönni. Már alig várom a kontrollt,h. azt mondják nincs semmi baj, és hamarosan lehet újra próbálkozni. :oops:
Mi volt a védőnőnél?
Ha kell nagyon szívesen segítek a vonalzókészítésben.

Timi!
Csodaszép a kisfiad. Mekkora szemei vannak. Hihetetlenül szép! Apának is nagyon tetszik. Majd mesélj,h. milyen volt Pesten, és hogy bírta a fiatalúr. :lol:

Rolly!
Hihetetlen vagy,h. miattunk képes vagy fél 6-kor felkelni. :D
Nagyon köszönöm a jókívánságaidat. Én is nagyon remélem,h most már csak a jó jön, vagy legalábbis kevés rossz. Tudod rájöttem,h ez az időszak nem csak arról szól,h. hogyan dolgozzuk fel a gyermekünk halálát, hanem arról is,h. mennyire stabil a kapcsolatunk. Úgy érzem ez a kapcsolatunknak is egy igen nagy próbája.
Tiszta szívemből kívánom,h. a kisfiadnak kistestvére szülessen minél hamarabb. Kép

Kati!
Nagyon nagyon örülök,h. végre otthon vagytok és minden rendben. Sok-sok tejcit kívánok! :lol:

Évi!
Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!Kép

Duddu!
Utólag én is nagyon Boldog Születésnapot kívánok!Kép

Angie!
Te szegény, mennyit kell dolgoznod. KépDe örülök,h. legalább olvasni tudsz minket. Szép hétvégét neked is. (Bár mindjárt vége). Örülök nagyon,h. nem talált ki semmit a vevő. Tényleg már augusztusban tető lesz a házon? Dejó!! :lol:
Beleolvastam a cikkekbe amit felraktál, Tényleg nem árt komolyan venni ezt a dolgot. Nekem néha szokott lenni fájdalmam székletürítéskor. Főleg a cisztaműtét után volt, illetve most a missed ab. után. :oops: De már nincs ilyen. Remélem a kontrollon minden rendben lesz.

Panka!
Örülök,h. jól telt a grill party. Hát mi is nagyon régen iszogattunk a párommal, tegnap este ő egy nagy fröccsöt ivott (sajnos allergiás a komlóra, így a sörtől köhögése lesz) én meg egy pohár sört és spiccesek lettünk. :D Milyen volt a bográcsozás? Én is hiszek az ilyen ezoterikus dolgokban.

Nárcisz!
Rettenetesen örülök,h. minden rendben van Veletek. :lol: Mostmár te is megnyugodhatsz és élvezheted a nyaralást. És annak is örülök,h. mire odakerülsz,h. megszülessenek a babák a legjobb helyen leszel. Mikor indultok?

Duddu!
Jaj dejó,h. megint itt vagy. :lol: Nagyon örülök. Igen ez az a sorozat, amit annak idején vetítettek a tv-ben is. Nárcisz rakta fel ide a linket, ahonnan le tudtam tölteni. Felrakom neked is, ha esetleg érdekel. www.kanditv.hu
Nagyon örülök,h. jól vagytok, és annak is,h. lehet,h. augusztusban költözhettek. Képet kaphatunk a 100-as pocidról? :oops:

Junko!
Próbáld meg lecsökkenteni a méretét 600x600 alá. Mert ez a limit itt a babaneten. Nem lett unalmas a leveled, hisz magadról írtál. Már nagyon várom az élménybeszámolót. :)

Norwelll!
Örülök,h. itt vagy. Egyetértek abban,h. valahol ezt érzi egy nő. Én régen ezt el sem hittem, nevettem,h ugyan iből lehet érezni. Hát mostmár tudom,h lehet, mert a szíve mélyén érzi a nő. És én is nagyon meglepődtem volna, ha Bubika tesztje negatív. Remélem a következő terhességemnél is érezni fogom, és remélem,h egészséges kisbabánk lesz.Kép
Örülök,h. jól vagytok, a fürcsi is megy, tejci is van. Ez igen! :lol:
Teljesen igazad van, amit írtál az anyai szeretetről. Én ma olvastam itt a babaneten egy másik fórumban,h. egy lány, nem akarja megtartani a babáját,mert a Párja nem akarja. Könyörgöm,miért egy babás oldalra ír ilyeneket?? :cry: Mikor itt nők tucatjai levágnák a lábukat, ha babásak lennének. Én még az orrom is, úgyis nagy. :oops: :D
Tündéri az ú vonalzótok és gratulálok,h. már 4 hetes. Hihetetlen gyorsan telik az idő,hisz nemrég még a pocidban volt.

Heni!
Nagyon jó utat kívánok és érezzétek nagyon jól magatokat Cipruson. Azt kívánom,h már hárman gyertek vissza. Kép :D Köszönöm amit leírtál, én is ezekből a történetekből szoktam erőt meríteni. Én is elég sok hasonló történetet olvastam. Igazából én 2 dolgot tűztem ki. Az érzésekkel nincs gond, hiszem erősebb a baba utáni vágy bennem, minthogy féljek. Az 1. dolog: a kontroll, ez 4 hét múlva lesz (pont az esküvőnk előtti héten), ha itt az mondják,h. minden oké; a 2. dolog a 2 mensi. Én szeretném megvárni,h. megjöjjön 2x a mensim. Ma vagyok a 16. napon, tehát még várhatok. De ha ez a 2 dolog stimmelni fog, akkor újra belevágunk. Ja viszont csináltatok egy progi mérést is. Tehát ez a 3. dolog.
Érezzétek magatokat nagyon jól Cipruson. :D

Unique!
Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok én is így utólag.Kép Örülök,h. jól vagytok és,h. Laura szépen fejlődik. Gyönyörű ám a képeken. :D

Mátra!
Most olvasom mi minden történt még azután,h. beszéltünk telefonon. Örülök,h. végre felül tudtál kerekedni anyudon. Szerintem anyukád nem teljesen tudja,h. mibe is vágta a fejszéjét,mert a Párod (J) sokkal erősebb. Mensid? Én is nagyon örülök,h. megismerhettelek személyesen is. :lol: Remélem nem felejtetted el a 3 hónap tudomány nélküli magyarázatát. :lol:
Hurrá! Ha jól olvasom, akkor már a Párodnál vagy?! Elolvassa?? Akkor tudod mit, leírom,h. lássa itt mi mindannyian szeretünk és azért szorítunk ,h. végre a SAJÁT életed élhesd a PÁRODDAL és ne az ő életét kelljen kiszolgálnod és BOLDOG LÉGY!!
A mail-t hamarosan küldöm a termékekről, csak azt mondta Laci,h. most variálnak valamit odabent a cégnél, az árakkal termékekkel. Amint megtudok valamit szólok. Küldtem neked privit is.

Kacsa!
Nyugi, nincs tudathasadásod, ez csak a vágy. Nagyon remélem,h nem fog megjönni a mensid. És légyszi gyere gyakrabban, nekünk is sok a dolgunk, de te így hiányzol. :D

Ebba!
Nagyon örülök,h. itt vagy, de szomorúan olvastam a problémádról. :cry: Sajnálom, de remélem az orvosodnál jó kezekben vagy.

Brill!
Nagyon örülök,h. jól telt a nyaralás és,h. a kutyusok is jól érezték magukat. Azért ne vidd túlzásba ebbe a nagy melegbe a házimunkát. És a szavaiddal éve: hamarosan Babázni fogunk. :lol:

Sok puszi!Kép
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Nem tudtam ellenállni a "hívásodnak"! Jó érzés, hogy hiányolsz/hiányoltok! Igérem, jövök gyakrabban!

Apa ma a barátjával van bringázni a hegyekben, úgyhogy nagy háztartásiKacsa lettem. Kép és Kép és Kép és Kép és kell még Kép meg körmöt vágni, meg hajat mosni.

Aztán holnap kezdődik az új hét, a meló ismét a dög melegben. Jó lenne már egy kis enyhülés!!!

kacsa14

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget? Én nehezen...Csak bent a hüvösben.
Timika!
Nagyon szép a kisfiad! A szemei gyönyörűek!
Unique!
Laura is nagyon édes! Szép barna szemei vannak!
Kati!
Nem tudom, gratuláltam-e, de azért mégegyszer megteszem, Petrához!
Nekem is sokszor eszembe jut a szülés, hogy közeledik, hisz szeptember nincs már messze...
Nem lenne gond, ha feltennék egy pocis képet?

Kitartás a meleghez!
Bogi
dbogica

Bogica!
Jelentem, én szétolvadok rögtön a gép előtt.

Képzeljétek, nem is írtam még, múltkor odanézek az esküvői tortánkról leszedett marcipán nászpárra és mit látok??? Hát a menyasszony fejét a helyén azt nem! Leesett szegény feje a nagy melegben. Úgyhogy kényteéen voltam fogpiszkálót szúrni a nyakába és arra húzni a fejét ...
Kép

kacsa14

Brill
Olyan jó, hogy újra itt vagy!!! Kép És hogy jól telt az elmúlt hét, hogy bizakodó vagy! Bárcsak igazad lenne, és vagyis: igen is igazad lesz és hamarosan babázni fogunk!! :lol:
A házimunkával csak mértékkel, nem kell ám egyszerre egy egész hetet bepótolni! Tegnap én is estére totál kidőltem!

Mátra
Olyan édes vagy, ahogy a pihenés szót magyarázod! :P És hogy még szótárban is megnézted!! Köszönöm! (Sajnos nem tudom, ebből a szóból vettük-e át, de majd utánanézek… :oops: )
Nem baj, ha Anyukád olvassa a soraidat. Remélem elolvasta pl. azt a beszélgetést is, amit Pupyval folytattál Bubika elvesztésekor (hogy most csak egy példát említsek), mert akkor végre látnia kellene, ki is az ő lánya. És Angie is olyan szépen megfogalmazta, mennyit köszönhetünk itt Neked. Jó lenne, ha ezt ő is észre venné, és hálát adna a Jóistennek, hogy ilyen csodás gyermeket kapott tőle. :P

Ebba
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: De ha ez most a kezdeti stádium, akkor nagyon jó, hogy kiderült, mert biztosan fognak tudni segíteni!!

Pupy
Megaüzid nagyon tetszett! :lol: Jó, hogy így látod a dolgokat, hogy előre tekintesz. És hogy barátok közt vagy! És hogy Mátrát elkísérted!
Kitartást kívánok a holnap kezdődő munkához, és várjuk mindig a jelentkezésedet!

Angie
Örülök, hogy végre pihenhetsz a fárasztó hét után és hogy Anyukádéknál vagytok, és hogy a ház is szépen épül. Most már a vevővel sincs gond – tehát ha már minden ilyen jól alakul, biztosan a babuka is hamarosan megérkezik. :lol: Évinek igaza van, ne gondolj rögtön arra, hogy biztos inszem lesz. Persze minden lehetőséget számba kell venni, de azért várjuk még ki azt a tervezett 3 hónapot!!!

Pankaa
Örülök, hogy jól teltek a partik :lol: , kíváncsi vagyok, beválik-e a jóslat!! Mi a következő program? (mert ha már van valami jó, könnyebben telik a munka a hétköznapokon)

Kacsa
Szerintem is (ahogy Pupy írta), gyere gyakrabban. Látod, a házimunka nem szalad el, megvár, kicsi beszélgetsz velünk, utána még a vasalás is jobban megy. :lol:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! És a gondolataid teljesen normálisak, megfelelnek egy babára váró nő gondolatainak!! :wink:

Most mennem kell, további szép vasárnapot, sok puszit küldök:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Ó, MÉG ELFELEJTETTEM VALAMIT!

Holnap nem tudok korán jönni ( :cry: ), mert péntek este megbeszéltem a dokimmal, hogy hétfőn reggel megyek vérvételre. Megnézzük a progiszintet (21.cn lesz hétfőn). Már fél 7-kor indulnunk kell, ezért reggel biztosan nem tudok jönni és Nektek írni (egyébként értetek mindig nagyon szívesen felkelek! :P Ma igaz, 7-ig aludtam, de láss csodát: kisfiam most mesét néz egyedül, így tudtam Nektek hosszan írni napközben is! :lol: )

Még egyszer sok puszi:
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Rolly!
Köszönöm Neked is!
Hát a házimunka tényleg nem szalad el, pedig lehet, hogy jobb lenne ... :D

Kép Kép Kép Kép Kép

kacsa14

Sziasztok!

Kedves boszik! Egy kicsit aktívabban, ha kérhetném, azt a netet. Sajna még mindig nincs netünk, és nem is vagyok bizakodó. Most az anyósomnál vagyunk, és nincs időm sajna semmit sem elolvasni, ezért bocsánat.

Mi jól vagyunk a nagy meleg ellenére is. Büszke vagyok Kingára, mert képzeljétek május 21-én egy nappal a két hónapos fordulója előtt megfordult a hasáról a hátára. Egy hatalmas nyögés után bekocogtam a szobájába és azt láttam, hogy a hátán pislog és vigyorog. Ezt még kétszer megcsinálta aznap. Na még vannak tudományai, de majd arról máskor. Gügyög, dumál, vigyorog és méltatlankodik, ha nem körülötte forog a világ. Hála Istennek egyre kevésbé fáj a hasa, még nem felejtettük el, de már kevesebb a kínlódás. Vannak új képek is, de mivel nincs netünk, ezért nem tudtuk feltölteni.

Dunakeszin nagyon jól érezzük magunkat, minden nap hatalmasakat sétálunk általában többször is. Sok a gyerek, Kingának is akadnak hódolói, főleg a 3-4 éves férfikorosztályban rendkívül népszerű a hölgy :-). Így, hogy nincs net, egy kicsit úgy érzem, hogy el vagyunk zárva a civilizációtól, na de remélem nem kell már sokáig böjtölni. Kingának használt a kence, és szépen helyrejött a bőre, bár a dokinéni azt mondta, hogy elő elő fog jönni.

Anikó! Tudom, hogy nyaralsz, látom a táblában, nálunk meg nincsen net, szóval ez így tuti buli, de ha hazajöttök, és még a lombik előtt mi lenne ha összefutnánk, ha kedved és időd engedi??? Tudom, hogy tudod a számom (mert kaptam tőled sms-t), ha olvasol, és kedved van, jelentkezz!!!

Egyéb látens dunakeszi olvasók! Várom a barátkozó kedvűek jelentkezését e-mailre majd egyszer válaszolok:-) telefonszámot Anikó Mátra tud, lehet mások is, szóval lehet engem keresni :-P. Nem tudom miért, nekem kicsit nehezen megy az ismerkedés, bedig nem vagyok az a betoji, de most mégis, na mindegy nem adom fel :-)

Megyek, mert Kinga most ébredezik, és lassan indulunk haza.

Pussz mindenkinek:

Juca

tjuca

Kacsa!
Nagyon örülök,h. hallgattál rá(nk)m! :) Persze,h. gyere, és tényleg a házimunka nem szalad el. Sajnos megvár minket. Mit főzöl? Én sem várom ezt a holnapi napot, már kicsit beleszoktam a 2 hét alatt az itthonlétbe. :) És félek is egy kicsit,mert bent az irodában a fiúk 20 fokon járatják a klímát, viszont ha kilépek az irodából ott már 30 fok van, ha az ajtón kimegyek akkor meg vagy 35-40. És nem szeretnék ettől a nagy hőingadozástól megfázni. :roll:
Nagyon ügyesen megoldottad a menyasszony fejének visszarakását. Bizony van az úgy,h. az ember lánya elhagyja a fejét. Nagyon szép amúgy a figura. Megkérdezhetem,h mennyibe került nektek a figura? Mert anyukám szerint kb. 10 ezer forint és szerinte felesleges nekünk. Hát nem mondom, de igen ezen is összekaptunk. :(

Bogi!
Hát nagyon nehezen, szinte már elviselhetetlen ez a meleg. Pedig én imádom a nyarat. Egész nyugodtan tégy fel pocis képet. Én (de szerintem mindenki) örülnénk. :lol: Bizony a szeptember már nagyon közel van, de hidd el nagyon jó lesz minden.

Rolly!
Örülök,h. tetszett a megaüzim. Néha attól félek,h. kizártok a topicból, olyan hosszú üziket írok. Megpróbálok minél gyakrabban jönni. Mikor lesz meg a progi eredményed?

Puszi!!
Vendég

Pupy!
Megnézterm a cukrászdában (ajaj, most lebuktam :oops: ) és a legolcsóbb 500 Ft, a legdrágább, pedig 1200.-. Ha kell viszek nekled és elkérem a blokkot is, hogy odaadd az anyukádnak...
mátra

Juca!
De jó, hogy olvashatunk Rólatok. Gratulálok a kisasszony prdukcióihoz. Hiányoznak ám a képek róla. Meg sem fogjuk ismerni őt. Bízzunk benne, hogy hamar lesz net is meg barátok is.
Örülök, hgoy jól érzitek magatokat.
mátra

sziasztok gondoltam adok egy eletjelet magamrol.)

Eletjel:)

latom mindenki jol van a babak gyonyoruek szepen novekednek.

matra.a lenyeg hogy te boldog legyel.szedd ossze magad es vedd kezedbe az eletedet.

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!
Remélem jól telt a hétvégétek. Nekünk nagyon jó volt, egész hétvégén takarítottunk, pakoltunk, bevásároltunk a párommal. Együtt voltunk, és ez így nagyon jó volt.

Timika!
Még beszélnem kell a MÁV kórházzal. Ha többet nyújt, akkor átmegyek.
Kristóf igazi nagy legényke már. Nagyon aranyos. Hogy viselte a kirándulást?
A babakocsiból sajnos nem sok választékom van. Kb. az a helyzet, hogy megveszem ezt a nem túl jót, amire adnak 2 év garanciát, vagy nem mozdulok ki két évig. Azt hiszem, hogy nekem megéri a kockázatot.

Kati!
Örülök, hogy minden kezd rendeződni veletek. Jó, hogy hazajöhetettek, és minden rendben van. Kívánom, hogy ez mindig is így legyen.

Mátra!
Nagyon sajnálom a barátnődet. Nem tudom, hogy mi történik mostanában, de olyan sok szomorú történetet hallani most. Ja és mindig megfordul a fejemben, hogy nem az van, amit megérdemlünk.
Anyukád igen érdekes. Nézd, ha ez neki jó így? Pedig ezek lennének élete egyik legszebb évei. Csak a tiédet ne hagyd elrontani, kérlek.

Heni!
Neked is jó nyaralást, mi is görög területre megyünk nyaralni. Igazából ez jött be az összes nyaralóhely közül.

Unique!
Laura még mindig nagyon gyönyörű Megmutattam a férjemnek, hoyg egy kislány lehet tünemény, ne féljen tőle. Remélem a miénk is ilyen kis helyes lesz.

Norwell!
Újabb fényképek? Nagyon kíváncsi vagyok.

Dina!
Nagyon szurkolunk neked minden ketten a férjemmel. Hidd el, hogy ki lehet bírni, és meg lehet csinálni. Én ezt addig mondogattam a parázó dokimnak, hogy végül ő is elhitte.
Sőt anyukám kiszámolta, hogy december 8-án fogunk szülni. Az első megmozdulás napjától kell szerinte 145 napot számolni a szülésig.

Ebba!
Szerintem sem érdemes feladni. Meggyógyítanak és kész, én ebben nagyon hiszek.

Pankaa!
Én is tudok ingázni. Az agyam hangolja össze az izom természetes alapritmusát. Hipnózis tanfolyamon tanultam. Mindenesetre, ha szeretnéd, hogy bejöjjön, akkor kívánom, hogy úgy legyen.

Rolly!
Olyan aranyos kisfiad van. Hogy csináltad? Persze most nevelési tanácsokat szeretnék. A technikai részével azt hiszem, hogy tisztában vagyok

Pupy!
Csütörtökön indulunk. Már alig várom, azért is vagyok ilyen kis szétszórt, és türelmetlen.

Kép
narco

Sziasztok lányok!

Megjöttünk a nyaralásbol! Kép
Isteni volt!
A kisfiam olyan aranyos volt végig!Sokkal jobban birta az utat mint mi!

Megprobálok visszaolvasni,hogy képbe legyek! :wink:
Hiányoztatok nagyon!

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
Nem emlékszem pontosan, hogy mennyibe került a nászpár, mert egyösszegben fizzetünk a tortáért + sütiért. De olyasmi összeg rémlik, amit Mátra írt!!!
A nászpár meg igenis kell a tortára, főleg, ha Ti is szeretnétek!!!
Úgyhogy ne hagyjátok elnyomni magatokat!!!

Én aano egy rakás torta képet gyűjtöttem össze, ez volt a kedvenc! Az oldaláról a szivecskék ott voltak a mi tortánkon is!

Kép

kacsa14

Itt a tortánk teljes valójában?

Kép

kacsa14

Szia Csajok!
Naggyon köszönöm a köszöntéseket, igazán nem számítottam rá!

Angie!
Inszem???? De miért? Szívesen írok priviben, de előtte mesélj, hogy miről maradtam le.
Mail-címemet tudod, ugye? Mert a b.net privit én nagyon utálom.
Épp most meséltem Páromnak a vevőtökről. Szerencse, h. lenyugodott..
Mikorra tervezitek, h. kész lesz a ház?

Narco!
Babakocsi Új Udvar-ban kapható egyedül B.pesten, de nekik még nincs kész weblapjuk. Viszont ehhez a céghez tartoznak: http://www.babycenter-siofok.hu/
Ikerszülés: nagyjából u.ezeket a feltételeket mondta nekem is dokinénim. Csak a két szülésznőt nem hallottam, de majd a szülésfelkészítőn biztos ez is szóbakerül.
Rossz lehet ilyen "hontalan"-nak lenni, mármint még mindig doki nélkül. Remélem, mostmár hamar megtalálod az embered.
Nekem is ilyen igényeim vannak a babákkal, remélem, hogy ezek az Istvánban megvalósíthatóak. Mostmár kezd engem is zavarni, hogy ennyire nem tudom a részleteket. És elvileg szülésfelkészítő csak szept.ben indul, amit már nem biztos, hogy mi végig járunk, így jövő héten elindulok "maszek" úton én is.

Pupy, Mátra!
Micsoda irigylésre méltó nap! :) Tök jó lehetett!
Na és a fadzsi.... hmmm....
Ugye még csinálunk egy olyan talit, ahova el tudok menni??
Az Árkádig könnyedén eljutok, még ha gurulok is már.. :oops:

Pupy!
Naná, hogy leszel 39. hetes, de 38. biztosan!! :) :) :)
Ilyenkor természetes, hogy minden kismamit észreveszel. Nekem pedig az a fura, hogy úgy szeretnek az emberek megnézni. Na nem olyan nagyon feltűnően (mint a csajozós pasik), de azért zavarba tudnak néha hozni... :wink:

Unique!
Neem vagy hülye! Még nem írtam meg, hogy már 100%, hogy két csajóca van bennt. :D
Láttam a "sütijüket"!
Én is iszonyat szitaagy: képzeld el, múlt hétvégén elfelejtettem elmenni egy leánybúcsúra.... ekkora szégyent... :oops: :oops:
Tök jó olvasni, hogy milyen jól vagytok és hogyan gyarapodtok. Sokszor eszembe juttok, ahogy beleképzelem magam a néhány hónap múlva eljövő életembe... :)
Kíváncsi lennék a védekezés kérdésre ki mit ír majd..
És a fotók teljesen elbűvöltek. :) :)

Timika!
Köszi! Igen, már rugdosnak, főleg mikor eleget pihenek. Sajnos nehéz úgy csinálni a dolgokat, hogy kész is legyünk, mire jönnek, de nyugodt, pihent is legyek közben. De igyekszem nagyon..
Remélem, jól sikerült a nagy út a fővárosba! Túléltétek ezt a szörnyű időt?

Drága Mátra!
Szerintem Neked semmi más nem segít már, minthogy költözöl, de minél előbb.
Nem neki kell eldöntenie, hogy mit akar, hanem neked.
Nagyon-nagyon-nagyon átérzem a helyzetet és remélem, sikerül meglépned, amit meg kell.

Rolly!
Köszi a tippet! :wink:
Máshogy nem is fog menni szerintem.. csak ki bír majd felemelni??
A kisfiad egy tündér! És segít abban, hogy ne add fel, amit szeretnél!
Szóval csak tovább, tovább... :)

Kacsa!
Én is Mátrával értek egyet! Tessék szépen élvezni az életet!
Különben nem fog az a babó beköltözni! Majd, ha kiderül, még akkor is bőven ráérsz vigyázni magadra. Ez nem azt jelenti, hogy most kell megmásznod a Kilimanjaro-t, de biztos érted, mit írok.. :) Szép kirándulást! :)
Embarassed

Ebba!
Sajnálom az endo-t nagyon. Igen, Tündi30-nak volt és sajnos még van is, de ő már jó ideje nem fórumozik.
Egyébként van több jó endo-s fórum is, ha kell, megkérdezem, hogy melyiket ajánlja.
Mielőbbi gyógyulást és rövid kezelést kívánok Neked! :)

Dido Drága!
Látom, most jöttök meg szabiról hamarosan. Remélem, jól éreztétek magatokat!
Mi újság a dokik terén? Azt még olvastam, h. voltál egy újnál is, de többet nem. Mesélj!
Vagy inkább szégyeljem magam és olvassak vissza, igaz?

BrillBaby!
Szia! Csak örülök Neked és kész! :)
Lassan indultok újra, igaz?

Évi79!
Hogy vagytok?
Húú, már nem sok van hátra! Nagyon drukkolok!
Mindent megvettetek már?

Szia Juca!
Már épp hiányolni akartalak!
Ez a Kinga csajszi nagyon tud! Hihetetlen! Mesélj még, ha tudsz! :)

Anikó!
Welcome Home! :)

Sok puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Kacsa!
Ez gyilkosság volt. Olyan jó lenne most egy szelet valamelyikből...

Anikóóóóóóóóóóó!
De jó, hogy megjöttettek. Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évivel sms-eztem. Jól vannak, de nem tudnak fényképezni, mert otthon maradt a kártya...

Nárcisz!
Eddig mindig sikerült neki... Sajnos. De most nem fog. Gyorsan eljön a csütörtök meglátod.

Monyoka!
Kicsit írhatnál magadról is!!! :twisted:
mátra

Duddu!
Mindig akkor jösz, mikor már menne a mail, hogy hol vagy elveszve. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meglépem. Pupyval mi annyi terhes nőt láttunk pénteken, hogy ha ezresek lettek volna, megoldhatná belőle a lagzija felét.
Szeretem én is megnézni őket és gondolj arra, hogy lehet, hogy olyan vet a pocidra vágyakozó pillantást, aki olyan cipőben jár, mint mi.

Az enyém most őrülten fáj. A párom (:)) kért, hogy menjek fel elé Pestre, de mozdulni sem bírok. Majd' be pisilek és nem tudok elmenni. :( :cry:

Nektek rendesen működik a babanet? :twisted: :evil: :evil: :evil:
mátra

Duddu!
Nem vigyázok ám hiper érzékenyen magamra, csak ha vmi. olyan helyzet adódik, akkor azért átfut az agyamon, hogy lehet, hogy nem kéne pl. dinnyékkel szaldgálnom ...
Tegnap este pl. bowlingoztam, ráadásul a 2 menő pasi mellett 2 játszmát is toronymagasan nyertem!
Ma meg állófogast emelgettem, mert kiborult a felmosóvizem és odébkellett tenni és nem volt itthon Apa.
Szóval csinálgatom éna dolgaimat rendesen, csak át-át villannak az agyamon gondolatok.
De azért köszönöm, hogy így aggódtok értem! Amint Mátrának is írtam már, nyugodtan csapjatok kupán, ha nagyon elszállna velem a babyló!

Gratula a csajszikhoz!!!

Elhiszem, hgoy megbámulnak, biztos, szép nagy pocid van már!!!

kacsa14

Iszonyú a hőség. Úgy döntöttem lefekszem, olvasok még egy kicsit, már nincs türelmem semmihez, annyira fáj a hasam. :cry: :cry : :cry: :cry: :cry:
Kép
Kép

Kis hűvössel kívánok jó éjt.
mátra

Pupy!
Szívesen küldök neked olyan fényképet, amin a mi tortánk van. Kettő is lett végül. egyet én vettem, szinte elsők között egy kínai, vagy 100 forintos boltban 100-200 Ft-ért. de anniyra szép. Na majd holnap felrakoma képeket.
Az összeg nem nagy, másrészt lehet, hogy kaptok is, mert a nagy tortánkat a tesóméktól kaptuk, és volt rajta alapból egy másik.

Duddu!
Mi is az új udvarban néztük. Már május óta oda jártunk. Amit ti néztetek, azt 3 napja elvitték, így enm tudtuk megnézni.

Kép
narco

Duddu!
Légyszi, írj már pár fórum nevet, vagy ahol Tündi van,mert olvastam a dologról érdekes dolgokat,de az lenne jó, ha valakivel beszélnék,aki hasonló cipőben jár...

Mátra!
Jók a képek,bár most már hűl a levegő.

Kacsa!
Te kis szívtelen!Annyira akarok fogyizni,de ha ilyen guszta képeket teszel fel???? :)
ebba

Megprobálom a jegyzetelést! :wink:

Dido!
Nagyon jo pihenést nektek! Kép

Timika!
Köszönöm szépen nagyon jol esett! :D
Gyönyörűek a gyerekek de Kristof zabálni valo!Én még egy kicsit azért fiu párti vagyok de csak addig amig meg nem születik a kislányom! :wink: Utolag is nagyon boldog születésnapot kivánok! Kép Nagyon édes a képeken a nagyfiu!

Rolly!
Köszönöm szépen! :D
Nagyon jo volt!Örülök,hogy neked is jol sikerült!Utolag is boldog házassági évfordulot! Kép

Jucmuc!
Nagyon jo lett a kertetek! :D A kerti garnitura szuper! :D

Évi!
Szupi az uj vonalzoja Dorinak! :D
Én is végig bőgtem Nárcisz filmjét!Nálam akkor szakadt el a cérna amikor megláttam a Kaálit!Én annyira de annyira meghatodtam hogy elmondani sem tudom!Gyönyörű Dori!Szeretnénk vagány szerkosat is!Jo pihenést nektek! Kép

Junko!
Sajnálom,hogy megjött! Kép
De annak viszont örülök,hogy jo volt a nyaralás!Nagyon édes a kiskutyulid! :D

Pupy!
Jo látni,ahogy naprol napra erősödik a lelked!És ahogy irsz Bubikárol?!...minden tiszteletem a tied!Gyönyörű a cicád! Kép

Nárcisz!
Köszönöm szépen utolag is,jo volt nagyon! :D
Örömmel olvasom,hogy mozgolodnak a picikéid!
Látod hogy azt hitted egy kosza fi…….!Ahhoz hasonlit a legjobban! :wink: Gyönyörű a pocakod!A macsek meg elbűvölő!

Angie!
Ha még bármiben segithetek csak irj!Nagyon szivesen teszem!
Ne szégyeld magad az érzéseid miatt!Nekem már van egy gyerekem és én is tudok ilyeneket érezni főleg egy sikertelen lombik után!Egyetlen kismami volt akit szivesen és örömmel láttam magam körül és az a Kati!Tudatosan kerültem ezeket a szituáciokat más emberekkel!De egy idő után lenyugszik az ember lelke!De sajnos ez vissza-vissza tér! :(

Csibe!
Nagyon szép nevet választottatok! :D
Igazi kispasis arca van ennek a nagyfiunak! :D

Niki!
Brutál ez a poz Buboréktol! :shock:

Zsuka!
Gyönyörű a kerted!Ez igen!Gratulálok!Boldog házassági évfordulot! Kép

Duddu!
Légyszi gyakrabban dobjál most már képet a pocidrol mert innentől fog gigantikus méreteket ölteni!Utolag is nagyon boldog szülinapot neked! Kép

Syry!
Nem elég a vérvétel a gentikai vizsgálathoz?
Csak mert én olyan besz…i vagyok és kiváncsi vagyok!

Anita!
Üdvözöllek közöttünk! Kép

Mátra!
Örülök,hogy jol telt a nyaralásotok!És nem vagy semmi hogy megtanulsz uszni!Ez igen! :D
Drága,nagyon sajnálom a barátnődet!Teljes szivemből! :cry: Ugy látom anyukád nem hazuttolja meg önmagát!Tessék mielöbb elköltözni erre nincs más megoldás szerintem! :x

Ági!
Sajnálom! Kép

Unique!
Utolag is nagyon boldog születésnapot kivánok! Kép Laura csodaszép kislány!Gyönyörű szeme van!

Heni!
Nagyon jo nyaralást!
Kép És hajrá probálkozás!!!!Örömmel olvasom,hogy lehet!Mindent bele! Kép

Ebba!
Sajnálom,én sem tudok erről a betegségről semmit! :( Mit mondanak milyen kezelés szükséges?

Panka!
Örülök,hogy jol vagy!Nem vagy semmi ezzel a sok partyval!Jol is teszitek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Bocsánat ha valakit kihagytam nem szándékosan tettem!Nagyon igyekeztem! Kép

Jo éjszakát mindenkinek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Kép
Kép
mátra

Vissza: Fogamzás