Sziasztok!
Julcsi!
Itt vagyunk ám, csak mindenki döglődik szerintem. Az MSN csak este pörög, alvás helyett.
Haláliak lehetnek a kiscsajaid, és olyan ügyesek!
32 db babakaja, nem semmi. Nekem is van itthon egy csomó, legalábbis annak tűnik, de kb. 1 hétre lenne elég, ha csak azt kapnának. Úgyhogy én igy gyártom a gyümipürét. Meg azért az csak jobb.
Márti!
A te Zsombid is jobbmenetes volt eddi? És most már balra is próbálkozik? Akkor van remény! Enyém gyerekek is csak jobbra indulnak mindig.
Mennyit alszol? Azért nem vagy semmi ezekkel a hajnali 3-4 órás írásokkal.
Bár én is 4-kor keltem, gyerekeim gyúrnak a ki tud előbb ébredni címre. Mostanában Flóra győz.
Tök jó, hogy Szoni jó érzi magát a Balcsinál. Ügyi, hogy nem is hiányoztok neki. Én kicsit félek, hogy anyámasszony katonái lesznek a törpök, mert most is képesek üvölteni, ha meglátnak valakit. De talán ez csak életkori sajátosság, kinövik majd.
Kicsit félve ugyan, de írok egy mondatot a szopi-anyatej dologban. De előre mondom, ez szigorúan az én véleményem, senkit nem ítélek el, nézek le amiért másképp gondolja, csinálja! Szóval, az én sorrendem: anyatej (mindenek előtt, amíg csak lehet, bár nekem van max. kor is, amit ugye most nem tudok megdönteni), tápszer, más anya teje. Egész egyszerűen az a magyarázat, hogy nem tudom ellenőrizni a hozott/kapott anyatejet. Nem a minőségére gondolok, mert azt remélni lehet, hogy ellenőrzik, de azt nem tudják, hogy mit evett az anya, milyen életet él, azzal én mennyire értek egyet vagy nem.
Na, kicsit több lett, mint egy mondat.
Edit!
Mi újság Barnival? Ugye nem lett beteg?
5 hónapos oltás már nincs (nekünk lesz, mert mi akkor kapjuk a 4 hósat), legközelebb 15 hónaps korban kapnak, azt hiszem.
Marci baba hivatalosan Márton. Mindketten Marcit szerettünk volna, én Marcellként, apa Mártonként. Apa győzött.