Sziasztok!!!
Végre, volt mit olvasnom!!!
Szilvi: Édesek a képek!! Irigy vagyok, hogy mi még nem strandolhatunk! No, de majd jovöre! Elfoglaljuk Kerekdombot! Már jópár éve odajárok, mert ott nincsen tömegnyomor, és még ha a benzint is hozzáadom, akkor sem kerül annyiba. Persze nem egy élményfürdö, amolyan nyugdíjas telep inkább.
Ez a bögösség tényleg el fog múlni? Mert én már komolyan azt gondolom, hogy mindig lesz valami baja, amiért ordíthat. Anyukám is azt mondta, hogy nem tudja mi baja lehet, mert tulajdonképpen nem is könnyes a szeme. Mondtam, hogy szerintem már megszokásból bömböl.
Amúgy délelöttönként jól elvan, reggel vigyorogva ébredünk, tele élménybeszámolóval. Alvás persze max. 1/2 óra. Aztán az ebéd után már elkezdi a nyafizást, és ez eltart estig is, kivétel, mikor cici van a szájában, vagy függölegesben van. Délután sem alszik 2x 1/2 óránál többet. Aztán az esti fürdés-etetés után beteszem az ágyába és már ki is terül, ringatni sem kell.
Oltások: szerintem sok oltás felesleges. SZERINTEM!! A bárányhimlön mi is túlestünk annak idején, szerencsére szövödmény nélkül. A rémhírek áradatát pedig a mostani média mizériának köszönhetjük. Régen is voltak, a jövöben is lesznek tragédiák, csak nem voltunk ilyen jólinformáltak. Személy szerint én dühös is vagyok a médiára emiatt, mert felkapnak egy témát és csak uszítják, hergelik a népeket.
A kullancs csípés ellenit sem adatom be, hiszen minden este fürdetem, észreveszi az ember, ha benne van a börében a picinek.
Fülgyulladás ügyben viszont össze vagyok zavarodva, véleményeket kérek! Azt én is hallottam, hogy a fül öntisztuló, nem szabad tisztítani belül. De valamelyik Baba magazinban az is volt, hogy cseppentsünk bele olajat, mert akkor mégjobban taszítja a vizet. Ezt anyukám is mondta, hogy neki 1 fül-orr-gégész mondta ezt, mikor nekem már harmadjára szúrták fel a fülemet. De amikor a védönötöl kérdeztem, azt mondta, nehogy cseppentsek. Mondjuk az ö szavára nem adok...
Hexe: nekem is volt egy kis plédem, de még iskolás koromban is azzal aludtam el, pedig az is cafatokban lógott.
Mit csinálsz az utolsó napokban?
Ewa, olyan irigy vagyok rád a pocakod miatt!! Csak nézem, nézem, és simogatom az én lapos hasam. Azt szerettem volna, hogy nekem is legyen akkora pocakom, hogy majd hanyatt essek, varrtam is 1 akkora kismama-nadrágot, hogy 2x is belefértem volna. Aztán mindössze 2x kellett arrébb varrnom a gombokat, nem volt nagy hasam. Sokan észre sem vették a házban, hogy terhes vagyok, csak néztek, mikor toltam a babakocsit.
Te is tegyél már fel képet magadró!! Légyszi-légyszi!!
Hüsöljetek pocakosok, mert nemsoká izzadhattok
!!!
Jó éjszakát!!