Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Gyorsan bejelentkezem, mert utána már nem nagyon tudok jönni, a lapozás miatt :)
Mindenkinek jó hétvégét!
Puszi:Gabi és Bütyike 7+3

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt, még nincs senki, remélem azért jöttök. Bár tegnap írtátok páran, hogy nem lesztek.

Majd később visszanézek.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Kata, hogy mi mennyire egy hullámhosszongondolkodunk :wink: Este is ugyanabban a percban írtunk és most is

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hát igen, elvégre te vagy a párom :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok Párocskák!
Én leszek egy kicsit, majd néha benézegetek!
Plútó: Te ugye nem fogsz lapozni, csak hordani a söröcskét, kajácskát?!
Hoppá: látom jól felpörögtél tegnap, ezt teljesen meg is értem, tudtál egyáltalán aludni?
Apa megint aranyos volt ezzel a tenyészbikával, ebben a melegben kívánja a forró kádat? :shock:
Az éjjel nagyon szépen buliztak a szomszéd gyerekei, hajnali 4-ig nyomták a töc-töc zenét, írtó jót aludtam mondani sem kell!
Apa nálunk viszonylag jól van, pörög, mint egy ringlispiel, szerintem így védekezik a rossz dolgok ellen. Ja és közben szépen, lassan elfogy. Januárban 99 kg volt,tegnap meg már " csak 87kg. Pedig eszik.
Mennyivel könnyebben fogynak a fiúk,ez igzságtalanság és nekik még narancsos bőrük sincs.
Megyek kicsit távolabb a géptől, mert rögvest kigyullad a bugyim!
Sziasztok!

Andi
candi

Helló!!Én is egy kicsit vagyok,de Apa az előbb hazajött (munkaidőben)Mert volt kinnt az Auchan-ban (munkaidőben),és bevásárolt a lecsóhoz!De semmi kedvem megcsinálni!Nincs kedve valakinek átvállalni? :? Olyan rosszul alszom éjszaka!Nem is tudok hason feküdni,mert Óriáska egyből kikéri magának!Jaj!Szerintem erőszakos lesz!(Akárcsak az Anyája!)Borzasztó egy fajta ember a bika!Lásd,én.................! :oops:

Kép
bea27

Bea: nem is borzasztók a bikák! Mi is azok vagyunk a Párommal és elég jól elviseljük egymást, még nem jött ki hozzánk a rendőrség / lásd erőszak /. Akaratos és önfejű egy társaság a mienk az biztos.
Jó munkahelye van Apának, nem lehetne , hogy meg is főzze a lecsót így munkaidőben :wink:
Szerintem én is rittyentek egyet a hétvégén / lecsót /, átvállalnám a tiédet is, de akkor mi marad nektek?
Felétek is elviselhetőbb az idő ma?

Andi
candi

Candi!!Privi!! :wink:
Nálunk kezd meleg lenni!!Hajnalban ébren voltam,és OLYAN KELLEMES "hüvös" volt!Minden nap 3:30kor én keltem Apát!Azthiszem nem lesz gond,majd a három óránkénti felkelés a Babához!Bár,ki tudja!Attól függ mennyire "harcol"majd le napközben!Mert ugye most egy kis takaritás után letudok pihenni,de akkor majd a baba nemhiszem,hogy hagyni fog!Na mindegy!EJJJ!Ráérünk erre még..................!
Egyébként nem is kivánom a lecsót!!Valamiért ezek a "zsiros" dolgok nem jönnek be,amióta terhes vagyok! :? Azthiszem magamnak más csinálok!De mit??????Még jó,hogy Óriáska azt sem tudom,mi lesz!! :oops: Bak,vagy nyilas????Fogalmam sincs!Mivelmhogy pontosan azt sem tudom,hogy mikor születik meg!! :oops:

Kép
bea27

Bea: én is!
Egyél tejbegrízt, azt úgy tudom szereted és könnyű is.
Ezekkel a csillagjegyekkel én sem vagyok tisztában.
Szerintem majd Óriáskával is le tudsz pihizni , mikor Ő is alszik. Persze mindez csak úg lesz megvalósítható, ha a háztartásba besegít valaki, de ez nálatok nem hiszem, hog probléma lenne, Anyud biztos segíteni fog mindenben. Hát még az Anyósod :twisted: :wink:

Andi
candi

Ja!!El sem tudo képzelni,ahogy az Anyósom segit!Egyszer aztmondta,hogyha neki meglesz a babája,fogok majd rá vigyázni??Én mondom,hogy csak azért akar gyereket,mert "fiatalossá" teszi!De,hogy ki fog foglalkozni vele????????? :twisted:
A saját fiait sem nevelte normálisan meg!
A Párom tesója egy seggfej!Na mindegy!Az én Páromat,meg nagyon hamar elhagyta,és igy lett nagyon fiatalon önnálló!
El sem hiszed,hogy MENNYIRE jó nélküle!Mármint az anyós nélkül!Tegnap a Párom hivta az anyját,és képzeljétek el,azt kédezte,hogy-hogy vagytok??4 hét után.....................NO COMMENT!! :twisted: Szeretném,ha netudna az unokájáról MAJD semmit!de ezt a Párom miatt nem tehetem meg! :x

Kép
bea27

Fejlődés, ha már azt megkérdezi mi van veletek. Tőle ez egy nagy gesztus.
Hátha változtat valamit majd rajta Óriáska megszültése, tudod csodák még vannak!
Annyira nagy csoda azért nincsen , hogy Ő tudjon még gyermeket szülni. Talán.....remélem.

Andi
candi

Neki ez nem is való!!Nemtudom,hogy mi van Apával,de NAGYON-NAGYON kedves!!ehet,hogy akar még egy gyereket?? :wink:

Kép
bea27

Na de máris? Az van egyébként vele, hog szeret titeket és most ezt ki is mutatja, ezt meg kell becsülni.
Egyébként meg ma nincs olyan meleg, ha érted mire gondolok?! :wink:

Andi
candi

Ez borzasztó,hogy a Picur nemhagy irni!!Az előbb a tv tetejéről leverte a dolgokat!Most meg itt fexik!!Mint egy jó kislány!Pedig egy :evil: (ördög)

Kép
bea27

Candi!p.ü.!

Kép
bea27

Küldjed csak ki főzni Picúrt, hátha levezeti az energiáját!

Andi
candi

Most reggelizik (másodszorra!)Tényleg!!Kell a barátnődnek??

Kép
bea27

Sziasztok!

Tegnap már olvastalak titeket,de nem volt erőm reagálni.Most is elég futtában vagyok.
Férjecském vár a konyhában finom reggelivel.

Képzeljétek,tegnap este úgy éreztem,hogy megmozdult Tüncike.
Most mennem kell enni,mert már ideges :roll:

KépKép
takido

Na Dórikám!!Akkor mesélj!!Milyen érzés volt?????
Ilyenkor reggelizni??Már lassan ebédelni kell!
Ir meg mindent!!KIVÁNCSI VAGYOK!!! :wink:

Kép
bea27

Dóri: jó étvágyat a villásreggelihez!
Mesélj mit éreztél. Gratulálok a Tünci mocorgáshoz, nagyon remélem, hogy mostmár egyre gyakrabban fogod érezni!
Bea: még nem szólt vissza a lány, de majd rákérdezek megint, most nyaralnak aztán nem mindig veszi fel a telefont!
Haverodat nem kérdezted még?

Andi
candi

Célozgattam rá tegnap,de még hagyom!Majd meglátjuk!!Ha Ők bevállalják a 2 hétre RÁÉR a Barátnőd!!

Kép
bea27

Először is Candi,nagyon megijedtem,mikor írtad,hogy mi történt a pároddal,És nagyon örülök,hogy nem lett komolyabb baja.A kocsit sajnálom :cry:

Bea!
Későn keltünk én már nem is akartam reggelizni,de erre azt mondta,hogy a baba biztos akar :D
Este feküdtem az ágyon és a hasamra tettem a kezem,és akkor mintha valaki óvatosan végigzirógatta volna a tenyeremet.Unokatesóm szerint ez hülyeség mert ennyi idősen ezt így tuti nem lehet érezni.Szerinted is hülyeség?Te is éreztél már ilyet?(ő 100kg és nem akkora hassal kezdte a terhességet anno mint én,lehet,hogy ő tényleg nem érezhette)A védőnő unokatesóm azt mondta,hogy vékony a hasfalam,ugyhogy biztos korán fogom érezni.

KépKép
takido

Dóri: sajnálom, hog megijesztettelek, de mostmár minden rendben velünk, többit meg majd megoldjuk.
Én még nem tudhatom, de szerintem érezhetted Tüncit, biztos nagyon jó érzés volt. Aki meg 100kg-os az lehet, hogy még később sem érzi ennyire a mozgást, nálad meg még egy meggymag is meglátszódna!
Lányok mekkorák most a picúrok?

Andi
candi

Köszi Candi :!:
Kb.18 cm-es Tünci.Óriáska meg már biztos meghaladt a 20 cm-et.A súllyáról annyit írtak,hogy meghaladta a méhlepényét.

KépKép
takido

Itt vagyok Gyorsan!!Szerintem TUTI,hogy a Tüncikét érezted!!Nyugi!!Ennek már tökre itt volt az ideje!!Nekem is a 17.héten mozdult meg!Várjál!!Neked is pénteken??Nekem akkor!!
Figyelj!Ha ezután is fogod érezni EZT,vagy akár valami hasonlót,akkor AZ MÁR TUTI100%,hogy az volt!Téged simogat?Engem meg bököd!!Szóval tényleg neked kis óvatoska lány,az enyém meg bökdöső kis ÁDÁM????Ilyet...................!

Kép
bea27

Candi!Privi!

Kép
bea27

Olyan jó,hogy ti is ezt mondtátok :D
Bea!
Igen,nekem is pénteken.Micsoda egybeesések :D Akkor tényleg egy hét lehet közöttünk :D
Bökdöső Ádám :D :D :D

KépKép
takido

De tényleg!!Ez hihetetlen!!Bár az mindenkinek más,hogy mikor mozdul meg!De nekünk az elejétől fogva bejött ez az egy hét!! :wink:

Kép
bea27

Most mit csodálkoztok, ti párban vagytok :wink:
Ezek után ha Tünci Tünci lesz és Ádám Ádám, biztosan egymásra találnak! :wink:
Elővettem a vonalzót és megnéztem mekkora is az a 18 -20cm. Óriásiak, még jó, hogy lehet érezni ahogy mocorognak!

Andi
candi

Ja!Én is ÉRZEM,ahogy kinyújtózik vagy mit csinál,mert már a méem két felében érzem!Gondolom fejtől a talpáig!
Dóri!Mi lesz a mai program??Nefélj Te is megtudod egy-két nap múlva,hogy nemszereti,ha hason fexel! :x

Kép
bea27

Candi!!Mindjárt mész haza!! :cry: Ez szemétség! :(

Kép
bea27

Nem is , az a szemétség, hogy otthon vár a kupi,amit mostmár rendbe kell tennem. Közben meg csak lefeküdnék egy jó könyvvel / természetesen teli hassal/ és hagynám, hogy elnyomjon az álom.
Na felébredtem!

Andi
candi

Dóri!!Hol vagy??Repetázol??
Candi!P.Ü!

Kép
bea27

PÜBea: egy villásreggelit az ágyikóban illik elfogyasztani, lehet Dóriék is így tettek és akkor már ott is maradtak egy picit :wink:

Andi
candi

Még itt vagyok,de el kell köszönnöm.Megyünk le a telekre buli lesz Anyuéknál.Leszünk vagy 25-en.
Sajnálom,hogy itt kell hagynom benneteket.Jó volt kicsit dumcsizni.Majd estefelé jövök,bár lehet,hogy addigra már mindenki aludni fog :cry:

Candi!
Szerintem pihengess csak nyugodtan,a kupit úgysem számolja fel helyetted senki.

Bea!
Remélem,azért akad beszélgetőpartner :D

Puszi,Vigyázzatok magatokra :D

KépKép
takido

Dóri: jó bulizást és kerüld a napot!
Puszi!

Andi
candi

Oké!Majd megpróbálom. :D

KépKép
takido

Jó szórakozást!!Ha este jössz,és akarsz "beszélgetni",csörgess meg a mobilomon!Puszi!

Kép
bea27

Candi!P.Ü.!

Kép
bea27

Lányok!
Eltávoztam hazafelé. Legyetek jók és legyen szép hétvégétek! Hétfőn jövök!
Andi

Andi
candi

Szia!! :cry:

Kép
bea27

Szia Hoppá!!Hol vagy? :roll:

Kép
bea27

Hello, hú de szemfüles vagy. Most jöttünk meg Balcsiról, leugrottunk anyáékhoz.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Gyors leszek mert ez a napom tulképp. semmittevéssel telt el :twisted: Reggel szólt anyósom, h átvihetnénk a gyerkőcöket. Mondom szupi akkor nekikezdek a takaritásnak. Közben szólt a szerelő, h csak hétfőn viszi a kocsit igy gyorsan elmentünk a tescoba, h a nyaraláshoz megvegyünk még ezt-azt. Hazajöttünk, gyors kaja és lassan mehetünk a gyerekekért....

Takido
Nekem mindkettő 15-16 hetesen mozdult meg, ugyhogy sztem azt érezted!!!!

Na megyek is mert apát kiküldtem mosogatni közben meg be-bekiabál, h mit akartam még csinálni mert lassan mehetnénk :twisted: Kicsit hasznossá teszem magam :oops:

Kép
Kép
mókuska

Melegem van, és álmos vagyok, sz@r a gyomrom, más bajom nincs :wink:

Kép

Kép

hoppá

Dóri, örülök, hogy már te is érezted Tüncikét. Biztos nagyon jó érzés lehetett :D Jó bulizást!

Bea, egyre többször érzed már Óriáskát?? Apa szeretné már nagyon megtapasztalni, hogy a fiacskája rugdos, mi? Nem csoda...

Candi, bár már nem vagy itt, de jó pakolászást neked. Sajna én baromi rendetlen vagyok, de azért próbálom fenntartani a rendet. Bár nem mindig sikerül :?

Mókuska, 15-16 hetesen megmozdultak a gyerkőcök? Az öregek szerint pont félidőben mozzanak meg először. De gondolom nem 30-32 hetesen szültél :roll:

Kép

Kép

hoppá

Na, hol vagytok??? Frissítgetek, de sehol senki :?

Kép

Kép

hoppá

Most volt a 300. hozzászólásom, már középaladófelhasználó vagyok. Mea, neked meg az 1400. Tudsz termelni :lol:

Kép

Kép

hoppá

Mea= Bea

Kép

Kép

hoppá

Na lépek, pussz

Kép

Kép