Köszönöm Villő nevében a dícséreteket,majd holnap átadom neki,mert már alukál
!
Annyit még róla,hogy elkezdtem egyszer alatatni,mert ha kétszer latattam,akkor már csak ippeghogy sikerült alukálnia,volt,hogy csak 40 percet kétszer stb...És ma így aludt egyben több,mint 3 órát
:):)!Úgyhogy ez a mai napon másik nagy történése
!
Na,ennyit a dicsekvésről...
Áfonya
Hát Villő elég nyafi,úgyhogy egyenlőre én is csodálom a lányodat
:D!Bulcsú jól bírta a dolgokat,de szt később Villővel sem lesz gond.Csak most 4 fog,hőemelkedés ,dög meleg
Már napok óta akarom neked írni,ha rövid Ő-vel írod Enikő nevét a csíkra,akkor kiírja rendesen
.Villő miatt tudom én is
!
Futkosás:hát majd anyukám futkos,mert szt mire lendületbe jön,akkor már ő lesz vele
.Én majd leragasztom a padlóra
:D:D!
Kriszti
Hát majd akkor most jönnek a kiütések
...De sebaj,legalább ezen is átesünk
.
Bulcsú nekem sem siette el a dolgokat,ő is csak 15 hósan kezdett járni mindenféle kapaszkodás nélkül,igaz akkor azonnal bejárta az egész lakást.Addig kapaszkodva,na meg mászott ezerrel
!....Villő viszont annyira követi őt szinte mindenben,hogy szt ő sem fogja elsietni...
De karácsonykor már saját lábán jön ő is megnézni a fát,az tuti
!
Szülés:igen,ott van a kritikus pont és bizony onnan már nem lehet csaszizni,ilyenkor jön a vakuum vagy a fogó...
Én is fostam,mert mindkét kölköm nagy fejjel született hozzám és a saját súlyukhoz képest,de nem volt gond,elég széles a csípőm...
Pedig elsőre ,amikor Bulcsúval mentem be, a doki kérdése egyből az volt,hogy hány centi vagyok
!
Bulcsút én is oxival szültem,rajtam is folyamatosan lógtak a műszerek,meg az infúzió,de a végére eléggé leromlott a szívhangja,így az 1 órás kitolás végén már a doki a hasamon feküdt,hogy ne legyen baj.Villő meg olyan természetesen született,hogy ennél már nem is lehetett volna azabb
...legfeljebb,ha otthon születik
...és azért ez jó érzés volt...
Tropikárium
...azért azt ne engedd,hogy 40ezerért merüljön
:D:D:D!Biztosan nagyon fogja élvezni,annyira szuper,szt mi midnen évben meg fogjuk látogatni
.Másik nagy vágyam most,hogy visszamenjünk az Állatkertbe,mert egy csomó mindent nem néztünk meg és van egy lepkeház!!!!
Ada már alukál?
Zsóka
Hát tényleg furi,itt akármi is lehet.Egyébként rendes méhnyálkahártyás mensinél is lehet baba,pont asszem Monyoka írta a múltkor...
A vérnyomásod simán lehet rossz mérés vagy az autóbaleset következménye..
Gondolom,nem volt szép látvány...Én mindig rettegek,hogy pont a szemem láttára történik valami,mert elég sokat vagyunk úton...
:(
Athiz
Ha fürcsiztetek,akkor jöhetnek a képek
!
De jó az a CTG,szt az lenne a nromális,ha mindenhol ilyen lenne.Engem baromira idegesített a sok kütyü a hasamon,ráadásul
fekve egyszerűen nem lehet vajúdni!Én akkor mondtam,hogy szedjenek le rólam mindent,amikor a 2-3 perces fájásaim 10 percesek lettek és elaludtam két fájás között...
És még burkot sem akart a doki emiatt repeszteni,mondván nem jók a fájások.No,akkor levetettem mindent,elkezdtem sétálni és fél óra múlva elment a magzatvíz
...és majdnem 4 cm -t tágultam ennyi idő alatt...
Te miért kaptál oxit,Egyáltalán nem voltak fájások,vagy csak (:?) fájásgyenge voltál?