Új privát üzeneted érkezett!

Zsana!

Hány hetes UH-n voltál?
És mikortól lehet menni?
Van időpont, vagy csak viszem a beutalót és kész?

Üdv: Dóri
Vendég

Dóri!
Most csak én vagyok "zizi", vagy nálatok is útban a tesó?
Nem értem a hsz-odat :roll:
fricky

Szia Fricky!

Még nem hivatalos a hír, majd ha betöltöm a 12. hetet, mert nem egyszerű a történet...
Amúgy ikerterhes vagyok, 9 hetes és 2 napos. :oops: :lol: :D

Dóri
Vendég

Dóri

Hát bizony igen árulkódóak a hpzzászólásaid... :D

És mikortól lesz hivatalosan tudható? :D :lol: :lol:

Marq[/img]
marqueza

Sziasztok!

Dóri gratula a kistesókhoz. Azért nem lehet semmi egy után kettő így hírtelen nagycsaládosok lesztek. Vigyázz magadra, mert biztos nem lehet egyszerű két babát kihordani és még a kintlévővel is foglalkozni.

Majd ha úgy gondolod itt az ideje, várunk a részletekkel. Engem legalább is nagyon érdekel.

Tücsök
mtücsök

Sziasztok!

Dóri! már én is csodálkoztam hogy honnan vagy ilyen jól informált Erzsike szabadságával kapcsolatban még vissza is olvastam hogy írtál e arról hogy nálatok is jön a tesó. De már kérdezni nem mertem mert a múltkor is beégtem Dancával kapcsolatban. Szóval úgy gondoltam jobb ha csöndben maradok.
Akkor a garatulációt inkább tartogassam 3 hétig á nem most GRATULÁLOK
aztán mikor hivatalos akkor majd megint.
majd ha lesz kedved írd le a körülményeket is. Én spec nagyon örülök ennek a hírnek. Szuper. És hogy ketten vannak háááát!!! az bizti hogy nem lesz túl sok időd, de nem baj. Ági most mennyi idős? most volt 1 éves nemrég ugyi?
Képzeljétek van egy ismerősünk ott az ikrek 15 hónaposak voltak mikor megszületett az öcsi.

Dóri a doki nem csinál Neked uh-t? Nekem mindig ő csinálta én bejártam a kórházba. Ica csak egyszer uh-zott engem amikor be kellett feküdnöm.
VAgy pont szabin van most?
Hát nagyon vigyázz magadra, és ebben a melegben főleg!!!!!
Kismamák!!! ki ne mozduljatok ebben a nagy melegben csak az árnyékban hűsöljetek. KOmolyan én hősködtem a Bulcsúval és meg is lett az eredménye.

na nem okostojáskodom tovább jó éjt Edina
sidney

Dóri, akkor gratulálok itt is, ha már jelezted :D

KépKép
tibicsoki75

Dóri!

Én is gratulálok itt is a szuperitokhoz! :lol: :lol: :lol:

Marq
marqueza

szuperitok=szupertitok
marqueza

Dóri,

Tényleg igazad volt Erzsikével kapcsolatban. Úgy tűnik, ebben a kórházban felvételi követelmény, hogy szuperül vegyenek vért. Tőlem most a Helga nevű szülésznő vette. Aranyosan még bocsánatot is kért, amikor megszúrt:-)
Még csak halkan gratulálok, de annál jobban örülök a hírnek!!! Vigyázz nagyon magatokra!

Judit
karpijudit

Csajok köszi!

Aranyosak vagytok :lol:

Sid!
Dokink 5 hét szabin lesz, és ezért nem ő csinálja, beutalót írt.
veled mi volt a melegtől?
Én totál ki vagyok. Meleg+ :x hányinger+ :shock: émelygés...

A részletek röviden.
Hárman voltak,d e 6 hetesen egy elment, illetve felszívódott, szívhangja sem volt....
A másik kettő növöget, de még vérezgetek a 3.miatt.

Szóval most pihi.
Közben vasárnap este 10-kor berongyoltunk a kórházba, mert elég erősen véreztem, akkor azt hittem, na ennyi volt.
De az ügyeletes nagyon kedves volt, megnézte UH-n és jól vannak, csak még van egy 13 mm-es petezsák, aminek fel kell szívódnia.

Most már remélem nem lesz semmi gond.

U.i.: férjem reménykedik, hogy legalább 1 fiú lesz 8) 8) :lol:

Dóri
Vendég

Szia Dóri!

Megkérdezhetem ki az orvosotok? Elég, ha monogramot írsz. Megmondanád az e-mail címedet?

Tücsök
mtücsök

Sziasztok!

én Bulcsúval bevéreztem 13 hetesen. levált a placenta és a magzatburok is elvált a méhfaltól.
pont azon a héten volt a legnagyobb meleg 2 éve és én persze nem pihentem, emelgettem JOHANNÁT jöttem mentem. Előtte való napon bicikliztünk is bár nem sokat csak pár utcányit. aztán aznap meg elmentem ruhát venni egy esküvőre be a Podmaniczkyhez séta lépcsőzés stb. Bár JOhannával sem kíméltem magam és úgy gondoltam mi baj lehet már egy gyereken túl vagyok minek úgy félni.
Aztán mikor hazaértünk leszálltam a buszról és akkor éreztem hogy folyik vmi. Szerencsére görcsölni nem görcsöltem szerencsére. na mindegy szóval ezért írom mindig hogy pihenjetek kismamik.
na mindegy lehet nem is kéne ilyen hülyeaségeket írom nektek.

Jó éjt Edina
sidney

Tücsök!
emailom:
mohacsi.dora@chello.hu

Sid!

A lényeg, hogy kihúztad a végéig:)
Akkor végig feküdnöd kellett?
Vagy ilyenkor mi van?

ÜdvD: óri
Vendég

Sziasztok!

Szerencsére nem, de az esküvőn nem táncolhattam sajnos még jó hogy nem a mienk volt.

két hétig sokat pihentem /fekvés. tévézés/ nagyon jól esett komolyan. aztán már jó volt felkelni. Johannát nem emelgettem, ha elfáradtam inkább leültem pihentem, mondjuk el is tunyultam sajnos egy kicsit.
De csak így lehet most már én is tudom. Előtte nem hallgattam a férjemre pedig ő mindig rám szólt hogy ne emelgessem Johannát.
Viszont Bulcsú a 41.hétre született.

Hát azért 4 gyerkőccel nem unatkoztatok volna az biztos. Hárommal sem fogtok. Főleg hogy nem lesz túl nagy korkülönbség Ági és a tesók között.
Ez jó minden pasi általában fiút szeretne, aztán mégis a lány a kedvencük.

Edina
sidney

Sziasztok!

Dóri!
Hatalmas gratula az ikrekhez!! :D Nem semmi. Van már a családban iker, vagy ti lesztek az elsők, akiknek ikrei lesznek? De jó!!

Judit!
Te hogy vagy? Ebben a melegben gondolom nem vmi jó. Bár azért a légkondi mellett ki lehet bírni. Nekünk is van itthon, és egy áldás, az tuti.

jucus1

Dóri!
Hatalmas gratula!!! :D
És mindjárt kettő!!!! :lol: De jó nektek!!!
Remélem hamarosan én is csatlakozhatok.
Növögessetek, gyarapodjatok, és kérjük a pontos híreket folyamatosan :)

Üdv: Eszti
fricky

Szia Dóri!

Kicsit megkésve, de azért válaszolok... :D A 12. hetes UH-n voltam, és mivel a 8. hetes Uh-n nem kaptam képet, mert nem jó a gép, akkor láttam, hogy van videó, így vittem magammal kazettát, gondoltam lesz ami lesz. Így készült el az első videó felvételünk, amit már többször megnéztem, mert nem tudtam betelni vele. :D
Szerintem ha mész a 12. hetesre vigyél Te is.
Egyébként a földszinten a betegfelvételin kell bejelentkezni, (nem kell időpontot kérni), aztán irány az UH, ahol érkezéses sorrend van általában.
Gratula a babákhoz!!! :D :D :D
Remélem minden rendben lesz!
r. zsana

Zsana!

Köszi az infót!

Üdv:D óri
Vendég

Hát, nem tudom én azért előtte megnézném ezt:
http://brain.plk.hu/?Wazgedarn
:S :(

[quote="r. zsana"]S írta:r. zsanazia Dóri!

Kicsit megkésve, de azért válaszolok... :D A 12. hetes UH-n voltam, és mivel a 8. hetes Uh-n nem kaptam képet, mert nem jó a gép, akkor láttam, hogy van videó, így vittem magammal kazettát, gondoltam lesz ami lesz. Így készült el az első videó felvételünk, amit már többször megnéztem, mert nem tudtam betelni vele. :D
Szerintem ha mész a 12. hetesre vigyél Te is.
Egyébként a földszinten a betegfelvételin kell bejelentkezni, (nem kell időpontot kérni), aztán irány az UH, ahol érkezéses sorrend van általában.
Gratula a babákhoz!!! :D :D :D
Remélem minden rendben lesz!

:? :? :? :? :( :( :( :( :? :?
abcd

abcd!
Nézegesd.... :!:
r. zsana

sziasztok!

ismeri valaki dr. Szinte András dokit a Dél-Pestiből, vagy esetleg Berkesi Erzsi szülésznőt? köszi!

Üdvözlettel:
Freyja
freyja07

sziasztok!én fent voltam a koraszülött osztályon az ott dolgozó
nővérek azt mondták ha ők szülnének az én orvosomnál tennék!
dr jávorkai imre!
ő nem csak kedves hanem jó orvos is ami ritka mert vagy kedves de nem ért a szakmához vagy jó doki de goromba pokróc!
3 szülés 2 baba pont egy ilyen doki miatt szintén délpesti
menet közben altattak amikor ő még uh-ni akart csak azért hogy még többet tegyen el!
ha az az erzsike akire én gondolok ő nagyon rendes!
kati
nagy katalin

Zsana!

Köszi a választ!

Voltam a 12. heti Uh-n, de nem az Icánál, hanem egy doki csinálta.
Elég murfuc volt....hogy a férjemet idézzem:)
Megkérdetze tőle a párom, hogy mekkorák a babák a válasz: "amekkoráknak lenniük kell..."
Igaz nem lehet mindig mindenkinek jó napja, de hát szinte senki sem mert kérdezni a dokitól olyan stílusban nyomta a dolgokat...
A férjem azért próbákozott, őt nem kell félteni, de hát nem sok sikerrel.

Azért már várom a 16. heti Uh-t amit a saját orvosom készít.
Sőt pénteken megyek 4d-sre is, mert A bébi nyaki redője 2,7 mm B bébi picit kisebb neki 2,4 mm, és azt olvastam, hogy 3-4 között már nem jó az érték, igaz a doki nem szólt semmit rá.
Azt írták a leletre, hogy minden ok.
De a kolléganőm úgy szült Down kóros bébit egy éve, hogy minden értéke jó volt:( Mondjuk ő 36 éves volt és nem végezték el nála a kötelező magzatvíz vizsgálatot.

Vendég

Sziasztok!

Dóri! de jó hogy minden ok A-val és B-vel. Johannának van két csop.társa Anita és Bogi ikrek A és B.
sztem ne idegeskedj biztos minden oké a nyakiredővel, de azért fő a biztonság. Biztos nem tetszett a dokinak hogy ő lett odaültetve. Meg már sztem lehet el is vannak szokva a uh-tól.
De majd a saját orvosod úgyis mindent elmond és tőle lehet kérdezni is, az apukák kérdéseit is szereti, sőt!
Én Bulcsúnál akartam csináltatni korion mintavételt, de véreztem aztán inkább letettem róla. Johannánál eszembe sem jutott ezen aggódni. Még nyakiredő mérésen sem voltam. Na mindegy.
Ágival hogy bírsz? Van türelmed? és energiád? Túl vagy már az álomkóros időszakon? Vagy neked nem is volt?

Edina
sidney

Dóri!
Gratula az eredményekhez :)
Kérdezhetek vmit? Nálatok természetes úton sikerült az ikrek másodszorra?
Az a nagy helyzet, hogy nálunk a családomban többször is fordult elő ikerterhesség, és kicsikét izgulok, nehogy má' a második babóka esetleg harmadik is legyen :D

Szió: Eszti
fricky

Sid!

Köszi!
Ilyen chorion mintavétrelt tuti nem csinálatok a nagy kockázat miatt és még csak 27 vagyok.
Ágival egyre nehezebb :shock:
Nekem lassan akkora az alvásigényem, mint neki.
Nagyon aktív, és biza alig várom, hogy lefeküdjön aludni.
Ha fent van próbálom rávenni az ülős játékokra, de még annyira nem köti le semmi, és nagyon nagy a mozgásigénye.
De amúgy imádom:)
Próbálom kényeztetni amíg lehet.
Türelmem van, nem tudom honnan, de végtelenül nyugodt vagyok.
De még mindig állandóan hányingerem van, ez már sohasem múlik el?
Már várom a jó kis dokibácsinkat:)
Lehet, hogy egy dokinak már uncsi az UH-ban de akkor sem kerül semmibe egy kis kedvesség, vagy az hogy megkérdezze, van e kérdésed....

Fric!
Természetesen jöttek, illetve szedtem gyógyszert előtte tehát félig természetesen....
Én már örülök, hogy így alakult, mert simán nem vállaltuk volna be a 3.-at az tuti. 8) :lol:

Vendég

Sziasztok!

Irok ide is, es a babasba is. Nem tudom emlekeztek-e meg ram? Nagyon reg nem jottem. Azert remelem megbocsatjatok, es egyaltalan emlekeztek meg ram. Sajnalom :oops:
Meg nyomon kovetni sem tudtam az esemenyeket, igy most derult egbol villamcsapas, hogy Dori ikreket var. Gratulalok! Vegul most ide is es a babasba is irtok?

udv
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Judit!

persze, hogy emlékszem:)
Üdv újra köztünk!

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Dóri! az bizti hogy élvezd ki amíg még lehet Ágit. Az első idők biztos nem lesznek egyszerűek Nektek. gondolom lesz segítséged.
Hát ne is csináltasd meg, mert sztem sok értelme nincs és tényleg van kockázata. A hányingeres időszaknak már lassan vége lesz. Ágival is volt? Nagyon kíváncsi vagyok a gyerköcök nemére. Amint tudsz vmit írd meg!
nem tudod ki volt a mufurc doki? lehet hogy számára ez csak munka, de Neked és a többi kismamának viszont egy csoda. Készül hogy megy uh-ra és mi lesz hogy lesz, van aki listát is ír hogy mi az amit megszeretne kérdezni. és ez így van rendjén. Komolyan nem értem az ilyen orvost. mikor mentek 4D-re? kíváncsian várom az eredményt. Hova mentek? mi a 3d-ben voltunk a Hattyúházban. Nagyon felkészült szimpatikus orvos csinálja a vizsgálatot.

Ezvicc! itt is nagy örömmel gratulálok Neked.

Üdv Eidna
sidney

Sziasztok!

Ezvicc! Én is emlékszem, és gratulálok a babához!! Kis Atti hogy van? Hanyadik hétben jársz?

Dóri! Egyszer csak elmúlik az a fránya hányinger. Hú, én is kíváncsi vagyok a gyerkőcök nemére. :D

Gergő holnap lesz 1 éves :!: Úgy elment ez az év. Most született, holnap meg már gyújtjuk a gyertyát a tortán.
Már teljesen egyedül közlekedik, kapaszkodás nélkül. Ami azért jó, mert nem kell mennem utánna. 8 foga van, most jön még 2.
Pápát int, rázza a fejét a nem-re, mutogat a dolgokra, ha kérdezem, hol a kutyus, hol a maci.
Már szinte mindent eszik, kivéve tojást és tejet. Egész nap dumál. Imád a kertben lenni. Egy kaviccsal képes egy órát is eljátszani. Rakosgatja ide-oda, a talicskájába, vagy lyukakba. Imádom.

Juc

jucus1

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy végre itt is van valami mozgás, mert mostanában nem nagyon írt senki.

Dóri!

Igazán sajnálom, hogy ilyen mufurc dokit fogtál ki, pedig a 12 hetes Uh olyan nagy élmény szerintem. Egyébként miért nem az Ica volt? Szabin van? Tudja valaki hogy meddig van szabin, ha tényleg ott van? Aug végén megyek genetikai Uh-.ra és nagyon szeretném, ha Ő csinálná, mert szerintem nagyon alapos és ráadásul kedves is. Szerintem a nyaki redő miatt ne izgulj, bár tudom ezt könnyű mondani. Múltkor Én megkérdeztem, azt mondták 3- ig teljesen normális. Az is számít, hogy mikor nézik. Lehet, hogy Te már a 13. héten vagy, de mindenesetre az értékeid rendben vannak.
Persze most én is izgulok, mert megyek AFP-re. Remélem rendben lesz, nekem most a 16. hetet az UH alapján mondta a doki, úgyhogy a szerent kell mennem. Nem tudom, hogy 1 hét csúszás mennyit számít az eredményekben... :oops:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Most voltunk 4d-n.

Minden ok, ezzela nagyobbfelbontású géppel 1,6 és 1,7 volt a nyaki redő.
A baba valószínű, hogy lány, B nem mutatta meg:)
Kaptunk róluk fotókat is, sőt Áginak volt játszósarok berendezve. Időre mentünk, nem kellett várni, és nagyon kedvesek voltak.
Szóval nekünk megéri pluszban erre áldozni, mint az állami ami jut az van murfuc dokitól megkapni a lesajnáló szájhuzogatásokat és 3 perc alatt végezni...persze, ha épp szabin a saját orvos.
A MediMOM-ban voltunk.

Zsana!
Az Afp és a 18. heti UH értéke együtt számít.
Szóval ha picit előbb veszik le és emiatt eltér az még nem jelent gondot, mert az látszani fog majd 2 hét múlva.
Ica nem tudom hol van:(
A te dokid nem csinálja meg az UH-t?

Kép

Kép

Vendég

Jucus!
Elore is boldog 1 szulinapot Gergonek. Amugy, ha nalunk fiu lesz, akkor Gergo lesz. Ja, es Almos is, mert 3szor almodtam azt, hogy babat varok. Amugy a 10hetben vagyok. Attika jo gyerek, csak nagyon eleven, es keveset alszik, de amugy imadnivalo.

Dori!
De jo, mar ilyen koran lehet latni a nemuket? 18.heten mondtak meg Attinal, hogy fiu. En most annyira kivancsi vagyok. Szeretnem ha lany lenne, de az sem baj, ha fiu, mert akkor meg Attinak lesz jatszopajtia. Megkerdezhetem mennyi volt az uh? Meg kellett a felvetelert is fizetni? Mikor erdemes elmenni? Attival mi kihagytuk, es egyenlore meg nem banom.

Jo ejt!
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Dóri! gratula A lányságához. Örülök hogy nyakiredő terén minden ok volt velük. Hányinger meg már tényleg nem tarthat sokáig.

Zsana! Drukkolok Neked AFP ügyben. De ne félj tőle. Minden rendben lesz.

Jucus! Gergőt Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából.

Judit! Johannával mi sem voltunk 4D. Bulcsúval mennünk kellett, de nem bántam meg. Mondjuk sztem olyan nagyon nagy különbség nincs Mondjuk mi 15 hetesen voltunk.

Edina
sidney

Ezvicc!

12800 Ft volt, ikrekre, a 12. heti nyaki redő szűrés, DVD-re kértük felvenni+ kaptunk két képet.
Ez volt benne az árban.
Ilyenkor nincs igazi 4D, mert még picik hozzá, én inkább a szűrés miatt mentem. De ez az UH sokkal részletgazdagabb volt (jobb felbontású), mint a kórházi.
Amúgy a 4D-t leginkább egy hullámzó sárgás pacához tudnám hasonlítnai és igazándiból a 36. hét környékén van éretelme, mert akkor már látszik az arca is szinte úgy, amilyen lesz.

Vendég

Ezvicc,

Mi most is és Dancával is a Praxisban voltunk 4D-n. Danca már egy kicsit nagyobb volt akkor, a 30. hét körül. Azon én viszonylag keveset láttam, mert alig fért már valami a képbe. Ha látni akarsz valamit, állítólag, vagy a 20. hét körül kell menni, mert akkor még egyben látszik a manó, de már teljesen kisemberke formája van. A másik opció, hogy szinte a végén, mert akkor már az arcvonásai az érdekesek.
Itt 10ezer forintba kerül, ebben benne van a DVD, és persze végignézik, hogy minden rendben van-e. Ráadásul regisztrálhatsz a babaneten, és akkor ezerrel olcsóbb.

Dóri,

Örülök, hogy minden rendben a manócskákkal. Nem irígyellek a hányás/hányinger miatt. Örülök, hogy én ezen már túl vagyok. Szerencsére már neked sincs sok hátra belőle:-)

Jucus,

Isten éltesse a kisembert!

Jó éjszakát mindenkinek!

Judit
karpijudit

Sziasztok!

Judit! már jó rég írtál? hogy vagy? nő a pocid?
Csajok a XVII.ker-ben van egy nagyon jó kismamaruhakészítő, ha érdekel vkit szívesen megadom a címet és tel.számot. Nagyon jó rucik vannak nagyon jó áron.

Edina
sidney

Tisztelt Tanár Úr!

Előre is elnézését kérem, hogy ha túl hosszú és ömlengő lenne a hozzászólásom, de kérem nézze el ezt nekem!

Az elmúlt hét folyamán megpróbáltam végigolvasni a teljes topicot. Tekintve azonban, hogy már 38. hetes terhes vagyok, ez a próbálkozásom sajnos eredménytelen volt, bár így is rengeteg információt sikerült elraktároznom.

A többi kismamatárs leveleiből azonban nyilvánvalóvá vált számomra, hogy helyesen döntöttem, amikor az Önök intézményét választottam a második gyermekem világrajövetele színhelyéül - bár a választásomat akkor inkább praktikus okok vezérelték.

Ami miatt azonban billentyűt "ragadtam" az az volt, hogy a mai napon annyira kellemes élménnyel gazdagodva hagytam el a kórházat, hogy szinte repkedni tudtam volna az örömtől. Már a járóbeteg felvételen is mosolygósak voltak velem, ami egy kicsit helyrerázott a mai rossz álmokkal tarkított éjszakám után, de ez még csak a kezdet volt.

Először vérvételen voltam, ahol Erzsike mindig egy lépéssel előttem járt mindenben, viszont türelme kifogyhatatlannak bizonyult. Azzal már korábban is tisztában voltam, hogy a vérvétel terén szinte verhetetlen, hiszen az én lappangó vénáimat mindig sikerült elsőre "megcsapolnia", de ma ráadásként látva, hogy valószínleg ez az utolsó ilyen jellegű találkozásunk, kedvesen felhívta a figyelmemet, hogy ha ezt eddig nem tettem volna, szerezzek be az anyakönyvezéshez 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot. Ráadásul láttam, hogy az allergiától szinte nem is lát, ennek ellenére folyamatosan biztatott és oldotta a légkört. (Szégyen ide vagy oda - továbbra sem bírom a vérvételt.)

Ezt követően arra gondoltam, hogy a CT előtt még elintézem az ultrahangot. Számomra mindig öröm, amikor Icával találkozom, ugyanis alapossága olyan kedvességgel, emberséggel párosul, ami mindig megnyugat. Ma azonban valahogy még a korábbiaknál is kedvesebb volt, úgyhogy fülig érő szájjal hagytam el a vizsgálót.

Először úgy alakult volna a mai programom, hogy mintegy 1 órát kell várnom a CT-re, de szerencsére pont az UH után hívott fel a szülésznőm, Hadházy Rita, hogy ha bent vagyok a kórházban, akkor ha nekem is alkalmas már feküdhetek is a "gépre". Ritán egy percig sem lehetett érezni, hogy egy embert próbáló hétvégén van túl - folyamatosan értem/értünk volt. Rita mellé ráadásként egy nagyon kedves, régi ismerőssel kerültem össze, akikkel olyan jól elbeszélgettünk, hogy szinte rövidnek tűnt a máskor olyan unalmas vizsgálati idő.

Ezután már csak orvosommal, dr. Mikó Sándorral kellett találkoznom. A doktor úr a tőle megszokott némi (jó értelemben vett minimális) huncutsággal kevert nyugalommal vett körül és oszlatta el a maradék kételyemet.

Komolyan mondom, szinte eufórikus hangulatba kerültem. Ha csak azt nézem, hogy reggel úgy készültem, hogy legalább 3-4 órán keresztül fognak tartani a vizsgálatok - és ehhez képest 2 óra alatt alatt (amiben volt jó sok beszélgetés is) végeztem; már azt kellene mondanom, hogy jó délelőttöm volt. De, hogy ehhez képest megalázva, semmibe nézve hanem kényeztetve jöttem el Önöktől, azért mindenképpen SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI ÉS GRATULÁLNI A TELJES CSAPATNAK!

Elnézést, ha sokáig raboltam az idejét, de úgy gondolom, hogy egy vezetőnek nincs nagyobb öröme, minthogy a csapata jól teljesít.

Köszönöm: Ági
gica_74

Sziasztok! :P

Ezvicc!!!Tökjó, hogy végre feltűntél a színen! Én már elég ritkán nézek erre, mert kinőttük a topicot, de most örülök, hogy benéztem és látom, jól vagy, és ismét babát vársz!!! :lol: Vigyázz magadra és a picurra!

Dóri! Örülök, hogy az uh-n minden ok. Te meg triplán vigyázz magatokra! :P

Fricky! Értem az ikres félemeidet. A mi családunkban is nagyobb az esély az ikrekre, apunak is volt egy ikertestvére (sajnos már nincs közöttünk). Én sem szeretnék harmadikat (még a másodikban sem vagyok biztos férjem nagy bánatára, de elvben nálunk ugyis csak kb négy év múlva jönne a második, szóval még van idő gondolkodni) Én leginkább az anyagiak miatt gondolom úgy, hogy "sok" lenne a három. Iskoláztratni, különórák, lakáshoz segíteni stb. De hát mindenkinek mások a lehetőségei.

Megyek, Luca felébredt és ki akar jönni az ágyból :twisted:

üdv. Marq
marqueza

Helló Lányok!

Örülök, hogy mindenki jól van.

Gica, annak külön örülök, hogy klassz élményeid voltak! Szerintem is nagyon sokat számít az amit leírtál. Pedig, ha jobban belegondol az ember nem kerül semmibe egy mosoly, vagy egy kedves szó.
Ja, és annak is örülök, hogy ezek szerint Ica megint dolgozik, így remélhetőleg 2 hét múlva is lesz. :lol:

ui.:Úgy látom Te is Mikó doktorhoz jársz. Ha van kedved írhatnál róla is pár szót priviben, mert én is hozzá járok, de sajnos még nem olyan rég, így kevés a tapasztalatom Vele, de az igaz, ami van az jó. :D

KépKép
Kép
r. zsana

Gica-74

Kösz, nekem is jólesett, és az "illetékeseknek" is megmutattam.
gyuri
Szeged

Tisztelt Gyuri Doki!

Azt szeretnénk megtudni, hogy hány darab egy ágyas szoba van a csecsemős baba-mama osztályon?

Köszönöm válaszát

Tücsök
mtücsök

Zsana!

Igen, én is azon gondolkodtam, hogy ha ezek a pénzbe nem kerülő dolgok ennyivel jobbá tudják tenni a napunkat, akkor miért nem természetesek. De persze ez valójában költői kérdés, hiszen nem erről szól (sajnos) a világ.

Ági
gica_74

Hello Lányok!

Remélem mindenki jól van. Gica köszi a leveled olvastam.
Jövő héten megyek AFP-re a mensi szerint akkor 17 hetes leszek, de az UH adatok szerint 16 hetes. Aki túl van rajta, annak mikor néztek AFP-t? Ja, és még valami. Nektek csináltak a 16. héten UH-t? Mert Nekem a köv esedékes Uh a 18. heti genetikai. Szerintetek lehet kérni Uh-t a 16. héten is, vagy tök felesleges és csak túl paráztatom magamat.
A válaszokat előre is köszi.

KépKép
Kép
r. zsana

Tücsök!

Szerintem csak 1 v. 2 olyan szoba van ami egy ágyas, de nem biztos. Viszont át kell gondolni ezt az egy ágyas dolgot, mert én is azt gondoltam, hogy az milyen jó lenne, azonban kicsit jobban belegondolva nem biztos, hogy a legjobb, mert ott nincs kihez szólni, arról nem beszélve, hogy egymást tudják segíteni a kismamák. Persze ez is mint sok más dolog elég szubjektív. Szerintem a legoptimálisabb a 2 ágyas szoba. Persze fogalmam sincs abból mennyi van.

ui.: nem akartam beleszólni, csak én is sokat filóztam ezen az egy ágyas dolgon

KépKép
Kép
r. zsana

Gica!

Ha a világ nem is változhat azért, nekünk még sok olyan élményünk lesz mint Neked! :)

Hahó! Mi van a többiekkel? Dóri?

KépKép
Kép
r. zsana

mtücs és többiek!
5 egyágyász szobánk van.
gyuri
Szeged

Zsana!

Az AFP után két héttel van a genetikai UH, előtte alap esetben nincs.
Sima terhességnél semmi nem indokolja és nem is szoktak
Sőt jól oszt be a bébisasolást, mert utána majd csak 28-30. hét körül lesz megint.

Nekem mensi szerint veszik majd le, és Ágival is ez volt, de nálunk nem volt UH szerint eltérő a kor.

Zsana! Én egyágyas párti vagyok, Ágival is ott voltam, és őszintén örültem, hogy nincs kihez szólni:)
Volt elég teendőm...
Ha nagyon untam magam, olvastam. :shock:

Üdv:Dóri
Vendég

Sziasztok!

Nekem jobban bejött a kétágyas megoldás - pláne első szülésnél. De ez valóban alkati kérdés. Aki extavertált egyéniség, annak jobb, ha tud kommunikálni. Nekem nagy-nagy szükségem volt arra, hogy a szülés élményét ki - és átbeszéljem valakivel. Mivel Apuci nem tudott non-stop mellettünk lenni, így jól jött a szobatársam. Ráadásul a közös gondok/bajok/örömök élménye még akár egy jó barátság alapja is lehet...

Dórinak viszont igazat adok UH tekintetében: Zsana! Kár parázni! Gondolj arra, hogy 2 hét múlva már egy sokkal érettebb Babót láthatsz!

Ági
gica_74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?