Mi , azaz Robi a Tescoban lévő gyógyszertárban vette. Mecsek baby tea, édesköményes. A mellszívót itthon próbáltam ki, mert ott nem tudtam sterilizálni. De nagyon örülök, hogy megvettem. Csak cici ne gyulladjon be tőle nekem! Elég erősen szív.
Kórház:
Orvos: 10-ből ha lehet, akkor talán még 11-es is. 24 órás ügyelet után még maradt délutánig miattunk úgy, hogy kedden találkoztunk először. Minden nap bejött, megnézett. Varratszedés is simán ment, ott volt, amikor Marcit vizsgálta a főorvosnő, hogy jöhetünk-e. Szóval maximálisan elégedett vagyok vele!
Főorvosnő: érdekes személy. Nekem 2x nézte Marcit, semmi gond nem volt vele, de akinél talált valamit olyan idegesítő volt nem olyan orvosos. Szóval nem mondta el miért lehet, mit lehet tenni. Tök idegbe hagyta a kismamit. A mellettem lévőnek volt gondja, onnan tudom.
Osztályos nővérek: némelyik szarik mindenre, némelyik mindent betart. Mivel problémamentes voltam, így nekem cseppeket hoztak, lázt mértek és gátat tisztítottak. Szóval velük sem volt gondom, de néha kicsit ellentmondtak egymásnak. Egyik szerint ágytálat kellett kérnem pisihez szülés után ( fél 5 körül kerültem fel, ő volt a nappalos), erre az éjszakás kihívott gátkezelésre, majd elküldött zuhanyozni és sétálni, hogy ne legyen trombózisom. Na, nekem a zuhanyzóig elég volt elmenni sétának.
Csecsemősök: egy kivételével mindegyik kedves volt, de volt két különösen aranyos, így leginkább tőlük kértem segítséget. Tulajdonképpen az számít ki az éjszakás. Mi beadtuk a babákat éjjelre mindig. Így tudtam pihenni. Első éjjel ki sem adták. Nem bántam meg, mert valamikor neke mis aludni kellett. Utolsó nap nem vitték be, mert akkor volt 7 szülés + 3 császár. Mivel Marci 2 órát ordított a ciciért végül a csecsemős bevitte és megetette. Hajnalban hozta ki,hogy egyen még mérlegelés előtt, hogy engedjenek haza. Bár volt 4 hely 10 embernek, szóval minket szó szerint kidobtak szinte.
Amiket írtam neked, hogy tegyél külön, azt egy kicsi táskába tedd, mert nem lehet a nagy táskát a szülőszobára bevinni. Mindenképp vigyetek valami kekszet vagy csokit Iminek, mert ha elhúzódik, ő éhes lesz. És vizet mindenképp, mert nagy szükség van rá. eldobható bugyi pedig azért kell, mert az jó a sebnek. Jobban szellőzik, így nem gyullad be. állítólag felfelé mehet a gyulladás és akkor ciki van. Mindenkinek mondta a nő, de van aki továbbra is sima bugyiban ment. Én 700 ft-ot nem néztem már. Denem is lett semmi baj. A varratomat mindenki dícsérte milyen szép. Állítólag nekem volt a legszebb. Na? Ennyien nem dícsérték a seggem soha!
Mondtam, hogy a doki érdeme, de állítólag csak jó anyagból lehet dolgozni!
Szóval az eljövetel előtti rohangálást leszámítva nekem semmi bajom nem volt a kórházzal.