Kriszti
Köszönöm, hogy javítottad a táblázatot! NAgyon ritkán jutok géphez, de akkor mindig végignézem a táblázatot, amit nagyon szépen ápolsz, és úgy örülök a sok szivecskének.
Ugyan én már nem a BMC-ben vagyok, de ott kezdtem és nagyon sok segítséget jelentett és még jelent most is ez a topik, és itt nagyjából ismerek mindenkit, szóval ezért írok néha.
Holnap megyek punkcióra, kb. egy tucat tüszőm van, szép nagyok, remélhetőleg lesz bennük érett pete.
Még azt akartam mondani, hogy olvastam valakitől, hogy a Kaáliban fizetni kell a lombikért. Ezt javítanám, illetve helyesbíteném, ha nem gond: az első konzultációért és a vizsgálatokért kell fizetni (48.000. Ft.), de azokat lehet más intézményből is hozni. Az első 6 inszem, és 5 lombik teljesen ingyenes, és valóban van fizetős is, ki vannak írva az árak, emlékeim szerint 350.000.- Ft körül van maga a lombik program, de ez a külföldiekre és olyan párokra vonatkozik, akik nem kaphatnak OEP támogatást.
Volt egy kérdés, amire nem láttam választ, pedig ez most nagyon érdekel: a beültetés után kb hányadik napon tapad meg a babajelölt? És a beültetés után mikor kell visszamenni UH-ra? Ha valaki tudja és megválaszolja, annak nagyon köszi!!!