Sziasztok!
Áfonya
Én most csak biológiáról beszéltem
, a társadalomtörténet már más kérdés...
Pontosítok, a biológiai értelemben vett monogámiáról...ha létezik ilyen
!
Athiz
Hát ne engedd mással párzani
!
Annyit töprengetm ezen egyébként régen,hogy talán pont a féltékenység az,ami más karjába hajtja a pasikat....tehát mindent csak ésszel
...ha menne
...
No,megnyugodtam,hogy megkaptam a kérdésre a választ...
Fiú-lány kérdés:remélem,tényleg úgy intézi a sors :9 Praktika hozzá:PÉ előtt 1-2 nappal kell együtt lenni és akkor nagy valószínűséggel sikerülhet lányka...mi így készítettük Villőt
és anyum szt én is így készültem
:D!
Kriszti
Köszi a fotót,akkor várom
!
Ada és a mosogatás!
Csak vigyázz,mert aztán le sem tudod majd vakarni
.Bár a pszichológusok szt igenis fontos korszak a segíteni akarás korszaka és nem szabad mindig korlátozni,ez egy fontos fejlődési stádium...még akkor is,ha éppen szt nem tudja megcsinálni,valahogy meg kell oldani
!
Vékonyság:akkor tényleg Te is voltál darázsderekú
.Én a 43 kg-ot már utáltam...tényleg midnenki cseszegetett
...De gondolom,most fogyózni nem nagyon akarsz,nem?
Bulcsú ma nem aludt itthon,anyuéknál hűvösebb van,bár őt nem zavarja a meleg,ő ilyxenkor is betakarózik
...
Villőt egyenlőre egy vékony hálózsákban altatom,hajnalban néha felsírogat,de az lehet a fogától is...Úgy nézem,ők jól viselik...
Én kevésbé...
Nálatok mi a helyzet,Ada nem bírja?
Moni
Szt 10. DPO-n egy kis esés még belefér...ez még nem tragikus.Majd ha a 14. napon esik így le,akkor kezdj el szomorkodni!!!Ez lehet,hogy pont a beágyazódási leesés,tehát szt ne vonj még le elhamarkodottan következtetést
!
Lányok
Láttátok már,hogy a Gábrielnek is van egy új LH tesztje? Persze csak akit érint...
És tényleg van egy új magzatvédő,szt a Materna helyett csinálták, a Gravida...Most láttam a prosiját...