Sziasztok!
Athiz
Asszem már írtam,de nekem is bejött a Jónás mindkétszer,persze csak utólag néztem
!
Szt ez leginkáűbb normális ciklusnál működik,én legalább is ezt gondolnám.Tehát extra hosszú ciklusokkal,vagy éppen egyéb hormonális gondoknál nem hiszem,hogy működik...
Persze ez csak az én véleményem
...
Méhen kívüli:sok rémtörténetet hall az ember,de az elenyésző...Akkor elárulom neked azt is,hogy (ha jól tudom),az orvostudomány történetében eddig egyetlen olyan méhen kívüli terhesség van leírva,ami sikerrel fejeződött be,vagyis a mama kihordta a magzatot és mindketten túlélték
.
Szt igen kicsi a valószínűsége,hogy ne vegyék észre,még ha sok rosszat is hallottál.Ráadásul tényleg nagyon fájdalmas,így azért észreveszi az ember...
Viszont a teszteléses dologra nem válaszoltál
...volnál szíves visszakukkantani ?
Zöld szemű szörny
..hát az meg egészséges szt...ha nem vagy féltékeny egy kicsit,akkor nem is érdekel már a másik...
Viillanyász...ez jól hangzik
...
Apánk nem tengerész,mert folyami hajón van
,egyébként meg hoteligazgató a luxushajón...asszem magyarul így lehetne fordítani
Kriszti
No,nehogy azt hidd,hogy mindig olyan jó vékonynak lenni.Voltam ennél véknyabb is a fiam után,az már durva volt,pedig esküszöm,hogy nem fogyózok!!!!
És eszek is!!!! És csont és bőr voltam és minden ruha hülyén állt rajtam...és hallgathattam az irigyek(bocs,nem Rád értendő) kedves megjegyzéseit...
Fülbik:az elől kapcsos nem tetszik,bár láttam én is aranyosakat
...akkor asszem tudom,hogy milyen Adáé,nekem is hasonló van...
Folt-tippeket szivi,remélem,bejön és nem kell az ecetes olló
!
Zsóka
Köszi
.
Hát az biztos,hogy jól bírjuk,mert egy pár éve már csináljuk,de muszáj...ha jutni akarunk valamire még időben
...
Azért még ne add fel,bár a magas vérnyomás nem túl jó...
Remélem,azóta normlaizálódott....
Hogy a teherbeesést gátolja-e...
...szt valószínűleg igen,de csak akkor,ha állandó...ha éppen akkor felment,ez nem jelent semmit,ezzel van így az ember akár napjában többször is
:D!
Tontica
Már épp keresni akartalak,nem történt-e valami,úgy eltűntél
!
Akkor ezek szt megtaláltátok Rate-hoz a kulcsot
!Most lehet majd gyűjtögetni a kocsikat,nekünk is van már egy rakattal
4De ha azzal elvan...
Nem Villővel alszok egy szobában,hanem ideiglenesen Bulcsúval,ha Villő felsír éjjel,akkor ő legalább ne ébredjen meg rá.Vagy inkább hajnalban,mert éjjel alszik,mint a tök
...
Védőnő...
Ne aggódj,egyébként tényleg valószínű,hogy ilyenkor még nem lehet hallani,hiszen még a mozgását sem érzed,nagyon korai még,kicsi is...
De majd eljön a Te időd,aztán majd milyen jó lesz,amikor a húgyhólyagodon táncol,vagy a bordáidon egyenesítgeti a lábát
:D!
Egyébként nekem is hamar látszott Villő,amikor 3 hónapos voltam,azt mondták az ismerősök,hogy az lehetetlen,ez legalább 5 hónapos
!Aztán megállt az az ütemű növekedés,aminek örültem,mert a végére bálna lettem volna...
És azért látszik meg hamar,mert a hasfalad az első terhesség óta már nem úgy tart,mint előtte...már kitágította Rate
!
Miért lenne a 11. vagy a 12. hét rizikósabb?
a 12. hétig bmikor történhet baj,ezt a természet így találta ki...de hogy valamelyik problémásabb lenne...
Mi sajna nem tudunk menni a talira,mert egyrészt nem leszünk itthon egy ideig,meg utána már munkábaállok...
De a meghívást köszönjük...
Kicsi fiad nagyon édi a képeken,gondolom,teljességgel hihtetlen,hogy elvan nélküled is
.
Kedvenc maci
!
Na,elég hosszú lettem,most olvasgassatok
!
Pusz