Új privát üzeneted érkezett!

A korong a 18.htre irja,hogy genetikaiUH!!Akkor valszeg nálam ez húzódik,mert a Nődokim épp nyaral a családjánál LOS-ANGELES-ben!!

Kép
bea27

Bea!
Jobban örülnék,ha nem lennének igazak :)
Szerintem kb.1 hét eltérés van köztünk.Ettől még szülhetünk együtt :D

Hoppá!
Így tényleg 2 esélyes a dolog.Mármint ami a nemét illeti :D

KépKép
takido

Nálunk is a 18 hetes a genetikai,és azt nekem se a dokim csinálja,hanem a kórházban egy profibb UH-al egy speckó doki

KépKép
takido

Ja,szar lehet a dokidnak.Los-Angeles..Bár,nem ott hemzsegnek a cápák?

KépKép
takido

Hoppá!Te március15-és 22 között fogsz szülni a korong szerint!Dóri!Te mikorra vagy kiirva??
Én dec.9!
Igen az az a speckó UH!!
Akkor TÉNYLEG a Doki miatt húzódik!!De sebaj,mert akkorra TUTIra megtudják mondani,hogy fiú-e,vagy LEÁNY!!
De azt már akár hétfőn is megtudhatom!

Kép
bea27

M jöttem rá, hogy az egész terhesség alatt tele leszünk kételyekkel. Most én azon izgulok: ugye van babócánk a pocimban, aztán egészséges-e, mozog-e, stb, stb. De el kell hinnünk, hogy minden oké lesz, gyönyörű, egészséges babát hordunk a szívünk alatt!!!

Én már kreáltam egy új tickert, de addig nem akarom feltenni, amíg doki bácsi meg nem nézett..

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bea!
Én dec 27-re vagyok kiírva az UH alapján.Mensi alapján dec.16v18 lenne.De tuti,hogy nálunk nem középidőben jött össze.Hanem ápr.2-5 között :D
Szerintem nálad is korai az a dec.9.-ei időpont.Ha a tickered jó,akkor az alapján dec.19 jön ki.

KépKép
takido

Tudod még mikor szokott soronkivül rugni?Amikor hason fexem!Belém rug eggyet,hogy forduljak meg,mert ŐNAGYSÁGÁNAK igy nem kényelmes!! :? FŐNŐK!! :) ÚÚGy szerettem mindig is hason feküdni,de a FŐNÖK nagy Úr!! :wink: Márcsak úgy engedi,ha felhúzom a lábam!

Kép
bea27

Hoppá!
Megértelek,de szerencsére már nem sokat kell várnunk az új tickeredre :D

KépKép
takido

Én ma feküdtem hason a strandon,és Tünci még nem reklamált.Talán majd pár nap múlva.

KépKép
takido

Én is úgy számoltam, hivatalosan-neten talált kalkulátor szerint- március 21-e a szülés várható időpontja.

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!Holnap látod?Megnézted az én 5 hetes UH képemet??
Ja-ja!Viszont anyunak a Jósnéni aztmondta,hogy a két ünnep között fogok szülni!(Karácsony,és szilv.között!)De szerintem akkor már nagyon is túlhordanám!!Tudja a fene!Régen a megmozdulástól számitottáka félidőt!Akkor meg novemberben szülnék!!Azért kiváncsi vagyok,de majd a kisFŐNÖK eldönti!

Kép
bea27

Hoppá!!Hol nézted meg?Megnézed nekem is??Utolsó mensi:márc.2!Viszont itt vagyok bajban,mert a ciklusnapot nemtudom pontosan!De AKKOR 30 napra jött meg!

Kép
bea27

Otthon is Tüncinek hivod?

Kép
bea27

Bea, pénteken 2-re megyünk dokihoz( mert apa is jönni akar velem). Megnéztük apával Óriáskát. Nagyon szép. Elvileg ma letelt az öt hét, tehát pénteken 5+2-n leszek. Remélem látunk majd valakit a képen. Még ha iciri-piciri, akkor is :)

Kép

Kép

hoppá

Nekem akkor aztmondta a Doki (még tisztán emléxem!)Hogy ez még nagyon korai terhesség!!Akkor biztos olyasmit láttok majd,mint nekem!

Kép
bea27

Bea, a kalkulátor szerint december 7!

Kép

Kép

hoppá

Ez érdekes!!Mostmár tényleg netudom,hogy mikor szülök! :x Dec.elején,közepén,vagy végén!Azért köszi!! :lol:

Kép
bea27

Csajszikák!!Mennem kéne!!Nagyon fűt a computer! :evil:
Meg lekapcsolom a lámpát,hogy Apát ne zavarjam az alukálásban!Jó éjt!Holnap remélem taláxunk! :?:

Kép
bea27

Na megyek aludni, jó éjt nektek. Ja, különben én szinte csak hason szotam, illetve szeretek aludni. Most próbálom átszoktatni magamat oldalra, de hason imádok aludni...

Kép

Kép

hoppá

Jó éjt mindenkinek!!Ja Dóri!!Te jössz a POCIS képben,ugye??

Kép
bea27

Bea!
Mikor hogy :D (mármint hívom itthon)
Én tartom a dec.közepét.Szerintem akkor fogsz szülni :D

Hoppá!
Remélem tényleg látjátok majd picurt :D

Én is elköszönök,mert nem tudok reggel felkelni

Puszi és jó éjt :!:

KépKép
takido

Bea!
Igen én jövök.

KépKép
takido

Akkor hajrá!!Csak nem dolgozni mész?

Kép
bea27

Jó reggelt!
Este olyan lassú volt a net, hogy inkább mentem aludni :wink:
nem mintha nem lennék mindíg álmos :oops: viszont most napközben nem tudok aludni, mert itthon van Adrika :)
Én is hason szeretek feküdni, most még tudok is, de reggelre a derekam majd szétmegy. :? Viszont nem sokáig engedték a gyerekeim, jelezték ők, hogy nekik úgy nem jó, lehet, hogy Bütyikének sem tetszene?

Nekem ez a kiírás olyan furcsa, mert nálam sem stimmelt először a mensihez a terhesség, viszont csak az utolsó mensihez lettem kiirva. Tulajdonképpen ha pár nappal később fogant akkor is az egy hetet általában ki szokták várni, különböző vizsgálatok mellett. Sőt nekem Adri mivel, hogy középidő után már mindíg 1 héttel nagyobb volt, 34 hetesen kezdték el az nst-t és a 39. héten kétnaponta nézték a magzatvizet.
Nekem a kalkulátor szerint márc. 7., a korongot nincs kedvem előkotorni.

Mindenkinek szép napot! Gabi és Bütyike 7+1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ha valakit bővebben érdekel a Pécsen meghalt kislány körülményei, itt talál róla bővebb írást:
http://www.origo.hu/itthon/20060719udvar.html?pIdx=1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok jó reggelt!!!!Tegnap már nem jöttem,mert naon elfáradtam!!!

Megyünk szombaton a Balcsira!!!!!!!!!Hurrá!!!!!!!Nem tudunk,csak 2 napra menni,de azért az is valami!!!!Lellére megyünk szerintem....Jónás is,ovi-kalkulátor 2 féle is a hétvégére jelöli a pé-m.....lehet,hogy lesz valami....viszont a hőm nem ment le és a Bilings-szerint sincs még semmi.....de figyelem magam kitartóan és mostmár 2 naponta van hajrá....
Úgy beszéltük,meg,hogy szeptemberben kell újra mennem a dokihoz kontroll-kivizsgálás-stb....akkor mondom neki,hogy szeretnék hormonvizsgálatot kérni.....remélem nem lesz rá szükség,de már kicsit unok várni a semmire....hátha addig összejön....kicsit kiengedek,nem stresszelek és talán.....

Málna,Candi,milyen volt a koncert????Nem benneteket csókolt meg????? :P :P :P

Mindenkinek nagyon szép napot!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!!Azért meg kell hagyni a Robbie nem egy roszképű ember!! :oops: Lepedőgyűrés???HÁÁT :?: :oops: :oops: :oops:

Kép
bea27

Szia,én is becsapnám utána az ajtót és lenyelném a kulcsot!!!

Kép Kép
meli1118

Akkor jó!!Már kezdett lelkiismeret furdalásom lenni,hogy terhesen ILYET irtam!! :oops:
Többiek?
Le kéne gyorsan rohannom a közértbe,kenyérért,meg tejért!!!
DE semmi kedvem!!!

Kép
bea27

Egyenlőre egyedül vagyok!!!Gabi volt reggel,de gondolom ő most a gyerekekkel van....a többiekről nem tudok!!!!Pedig Óriáskának reggeli kell,úgyhogy szaladj!!!Jó étvágyat!!!!

Kép Kép
meli1118

[quote="bea27"]J írta:bea27ó reggelt!!Azért meg kell hagyni a Robbie nem egy roszképű ember!! :oops: Lepedőgyűrés???HÁÁT :?: :oops: :oops: :oops:

Nekem nem jön be.
Én a magas ,macis pasikat részesítem előnyben. Nem tetszik ha egy férfi gizda.

Na megyek takarítani, majd később jövök.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja!!Nem arról van szó!!Kenyér még annyi van itthon!csak nincs kedvem elindulni! :? Pedig 10 erc alat megjárom!Na jó!!Mindjárt jövök!Megvársz?

Kép
bea27

Te Jó Isten miket irok!Szóval 10 perc alatt megjárom! :oops:

Kép
bea27

Gabi,de a te férjed nem is macis....vagyis a képeken nem úgy látszik!!!!!Puszi,ne erőltesed magad túl ebben a dögmelegben!!!!!

Kép Kép
meli1118

Bea én itt leszek!!!!Semmi forgalom,úgyhogy számíthatsz rám :wink:

Kép Kép
meli1118

Meli!!Biztam benned!! :wink:
Na futok egy kört! :evil:

Kép
bea27

[quote="meli1118"]G írta:meli1118abi,de a te férjed nem is macis....vagyis a képeken nem úgy látszik!!!!!Puszi,ne erőltesed magad túl ebben a dögmelegben!!!!!

De macis :lol: vállas, és pocija is van. Igazi férfi :lol:

Meleg van, de 2 napja szinte folyton füstöl valaki, állandóan bűzlik a lakás :cry: Most is csukva az ablak, pedig most még elég jó levegő jönne be.

ti tudtok írni rendesen? Mert én csak ha idézek, amúgy nem enged a rendszer :evil: :evil: :evil:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én írok rendesen,nem idézek,mégis engedi!!!Nem értem,nálad mi a baj??!!

Kép Kép
meli1118

Bea, jo izlesed van..........en is osszegyurnem vele a lepedot :oops:

Kis-pluto,
Probaltad mar az anti-sogorno zarat?
Engem nagyon kiakasztana ha valaki turkalna a cuccaimba ha nem vagyok otthon :twisted:

Meli,
LH tesztet vettel?
En eddig mindig azt hittem hogy kozepidoben van peteeresem, de az LH teszt alapjan az elmult 2 napban volt.
Ferj-uramnak kint hagytam az asztalon a tesztet es mikor ejfelkor hazajott.....latta :oops:
Remelem meg lesz a gyumolcse, habar meg semmit nem erzek, de biztos tul korai lenne ?!

Hulye kerdes, de ugye az orgazmusnak semmi koze a megtermekenyiteshez? Marminthogy ugye teherbe lehet esni orgazmus nelkul is ?

Kép
icus

Sziasztok!

Én is vagyok :lol:
Tegnap itt voltak barátnőmék. Neki is két gyerkőce van, a kislánya 3 nappal idősebb Lilinél, a kisfia 3 hónappal fiatalabb Daninál. Szóval szinte születésük óta együtt játszanak a gyerekek, de a kislánya annyira fura természetü, h egyáltalán nem akart, mert játszani Lilivel (régen találkoztunk). Egyszerüen nem tud feloldódni... Sztem a kisfia is ilyen lesz, Dani közelitett felé és már sirt is. Danihoz képest a megtestesült nyugalom szobra :lol: :lol:
Az én kis viharmadárkám megint esett az ágyról ma reggel :? v. sztem felmászás közben... Muszáj leszek minden reggel összetolni, h nagyobb hely legyen a szobában, igy tegnap sem izgatta a felmászás. Pedig uuuuutálok ágyazgatni minden nap :oops: :twisted:

Robbie sztem is jó pasi, olyan jó karakteres arca van -amugy meg mindenben az ellentéte apának :lol: :lol: :lol:

Takido
A terhességek elején nekem is sokat fájt a fejem, de nálam a vérnyomás is nagyon alacsony volt. Aztán mint akit elvágtak.... Most, h iszom az aloét sztem sokkal jobb, az a multkori fejfájás teljesen megszünt. Pedig tegnap piri is meglátogatott, de szerencsére ezuttal nem kisérte fejfájás... :wink:

Megyek mert Dani büzlik, a virágomat piszkálja, a klaviaturát nyomkodja.... :?

Kép
Kép
mókuska

Icus
Sztem igen, de egyszer vmikor vhol azt olvastam, h az orgazmus rásegit. A magyarázatra nem emlékszem, csak ez maradt meg bennem.

Kép
Kép
mókuska

Szia Ildi!!!Én sokkal jobban kedvelem a belevaló,minden lében kanál gyerekeket....nekem mindkét unokacsém olyan szörnyű rossz volt,hogy a tűzben nem égtek volna el,de ez a jó....szerintem nem szerencsés,ha egy gyerek ilyen visszahúzódó,felnőttként nem hagyják majd érvényesülni!!!!

Icus,orgazmus nem kell e teherbeeséshez!!!!Az csak neked jó 8) remélem az éjszakai látogatás meghozza a várva várt babót!!!!!

Bea,visszaértél már?????????

Kép Kép
meli1118

Szerintem amire gondolsz Ildi,az az volt,hogy egy jó orgazmus spontán peteérést eredményezhet....de szerintem a fogontatást nem befolyásolja....akkor én már rég terhes lennék....nagyon orgazmusos vagyok :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
meli1118

VISSZA!!Most találkoztam egy felvágós csajjal (régi ismerős)Innen a házunkból!És azzal a kis 2centis hasával!Állitólag 7 hónapos terhes!De akkor,hogy lehet,hogy novemberben szül???Ez hülye!Vagy én vagyok az?Nemértem!Direkt beházasodott egy tehetős Palihoz,aki szinte azonnal alányomta a Mercit..............!Sajna vannak ilyen lányok!! :x

Kép
bea27

Sziasztok!

Hűűűűűűűűűűűűűű ,nagyon jó volt a koncert.Pontosan kezdődött és két órás volt.

MELI,ICUS,BEA

Csak azért jöttem én hamarabb ,mint Candi mert én már megtaláltam a kulcsot :lol: :lol: :lol: :wink:

Komolyra fordítva,nekem mint pasi annyira nem jön be.Van benne egy jó nagy adag nagyképűség, ami az arcán állandóan ott van.De a zenéje és a show amit csinál az nagyon jó!!Ja és nem velünk csőrözött... :wink:

Mátét anyuéknál hagytuk,és tök jól bírták a gyűrődést.Azt hiszem innetől kezdve gyakrabban fogunk eljárni Apával kettesben.
Pont azt számoltam tegnap,hogy lassan 2 és fél éve nem voltunk sehol kettesben.

Szeptember még odébb van addig bármi lehet :wink:
Apa saját magától ajánlotta fel, hogy elmegy megvizsgáltatni magát. Mondtam neki,hogy annyira nem vészes a helyzet,hiszen még csak január óta próbálkozunk és abban volt 2 hónap szünet.

Kis_plutó

Hogy sikerült az évforduló?
tegnap volt ugye?Anyuméknak is tegnap volt.Csak nekik a 37. :shock: :shock: (Hát nem is tudom melyiknek gratuláljak :wink: :wink: :lol: :lol: )

Hoppá

Én is csak hason tudtam aludni.Nekem is nehezen ment az oldalt fekvés.

Takido
Szerintem már nem túl szerencsés a hason fekvés... :shock:

Bea

Az AFP-d mikor lesz?
Mi van már anyósoddal???

Én gondolkodás nélkül kivégezném aki bántalmazza a gyerekét ,és ezért meghal.Meg azt is aki szülés után lehúzza a wc-be... :twisted:

Candi

Na mi van nem találod a kulcsot?Bele gabajodtál a lepedőbe?
Ti hol voltatok?
Mi lent a színpaddal szemben.Tök jól lehetett látni.Már bánom,hogy nem vittem fényképezőgépet :twisted:

Azért a kijövetel elég gáz volt...Pont azt beszéltük Apával,ha itt valami tragédia történik mindenki ott pusztul.Szűk kis korlátos folyosókon engedték ki a tömeget ,aminek a végén forgóajtó van...

málna2162

Meli!!te miket irsz!! :oops: :oops:
Egyébként Én is mondtam ezt már nektek,hogy egy HIPER-SZUPER sex csinálhat spontán peteérést!Nem egy ismerősöm igy fogant! :oops:

Kép
bea27

Hiper-szuper nem volt, de a lenyeg hogy volt!
Es akkor volt amikor kellett :)

Meli, akkor hajra a hetvegen!

Candi jol eldugta azt a kulcsot!

Malna,
Health & Safety szempotokat nezve, valoszinuleg sok veszkijarata volt a helyisegnek, meg akkor is ha szuk folyosok voltak.....kulonben nem engedelyeztek volna a bulit.

Kép
icus

Mostmar lelepek......elkezdodik a nap :(
megyek meetingre....... :evil:

Kép
icus

Jó reggelt (vagy már napot :shock: ...)

Kicsit úszom, de nem bírtam ki, hogy be ne nézzek hozzátok :D

Persze bár sok munkám van, reggel szépen elkéstem, mert hajat vasaltam. Azt hiszem mániákus hajvasaló lettem :shock: :roll:

Az orgazmus tüszőrepit okoz, szóval ott és akkor bármi megtörténhet :oops:
A barátnőm is így esett teherbe, piri előtt 3 nappal. Csak néztünk, aztán a dokija felhomályosított... 8)

Hát Robbie-t én sem zavarnám el, ha nagyon kapirgászná a küszöböt :oops: 8)

Tegnap elég érdekes témáitok voltak, a barnamacit egy kabarétréfában IFA fékcsíknak titulálták, én azon is jót nevettem.

Ami pedig a halálbüntetés visszaállítását illeti, először arra kellene koncentrálni, hogy az életfogytiglan tényleg életfogytiglan legyen, és ne 20 év jó magaviselet után...
mert akkor kijön, és ott folytatja, ahol abbahagyta... :(

Musz

KépKép
muszkuru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?