Végre ide is eljutottam.
Drága lánykám egész nap rajtam csüng, egy percre sinc el magában.
Végre, mintegy két és fél hónap után úgy tűnik, ki fog bújni a foga. Még nem látszik, de az ujjammal már tapintható.
A dokinéninktől összeszedtünk egy jó kis szájpenészt
, így ha dentinoxszal támadok, akkor is kapálózik, és nem nyitja a száját.
Hozzátápiban semmi haladás, pedig azt hittem, hogy hét hónapos korára már kiváltunk egy szopit
Jó nyaralást lányok, remélem, hogy a rosszabb idő nem zavar meg semmi programot. Nkem kimondottan jól esik.
Szombaton megyünk anyósomhoz egy hétre, aztán onnan anyumékhoz. Jó kis nagyis túra lesz.
Ludmilla!
Nagyon szépek a gyerkőcök, és úgy látom sikerült új szalagot csinálni
Én nem tudok képt tenni az enyém mellé, pedig mindent úgy csinálok, ahogy le van írva. Férj is próbálkozott, de neki sem sikerült, pedig ő nem olyan béna, mint én.
Hanna babának nagyon tuti szemei vannak, olyan ki aranyos
Nekem azt mondta a védőnénim, hogy adhatok dinnyét, és szilvát is. Adtam is nki, semmi baja nem lett tőle, de érdemes utána nézni, lehet, hogy csak emmánál nem okozott semmit. Persze az, hogy adtam neki, az egy kanált jelent
Szilpa!
Még belegondolni is borzasztó, ami veletek történt. Remélem, már megnyugodtál, és Kende is.
Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet kamilla teát keverni a gyümijébe?
Bea!
Épp küldeni akartam egy kis hideget felétek
, de látom már belőle.
Bence nagyon hasonló dolgokat művel, mint Emma
Imádnivaló rosszcsontok. Emma állandóan visít, hogy segytsek neki felülni, meg felállni. Tegnap a kiságyában tanítottam, mit kell megfognia, hogy fel tudjon állni, sikerült is neki, visított, közben meg nevetett is nagy büszkeségében
annyira hisztis, vagy inkább okos, nem szeret dolgozni.
Tegnap azt a feladatot kapta, hogy hajtogassa össze a zoknikat, de inkább a tévézés mellett döntött