Cleo
Mi is zárjuk gyerekzárral a kocsi ajtaját!
A biztonsági övet meg megpróbáljuk úgy tenni, hogy ne lássa a piros gombot. Ha nem seikerül így megcsinálni, akkor sajna vennünk kell egy másikat, pedig nincs sok pénzünk.
A hepaB-ről semmi különöset nem tudok, csak azt hogy vigyázni kell, ha a szoptatós anyuka fű alatt akar tejet szerezni, mikor nincs elég tejcsi, mert biza a nem bevizsgált tej (és tejleadó anyuka) horozhat ilyen vírust még úgy is, hogy nem is tud róla. De hogy mi van, ha valaki épp várandósan hordozza a Hepatitis B-t, azt nem tudomolyankor mi van.
Nóri
Levente nem szerette eleinte a krumplit. Még most sem igazán, de attól még megeszi. Én azzal sűrítem a kajáját.
Levente csak nyűgös fogzás alatt, meg egy kicsivel többször ébred, amellet persze, hogy ömlik a nyála és feszt engem harapdál. Szerintem nálatok is fogacska lesz... Azért meglepő, hogy ilyen korán.
Levente féléves volt, mikor kijött az első kettő alul. Utána egy pár hónapra a felső 4 egyszerre, most pedig megint alul jön. Nálatok alszik éjjel a picúr rendesen a fpgzás ellenére?
Hexe
Én imádtam az NST-t.
:irigy:
Hidd el, jobb ha nem sürgeted a dolgokat. Aludd ki jól magad, mert utána már nem lesz rá lehetőséged!!
Mondjuk nem tudom te hogy vagy vele, de én az utolsó pár hétben, már sehogy sem tudtam kényelmesen feküdni meg ülni. Elaludni is csak hajnal 3-kor, aztán meg apósom a szokásos ajtócsapkodással ébresztett reggel 8-kor. (Mit érdekelte őt, hogy egy mindenórás kismama próbálna pihenni.)
Én mondjuk szülés előtt 3 nappal még esküvőn voltam. Jól be is dagatt a lábam, de hát a párom huga ment férjhez. (Apósom akkor is kitalálta, hogy üljek az ifjú pár asztala mellé, mikor az volt legtávolabb a WC-től.
Persze nem hagytam magam...
)
Fényképezőtök megjavult már??? Jó lenne egy kép, mielőtt még túl késő!
Ewa
Veled mizujs? NST-s beszámoló?