Sziasssssssssssssssssssztok!
Omo,
részvétem!
Marcinak sikerült a nagymamát jobb kedvre derítenie?
Coolasa,
esküszöm, nem okoskodás, de én pont ezért nem is hívom a Nutritont tápszernek, mert az alatt mindenki a tápszert érti (húúúú, de értelmes vagyok...), szóval miután azzal csak sűrítik a valódi tápszert, ill. szoptatás előtt kap 1-2 kiskanállal a babóca, nem is értem, hogy miért hívják sokan annak. Már azt is hallottam, hogy gyógytápszer.
Az a bizonyos Nutrilon nevű, amit korábban Sashának írtam, na az tényleg tápszer, abban már gyárilag benne van ez a sűrítő. Ezt ette Livi is egy darabig, de aztán áttértem arra, hogy a sima tápszert (Humana) sűrítettem. Az jobban megmaradt a pocijában.
Ugye, milyen hátborzongatóan izgalmas történet?!
Tücsimami,
Sinlacot sokáig adtam Livinek uzsira, de egy ideje már gyümölcsöt kap helyette. Nagyon szerette, nekem is ízlett, olyan édeskés, nem az a szar keserű, mint a tápszer. Meg egy picit sűrűbb is, bár olyan állagúra csinálod, amilyenre akarod. Magában is lehet adni (üvegből vagy kiskanállal), vagy turmixolhatsz bele gyümölcsöt.
Itten vannak receptek:
http://freeportal.hu/babakonyha
Timi,
akkor megnyugodtam, mert féltem, hogy nem működik a játék, mert amikor Livinek vettem, akkor ki tudtam próbálni, volt benne elem. Ebből azt gondoltam, hogy akkor az összesben van, és ha ennek ellenére nem működik, akkor a játék rossz, nem az elem.
Timi, Vanília, holnap délelőtt egy közös séta? Fél 10-11 körül? (Délután nem biztos, hogy ráérünk.)
Ilba írt, hogy jól vannak, bár Beninek rosszalkodnak a fogacskái éjjel.
Sasha,
igen erre is gondoltam. Többször is visszapörgettem a dolgot fejben, de semmi kézzel fogható. El nem esett (azt meghallottam volna), kezében nem volt semmi. Mindegy, a lényeg, hogy minden oké.
Én írtam az orrvérzésről, hogy a nagymamámnak volt. Ha egy picit följebb reped meg az ér, az már az agynak a homloklebenyi részén lett volna, szóval agyvérzés. Így "csak" ődlt a vére és el kellett szopogatnia egy vérnyomáscsökkentő tablettát.