Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan írok, amennyit tudok, Gabika kissé hisztis tegnap óta. :oops: :oops: Már lassan én is az leszek. :oops: :oops:

Képzeljétek, tegnap este rokongyerek látogatása miatt, ki voltam turva az ágyból, mert filmet néztek férjemmel, így volt lehetőségem kicsit babaneten olvasgatni.
Mindig átfutom a 2005/2006 téli babák-at, hátha találok vmit a kajcsival kapcsolatosan meg egyéb ötleteket. Erre azt olvasom, hogy az őszi topikban hatalmas balhé van, szét is váltak, stb.... mondom, megnézem már! :shock: Kíváncsi voltam, mit lehet a neten összeveszni. :shock: Hát amit olvastam...... :? :? komolyan mondom, Anikó beszólásai itt anno, piskóták sem voltak ahhoz képest, amit ott láttam. :oops:
Nem is értem az embereket. Ez csak net tényleg. Szórakozás. Miért jó gerjeszteni az indulatokat???? :shock: Ha vmi nem tetszik, nem reagálok rá és kész, átugrom, stb. Más vitájába meg nem szólok bele. Ennyi.
Bocsi, ha zavaró ez a téma, nem is akarom tovább ecsetelni, csak gondoltam megosztom veletek. :oops:

Mennem kell, itt a hiszti... :cry:

Judit,
tényleg szuperek a képeid és tök jó az oldalatok!!!!!! :D

Ildi,
jó hogy itthon vagytok, kár hogy már mentek is tovább. :cry:

Írok még ha tudok! Puszi

Kép
dianab

Hali!

A 40 palacsintából vacsira 5 maradt.
Amit szeretnek az hamar elfogy.És a Bence ma azt mondta,hogy süssek megint. :lol:

Ma elmentem egy menyasszonyi ruha kölcsönzőba,ne ijedjetek meg nem nekem kell,a sógornőmnek.Aug. 19.-én lesz az esküvője.
Olyan gyönyörű ruhák vannak,a volt osztálytársam anyukája a tulaj.És nem is drágák 20-70 ezerig vannak a ruhák.Néztünk a Briginek koszorúslány ruhát,felprobálta olyan szép volt bent.Persze rózsaszínt választott,mi mást. :D

Kép

Megyek mert akar rajzolni a Brigi a barátnőjének.

Puszi:Móni
memó

Sziasztok!!!!!! Kép

Gabikának kijött ma az első foga!!!!!! Kép Alul.

Buli van!!!!! Kép

Kép
dianab

Sziasztok!

Dia! Gratulálok!
Hú, emlékszem én is mennyire örültem neki......

Tényleg zajlik az élet nálatok is!

A vitáról pedig csak annyi,hogy egyes topikokban zajlik az élet...... :D

Beszéltem Csillával,vagyis sms-eztünk egy kicsit. A gépe még mindig nem jó,de amint tud jelentkezik,mindenki nagyon hiányzik neki. Mondtam,hogy ő is nekünk.

Vannak kiscicái,amit sűrgősen le akar passzolni,nem kell valakinek? SOS

Mi pecázni voltunk délután Péterin,szuper volt,csak így hármasban (ill. négyesben :D )és én vezettem azt a nagy dög autót! :shock: :roll: gyakorolnom kellett,mert hétvégn én vezetek le a Tiszáig,apa mocival jön.

A nagy ho-ho:
Kép
Én is pecáztam,és ekkora halat fogtam:
Kép

Ildikó
ilgya1

Szia Judit! Kép
ilgya1

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert haldoklik a gép megint. :cry: Hihetelen!!!! Alig bírtam bekapcsolni... :oops:
Leírom, amiket tegnap nem tudtam. :wink:
Judit,
örülök, hogy jól sikerült a randitok a férjeddel. Klassz hogy rendeződtek a dolgok köztetek!!!!!! :D

Móni,
ide is dobhatnál palcsit legközelebb!!!!! :lol: :lol: Imádom... nyami! :D :D

Jucu,
Szigetcsép jó hely, de onnan bejárni dolgozni horror. Nem ajánlom senkinek, hogy odaköltözzön. :cry: :oops: :cry: :oops:

Mennem kel már megint! :oops: Felébredtünk. :oops: Írok még ha tudok!

Kép
dianab

A tortám:
Kép

Kép
dianab

A kis Töki:
Kép
Kép

Kép
dianab

Diának!
Kép

(pedig eszembe volt vasárnap :oops: )
ilgya1

Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!!! Gabika és a saját nevemben is!

Ildi,
honnan van ez a szép szülinapos cucc?

Kép
dianab

Dia!

Nagyon édi Gabika kék szemcséivel,és az a torta...............hammmmmmmmmmmmmmm-nyammmmmmmmmmmmmmm.

A képet már nem emlékszem honnan mentettem le,mert mindig máshonnan szedem.....a gépemen van egy csomó.

Pusz-pusz!

Ildikó
ilgya1

Hali!

Dia,nagyon boldog szülinapot kívánok. Kép

A Zsoltinak ma van a szülinapja a 28 éves.
A Dávidnak meg 26.-án lesz a 2. szülinapja.

Megyek mert nem bírnak magukkal.

Puszi mindenkinek:Móni
memó

Dia
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok ! Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Judit! Nagyon jó lehetett a vadasparkban,jók is ezek a kirándulások. A gyerekek meg sokat tanulnak,és nem csak a könyvekből ismerik meg a természetet.

Ismét gyönyörű képeket csináltál!

Ez olyan érme,amilyet az állatkertben is lehet csinálni egy automatával?vagyis hasonló? Bedobsz pénzt és ezt csinálja belőle? :shock: Tök jó!

Jucu!
Köszi!

Móni!
Zsoltinak sok boldogságot szülinapja alkalmából: Kép

Már megint olyan meleg lett.... :cry:

Pusz-pusz:Ildikó
ilgya1

Halkan súgom........úgy néz ki 4 a bűvös szám :)))))))))))))

Kép

Kép
jucu

El se hiszem,Jucu,tényleg?????? Kép

Juj,de örülök!
ilgya1

Jucu,
iiiiigen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez az!!!!!!!!!!!!! Kép
Kép Kép

Kép
dianab

Lányok,
még egyszer nagyon köszönjük a jókívánságokat! :D

Mennem kell, mert Gabika továbbra is hisztis egész nap, szerintem jön a többi fogacska is, mert alul fölül totál fehér, éles, kemény. :? De nem értek hozzá, csak gondolom. :oops:

Puszi mindenkinek, szép napot! :wink:

Kép
dianab

Sziasztok!
psszt,csak halkan....:)
Még csak ma kellett volna megjönnie,de hétfő reggel szarul voltam.Rohanás patika,ott adtak medi lab-ot ,az már a mensi előtt 2-3 nappal kimutatja.
Szóval,megcsináltam és ott volt egy halvány második csíkocska.Azt hittem káprázik a szemem,vettem délután mégegyet azon is.Kedd reggel meg újabb akkor már oda sem mertem nézni,nehogy csak beképzeljem és csak apa nézte meg .Ő rögtön azt kérdezte melyiket kell nézni a kettő közül?
Tehát nem káprázott a szemem :)))
Még ismételek pénteken , biztonság kedvééert ,hogy erős legyen az a csík :))))))
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jucu!
Judit mindig megérzi a nagy eseményt,nálam is ugyanez volt,majdnem előbb tudta mint én :wink: :D
Szóval én is GRATULÁLOK!!!!

Nálam is először nagyon halvány volt a csík,meglátod pénteken már jó lesz!Annyira örülök!

Judit!
Én már láttam ezt a képet a Benciről..... :wink: nagyon szupi!
Ismerős a helyzet :wink:
Kép

DIa!
Sok türelmet a mai naphoz!

pusszancs:Ildikó
ilgya1

Hali!

Jucus gratulálok,nagyon örülök,hogy összejött.
Én ma csináltam tesztet,nekem is volt egy halvány csíkom.
Vasárnap kellett volna megjönni,de eddig még semmi nem történt.
Hétfőn csinálok mégegyet,ha addig nem jön meg,ha azon is lesz csík akkor szerdán megyek dokihoz.Nekem a 6. hét előtt nem mutatja ki rendessen sajna.
Még annyira nem élem bele magam,mert multkor is késett egy hetet. Kép

Csilla mi van veled,még nem jó a géped?

Jucus ti mióta probálkoztatok?
Mi oktober óta?

Puszi mindenkinek:Móni
memó

Hello!
Móni
Kb.2 éve,de a mi esetünk nem egyszerű /volt/?
Nekem is diusnál 99.okt. nem mutatott semmit ,2 hét múlva ismét semmi és nov 27-én közölték, hogy 6 hetes terhes vagyok.
Bízom benne ,hogy most tuti a dolog.Azért én is csinálok mégegyet szombat vagy vasárnap.
Nagyon izgulok :))
Köszi aranyosak vagytok ,hogy így örültök neki ti is :))
Judit
Remélem nálam is bejön a megérzésed :))
Pusszantás megyek Diussal játszani.
Ja , hétvégén sátorozni megyünk Bogácsra.Hurrá,hurrá,hurrá.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Móni,
neked is halk gratula!!!!!!!!!!!!!! :D

Lányok,
én nagyon örülök nektek!!!!!!! :D Én is szeretnék majd..... :cry: :roll: de most napolnom/hetelnem/havolnom/évelnem kell a kérdést..... :cry: majd....!!!!!

Azért írok, mert én se biztos, hogy tudok jöni egy darabig. :cry: Férjem szétszedi a gépet, aztán ki tudja mi lesz belőle. :? Ma is csak 4. próbálkozás után indult el. :x

mnidenkinek kellemes hétvégét! 8) Puszka :wink:

Kép
dianab

Sziasztok!!

Jucus,Móni:
Gratulálok nektek!!!!!!!

Móni:
Írjál ide pár matricás sablon oldal címet lécci :lol: :wink: Olyat amin konyhai minták vannak.

Judit:
jó szórakozást!Bencis pelenkás kép nagyon aranyos :wink:

Ildi:
köszi :lol: Nagyon jó a víz, ti nem jöttök?? Igaz holnap már megyünk haza. Flóra hosszasan nézte dávid képét amin a nagy cipőben áll. Neki a Dávid név Móni Dávidját takarja :wink: :lol:

Dia:
Jók voltak a képek!! Jelentkezz ha újra lesz géped.

csilla:
Csak előkerülsz egyszer?? :wink:

Apa talált a héte lakást. Zuglóban. Garázs is van hozzá.
Vasárnap költözünk majd. elötte apa kitakarít :wink:

puszi mindenkinek!!

A héten próbálok majd jelentkezni ha hazajárok pakolni :)
Ma még viszsanézek, remélem móni olvasod és raksz fel pár címet :D

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Bocsi,hogy csak most írok,de bedöglött a monitorunk,most kaptunk egyet kölcsön,így gyorsan írok.
Szomorú vagyok tegnap megjött,még jó,hogy annyira nem éltem bele magam,de jövőhéten mindenképpen elmegyek dokihóz,mert nem normális,hogy össze-vissza jön meg.Mi lassan egy éve probálkozunk,általában 5 hónapig szedtem a hormont mire összejött,most jön a 4. havi adag :D

Képzeljétek beégette magát az anyosóm. :lol:
A sogórnőmnek aug. 19.-én lesz az eskűvöje,anyós intézkedett,hogy legyen templomi is.Nem volt a tisztelendő úr,mert szabin van,csak a segédlelkész ő meg nem tudott felvilágosítást adni,erre az anyós elküldte a k....ba.Szerintem ők azok az emberek akiknek mindig megkell adni a tiszteletet,vagy csak én gondolom így?
Nem baj,most legalább látta a Tündi,hogy milyen az anyja valójában. Kép

Megyek kikell teregetnem.

memó

Évi én még itt szoktam jó mintákat találni,igaz ezek német oldalak.
http://www.nicoles-funworld.de/
http://www.hbeier.de/body_index.html

memó

Sziasztok!

Megjöttünk!
ilgya1

Sziasztok!

Megjöttünk!
ilgya1

Sziasztok!

Nem sokat irtatok csütörtök óta.......

Móni,sajnálom,hogy megjött..... :cry:

Jucu! Mondj valamit,lécciiiiiiiiiiiiiiiii..............

Évi!Jó költözést!

Judit! Hogy álltok?

Csilla írt,hogy még mindig nem jó a gépe,és nem e tudnánk neki segíteni?,de az én férjem sajnos nem ért hozzá :oops:

Dia! Aztán szólj rá apára,hogy igyekezzen kijavítani a hibát.....

Mi jól éreztük magunkat Tiszán,sokkal jobban bírtam a meleget,mint itthon.......mondjuk,most elég fülledt,mert valami vihar készülődik.......remélem egy kicsit felfrissülünk....

Voltam ultrahangon is délelőtt a kórházba ,elvileg minden oké,
a neme nem derült ki......,a doki szerint még nem látszik rendesen. Anyukám is eljött velem a Dáviddal,tök szupi volt.....
Vissza lettem minősítve az uh szerint 5 napot,így ha miden igaz december 16 az új időpont. (szülés) :oops:

Kép

Puszi:Ildikó
ilgya1

Lányok
Elkeserítő a vérvételeredmény :(
Spontán vetélés a mi örömünk vége :(( , minimális hcg még kimutatható valamint kicsit emelkedett Lh a reggeli vérvételből,uh semmi.kb.(4 hetes )
Most egy ideig nem gépezek,de gondolok majd rátok és ha idejét érzem jelentkezek.Vigyázzatok magatokra addig is.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jucu!
Nagyon sajnálom,remélem mielőbb vissza csatlakozol hozzánk!

Judit!
Örülök,hogy alakultok! És várom a beígért képeket Bencikéről!!!

Nálunk is jól alakul az alvás,lekopogom.....

ilgya1

Sziasztok!

Judit!

Köszi a képeket!Olyan édesek mint mindig!!!

Tényleg nagyon barnák vagytok mind a ketten.

Örülök,hogy alakulgat a lakás,aztán pihenni is tessék,nemcsak takarítunk egésznap,tudom,hogy ez okoz neked "kielégülést",de nehogy valami bajod legyen!!!! :(

ilgya1

Hali!

Nálunk olyan meleg van a lakásba,hogy patakokban folyik rólam a víz. ( 30 °C van a lakásban )
Ma bulizunk,ma 2 éves a Dávid.

Képzeljétek multkor mikor mentünk a játszóra láttunk a járda mellett egy elpusztúlt galambot,erre a Brigi megszolalt " anya nézd ennek a madárnak kampeca lett ".De ahogy mondta az haláli volt. Kép

Utálom ezt a monitort,a régit akarom :cry: :cry: :cry: :cry:

memó

Sziasztok!!

Jucus:
Sajnálom, hogy mégsem sikerült :cry: , de fel a fejjel jön majd az a baba ha végre megtalál benneteket :wink:

Judit:
Ügyi vagy,jó pakolást.
Itt már keztd üres lenni a lakás.Após ma elvitt egy csomó cuccot, de még maradt bőven vasárnapra.
Képek nagyon jók!!!
Ildi:
Örülök, hogy minden rendben van veletek.Dávid történet nagyon aranyos :wink:

Csillának üzenem, hogy majd szólok a férjemnek, hogy csinálja meg a gépét!! Nem tudom mikor fogok jelentkezni. Holnap itt kikötik a netet , nem tudom mikor kötik be az albiban. :cry:
Addig majd esténként mobilról írok pár sort.

Móni mindjárt felhívlak,viszek egy csomag pelust.Remélem nem alszol???

sziasztok!!!!!

ui:
Móni tudja a mobilszámomat 70-est. Nem emlékszem, hogy a pannonost megszüntettük szóltam -a nektek???? :cry:
(csak ne itt a neten tegyétek közzé :wink: :)

Vigyázzatok magatokra!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Jucu és Móni,
nagyon sajnálom! Remélem mihamarabb lesz babátok!!!!!

Judit,
nálam is volt takarítási kielégüés, igaz, még nem vagyok teljesen kész.... :roll: de igyekszem. Szuper puceválást csináltam, mivel szombaton keresztelő+esküvő, és itt lesz a buli nálunk utána.

Ezért is nem jöttem, gép nincs még megcsinálva, ki tudja mikor lesz... :roll: majd.

Csillát felhívtam a gépe miatt, de épp elaludt mellette a fia, így nem tudtunk beszélni sokat, férjem segítene neki.

Ildi,
jól vagytok? Pocakbaba annyira édes!!!!!!!!!!

Évi,
jó hogy itt! Kár hogy az albiban nem lesz net, de majd idővel. :wink:

Gabinak kibújt a második foga!!!!!
Most már egy hete megy a folyamatos nyafi, szegény, nem irigylem, de magamat sem. Kezdek kifingani. :oops:
Dokinéni megnézte az ínyét, azt mondja, fölül is jönnek már, most egy darabig ez lesz, hiszti hetek. :oops: adott fenistil cseppekt, de nem akarom ilyenekkel tömni, csak módjával.

Megyek, mert kezdődik.... :oops:

Puszi mindenkinek!

Kép
dianab

Sziasztok!
Tegnap jöttem haza a kórházból.Művi befelyezés lett a vége,szövettan jövő hétre vagy utána lesz.
Megpróbálok nem erre gondolni és arra ,hogy talán jobb most mint később/apa is ezt mondta/bár így is fáj :( De ma már kicsit szebben látom a világot és apa segít ebben.
Mindenkinek jó pihit,nyaralást ,költözést stb.

Puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Boldog névnapot kívánok Judit!

Kép

Kép
jucu

Az vook :))
Itthon csücsülök egyedül ,apa elvitte a gyerkőcöt Agárdra fürcsizni.
Kicsit rossz ,de már nemsokára jönnek most hívott.
Ildi,Móni ?
Jól vagytok?
Évi
Költözés mikor lesz?
Kép

Kép

Kép
jucu

Kedves Juditok!

Sok boldogságot kívánok névnapotok alkalmából.
Kép

Kedves Dius!
Kép
Nőjj nagyra! Sok boldog szülinapot kívánunk:Ildikó&David

Most jöttünk meg Tápiszentmártonból,de holnap megyünk a Balcsira,jövőhéten leszek legközelebb.

Sok puszit küldök Mindenkinek:Ildikó
ilgya1

Sziazsztok!!

Jucus:

Nagyon sajnálom :cry: :cry: de fela fejjel!!!!

Diusnak Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

A költözés ma megvolt, már itt vagyunk:)

Dia:
Lesz majd net ahogy mondtad idővel :wink: :lol:

Fenistil cseppet miért adott a doki, a fogzásra??

Minden Juditnak nagyon boldog névnapot kívánok!!

Ildi:
jó balcsizást!! frankó a víz nagyon
:lol: :lol:

Tegnap mi Flóra napoztunk. Ma meg pakoltunk egész nap. Reggel 3 óránkba telt mire bepakoltunk Kaposváron. Itt meg fél 10-ig pakoltunk :wink: Kivagyok purcanva rendesen :cry:
Flóra szobája rendbe van rakva teljesen.a többi úgy ahogy, de majd holnap megcsinálom.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Előszőr is a legfontosabbak:
Judit, Jucu,
Isten éltessen Titeket sokáig!!!!!!
Kép

Jucu,
Nagyon sajnálom, ami veled és a kis magocskával történt. :cry:
Fog jönni az a pici, meglátod!
Kép

Diusnak pedig:
Kép

Kép
dianab

Na, most megpróbálok gyorsan írni is, míg Gabi fel nem ébred.
Szombaton a keresztelő vegyes érzésekkel teli volt.
Előszőr is: Gabika végig üvöltött, nem is értettük, mert nem szokott ilyet csinálni. :shock: Mindegy, ez által nehéz volt a papra figyelni :oops: , és hát voltak igazán paródikus részek is. :lol: Klassz volt a fogadalmunkat megerősíteni :) , jó volt Gábor szemeibe nézni és látni bennük, hogy tényleg nagyon szeret. :D Ez kellett már a lelkemnek! :wink:
Természetesen anyós nem hazudtolta meg magát most se.... :cry: Végig mindenkinek hangoztattta, hogy neki ott se szabadna lennie és mit kap majd az "Atyától", és persze azt is, hogy ez az egész hülyeség és hogy a gyerek érzi, hogy rossz helyen van, stb. Hát mikor közölte a gyerekkel, hogy "tudtad, hogy nem vagy jó helyen, igaz" :shock: .... hát bedurrant az agyam és mondtam neki, hogy miért ne lenne jó helyen a gyerek és ne beszéljen már hülyeségeket. Kiderült, Anyám is lecseszte elöttem. :oops:
Aztán, anyós elhívta a jehovista barátnőjét a hátunk mögött, meg se kérdezett minket, hogy jöhet-e. :shock: Csak a gratulációknál jött oda a csaj, én meg nem értettem mit keres ott. :shock:
A csajra haragudtam, mert tavaly is odapofátlankodott a baátnőjével az esküvőnkre és akkor se értettük Gáborral, mert nem volt meghívva. Tavaly anyós azt mondta, maguktól jöttek el a barátnői, Ő is meg volt lepődve. :roll: Hát most kiderült, hogy tavaly is hazudott. :oops:
Mikor hazaértünk, modtam anyósnak, csodálom, hogy a barátnői a szülőszobán nem voltak velem, mert úgy látom mindenhova bepofátlankodnak. Erre közölte, hogy Ő hívta meg Őket. Mondom, nem értem, mert most a szervezéskor direkt rákérdeztem anyósra, jönnek-e a barátnői, mert nem akarjuk, hogy az legyen mint tavaly, ha ragaszkodik a jelenlétükhöz, hát inkább meghívjuk őket. :cry: Akkor azt mondta, miért jönnének, stb... árnyékolt rendesen. :oops:
Erre ez történik. :shock: Természetesen Gábor rám dühös, hogy mertem az anyjának elmondani a véleményemet, mert talán a saját esküvőnkre meg a saját gyerekünk keresztelőjére nekünk kellene a meghívottakat intézni, stb. Meg hát kissé pofátlan volt anyós és gonosz, mert direkt csinálta, hátha bele tud rondítani a bulinkba. :oops:
Szóval ez volt egy kis aprópó.... :oops:
Egybevéve viszont nagyon jó volt és örülök, hogy átestünk ezen is. :lol: Képeket rakok majd fel, csak más gépén vannak és ki tudja, mikor hozzák át. :roll:
A fiam egy tünemény volt, amint kiértünk a templomból és megszabadítottam a ruháitól. Egy szál bodyban már ficánkolt és vigyorgott. :lol: Lehet, hogy az volt a baja???? :oops: :oops: szegény, pedig a sziklakápolnában elég hideg van, és nem volt túlöltöztetve. Hm.... :? most már mindegy. A lényeg, hogy meg lett keresztelve. :wink:

Évi, további jó pakolást! Nem irigyellek, főleg, hogy csak átmeneti szálláson vagytok. Most akkor merre is az albi? Bocsi, ha nem figyeltem! :oops:
A fenistil megnyugtatja a babákat és köhögésre is adta. :shock: Na ezt azért én se értem, de más anyukák szerint arra is jó. :roll:

Ildi,
jó pihizést!!!!!! Pocakbaba remélem jól van, és Te is! :wink:

Judit,
nálatok befejeződtek a pakolás és egyéb hadműveletek? Jó lett a lakás?

Csillát nem tudtam még elérni, kicsit be lettem havazódva a keresztelő-esküvő miatt. Délután, ha kedves duplán férjem jó gatyába lesz, felhívjuk, mert szgép ügyben Ő az iparos. :wink:

Na megyek, puszka

Kép
dianab

Képzeljétek, a hátsó szomszédunk, akikkel sétáltunk, babáztunk, stb, múlt héten elköltöztek Gyálra. :cry: :cry: :cry: Most hívtam a csajszit, jöjjenek sétálni, erre már messze vannak!!!! :cry: :cry: :cry: Hát most nagyon rossz. :cry: :cry: :cry: Végül is nincsenek olyan messze, csak azért Gyál mégsem a hátsó kert..... :cry: :cry: :cry:

Kép
dianab

Sziasztok!

Úgy néz ki,hogy csak pénteken megyünk a Balcsira,közbe jött apának egy kis munka. :oops:

Tettem fel videót az oldalunkra,pénteken kerti party-n voltunk a sogóroméknál:
[url=http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=8120443[/url]Dávid videó[/url]
(Jobb oldalon)

Dia!
Sajnálom,hogy a keresztelő nem úgy sült el ahogy szerettétek volna,Dávid is sírt,és nyűgős volt,úgyhogy megértelek :(
Akkor most tényleg összeházasodtatok???? :oops: Mert akkor GRATULÁLOK!!!!!

Anyós no comment!!! :oops:

Várom a képeket!

Gyál tényleg nem a világ vége,főleg Imréről,de tény,hogy már nem a hátsó szomszéd a barátnőd....

Köszi kérdésed,pocakbaba jól van,most voltam szombaton dokinál,mindent rendben talált,meghallgattuk a szívhangját,de állandóan elúszott,nem szereti,ha zaklatják. :D

Évi!
Flóra napoztatok????????Már megint lemaradtunk :oops: :oops: :oops:
Beleférünk még a 8 napba?
Nagyon sok boldogságot kívánunk a mi kis Flórácskánknak! Kép

Majd fényképeket kérünk ám az új kecóról!!!

Judit!
Szuperek az új virágos képek!

Jucu!
Remélem sikerül mihamarabb túltenned magad a magocskádon!!!

Csilla!
Mostmár nem is tudom mi van vele,már rég nem beszéltünk...

Móni!
Eltűntél.

Puszika Mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

ilgya1

Hali!

Bocsi,hogy csak most jelentkezem,de nem sokat vagyunk itthon.A nap nagyrészét a játszótéren töltjük.

Judit,Jucus nagyon boldog névnapot kívánok,így utólag. Kép

Flórának és Diusnak pedig boldog szülinapot. Kép

Megyek mert indulunk a játszóra.

memó

Sziasztok!

Itt nálunk marha nagy zuhé volt az előbb,áll a víz az utcán,az árkok színűltig tele vannak,és még mindig esik. Nem győztem becsukosgatni az ablakokat,hol az egyik oldalon,hol a másikon,mert hol innen fújt a szél,hol onnan,félelmetes volt,ahogy dörgött és villámlott....,de legalább jól lehűtőtte a levegőt,most már csak 28 fok van a lakásban :wink:

Judit!
Ismerősek voltak a képek amiket felraktál.....,de beugrott Bencike kis világa :oops: :wink: :wink: :wink: persze ott nem kommentáltam,de ebből a gyerekből építész lesz!!! :wink:

És milyen figyelemmel kíséri az eredményt,nem semmi!Olyan kis komoly! Kép

Kösz,hogy megnézted a videót, a hangot sikerült belőni? Rá kell kattintani a kis hangszóróra,úgy sokkal izgalmasabb :D
Benne vagyok,valahogy csak összehozzuk azt a táncpartit a fiúknak. :wink:

Legújabb szerelmem:
Kép Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Előszőr is a képek:
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Kép
Itt volt a gyűrűfelhúzás.

Azért van még mit fogynom.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
dianab

Judit,
ügyi Benci. Gabi most kapott ilyen kockákat, duplo csomag, persze még nem adjuk oda neki, minek még?? :shock: Majd karira veszünk neki egy nagyobbat hozzá, és akkor majd alakíthat. :wink:
Én is gondoltam rá, ki kéne menni a vb-re :? , csak hát lustaság fél egészség.... :lol: :lol:
Gábor: hm... :? :shock: :? :shock: néha nem is értem... :shock: tegnap elött olyan ari volt velem, most este is puszikat kaptam meg minden... :roll: erre utána lement anyóshoz és mikor visszajött, mint egy idegen ember... :shock:

Lányok!!!!!
Szeretnék nyerni a lottón egy húsz millió forintot 8) , hogy el tudjunk innen költözni egy saját kis házba! :lol: Küldjetek tündérkéket hogy segítsenek!!!!!! :lol: :lol:

Ildi,
zsír az a kocsi nagyon.... :wink: és hát a súlya... :roll: igen... nekem is tetszik! :wink: Én is gondolkodom, meddig tudjuk ezt a bebego-t kihasználni, reménykedem, hogy úgy 1,5 éves koráig kell még, mert különben kapok a fejemre, hogy ilyen kis időre vettem meg. :oops:

Tegnap este pont a zuhi alatt jöttünk haza kocsival, hát nem volt semmi. Mázli, hogy mindent becsuktam indulás elött.

Ebből is volt vitánk tegnap anyóssal. Ugyanis, mikor elmegy itthonról, nyitva hagyja a teraszajtót bukón, mert úgy úgyse tudnak bejönni. :shock: :shock: Hát simán kinyitják, benyúlnak és kész. Kértem, csukja be rendesen, ha elmegy, hát nem.
Mondom este Gábornak, beszéljen az anyjával, erre közölte, a biztosító betörés esetén csak akkor fizet, ha rácsokat szereltetünk fel. :shock: :shock: ÚÚÚÚÚ!!!!!! Akkor most mi lesz????? :!: :!:
Egész éjjel ezen agyaltam. :? Arra jutottam, elkérem az összes biztosítós papírt, átnézem, és beszélek velük. És akkor ide föl csináltatunk vmit. :wink:

A videókat megnézem én is! Jaj, és nekünk is van már gportalunk, csak még semmi sencs rajta. Picit bénázom, és időm sincs sok, de igyekszem!

Puszi

Kép
dianab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?