Sziasztok!
Most töltöm a Szülőszoba részeit,már alig várom,h megnézzem és jól kibőgjem magam rajtuk. Tuti ez lesz.
Kacsa!
Nagyon örülök,h. ennyire jó emléket hagyott benned az esküvőd.
Szerintem ez a legfontosabb,h. így maradjon meg bennünk.
Már mi is nagyon várjuk, bár így tényleg nehezebb Bubika nélkül. Hisz az esküvőt 1 héttel korábban jelentettük be, minthogy megtudtuk Bubika a pocimban csücsül.
Nyíregyházán fogjuk tartani, hisz a családjaink ott laknak. Nem lesz nagy esküvő (elsősorban anyagi okai vannak) csak a szűk család lesz, de így is 65 vendégre számítunk. Este 7-től lesz a polgári és 7:45-től az egyházi. (azért ilyen későn,mert a templomban már csak ekkora volt hely) Utána pedig egy étterembe megyünk, ahol folytatódik a buli. Lesz menyasszonyi tánc is, így már táncolni is tudok. Most járunk jegyesoktatásra, ma kell mennünk 2x. Nagyon rendes a pap akihez járunk. Igazából már szinte csak a fizetős része van, már megvan a ruhám is, amit ugyan még Bubikával választottunk, de szerencsére nem kell átalakítani, maradhat ez a ruha, így a kis Angyalkám fentről láthatja anyát a ruhájában.
Próbálunk egyre többet erről beszélgetni a Párommal, de előtte való héten már biztos lázban fogok égni. Furi lesz nagyon, mert ugye a nevem is változni fog. De már nagyon várom, és most,h. a párommal ennyire közel vagyunk egymáshoz, nagyon boldog vagyok,h. Ő lesz a Férjem.
Bogi!
Nagyon örülök,h. jól vagytok.
És gratulálok a kislányhoz.
A neve megvan már? A szeptember tényleg itt van mindjárt. Már én is nagyon várom, hisz már feleség leszek akkora, és már túl leszek a kontrollon is, ahol megmondják,h. mikor próbálkozhatunk újra. Mert bár Bubika még a szívemben van (és ott is fog maradni) tudom,h el kell engednem és nem fogom feladni. Nekünk igenis lesz Kisbabánk!!
Angie!
Ez az érzés nagyon szörnyű, de teljesen egyetértek Kacsával, valószínűleg itt már mindannyian éreztünk ilyet. És ettől nem vagyunk ám rossz emberek,mert nem magát a kisgyereket, babát, vagy kismamát „utáljuk”, hanem egyszerűen az IGAZSÁGTALANSÁGot,h. nekik miért, és nekünk miért?! Én is pontosan ezt érzem most.
Amikor bemegyek a Sote-ra és ott van az ambulancián kb. 30-40 pocakos kismama és boldogok, akkor elfog egy nagyon rossz érzés, a gyűlölethez tudnám hasonlítani. De aztán a következő pillanatban az jut eszemben,h lehet,h. az a kismama akire kivetítem ezt az érzésemet ugyanúgy szenvedett azért a babáért mint mi. Csak ki így, ki úgy. És persze vannak olyanok, akik egy percet sem szenvedtek a babáért, de nem baj, így van ez jól. Lehet,h. ők az élet más területén kapják meg a kihívást. Mert én úgy érzem ez az. Az Élet(Isten) újabb és újabb próbák elé állít minket. Kit könyebb,kit nehezebb elé. Én is egy ilyen próba előtt vagyok. Meg kell mutatnom,h erős vagyok, és el tudom engedni Bubikát azért,h. egy újabb kisbaba költözhessen a pocimba és egészségesen hozzam a világra. Hidd el, a te pocidban is LESZ KISBABA.
Nomi!
Drága, annyira örülök,h. megint itt vagy.
És annak is,h. sokat kirándultok. Igazad van, a lagzira kell koncentrálni, mert éeltünk egyik legszebb napja mesz. Legalább annyira szép, mint amikor majd megszületik az egészséges gyermekünk. Lehet,h. ezért történt az egész,h. n halmozzuk az élvezeteket?! Hát igen, próbálok erős lenni, persze nem telik el úgy óra,h. ne jutna az a kis Drága az eszembe. De tudom,h. el kell engednem, csak így léphetünk tovább. Pont ezért is töltöm le a Szülőszoba részeit,h. megnézhessem. Egyrészt jól kibőghessem magam : cry: ezáltal megkönnyebbülök, másrészt erőt fog adni,h. ezért kell továbblépnünk.
Jó ötlet ez a ragályosodás!!! Mikor lesz a házassági évfordulótok? Én majd egy karácsonyi kétcsíkos ajándékkal is kiegyeznék!!
Timi!
Köszönöm már jobban vagyok. Fizikailag mindenképp, lelkileg is.. próbálok csak előre tekinteni, de néha kicsit elbizonytalanodok. De ilyenkor vagytok itt nekem ill. a Párom is. Tudom,h ahhoz,h. továbblépjünk csak előre szabad nézni.És itt az esküvő, ahogy Kacsa is mondta életünk egyik legszebb napja. Most erre kell gondolnom. Aztán ott a szeptember, kontroll és ha minden oké, akkor októbertől újra próbálkozunk. Persze bármikor, szívesen segítek a Vichy vagy egyéb Loreal termékekben.
Most a 3. kerületben lakunk a Huszti u.-on. Ez a Szentedreivel párhuzamos, de mégis már kívül esik a város zajától, szuper a levegő, a kilátás. És innem gyalog csak 10 perc a Margitsziget. Köszönöm a vonalzó dicséretet.
Valamit muszáj volt kitalálni.
Gyönyörű szépek a nevei a kisfiadnak.
Rolly!
Örülök nagyon,h. jól érezted magad a táborban. Biztosan nagyon jót tett ez a kikapcsolódás. Igen próbálunk előre tekinteni, néha vannak még dombok, amik nem tudni mit rejtenek, de a Párom és nagyon fontos! A TI segítségetekkel megmászom én még a Himaláját is.
Jucmuc!
Gyönyörű szép ám a kertetek és te is nagyon csini vagy.
Évi!
Pipikéről képek???
Junko!
Köszönöm a részvéted. Valahogy majdcsak túljutunk rajta. Te viszont ne add fel, és ne érezz előre nem terhes tüneteket. Tudod, amíg Piroska nincs itt…
Már nagyon várom a nyaralás utáni élménybeszámolót.
Sok puszi
Most megyek takarítani, meg vasalni,mert este jön a legjobb barátnőm!!