Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A du-i tentikézés után szépséges LH tesztet csináltam!!! A tesztcsík szinte hamarabb jelent meg, mint a kontrollcsík.
Úgyhogy szaladtam is gyorsan és felébresztettem Apát!!! Kép

Csak az a pici bibi, hogy Apa tegnap kirúgott a hámból. Kb. 1,5 loterke borocskát hörpikézett be és nem tudom, hogy a másnapos spermák mennyire életképesek ...

De majd rápótolunk még holnap vagy holnapután, addigra a fiúkák is felfrissülnek!!!

Meg amúgy is csak kis lépésekkel haladok a cél felé. Mára a pozitív LH teszt már önmagában is hiper-szuper örömet okoz nekem!!!

Úgyhogy Dido! Te se add még fel! Kedden nálam is 14 mm-es tüsző volt ...

kacsa14

Angie!
Tényleg szépen alakul a házatok! Elhiszem, hogy izgatott vagy!!!

kacsa14

Lányok!
Az egyik szomszéd topicon a 41. héten megszületett az egyik baba. Az apuci az alábbi versikével jelentette be kisfia születését!

Tudja meg a világ apraja és nagyja
megszületett Nimród, kinek én vagyok az apja!
Reggel fél nyolckor mentünk a kórházba,
csoda, hogy addigra nem esett kómába.
Nem aludt az éjjel, számolta a fájást,
alig állt a lábán, még egy ilyen áldást!
Becsusszant az eda, kérdem én de minek?
nem zsibbadt el semmi, csak a lábmozgató ideg.
Ezután már egyből repesztettek burkot,
másfél óra múltán kicsalták a lurkót.
Fitt ám a legényke centis sötét hajjal,
a doki innetől már nem számol a bajjal.
Déli harangszóval érkezett az útról,
Gabci meggondolja, hogy megpróbálja újból...
Mindent összevetve szépen haladt minden,
mostmár nemcsak kettő, három az én kincsem!

Szerintem tündéri! :D

kacsa14

Ja és du. akció után ugye lábakat fel. Erre Apa ismét jól kinevetett ...

Egyrészt azt mondom, hogy remélem, lesz idő, mikor ő figyelmeztet majd a lábfeltételre. Másrészt meg remélem, hogy nem lesz már szükség több lábfelpakolásra, mert sikert érünk le!

kacsa14

Miért nincs itt senki???
Tudom, hétvége + minden. De akkor is. Én csak most tudok jönni. Erre sehol senki. Kép

kacsa14

Angie!

Még várakozok. Egyenlőre még semmi.
Mikor kezdtétek az építkezést? Elég gyorsan növekszik.

Anikó!

Jó pihenést és vigyázzatok magatokra!
Csinálj sok fényképet! Várunk haza!

Később, ha még lesz energiám, akkor jövök és vissza olvasok!

Kép
Kép
Ági279

Kép
Kép
mátra

Sziasztok!

Heni!
Mostmár minden rendben lesz, majd meglátod :D
Mi az OGYI-ban voltunk genetikusnál, de ő is nagyon szimpatikus volt. Az Istenhegyiben csak a kromoszómavizsgálatot fogják csinálni.

Nárcisz!
Kellemes utat és jó pihenést kívánok Nektek :D !
Értem én amit mondasz, de hogy tudnám én megkérdőjelezni azt amit egy orvos mond, mkor én nem értek hozzá... :roll:

Kacsa!
Akkor nagyon drukkolok Nektek :D !
Nem adom én fel, és természetesen nem fogjuk kihagyni ezt a hónapot sem :wink: , csak egy kicsit meglepődtem és megijedtem, hogy gyogyi nélkül már nem úgy működök, mint régen :(

Angie!
Igen egy picit én is irígykedem az ilyen lányokra, de nekünk is hamar összejött tavaly, csak azóta nem sikerül újra egyenesbe jönnünk :( Ez teljesen természetes, szerintem mindenki aki sokat várt a babára át esett/esik ezen, hogy nem jó érzés pocakos vagy babakocsis anyukát látni, de ez majd elmúlik, és túl jutsz rajta.
Tényleg szépen növöget a házatok :D
Lehet, hogy ki fogom próbálni az LH tesztet majd, melyiket is ajálnjátok?

Juca!
Jó, hogy jelentkeztél, mert már régen hallotunk Rólatok :D A lényeg, hogy jól vagytok, és már nem sokára nagyon szépek lesztek :D

Anikó!
Bár már nem olvasol, de nagyon jó utazást és pihenést kívánok Nektek :D !

Pupy!
Sajnos a szövettan sosem mutat ki semmit. Szerintem amikor letelik a türelmi időtök biztos csinálnak majd Nálad progi vizsgálatot.

Norwell!
Kende babának boldog 3. hetet :D
Jó olvasni, hogy már teljesen elmúlt a sárgasága, és tényleg nagyon kis tündér lehet, ha így hagyja a szüleit is alukálni :D

Ági!
Akkor még van egy kis remény...

Ma voltunk a másik nőgyógyásznál. Nagyon szimpatikus volt, végig nézte az összes leletünket, és nem csak a nőgyógyászatit, úgyhogy elküldött egy nagy csomó vizsgálatra. Ismeri a dokimat, és azt mondta, hogy nagyon jó orvosnak tartja, de a 2 vetélés miatt kellene még egy-két vizsgálat. Úgyhogy elküldött egy teljes hormon vizsgálatra, immunológiai vizsgálatra, és az állandó hőemelkedésem miatt a Szent Lászlóba az ismeretlen eredetű lázak ambulanciájára, mert, hogy ezt is rendbe kellen tenni. Úgyhogy nagyon alaposnak és lelkiismeretesnek tűnt így elsőre, csak ő is megvizsgált manuálisan is és h. uh-val is, és ez most fájt :( , pedig eddig még soha nem fájt csak kellemetlen volt a nőgyógyászati vizsgálat. Ez történt ma velünk. Ja és azt mondta, hogy tartsunk szünetet a clostilban, ne szedjem most egy darabig. A vizsgálatokra majd csak a jövő hét után tudunk elmenni, mert a jövőhéten nem leszünk itthon.

Úgyhogy én el is búcsúzom egy hétre, mert holnap már indulunk, és kívánok mindenkinek jó pihenést, és persze sok-sok zebrát :D

puszi:

dido
dido

Ági!
Nagyon sajnálom.

Angie!
A mensit is sajnálom nagyon. A ház szépen halad.

Didió!
Remélem ez az orvos megtalálja végre az okokat.

Anikó!
Jó pihenést!

Nárcisz!
Jó utat!

Kendemami!
Millió puszi, jó, hogy olvastalak.

Juca!
Akkor helyre kerültetek... Azt nem feltételezem rólad, hogy bárki szava is befolyásolna. Ha Kingának a hátadra kötve lenne jó, gondolom ott hordanád... :wink:

Rolly!
Vége a tábornak?

Kacsa!
Valban tündéri versike :)

Évi77!
Hogy van a fogfájós Kismanó?

Mára ennyi voltam, iszonyú fáradt vagyok és meggyötört. Nem a párom (:)) miatt, hanem a munkahelyemen voltak gondok. Holnap jövök és mesélek.
Bocsánat, aki kimaradt.

Jó éjt.

Kép
mátra

Sziasztok!

Ma ismét voltunk Apával egy nagyot sétálni délután a Margitszigeten (10 percre van tőlünk), napoztunk, fagyiztunk, nagyon jó volt. Aztán elmentünk az Auchanba vásárolni, ahol elöttünk a sorban ált egy 2 gyermekes család, a kisebbik kislány kb. 9 hónapos lehetett. Először itt aztán a következő helyen (Lidl) mellettünk állt egy anyuka egy 3 hónapos babával. Hát itt már teljesen összeszorult a szívem és majdnem sírva fakadtam. Most kicsit megint összetörtem, mert nem értem,h. miért nem maradhatott velünk Bubika.
Holnapra remélem összeszedem magam.

Angie!
Csodaszép lesz a házatok. Én is nagyon várom,h kész legyen, kapjunk sok-sok szép képet róla. Nem baj,h ömlengsz, tedd csak nyugodtan, egyrészt mert van miért (gyönyörű lesz a ház) másrészt ha most ezzel foglalkozol akkor sokkal könnyebb lesz. Én is ezért próbálok ennyire az esküvőre koncentrálni. Ma láttunk egy menyasszonyt a Margit szigeten és most először tűnt valóságosnak,h hamarosan én is férjhez megyek. Ne keseredj el, és főleg ne veszítsd el a hited. Hidd el nekünk is lesz kisbabánk, muszáj ,h. legyen. Én is ismerem az érzést, amiről beszélsz ma pont ezt éltem át.

Norwell!
Nagyon örülök,h. újra itt vagy Velünk. Hát haladunk, bár most inkább csak fejben. Már voltunk egyszer jegyesoktatáson, ezen a héten hétfőn. Nagyon rendes a pap, aki tartja. Jót beszélgettünk kisírtam magam ott is. Az a baj,h. Nyíregyháza messze van és sajnos (anyagi okokból) nem nagyon tudunk minden hétvégén hazamenni. Egyébként már szinte csak a fizetős része van hátra. Még augusztus elején meg kell rendelnünk a menyasszonyi tortát és a csokrokat. Kifizetni a templomot, az anyakönyvezetőt és a ruhámat. Aztán jöhet a buli.
Gratulálok ahhoz,h. Kende 3 hetes. Adj egy nagy puszit neki a nevemben. Nagyon örülök,h. ennyire jó fiú és hagyja aludni Anyut és Aput.

Kacsa!
Nagy gratula az LH teszthez. Én anno a PG53-at használtam. (és fogom megint) illetve hőmérőztem. Te nem szoktad mérni a reggeli testhődet? Remélem a hancúrozás Apával meghozza a gyümölcsét.
Csodás a vers!

Ági!
Én is bíztatlak addig, amíg meg nem jön. Tudod, a remény hal meg utoljára!!

Mátra!
Köszönjük a táblát! Látom 17-19-ig nyaralsz. Remélem Apával kettesben töltitek. Érezzétek nagyon jól magatokat! Holnap várunk.

Dido!
Remélem is,h. valami vizsgálatot csinálnak majd. Ha a dokimnak nem jut eszébe, majd én figyelmeztetem. Sajnálom,h fájt a vizsgálat, remélem csak egy egyszeri alkalom volt. Jó pihenést kívánok nektek is.

Puszi!
Kép
Vendég

Kép
Kép
mátra

Pupy!
Elhiszem, hogy összetört vagy! Hidd el, engem is -pedig hál Istennek nálunk eddig még nem volt semmi tragikus- megvisel, ha babát látok. Egyik szemem nevet, mert tündériek, de a másik sír és azt kérdezi, hogy mikor lehet nekem is ilyen?
És igen, bennem is van féltékenység, ha ismerősről hallom, hogy babás, főleg, ha tudom, hogy pl. nem is tervezte, mint a kolleganőm ...
De bennem is az tartja a lelket, hogy olyan nincs, hogy nekünk ne legyen babánk!!!

Hőmérőzöm én is, de mellette bevetem az LH tesztet is. A hő pl. még ma sem mutatott semmit, se kiugrást, se esést. Meg a hő ugye a progi szinttől függ, csak utólag jelez, ha volt repi, az LH meg a tüszőrepedést mutatja előre.
Meg nekem annyira zagyva ciklusaim vannak/voltak, hogy csak a hő alapján nem tudok következtetni. Meg állítólag a Closty kicsit be is zavar a hőbe.

Na megyek csinálom az ebédkét. Töltött paprika lesz.

kacsa14

Kacsa!
Nyitom az ablakot!
Imádddddommmmmmm a töltött paprikát. nyammmmi
mátra

Sziasztok lányok!

Tegnap voltunk Vásárhelyen egy barátnőmnél, akinek a kislánya 2,5 héttel fiatalabb mint Kristóf. Annyira édesek voltak a törpék együtt, hogy muszáj feltennem 2 képet :lol: :lol:
Ne haragudjatok, hogy többet most nem írok, de este még jövök :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép [/img]

KépKép

KépKép
timika

Mátra!
Küldöm!
Bár nem lett igazán jó, mert elég híg lett, de nem mertem több lisztet beletenni, mert már így is liszt ízű volt. De a végére elég jó ízt hoztam ki neki.
Most megyek is és megkóstizzuk.

Jó étvágyat a most ebédelőknek!!!

Timi!
A törpék tényleg aranyosak!!! :)

kacsa14

Sziasztok!
Ma megint tök jót napoztunk Apával a Margitszigeten, csak most reggel mentünk. Kitaláltuk,h. gyakrabban ki fogunk menni. Bár Apa holnap már megy dolgozni, sajnos.

Mátra!
Köszönjük szépen a táblát. Hova mentek Apával pihenni?

Junko!
Már nagyon várom,h gyere és elmeséld,h. milyen volt Olaszországban. Remélem,hozod a kis pocaklakót is.

Rolly!
Milyen volt a tábor?

Nomi!
Olyan régen hallottam már Rólad, Hiányzol!!!

Kacsa!
Én nagyon szorítok neked is, legalább annyir mint magamnak. Nem is tudtam,h. az LH tesz a várható tüszőrepedést mutatja ki. És ezt hogyan? Tehát a tüszőrepi előtt mennyivel? Én csak a PG53-at használtam, bár azt is csak egyszer. Remélem ezúttal sem lesz majd túl sokszor szükségem rá.
Én is szeretem a töltött paprikát, nekünk is küldhetsz.

Timika!
Én is én is szeretnék két ilyen kis törpét. Tündériek!

Puszi!
Kép
Vendég

Szia Pupy!

Aranyos vagy! Kép

Az LH teszt a tüszőrepedés előtti LH hormon szintjét mutatja. A tájékoztató azt írja, hogy LH csúcs után 24-36 órával várható a tüszőrepedés ...

Én szeretem. Igaz, drága egy picit. 5 db 5 ezer Ft körül van. De én újabban a Rossmann-os Babymark-ot veszem, az egy kis lapocska és hosszában félbe lehet vágni, így rögtön nem is 5, hanem 10 db lesz!

Hogy állnak az esküvői előkészületek? Mesélj picit!!!
Én olyan szívesen végigcsinálnám akár mindennap az esküvőt. Az volt eddigi életem legszebb, legfelhőtlenebb, legfelszabadultabb napja!!!

kacsa14

Sziasztok!

Rég írtam már, de ha van módom olvasgatlak Titeket.
Kati!
Gratulálok Petrához! Sok tejcsit kívánok!
Annácska!
Tényleg csinos vagy! Petike nagyon aranyos, és milyen nagy már!
Duddu!
Hogy vagytok! Szép a pocid, és Te sem híztál sokat!:) Én is csak 8 kilót.
Mi is szépen növögetünk, és gyorsan közeledik a szeptember.
Kislányunk lesz, most már biztos!
Mátra!
Visszatennél engem is a táblába?
A zebrásoknak gratulálok!
Pupy!
Sajnálom, de ne add fel!

Bogi
dbogica

Sziasztok Lányok!
Ismét a szükleimtől tudok írni. Csak pár perc erejéig van időm, ezért nem tudok visszaolvasni.
Nagyon rossz napon volt, azt hittem, nem élem túl. Ilyet még nem éreztem soha, mint ma. Elmentünk a férjemmel a Budakeszi Vadasparkba, és minden párnál 2-3 gyereket láttam. Elfogott egy iszonyú fájdalom, és nem bírtam egyik gyerekre sem ránézni. Sőt, menekülhetnékem lett, és attól a pillanattól ma egyetlen percig sem tudtam felszabadulni, jól érezni magam. Olyan anyukát láttam, aki fogta a még járni nem tudo kisgyerekét, és már nagy hasa volt. Nekem meg a szívem szétszakadt, és egyik szemem sem tudott nevetni, csak sírni mindkettő. Fáj-fáj-fáj!!!
Nem is értem, hogy hogyan kerített ez az érzés a hatalmába, de iszonyatosan rossz. Pedig annyira szeretem a kicsiket.
Szégyellem magam az érzéseim miatt, de csak itt nektek merem elmondani. Remélem, nem vagyok ezekkel az érzésekkel egyedül, volt már közöttetek is valaki, aki ilyet érzett már. Ha nem, akkor megijedek magamtól. Vajon elmúlik?

Dido!
Nekem a DM rózsaszín dobozos teszt vált be. Minden hónapban sikerült elkapni vele a peteérésemet.

Holnap jövök, és válaszolok MINDENKINEK.
Puszi,
Vendég

Kicsit próbáltam visszaolvasni, de nem jegyezteltem... :oops: :oops:

Ági!
A sógorod megnyilvánulás szerintem is kritián aluli. A férjed nem szólt neki semmit????????????????
Ne félj, megoldódik mindent és szerintem a legjobb úton jársz, ha orvost váltasz.

Pupy!
Koncentrálj az esküvőre és találj megnyugvást. Minden rendben lesz és utána jöhet a baba ismét.

Angie!
Vannak ilyen pillanatok, nekem tegnap előtt volt. De nem tartott sokáig. Egy anyukának segítettem a buszról leszállni, két kisfiúval, és egy pocaklakóval. A kcisit én vettem le a buszról. Olyan jó volt megfogni. A párom vezetett és úgy tett, mint aki nem veszi észre. :cry: Elmúlik ne félj, de ne hibáztasd magad érte.

Lányok, lassan elköszönök, mert már ma elinduliunk. Kecskemét mellé megyünk a Pongrácz majorba. Ott szeretne a kedvesem megtanítani úszni és lovagolni, de szerintem csak az utóbbi jön össze, mert közelít Pirike.
Mindenkinek szép napokat kívánok, legkorábban szerdán este jövök.
Millió puszi mindenkinek.

Ja!
Akik kérték, hogy tegyem vissza őket a táblába, nézzék meg, stíimmelnek -e az adatok.
Timika nem kérte, de visszatettem...
mátra

Kép
Kép
mátra

Angie, Drága!
Ne szégyeld magad és legfőképpen ne ijedjd meg magadtól!!!
Szerintem ezt már mindannyian átéltük, akik itt, ebben a topicban vagyunk és gyermekre vágyunk.
Én múlt hétvégén bőgtem el magam, mikor ott ült mellettem egy ismi a fél éves kisfiával és azt bizonygatta, hogy mennyire nehéz egy babával, mennyi mindent kell feladnia. És nekünk mennyi mindent kell megtennünk azért, hogy babánk legyen?!?
Nem mondom, hogy ez az érzés elmúlik hipp-hopp. De biztos, enyhülni fog. Az pedig jó, hogy most kibukott belőled! 1-2 nap és biztosan megnyugszol!!!
Szombaton én is sírva fakadtam, hogy még petét érlelni sem tudok és babát akarok. Erre Apa csak annyit tudott mondani, hogy "ígérem, lesz baba!".
Neked is csak azt tudom mondani, amit Pupynak, olyan nincs, hogy nekünk ne legyen babánk!!!

kacsa14

Indulunk!
Sok puszi.
Ha nem jönnék, akkor megfulladtam, vagy ledobott a ló.

Kép Kép Kép Kép
mátra

Mátra!
Jó pihit Nektek!
Biztos vagyok benne, hogy sem megfulladni, sem a lóról leesni nem fogsz! Csak bátran!!!
Aztán majd várjuk a beszámolót vagy a meghívást a következő olimiára, ahol lovas-úszásban indulsz! :D

kacsa14

Mátra!

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ PIHENÉÉÉÉSSSSSSSSSTTTTT!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok, Lanyok!
Az, hogy ilyen ritkan jovok mostanaban, annak tulajdonithato, hogy nem sokat ulunk itthon...probalunk Apaval kikapcsolodni, es egy utolso eselyt adni a termeszetnek:)

Pupy! Draga vagy, hogy hianyoltal! Orvendek nagyon, hogy jobban vagy, es hogy ilyen pozitivan gondolkodol. Most koncentralj a lagzidra, mert eleted egyik legszebb elmenye lesz:) Es jo, hogy a paroddal ki tudtok kapcsolodni kicsit, szeressetek egymast nagyon! Sokat gondoltam Rad mostanaban, es a Te erod szamomra pelda erteku!

Matra! Szorakozz ezerrel! Es meg csak ne is gondolj a munkara! Hmm...en is kimennek egyet lovagolni, itt a kozelben van mentelep::) De talan most nem... Puszillak, es pihenjetek jol!

Angie, sajnalom a Piroskat...remenykedjunk tovabbra is azert...:)

Pocakos mamik: szepek vagytok, barcsak mar mi is ott tartanank!

Rolunk: 15.cn-nal tartok, valoszinu ma volt pe., mert egy kicsit meg is kinozott. Akciozunk Tibivel, de nem visszuk tulzasba, mert a jobol is megart a sok. Szeretnek kivizsgallasok helyett inkabb a Holdra menni, de azt hiszem nem fogjuk mar elkerulni...na, mindegy, pedig szep lett volna hazassagi evfordulora ajandeknak egy ketcsikos teszt:)
Ja, sokat babaztam a napokban, komanem egy honapos babajat szagolgattam, puszilgattam, ringatgattam sokat a napokban, hatha en is "elkapom", jo is lenne, ha ragalyos lenne a babasodas:))

Na, Lanyok, szep vasarnap estet! Bocs, hogy nem irtam mindenkinek, nem tudok visszaolvasni, de gondolok mindenkire!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Itt vagyok egy nagyon mozgalmas hétvége után :) Próbáltam visszaolvasni, remélem senkit sem fogok kihagyni :)

Annácska :) Tornázással kapcsolatban pár napja beszéltem egy fitness edzővel és ő azt tanácsolta, hogy amíg 2 étkezést teljesen ki nem váltunk, addig semmilyen mozgást ne kezdjek el, ha nem akarom, hogy elmenjen a tejem. Pedig már nagyon szeretnék elkezdeni fogyózni, de a szopizás a legfontosabb!
Mi is járunk Kristóffal babaúszásra egyszer egy héten. Itt azt mondják, hogy a 3-4. alkalommal próbáljuk levinni a babát víz alá, de addig is minden este fürdéskor le kell locsolni vízzel a kis fejüket és közben mondani kell a „vezényszót”, ami itt lehet a hoppá, a merülés vagy a zsupsz. De merülni még nem merültünk; most van 2 hét szünet, esetleg ha legközelebb megyünk. Ez a Kolovits-féle módszer elég horror lehet :shock: Peti hogy viselte? :?:

Angie! Nagyon sajnálom, hogy megjött :(
Nagyon szépen alakul a házatok! :D Hol építkeztek?
Elhiszem, hogy nagyon rossz lehetett ez az érzés, ami ma rád tört, de szerintem teljesen természetes dolog, amit éreztél és ez csak egy pillanatnyi érzés, el fog múlni! Neked is lesz babád, hidd el! :!:

Niki :) Örülök, hogy jók lettek az eredményeid! :D Ez a cukorterhelés még egyszer is sok :evil:

Évi79 :) Hihetetlen gyorsan telik az idő! :) Mikor pedig elkezdesz CTG-re járni, még gyorsabban fog :D Néha én is eltűnődök, hogy Kristóf nemrég született meg és mindjárt fél éves… :shock:

Ági! Sajnálom, hogy negatív lett a teszted, annyira jó lett volna zebrára ébredni! :( Megjött már? Végül az én dokim mellett döntöttél? :?: Én keddhez egy hétre fogok hozzá menni. Mitől félsz? :?:
A sógorod bunkó megjegyzését pedig hagyd figyelmen kívül! Hogy lehet vki ilyen tapintatlan?! :evil: :evil:

Pupy :) Hogy érzed magad? Nagyon drága vagy, hogy felajánlottad a segítséged a Vichy termékekkel kapcsolatban! :D Anyuék közben megvették nekem az első adag ampullát, de ha tényleg nem gond, lehet, hogy a későbbiekben élnék az ajánlatoddal :oops: Nagyon szép a vonalzód! :D Megkérdezhetem, hogy Pesten merre felé laktok? Csak mert eredetileg én is pesti vagyok és hozzánk is nagyon közel volt a Margitsziget. :D Imádtam ott sétálni! :D

Kacsa :) Küldtem emilkét :) Köszönöm a törpe dicsit! :lol:

Anikó :) Nagyon jó pihizést kívánok nektek! Hiányozni fogsz!

Mátra :) Nagyon jó pihenést kívánok nektek is és köszönöm szépen, hogy visszatettél engem is a táblába! :D Szerettem volna visszakerülni, csak gondoltam várok még egy kicsit :) Egy dolgot megtennél még, hogy beírsz a táblába? Kristóf második neve Dominik – beírnád ezt is?

Mára elköszönök, jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Kedves Lányok!
Szombaton késő este értünk haza, fáradtan, de fantasztikus élményekkel.
Ma egész nap pakolás, mosás, délután alvás, aztán a szüleimnél élménybeszámoló, este még vasalás (párom ugye holnap dolgozik), mire mindez készen lett, 22 óra lett. Ezért nem tudtam előbb jönni ma.
Most már sokat visszaolvastam, hol örömmel, hol nagy bánattal, a köv. héten igyekszem újra képbe kerülni és írni Nektek!
Millió puszit küldök és bízom benne, hogy már alszotok és sok szépet álmodtok (és amit szeretnétek az álmokból, azok meg is valósulnának) Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Jó reggelt Mindenkinek!!! Kép

Elkezdek végre írni:

Pupy Kép
Nagyon sokat gondoltam Rád!!! Jó látni, hogy már jobban vagy, hogy képes voltál leírni a műtétet, hogy lassan –lassan próbálod feldolgozni ezt a tragédiát. Én azt mondom, ha úgy érzed, sírd ki magad, mert ez segíteni tud.
Az esküvői előkészületekhez nagyon sok energiát kívánok és azt, hogy ez az öröm adjon Neked /Nektek sok erőt, reményt.
Kérdezted a tábort: Nagyon jó volt, tanároknak, gyerekeknek egyaránt.

Angie
Nagyon sajnálom, hogy megjött! Kép Annyira reménykedtem, hogy ebben a hónapban sikerülni fog! Talán az új vonalzód már nem fogja vonzani Piroskát.
Az érzéseid teljesen érthetőek! Nekem is volt ilyen többször, mielőtt terhes lettem, sőt, még néha most is elkeseredem, és úgy érzem, a kisfiamnak biztosan nem lesz testvérkéje.
A házatok szépen alakul, mikorra tervezitek a költözést?

Ági
A negatív teszt nagyon elkeserített! :cry: De amíg nem jön meg, van remény. Vagy inszem esetén muszáj lenne már a tesztnek jeleznie valamit???
A sógorod megjegyzése engem felháborított! Semmilyen szituációt nem tudok elképzelni, ahol ez poénosnak nevezhető. (Én tuti, hogy megsértődtem volna!) :evil:

Aniko
Tényleg elkerültük egymást! Nagyon jó nyaralást kívánok!!! :lol:

Mátra
Nagyon jó nyaralást, Piri nélküli úszástanulást! Úszás, lovaglás – micsoda sportos élet!! :lol:

Timika
Olyan jó, hogy újra sokat vagy itt, és hogy a táblába is visszakerültél! :lol:
A babaúszás biztosan klassz dolog! Kristóf élvezi?
A két baba tündéri a képen!

Niki
Örülök, hogy minden rendben és szerencsésen átvészelted ezt a vizsgálatot is (nálam elfelejtettek terheléses vércukor-vizsgálatot csinálni, akkor kérdeztek rá, mikor már megszületett a kisfiam)

Nomi
Olyan szépen írtál a babázásról! Igen, biztosan lesz neked is, és majd azt a csöppséget „szagolgathatod, puszilgathatod, ringathatod” Kép

Kati!
Kép
Szívből gratulálok a babához!!! Nagyon jó egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek!!

Most mennem kell, de majd később folytatom! Még annyi de annyi mindenkinek szeretnék írni!! :lol:

Szép napot kívánok!!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Sziasztok Lanyok! :D

Remelem mindenkinek jol telt a hetvege es sokat pihentetek! :D

Mi jo sokat dolgoztunk megint a kertben de megerte. Dobok par kepet milyen lett mostanra :)

Judit

Kép Kép Kép Kép
jucmuc

Sziasztok!

Nem vesztem ám el, de a hétvége elég mozgalmas volt. Szombaton extrahiper nagytakarítás, vasárnap főzés, mosás, vasalás, estére kidőltem, mint a rohadt nád :lol: :lol: :lol:
Visszaolvastam, mindent tudok :D, de mindenkinek írni sajna nem lesz időm, mert a pipit hallom már ébredezni. Majd talán a napközbeni alvásánál többre is futja.

Nárcisz, megnéztem a szülőszobás filmet, és ááááááááállat jó volt. Gondolom nem kell mondanom, hogy a meghatottságtól végigbőgtem...

Puszillak benneteket!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Halló kislányok!

Csak egy gyors bepillantás, próbáltam kicsit visszaolvasni de nem nagyon ment.

Pupy!
Megdöbbenve látom a táblát, és olvasom mi történt.
Nagyon-nagyon sajnálom, nem is lehet erre mit mondani.

Kati!

Gratulálok a kislányhoz!!!

Pankaa!
Neked pedig a zebrához.

Nyaralás nagyon jó, volt, most még nemigen találom itthon a helyemet.
Sztem most sem sikerült a bébi, a mai hőm is ezt mutatja és a jól ismert nemterhes érzések megint jelentkeznek. Kicsit padlón leszek, de hát az élet nem habos torta mint tudjuk.
A nyaralás kafa volt, majd írok rövidke összefoglalót, de majd később. Valami dolgozásfélét is kéne mímelnem, elvégre kipihenve munkakedvtől buzogva kellett (volna) visszatérnem. :)

Pusszancs:
junko
Vendég

Junkó!

Ne má', hogy már most leírod ezt a hónapot! Hát mi lett az egyezségünkkel?!
Képeket is kérünk ám a nyaralásról sokatsokat!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most töltöm a Szülőszoba részeit,már alig várom,h megnézzem és jól kibőgjem magam rajtuk. Tuti ez lesz. :roll:

Kacsa!
Nagyon örülök,h. ennyire jó emléket hagyott benned az esküvőd. KépSzerintem ez a legfontosabb,h. így maradjon meg bennünk.
Már mi is nagyon várjuk, bár így tényleg nehezebb Bubika nélkül. Hisz az esküvőt 1 héttel korábban jelentettük be, minthogy megtudtuk Bubika a pocimban csücsül.
Nyíregyházán fogjuk tartani, hisz a családjaink ott laknak. Nem lesz nagy esküvő (elsősorban anyagi okai vannak) csak a szűk család lesz, de így is 65 vendégre számítunk. Este 7-től lesz a polgári és 7:45-től az egyházi. (azért ilyen későn,mert a templomban már csak ekkora volt hely) Utána pedig egy étterembe megyünk, ahol folytatódik a buli. Lesz menyasszonyi tánc is, így már táncolni is tudok. Most járunk jegyesoktatásra, ma kell mennünk 2x. Nagyon rendes a pap akihez járunk. Igazából már szinte csak a fizetős része van, már megvan a ruhám is, amit ugyan még Bubikával választottunk, de szerencsére nem kell átalakítani, maradhat ez a ruha, így a kis Angyalkám fentről láthatja anyát a ruhájában. KépPróbálunk egyre többet erről beszélgetni a Párommal, de előtte való héten már biztos lázban fogok égni. Furi lesz nagyon, mert ugye a nevem is változni fog. De már nagyon várom, és most,h. a párommal ennyire közel vagyunk egymáshoz, nagyon boldog vagyok,h. Ő lesz a Férjem. Kép

Bogi!
Nagyon örülök,h. jól vagytok. :lol: És gratulálok a kislányhoz.Kép A neve megvan már? A szeptember tényleg itt van mindjárt. Már én is nagyon várom, hisz már feleség leszek akkora, és már túl leszek a kontrollon is, ahol megmondják,h. mikor próbálkozhatunk újra. Mert bár Bubika még a szívemben van (és ott is fog maradni) tudom,h el kell engednem és nem fogom feladni. Nekünk igenis lesz Kisbabánk!! Kép

Angie!
Ez az érzés nagyon szörnyű, de teljesen egyetértek Kacsával, valószínűleg itt már mindannyian éreztünk ilyet. És ettől nem vagyunk ám rossz emberek,mert nem magát a kisgyereket, babát, vagy kismamát „utáljuk”, hanem egyszerűen az IGAZSÁGTALANSÁGot,h. nekik miért, és nekünk miért?! Én is pontosan ezt érzem most. :oops: Amikor bemegyek a Sote-ra és ott van az ambulancián kb. 30-40 pocakos kismama és boldogok, akkor elfog egy nagyon rossz érzés, a gyűlölethez tudnám hasonlítani. De aztán a következő pillanatban az jut eszemben,h lehet,h. az a kismama akire kivetítem ezt az érzésemet ugyanúgy szenvedett azért a babáért mint mi. Csak ki így, ki úgy. És persze vannak olyanok, akik egy percet sem szenvedtek a babáért, de nem baj, így van ez jól. Lehet,h. ők az élet más területén kapják meg a kihívást. Mert én úgy érzem ez az. Az Élet(Isten) újabb és újabb próbák elé állít minket. Kit könyebb,kit nehezebb elé. Én is egy ilyen próba előtt vagyok. Meg kell mutatnom,h erős vagyok, és el tudom engedni Bubikát azért,h. egy újabb kisbaba költözhessen a pocimba és egészségesen hozzam a világra. Hidd el, a te pocidban is LESZ KISBABA.
Kép

Nomi!
Drága, annyira örülök,h. megint itt vagy.Kép És annak is,h. sokat kirándultok. Igazad van, a lagzira kell koncentrálni, mert éeltünk egyik legszebb napja mesz. Legalább annyira szép, mint amikor majd megszületik az egészséges gyermekünk. Lehet,h. ezért történt az egész,h. n halmozzuk az élvezeteket?! Hát igen, próbálok erős lenni, persze nem telik el úgy óra,h. ne jutna az a kis Drága az eszembe. De tudom,h. el kell engednem, csak így léphetünk tovább. Pont ezért is töltöm le a Szülőszoba részeit,h. megnézhessem. Egyrészt jól kibőghessem magam : cry: ezáltal megkönnyebbülök, másrészt erőt fog adni,h. ezért kell továbblépnünk. :D
Jó ötlet ez a ragályosodás!!! Mikor lesz a házassági évfordulótok? Én majd egy karácsonyi kétcsíkos ajándékkal is kiegyeznék!!

Timi!
Köszönöm már jobban vagyok. Fizikailag mindenképp, lelkileg is.. próbálok csak előre tekinteni, de néha kicsit elbizonytalanodok. De ilyenkor vagytok itt nekem ill. a Párom is. Tudom,h ahhoz,h. továbblépjünk csak előre szabad nézni.És itt az esküvő, ahogy Kacsa is mondta életünk egyik legszebb napja. Most erre kell gondolnom. Aztán ott a szeptember, kontroll és ha minden oké, akkor októbertől újra próbálkozunk. Persze bármikor, szívesen segítek a Vichy vagy egyéb Loreal termékekben. :D
Most a 3. kerületben lakunk a Huszti u.-on. Ez a Szentedreivel párhuzamos, de mégis már kívül esik a város zajától, szuper a levegő, a kilátás. És innem gyalog csak 10 perc a Margitsziget. Köszönöm a vonalzó dicséretet. :oops: Valamit muszáj volt kitalálni.
Gyönyörű szépek a nevei a kisfiadnak.

Rolly!
Örülök nagyon,h. jól érezted magad a táborban. Biztosan nagyon jót tett ez a kikapcsolódás. Igen próbálunk előre tekinteni, néha vannak még dombok, amik nem tudni mit rejtenek, de a Párom és nagyon fontos! A TI segítségetekkel megmászom én még a Himaláját is. :lol:

Jucmuc!
Gyönyörű szép ám a kertetek és te is nagyon csini vagy. :wink:

Évi!
Pipikéről képek??? :oops:

Junko!
Köszönöm a részvéted. Valahogy majdcsak túljutunk rajta. Te viszont ne add fel, és ne érezz előre nem terhes tüneteket. Tudod, amíg Piroska nincs itt…
Már nagyon várom a nyaralás utáni élménybeszámolót. :D

Sok puszi
Kép

Most megyek takarítani, meg vasalni,mert este jön a legjobb barátnőm!! Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztünk a Balcsiról!Nagyon jó volt! :lol:

Anikó!
Nagyon szép felvételeket csináltak a 4d-n, ha apa segít, rakok fel belőlük!Ehhez kell az ő esze! :lol:

Mátra!
Sajnálom a tábori balesetet.Eddig sajnos nekem is minden évben volt a táborban valamilyen dokis ügyem!

Köszi, hogy beírtad a táblába, hogy nyaralni vagyunk, de "visszakérhetem" a kék babát ?
100%, hogy kisfiú és apukája kérésére Gábor lesz a neve!

Remélem nagyon jól érzitek magatokat!!! :lol:

Nyüszifülű!
Mindenféleképp beszélj erről egy dokival, bár én is úgy tudom, hogy szokták használni a fogigátlót mensi rendbe rakására!

Ági!
Olvasom, hogy Szegeden választottál dokit.Ha gondolod én szívesen segítek(én szegedi vagyok), vagy itt, vagy privátban.
oo8@freemail.hu (nem nulla, o betű!)

Puppy!
Örülök, hogy "jobban" vagy!
Vigyázz nagyon magadra!

Junko!
Még ne keseredj el!Már negatív vagy!Nem szabad!
Na, elmegyünk Timikához?

Annácska!
Petibaba nagyon szép!A Péter név nekünk is benne volt a listánkba! :D

Brill!
Remélem Ti is nagyon jól érzitek magatokat!Sokat szoktam rád gondolni!

Nárcisz!
Mindig eszembe jutsz, amikor elkezd az orrom vérezni, hogy te is ezzel küzdesz!Hát nem kellemes!
Biztos nagyon jó lesz a tengernél! Én is fürödtem a Balcsiban,mert nekem is azt mondta a doki, hogy a term.vizek sokkal biztonságosabbak!Szuper volt! :lol:

Most megyek, vár az anyukám ebédre!

Puszi

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat. Máris jobb, és talán nem maradok így. Nagyon fájt, amit éreztem, de aztán tegnap este átjöttek az unokatesómék a 16 hónapos kifiúkkal, és végül benne tudtam félig feloldódni. A másik fele ma sikerült a reggeli imám után.

Pupy!
Jó látni a hosszú leveledet. Ez azt jelenti, hogy jelentősen jobban vagy. Köszönöm a kedves szavaidat, és igenis erőt adnak. Tudom, hogy a hitem próbatételéről van szó, és azt is nagyon jól tudom, hogy nincs olyan ember, akit az élet (Isten) meg ne próbálna valamilyen téren (hiszen az aranyat is 7-szer olvasztják fel, amíg teljesen ki nem tisztul a salaktól). De most nagyon elkapott, és rosszul érintett. Nem is álmondtam volna, hogy fél év alatt nem jön össze nekünk a gyerek.

Junkó!
Nem adjuk fel ilyen könnyen :!: :!: :!: Nem tudsz letörni minket. Itt mi azért vagyunk, hogy reménykedjünk mások helyett is. Várjuk a beszámolót és a képeket.

Most nincs több erőm írni. Puszi,
Vendég

Sziasztok Lányok!

Remélem jó lett a hétvégétek. Majd a köv . írásomban írok mindenkinek.

Most csak annyit, hogy pénteken megmozdult végre a bal oldali babám, ahogy utaztunk. Egyszerűen csak belémrúg, ha van valami baja. A jobb oldali babám pedig péntekről szombat éjszaka hajnalban kezdett el belülről simogatni, forgolódni. Igazából először csak 3x megbökdösött nagyon finoman. Először azt hittem, hoyg puki, de ott már nincs belem, ahonnan ez jött. Pici párom is érezte egyszer a bal oldali babaánkat. Istenem, annyira boldog volt, hogy érezheti a picikéket. Most már teljesen odavana dologtól. Nagyon félt minket.

Közben új védőnőm lett, mert a másiknak beteg lett a kisbabája. És mindenről felvilágosítottak. Nagyon rendes. Rituálisan elengedtek nyaralni, és a tengerben fürdést külön javasolták, mert egészséges, és nincs benne baci. Szóval megnyugodtam.

A hétvége vidéken nagyon jó volt, mert hűvös volt. Sokat dolgoztunk, egy csomó mindent rendbetettünk anyukáméknak. Így nagyon jó volt egy kis felfrissülést.

Na még írok, csak éhes vagyok. Sok puszi mindenkinek: N

Kép
narco

Timi!

Nagyon szép Kristóf baba a kis barátnőjével! Jó lehet a babaúszás, nálunk apa szorgalmazza a témát, szeretné elvinni Dórit, de mittudomén, én annyira nem vagyok lelkes. Picit féltem a víztől, bár én eléggé túlaggódós vagyok...

Pupy!

Egész egyszerűen csodállak... Még arra is van erőd, hogy vigasztalj másokat... Őrület erős vagy...
Direkt nem akartam képet tenni a kis banyóciról, mert senki érzéseibe nem szeretnék belegázolni, de a Te kedvedért nyomatok egyet, oké? :)

Jucmuc!

Hú, nem semmi mekkora kertetek van, nagyon szép!

Csibe!

Nagyon szép nevet választottatok a kicsinek! Alig várom a 4d-s képeket!!! Olyan jó nosztalgiázni, nemrég a Dorcus is benn volt a hasamban, közben meg lassan fél éves... (na jó, lassan 5 hónapos)

A kis csillagszemű:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz!

De jó, nincs még egy ehhez fogható érzés, mikor először tudatosul bennünk, hogy ez bizony már Ő!!! Illetve ŐK :) Tényleg, nálatok lehet már tudni, hogy egypetéjűek-e babák, vagy kettő? Vagy hogy van ez? Mert volt egy csaj, akivel együtt jártam kismamatornára, és neki azt mondta az orvosa, hogy biztosan csak akkor tudja megmondani majd, hogy hány petéjűek a lányai, ha megszülettek. Én kis naiv azt gondoltam, hogy ez egyszerűbb ennél :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Nem gázolsz bele senki lelkébe azzal, ha képeket teszel fel a kis Dórikáról. Ti, babanetes kismamák, minden alól kivételek vagytok. Itt mi mind egy célért küzdünk, és együtt dobban a szívünk.
Kérlek, ne érezz semmiféle gátlást, amikor meg akarod mutatni Dórikát. Sőt, még több képet szeretnénk látni a babákról.
Vendég

Csak bekukkantotta hozzátok. :lol:

Csibe!
Örülök,h. jól éreztétek magatokat a Balatonon. És gratulálok a névválasztáshoz.Kép A párodat is Gábornak hívják? Vagy hogy értetted,h. az apukája kérésére? Egyébként mielőtt megtudtuk Bubika halálát, mi is beszélgettünk a nevekről. A páromat Nagy Lászlónak hívják, ami ugye nem egy „ritka” név. És sokáig nem mondta, de szerette volna/szeretné, ha majd a fiát is így hívnák. És az UH előtt pár nappal (sose felejtem el az arcát akkor) megkérdezte,h. nem lehetne,h ha fiú lesz Nagy Lacinak hívják? Annyira aranyos volt, még most is elérzékenyülök. :oops: Tehát egy dolog már 100%-ig biztos, ha fiúnk lesz Nagy Lacinak fogják hívni. :lol:
Nagyon várom már én is a 4D-s képeket Gáborkáról.

Angie!
Örülök,h. kicsit jobban vagy lelkileg. Bizony ezek nagy próbatételek. És vannak az ember életében olyan dolgok amikról „nem is álmodott volna”. Én mindig attól féltem,h nagyon nehezen fogok teherbe esni, vagy esetleg nem is tudok majd. (Pedig a családunkban igen gyakoriak voltak a terhességek) És tessék, szinte rögtön babás lettem. Viszont arról soha nem álmodtam volna,h. ha egyszer babás leszek, akkor azt a babát nem tudom kihordani. És sajnos így lett. Ez az én nagy próbám. De erősek vagyunk, legyőzzük az elénk gördített akadályokat és lesz babánk. Én azt kívánom itt mindannyiunknak,h. egyszer legyen egy olyan babatopictali, ahol mindenki a kisbabáival érkezik.

Nárcisz!
Annyira boldog vagyok, nagyon örülök Nektek. :lol: Igazán megérdemled ezt a boldogságot az élettől. Ez számomra példaértékű és mindig erőt merítek Belőled, hisz Te is vesztettél már el egy kis Angyalt.És így tudom,h biztos van még remény. Gyere és írj még Magatokról. A párod életében is nagy előrelépés ez,hisz mostmár tudja és érzi,h. Apuka. Gratulálok!!
Kép

Évi!
Köszönöm! Hidd el nagyon sok erőt adtok nekem. Annyira vágytam erre a babára, és vágyom anya lenni. De tudom,ha most nem leszek erős és nem tudok előre nézni, akkor sokkal nehezebb lesz. Amíg lelkileg nem tudom feldolgozni ezt, addig nem lehet esély a babára, én pedig nem akarok sokáig várni, ezért minden erőmet összeszedem. Lehet,h. ezért volt ennyire rossz a gyerekkorom (tudod a szüleim alkoholisták voltak, nagyim nevelt, majd a halála után a keresztszüleim),h. most erősebb legyek.
A képek Dorcusról? Tündériek. És szeintm itt mindenki nevében beszélhetek és teljesen egyetértek Angieval itt mi mindannyian örülünk egymásnak. Egymás babáinak, pozitv tesztjeinek, Uh-képeinek és együtt gyászoljuk az elvesztett babákat. És pontosan azért, amit Angie írt: MERT EGY A CÉLUNK! ANYÁNAK LENNI!

Puszi! Kép
Vendég

Pupy!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm szepen!
Jo olvasni, ahogy keszülödsz az esküvöre tenyleg egy eletre szolo elmeny lesz! Es biztos nagyon csinos menyasszony leszel!

Narcisz!

Nagyon jo olvasni, hogy megmozdultak a babak! Biztos hihetetlen elmeny volt!

Evi!

Dorica annyira szep, nem gyözök betelni vele! Nagyon sok boldogsagot adhat az anyukajanak!

Timika!

Nagyon szepek a babocak!

Junko!

En is kivancsi vagyok am nagyon a beszamolora!

Judit
jucmuc

Évi!
Köszönjük a dicséretet a névválasztással kapcsolatosan!
Majd noszogatom apát, ha hazajött, hogy segítsen a képfelrakásban!

Puppy!
Nem Gábornak hívják a páromat! Abban közösen egyetértettünk, hogy nem kapja az apukája nevét. Azért mondtam, hogy az apukája kedvéért,mert én Ákost szerettem volna, de neki jobban tetszik a Gábor!Igazából nekem is tetszik, így gondoltam, hadd válasszon ő!

Narco!
Az nagyon jó,amikor mocorog, ill. nálatok mocorognak! Én olyan jókat szoktam mosolyogni, amikor kül. formákat vesz fel a hasam és látszik ahogy "ugrál" a hasam! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szánom bánom bűnömet, nem olvastam vissza a hétvégét, délelőtt nem értem rá, most meg felhúztak a bankba, úgyhogy relaxálok.

A hétvégém elég ramatyul telt, a párom nem volt itthon, viszontlátós savtúltengéses kalandunk volt egy paradicsommal az éjszaka közepén, és még a szomszéd is mot hétvégén rendezett üvöltős karaoki partit.

Buborék mindezektől függetlenül nagyon aktív most hogy enyhébb az idő, sikerült fotóvégre kapjam, bár nem lett túl jó, de azért megmutatom.
Buborék tornászmutatványa:
Kép Kép

kancellárka

Anikó!
Nagyon jó nyaralást nektek, remélem szép időtök lesz (bár gondolom ezt utólag fogod olvasni ).
A Szülőszobának csak azt az egy részét nézted meg? Mert a honlapon, amit utóbb írtam rajta van szinte mindegyik. Sajnos amikor lement a TV-ben, akkor nem tudtam nézni, mert nagyon későn volt. De mindegyik nagyon jó. Van ott mindenféle, otthonszülés is.

Angie!
Nagyon tuti a házatok. Azt meg lehet kérdezni, hogy mennyiért építi fel a vállalkozó, és mennyi idő alatt? Mert hallottam már olyat, hogy csak a teljes összeget kell befizetni, és kulcsrakészen átadják, és nem is olyan drágán 17 milláért Szigetszentmiklóson. Most gondolkodunk ilyesmin is, mert a szocpol ilyenre is jár, és akkor egyből költözhetnénk Dunakeszire.

Pupy!
Tudod az volt a legdurvább, hogy a családom tele van vetéléssel. Borzalmas, én ebben nőttem fel. Rám a szüleim 13 évet vártak, hogy megszülessek a tesóm után. Addig szinte minden éven lett volna babájuk. Na így felnőni sem egyszerű. A sógornőm mindig azt mondja, hogy milyen jel nem jó. De már hidegen hagy, mert anyukám is, és a sógornőm is, ha a babáról kérdeznek, akkor csillog a szemük. Tudom, hogy örülnek, csak nagyon aggódnak.
Mondjuk az én páromnál soha nem volt gond, hogy apának érezze magát. Teljesen természetesen vette a dolgot. Első perctől fogva beszél a gyerekeihez, még amikor fülük sem volt. Puszilgatja hasamat. De ez a csillogás a szemében most teljesen más volt. (hát mindjárt sírok). Nagyon szeretem őket, a kis családomat.
Zyrtec: semmit nem ír ilyen szempontból. De úgyis csak 2-3 hónapig fogja szedni, utána pedig már az ősz miatt nem, és akkor fogtok újra próbálkozni.
Szerintem várd meg, amíg beáll szépen a mensid, és abból vagy 3-at. Én gondolom a miénk azért nem tudott igazán megtapadni, mert nem hagytam a fogamzásgátló után 3 hónapot arra, hogy összeszedje magát a szervezetem, és legyen elég vastag nyálkahártyám. De mellé én szedtem Elevitet, folsavat meg jódot. Ennek is köszönhető, hogy most igen jók az eredményeim.

Norwell!
Kende baba biztosan nagyon aranyos. És hogy már ilyen nagyra nőtt.

Dido!
Akkor legalább ez is tovább lépés.

Mátra!
Neked is nagyon jó nyaralást kívánok innen a távolból. Remélem csinik lesznek a lovak, és a fürcsit pedig meg lehet oldani.

Kacsa, Angie!
Ezzel én is így voltam. Sokszor teljesen kiborultam, hogy mi van. Sokat sírtam, mert azt hittem, hogy nekem soha ne lehet gyerekem, hogy nem vagyok képes rá, és egy béna vagyok. Illetve genetikai selejtnek neveztem magamat sokszor. Főleg akkor, amikor az összes velem egykorúnak már van babája, van akinek kettő is. Szóval borzalmas volt, főleg, amikor már a család is noszogatott minket. Azt sem tudtam, hogy mit mondjak. A régebbi üzeneteimet elolvasva láthatjátok. De majd a babával túl fogtok ezen jutni, és picit jobban megbecsülitek majd a gyermekeiteket, mint más anyák. Az igazi boldogsághoz nem a baba gyorsasága, hanem a felkészültség vezet.

Jucmuc!
Micsoda nagy kertetek van!!!!
Nagyon tetszik. Nem tudom, hogy szoktad-e nézni a Spektrumon a Mit ültet Matt ? sorozatot. Iszonyat kreatív a pasi, és olyan ötletei vannak. Megvalósíthatóak, nagyon hangulatosak.

Junkó!
Ne add fel ilyen hamar. Örülök, hogy jó volt a kirándulás. Képek?

Csibe!
Hát nem gondoltam, hogy pont az orrvérzés fog az eszedbe juttatni. Most már a dokim is mondta, hogy teljesen természetes. Nekem még a cytológiám is véres volt miatta.
Nálad a képeket is nagyon várom mindenről.
Hát a mozgás inkább csak pici simogatás. Van,a mikro jobban érzem. A kis ficánkám minden nap belém rúg, hogy megvan. A jobb oldali picikémet pedig apának kellett noszogatnia, hogy adjon jelet magáról, hogy jól van. Egy napot beszélt neki a bal oldali után, hogy csináljon valamit. Aztán megdícsérte mindkettőt.

Niki!
Ez nagyon csúcs!
Szegénykém. A Rennie szedhető terhesség alatt. Ha picit is szenvedsz nyugodtan vegyél be belőle. Tuti mellékhatásként padig megemeli a magnézium és kalcium szintet.

Kép
narco

Csibe!
Mindegy az a lényeg,h. egyetértésben és szeretetben találtátok kia neveket. :D

Niki!
Hát ez hihetetlen. Buborék tényleg egy kis tornász!:D

Nárcisz!
Köszönöm,h megnézted a Zyrtec-et. Igen elvileg októberben már rég nem szedi majd, remélem akkor tényleg tudunk próbálkozni. Tényleg nagyon jó olvasni, ahogy a pici családodról írsz.
Sajnálom,h. a családodban ennyire gyakori a vetélés. Nálunk ez nem volt jellemző. Nekem volt egy öcsém, aki sajnos meghalt, az igazi okot máig nem tudjuk,mert nem voltunk ott és lehet,h. anyukám nem volt józan teljesen. De ki tudja. Illetve lett volna még egy tesóm, de őt elvetette anyum. Nagyimnak is ugyan 1 lánya született, de volt vagy 6-8 terhessége amit elvetetett. Szóval nagyon termékeny a család, ezért sem jutott ez soha eszembe. Én 5 hónapot vártam a fogigátló után, és szedtem szintén folsavat, Elevitet, jódot. Fél éve nem is ittam alkoholt, tehát a baba előtt 4 hónappal, nem dohányzom stb. Ezért is esett annyira rosszul amit a körzeti dokim asszisztense mondott,h. a következő babára jobban kell majd vigyázni. Ettőlll???? Hogyan??? Nem értem mi lehetett a baj....: cry:
Vendég

Pupy!
Elvileg majd fogsz kapni szövettant.
De mint tudjuk a genetikai hibák teljesen kivédhetetlenek, és nem azoknál jönnek elő, akinél várnánk. Mindenesetre dühösítő, hogy az a volt barátnőm, akiről egyszer írtam, végigdohányozta a terhességét, soha nem szedett előtte semmit, és tessék. Most a másodi gyerekét mérgezi. Ne félj, ott nem lesz hiba. Lehet, hogy hülye lesz majd a gyereke, meg nem fog tudni tanulni, járni, rendesen viselkedni, de hát akkor is megszületik. Igazából nem tudom miért igazságtalan a sors. Pedig nekem mindig azt tanítoták, hogy a tetteimnek következménye van. Valahogy elkezdek paranoid lenni, hogy csak a rendes emberek tetteinek vannak következményei. Aki nem törődik a családja egészségével, életével, hát annak minden jár.
Ja és a legdurvább, hogy ez a csaj megcsinálta azt, hogy mondjuk valaki tolja a babakocsit, és szerinte nem teljesen néz körül, akkor elkezd kiabálni, hogy " megölöd a gyerekemet". Ezt mondta már mindenkinek, akit ismerek a közelében, köztük nekem is. Csak az a baj, hogy nekem nincs nagy szám megmondani a véleményemet.

Kép
narco

Nárcisz!

Sajnálom,h ilyen barátnőd van. És tényleg az élet sajnos igazságtalan, ez a jó szó. Vannak akik vagy nem akarják a babát, vagy nem vigyáznak, mégis semmi bajuk nem történik.
A szövettant már megkaptam. Leírhatom ide Neked?
Vendég

Pupy!
Ha szeretnéd priviben is leírhatod, és ott megbeszélljük
De nekem ide is jó

Kép
narco

Nárcisz!
Most nem nagyon tudok teljeskörüen reagálni az üzidre.
A házról gyorsan:
Igen, a miénket is kulcsrakészen vállalta el, 140 nm összesen, amelyből 40 a garázs+pince, és nagyjából 100 a lakóterület. Van hozzá szenyvíztároló (mert nincs csatornázás a falúban), egy terasz a hátsó részen, amiből egy lépcső indul ki le a kertbe. Plusz még a ház körüli 1 méter széles járdát is megcsinálja és az automata garázsajtó is benne van. A házban igazi fa parketta lesz, fa nyílászárókkal. Ezt így cakkom-pak 18,5 millióért vállalta el.
Eddig semmi gond nem volt a vállalkozóval, mindig ott van az építkezésen, és ő is dolgozik a fiúkkal (gondolom, napszámban fizeti őket, és nem akarja, hogy felét elpihengessék a napnak, hanem amiért megfizeti, azért dolgozzanak is, ráadásul csak 5-ig dolgoznak). Rugalmas, és szerény ember. Egyébként Dunakeszin is dolgozik most 4 házon. Igaz, ott nem kulcsrakészen, hanem egy család több tagjáról van szó, akik befürödtek az előző vállalkozóval, és most a miénk javítja ki a hibákat és fejezi be. Ha érdekel, én ajánlom őt. Az apósom nyugdíjas épitési vállalkozó, és ő a műszaki ellenőrünk. Ő is azt mondta, hogy jól dolgozik, pedig az apósom nem könnyen mond ki ilyet. Majd még teszek fel képeket, és eldöntöd, hogy tetszik-e.
Most rohanok, mert dől a munka :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?