Sziasztok!!
Csak beugrottam, hogy élet jelt adjak magamról!!! Szóval még élek, de 1 hét múlva ilyenkor már tuti, hogy nem fogok. Már most olyan gyomorszorongató érzésem van...mi lesz még akkor!!!
Megpróbállak követni Titeket, de előre is bocs, ha valami kimarad. Régen nem írtam már!!!
Heni!! Nagy nagy gratula Daninak!! Ez aztán nem semmi!! Büszke lehetsz Rá!!!!
Nagyon jók a képek, Dodó az iskolapadban...
Hamarosan az az idő is eljön, amikor tényleg az iskolapadban csücsül! Olyan gyorsan nőnek ezek a gyerkőcök!!!
Ja és örülök, hogy ilyen jól telik az időtök, jöttök-mentek!! Akkor ez a nyár már tuti nem lesz olyan mint a tavai!!!
Zsófi!!Nagyon jó a kép!! Tényleg nagyon aranyos kismama vagy! És a hatalmas pocid....titkon ez volt a kívánságom, egy pocis kép. De nem akartam nagyon szemtelen lenni. Örülök, hogy Botinak nem lett nagyobb baja, és hogy szuperül telt a döbröntei hétvégétek. Így van ez, ha az ember nem tulajdonit nagy elvárásokat valamivel szemben, ált.-ban az szokott jól alakulni.
Akkor Te akár 3 hét múlva szülhetsz is!!! Jujjj, de itt van már!!! Mire hazajövünk a nyaralásból, lehet már az örömhírt olvasom!!
Na igen, jól tudtad, Levi csak fél évvel fiatalabb Botitól. Hiába, túl szép lett volna, ha első nekifutásra összejön ez a centi. Majd kijavítom!!!
Zsófi milyen érzés a kezedben tartani a legújabb diplomádat???
Zsú! Nem semmi amit a szülőíről írtál!! De teljesen egyetértek Zsófi véleményével. Az, hogy az ember óvónőt választ, nem óvodát, egy kis településen még inkább érvényes. Nálunk amúgy is csak 1 ovi van, de azon belül 5 -korábban 6 - csoport van. Bizony regélni tudnék mennyit kapott az én (mi) csoportunk azért, mert ált.-ban minket választottak. Végülis az a lényeg, hogy Gergő szívesen járjon az oviba és jól érezze magaát!!! És persze az, hogy megkapja azt a személyiség, képesség fejlesztést ami majd szükségeltetik az iskolaérettséghez!!
A porcelán bögre meg ...mit nem mondja kicsit nagyon balesetveszélyes, főleg a mosdóban, ahol elcsúszhatnak vele v elejthetik. Nem tom nem-e az ÁNTSZ heppje, mivel a műanyag bögréket szerintük nem lehet úgy fertőtleníteni. Nálunk csak az étkezésnél van "törékeny" pohár, a mosdóban műanyag van. De kérdezd meg, hogy miért van ez így. Bevallom én is kíváncsi vagyok!!!!! Jobb, ha az elején tisztázzátok a dolgokat és akkor nem lesz semmi gond!!!
Ságica!!! Bizony mi is betegek lettünk a 15 h után. Bár még mai napig nem tudjuk -már nem is fogjuk- hogy a szuritól v amúgy is megfázott, mivel a megadott időn túl lett taknyos és kicsit lázas. Pont egy éve, a Vivi ballágására indultunk, amikor észrevettem, hogy hőemelkedése van. Másnap indultunk nyaralni, képzelheted!!! A rágó fogak is akkor jöttek neki sorban...szóval nem tudom! Elég rossz érzés, azt elhiszem Neked!!! De reméljük a legjobbakat!! Sok sok gyógypussssz a kishercegnőnek!!!
Figyusz, a babanet értesítőt küld a mail címedre, ha privi üzeneted érkezett. (már ha kértél ilyen szolgáltatást) Ha arra rákkantintasz, megjelenik az üzi!!!
Borka!! Borka!! Ti már nyugodtan élvezitek hármasban a vakáció gondtalan örömeit!! Ugye?? És a másik kishercegnőnk hogy van??? Lassan 1 évesek lesztek!! Mit tervezel a nagy napra?? Ja és nem emlékszem Te írtad hogy mentek-e és hová nyaralni???
Szerintem ez volt az utólsó hosszú lére engedett megjelenésem, míg le nem vizsgázom!!! Innentől már csak tőmondatokban jövök!! Ugye nem haragusztok??? Muszály, különben csúfos vége lesz!!!
Puszi Mindenkinek!! Kellemes hétvégét!! Élvezzétek a ragyogó nyári időt!!!
Edit