Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

nem úgy néztek ki, mint akik tűkön ülnek... :lol: :wink: na jó én is megyek phiszuszizni a fiúk mellé....

Kép
----------------
B&M
bubek

Halihó, jó reggelt!
Eszti, Dia, Timi,
megtelt a postafiókotok, még lenne egy-két kép amit küldenék. szóljatok ha mehet.

Kép
----------------
B&M
bubek

Jó reggelt!

Bubek, köszi a képeket!

Én is küldöm majd mindenkinek, ha lesz időm! Livi úgy döntött, hogy elkezdi gyakorolni a járást, egész nap utánam koslat... :roll: 3 lépést már meg tud tenni anélkül, hogy eldőljön, lehet, hogy a keresztelőre már a saját lábán jön. :lol: :lol: Csak semmire nincs időm egész nap.

Nagyon teccik, ahogy Marci ás Ádi smárolnak! :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
el tudnád küldeni mailben a csoportképeket eredeti méretben? Kösziiiiiiiiiiiiiiii!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Bubek köszi szépen a képeket (6 e-mailt kaptam).
Dia majd én is szeretném e-mailben (és eredeti méretben) elkérni a csoportképeket.

Tegnap és tegnap előtt is adtam Petrának egy kis barackot, szerencsére tetszett neki. Az eredménye az lett, hogy tegnap volt az első nap, amikor egyáltalán nem kakilt. Ma reggel meg úgy sajnáltam szegényt, annyit erőlködött, de szerencsére lett eredménye, megvolt az első kicsit szilárdabb (de jó nagy adag) kaki.

Na megyek vissza pihizni, mert nagyon zsufi lesz a hétvége, megyünk mindenfelé, vasárnap még Kiskunhalasra is apósom barátjához. Apósom ugyanis ma indul haza Németországból, aztán mindenkinek el akar büszkélkedni az unokájával. Ott is lesz 2 baba, az egyik fiatalabb, mint Petra, a másik már jóval idősebb, na azt a kislányt is Petrának hívják, remélem nem lesz kavar. :lol: Após barátja a kiskunhalasi fürdő igazgatója, úgyhogy egész nap a strandon leszünk, Petra remélem nagyokat fog pancsizni, már nagyon várom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jó reggelt!

Csajok, ti mind milyen magasak vagytok :D Én meg Gabus ki sem láccunk közületek :D :D

Bubek:
felébredt a lurkó, hívlak majd. Elvileg Peti eljön értem, legalábbis még tegnap így volt.Még ki kell szaszerolnom, hogy a leggyorsabb hozzátok menni, és akkor kenguruval elbóklászunk. De csak ha nem zavarunk akkor.

Anyukám tegnap visszament Németbe. Hát elég nehéz szívvel hagyta itt egyetlen unokáját. Még feljött utoljára egy napra.

Eszti:
nekem teljesen elmúlt a csíkom. ez az egyetlen örömem, hogy bár az 50 kg régisúlyomhoz képest a szüléskor 35 kg-val voltam több, a hasamon csak az az egy középső csík volt, és kb. 3 hónap alatt tűnt el. Jó igaz kelttészta állagú maradt, ahogy Sasha mondaná, de csík az nincs. :P De ez annyira egyéni.

Képzeljétek a fiam tegnap egész nap nem volt hajlandó csak a bal ciciből szopni, ami egyébként a rosszabbik cicim. Délutánra már helyes kis csomók figyeltek a jobb-ban, így elővettem a netes tudományom és hónaljtartásban szopiztattam, és bevált. Kicseleztem a gyereket. Valószínűleg az ínye azon az oldalon feszült, és azért nem akart arra fordulni. És éjjel hurrá, de nem volt sírás.

Csöcsike :P
Kép
valahogy felkanyarintotta magára a Spongyás hátizsákot :D
Vendég

Timi:

Ezt Fanninak küldjük :D :D
Kép Kép
Vendég

Szép Reggelt Mindenkinek!

Bubek,
tegnap Esztipeszti már elkülde a címet, igényt tartva a vonalkódra, úgyhogy neki küldök kettőt, neked egyet! Jóóó? Nincs harag? :P
Egyébként Coolasa is ajánlott föl vonalkódot, biztosan odaadja.
Ide írj kolmol@fibermail.hu

Egyébként a víz a babauszin azért sötét, mert magas ásványianyagtartalmú, olyan mint a termálvíz. :roll:
Vuka,
Petrát beviszed a medencébe? Már úgy értem normál medencébe, ami nem babauszis?

Szívesen elmegyünk majd az egyik talira, amikor egy kicsit alábbhagy a hőség.

Mancs, Mbá,
köszi a választ csípőszűrésügyileg. Megnyugodtam.

Na, megpróbálok takarítani, hátha sikerül és kellene sütnöm is, mert férjecském kuglófra éhes. :lol: Vagy inkább kifekszek napozni, hááát.... :P

KépKép
kolmol

Na visszaaludni nem sikerült, helyette megejtettem a szőrtelenítést, igazán rám fért.

Kolmol nehogy má ne legyen egy felfújható medence se, amibe rakunk egy kis pancsi vízet, csak szerez apósom barátja, hiszen az Ő unokáiról is szó van. Egyébként mi is elgondolkodtunk ezen a férjemmel, hogy nem kellene a gyereket olyan medencébe vinni, ahol klórral fertőtlenítenek, ahova babaúszni járunk ott UV-szűrős tisztító rendszer van, és jó, mert úszás után sosincs a babónak "uszoda szaga".

Tücsökmami én is alacsony vagyok, de ez csak azért nem látszik a képen, mert ültem a padon.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziaztok!

Tök szupik a képek a találkozóról. Kész fotóművészek vagytok. Nagyon jó volt találkozni veletek, felőlem jövő héten is mehetünk.
Mostanában sajna nem sok időm van. A nem itthon töltött három hétnek megvan a hatása. Kedd óta mosok. Teganap éjfélig vasaltam. Holnap ráadásul vendégek jönnek és takarítással sehogy nem állok, és főzni is kellene.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :x

Én nagyon gondolkosom a babaúszásban. A hétvégén voltunk egy olyan helyen ahol volt medence isteni 30 fokra befűtött vízzel. Belevittük Áduszt is hát teljesen oda voltam, hogy tud úszni. Semmi félelem. Tök jól elvolt egy órán át benne. nagyon irígykedem azokra akik ha mást nem egy felfújtatós valamit tudnak a gyerköcnek csinálni. Mi most nagyon szenvedünk a panelban.
Na de jön a lehülés az okosok szerint.

További minden jót, megyek takarítni.

Gabuska mikor lesz séta?

Kép
vanília

Hali!

Na, tehát:
Sajtine 1 e-mail, Timi 8, Bubek 2, Mancs 2, Dia 3, Tücsimami 3, Gabi 5, Eszti 2, Kormi 3 és Vanília 4.
Ma még lehet reklamálni, ha nem kaptátok volna meg. :wink:

Bubek, Dia köszi, megkaptam a képeiteket!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba én nem kapok képeket :?: :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
ígérd meg, hogy nincs hari, de képzeld rólatok nem csináltam képet. :shock: :oops: :shock: :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba szerencséd, hogy jó kedvemben találtál, így megbocsátok! :twisted:

Gabuska nagyon jó a videó Livicsek első lépéseiről.

Ma is voltunk tornán, tök jó volt, mert jött egy olyan lány is, akivel együtt voltunk még terhestornán és ikreket várt. Ápr. 18-án megszülettek és most elhozta a két csajszit, nagyon aranyosak voltak. :D
Most 2 hétig szabin lesz a néni, úgyhogy más program után kell néznünk, szóval mi benne vagyunk a jövő heti taliban is.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Én eddig elküldtem a képeket Erikának,Gabinak,Tücsökmaminak és Timinek.Légyszi küldjétek el többiek az email címeteket mert nem találom! :roll: Vuka,nyugi én készítettem rólatok képeket. :wink:
Aki szeretne Nekem küldeni képeket légyszi erre az email címre tegye! tomdoki@freemail.hu
Ez a Tamás címe,Nála van bőven tárhely. :) Majd onnan lementem.
Most rohanok.Mindenkinek cupppppppp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Én megkaptam mindenkitől! Köszönöm!!!

Voltunk a kolléganőmnél, nagyon szarul éreztük magunkat, főleg Livi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, és képzeljétek, már ad puszit! Vagyis tönkrenyalja az arcunkat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jövök én is a képekkel, közben méretezem át őket. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Most megyek aludni, kicsit elegem lett :evil: Utálok kicsinyítgetni meg töltögetni. Holnap folytatom, ha lesz időm, bár du. vendégek jönnek.
IGEN, én is takarítottam!!! :lol:

Majd ha lesz időm, küldöm mindenkinek a képeket.

Dia, Eszti, Kormi meg nem tudom ki fotózott még...
légysz küldjétek át nekem a képeket, amin mi vagyunk, a csoportképeket is! Köszi! :) :wink:

Ilba,
én 2 levelet kaptam, összesen 3 fényképet. Köszi!

Gabi, Bubek,
Nektek is köszi a képeket!

Jóccakát!

Kép
mancs

Sziasztok!

Bocsi, hogy egy kicsit eltűntem, mentségemre szólva összehoztam egy újabb mellgyuszit csütörtök estére, csak a másik mellemben.

Az én képeim letölthetők innen:
http://kep.tar.hu/bbabak/50324446#2

Mancs,
látom, nagyon megtetszett, amikor Beni rohamot intézett a lábam ellen, jó sok kép készült :lol:

Majd még jövök, csak 5 óta fennvagyunk, s Levente nyekereg egy kicsit.

Ja, ugye lesz jövő héten tali?

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Hali!

Mancs!

Van egy jó hírem, meg egy rossz hírem! A jó hír, hogy a képeket, akármennyit le lehet kicsinyíteni egyszerre is!!! A rossz, hogy nem vagyok benne, biztos, hogy érthetően el is bírom magyarázni, úgy hogy nem mutatom mit kell tenni.... már hogyne tudnám, hiszen van fényképenőnk... na mindjárt jövök, csak készítek egy pár illusztrációs fényképet!

Nekünk ACDSee képnézegetőnk van és az tudja ezeket...

minyá jövök

Kép
sasha

Kormi letöltöttem a képeidet, Te legalább csináltál rólunk jópárat, nem úgy mint Ilba. :wink:

Ma pocsék egy éjszakám volt, hajnali 5.23-kor felkeltem és nem tudtam visszaaludni, tök ideg voltam. Persze Petra mikor alussza át az éjszakát, naná hogy ilyenkor.

Nemsokára indulunk hétvégi körutunkra, megint nem lesz időm jönni. Mindenkinek kellemes hétvégét :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na meghiúsult a tervem. A kártyaolvasó nem olvas, sőt a gép szerint nem is létezik, úgyhogy csak írásban tudom elmondani:

Megnyitsz egy képet, majd rákattintasz 2x. Ekkor az összes kép megjelenik kicsiben az adott könyvtárból. Kijelölöd rákattintással az összes képet. (Vagy csak az egyikre kattintasz rá és megnyomod a CTRL-A szókombinációt és az összes ki lesz jelölve, nem kell egyenkétn. Ha olyan is belekerült a kiválasztott képek közé amit nem szeretnél kicsinyíteni akkor nyomva tartod a CTRL-A billt és egy egérklikkel megszünteted a kijelölést. Eddig világos?
Ha ez megvan akkor a felső menüsorban megkeresed a "Tools" feliratot. Legördül jó sok parancs. Nekünk a "Resize Images..." kell. Ráklikkelsz és beírod mekkora legyen a kép, majd végül Start Resize és megcsinálja egyszerre.

Remélem tudtam segíteni. Sajnos csak ezt a képnézegető programot "ismerem", ha valakinek másmilyen van, akkor sajnálom :(

Kép
sasha

Halika!

Vuka,
látom nagyon a lelkedbe tiportam, nem volt szándékos. :oops:
Na majd a következő tali után csak győzd a sok képet letölteni. :wink:

Eszti,
köszi a képeket!

Mancs,
szuper képek! Csak tudnám, hogy mit tud Kormi lába ... :lol:

Hát Lányok, és Fiúk :D , 1 hétig mellőznötök kell társaságom, na de aztán jövök a képekkel és az élménybeszámolóval.

Nagyon szép hetet Nektek, jó időt, ha lesz tali (irigy) akkor nagyon jó talit!

Puszi!

Kép
Kép
Kép
ilba

Folyt. köv:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Kééééész!!!! :lol: :lol: :lol:
Most megyek, nemsokára jönnek a vendégek. Petike kint szunyál a teraszon, végre elviselhető meleg van.

Nagy dolog történt nálunk: hasról hátára fordult a kis vakarcs!!!! Többször is!!!! Csak az a baj, hogy mindezt éjjelente teszi, és ha már megfordult, kurjongat, mert rájön, hogy éhes is. Úgyhogy napok óta lőttek az átaludt éjszakáknak. Ma keltünk 2-kor, 5-kor, 1/2 8-kor :shock: Remélem, azért leszokik róla hamarosan. Mármint az éjjeli kukorékolásról.

Majd küldöm az emileket is.

Sasha,
köszi a tippet, megpróbálom!

Kép
mancs

Mancs!

Írj, ha sikerült, vagy, ha nem, olyan jó lenne, ha sikerülne:)

Kép
sasha

Sziasztok!
Mancs!
Én szivesen küldeném a képeket,de nincs meg az email címed. :roll:
Ez vonatkozik a többi talin ott volt csajszira is kivéve(Timi,Gabi,Ilba,Tücsökmami)mert ők már megkapták a képeket.Szóval csajszik címet kérek SOS!!!!ldicsi@freemail.hu-ra :wink:
Mindenkinek további szép estét!
Ilba!
Nektek szép időt,jó nyaralást kivánok! :wink: Már én is alig várom,hogy 26.a legyen. 8)
Cupp-cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
mics kukac citromail pont hu
Előre is köszi!

Sasha,
még nem próbáltam, remélem holnap lesz rá időm. Nekünk is Acdsee van :)

Kicsit lemaradtam... Azt tudtam, hogy elutaznak Ilbáék, de hova is?

Kép
mancs

Balcsira!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

Mancs,
annyit fényképeztetek minket, hogy nem fogom tudni lemosni magamról, hogy lefizettelek! :oops: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Úgy látom ma még nem irt senki,ezek szerint még mindenki pihizik!

Gabi:

Megkaptam a videót!nagyon klasszul elindult Livi!!
Boldog 11 hónapos szülinapot kivánunk neki!!!!!!!

Dia,Bubek,Ilba megkaptam a képeket és köszönöm!Bubek küldhetsz még ha van.

Mancs:
Nagyon jó képeket csináltál!Nekem a Zsófiról és Bencéről készült lépek tetszenek nagyon!Ja és Leventéről is!!

Tücsimami:
Köszönjük a képeket Kispetiről,a reakció itt is csönd volt :lol:

Tegnap Fannival egy kicsit átrendeztük a lakást.A babaágyat bevittük hozzánk,sajnos mellénk nem fért el,mert akkor sose csukom be az erkélyajtót :lol: ,igy a térelválasztó polc elé került.Szerintem elég jól néz ki,verem a fejem a falba,hogy Szilvi születésekor is igy kellett volna rakni,és már rég megszokta volna a kiságyát.
A kiságy helyére pedig átvittük a kanapét,igy most a rumliszoba átalakult játszó és számitógép szobává.A függönyt is végre felraktam,úgyhogy tényleg szoba jellege van. :lol:

Kép

Kép
novum

Mancs!
Elküldtem a képeket!
Előre is bocsi,de küldtem pár malackodós email-t is. :lol: Cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaaa!
Bubek,Eszti,Vuka,Mariann,Kormi mikor külditek az email címet?????? :roll: :twisted:

LIVIKE!!
Istenke éltessen sokáig 11.hófordulód alkalmából! :lol:
1 hónap múlva bulizol. :lol: :wink:
Kép

Timi!
Bocsi,Neked is küldtem malackodós email-t. :wink:

Mindenkinek puszi.UI:Domi az éjszaka lázas volt és még ma délelőtt is. :evil: Csak tudnám miért! :roll: Dia

Kép
Kép
lldicsi

Timi,
tegyél fel képet a szobáról!
Akkor tegnap már az ágyában aludt Szilvi? :wink:

Köszi a köszöntéseket, Dia, neked is!!!

Domika, gyógyulj meg!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Livike!
Boldog hófordulót kívánok én is Neked!

Timi:
Amióta tudja Kispeti, hogy raktam fel róla képet, azóta olvassa a Babanetet :lol: :lol: :lol: Nem mond semmit, csak szól, hogy vannak új hozzászólások, nézzem meg :D :D
Igen én is kérek szépen fotókat az átrendezett szobáról!

Dia:
nekem nem jött e-mail :x próbáld léci erre: szoket72@gmail.com
neked hogy sikerült a babafalvás vonalzóhoz képet tenni? nekem hiába 60*80 pont + 5 kbyte, mégsem teszi a képet mellé? :evil:

Omo:
nem írsz mostanság, mi újság nálatok?

Képzeljétek, tegnap erőt vettünk magunkon és elmentünk babaúszásra, illetve mentünk volna, mert autókáztunk kb. 45 percet azért, hogy meglássuk a lakatot a kapuban :evil: :evil:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?