Jó estét!
Manka Mennék én aludni, de mostanra olvastam vissza, és még írnom kell
Ha már Téged szólítottalak meg először, itt is folytatom: Köszönöm, hogy indigógyereknek gondolod Balázst
Igazság szerint mi is gondoltunk már rá, de látta már auralátó, és nem az. De tény, hogy eléggé "más", és én nem bánnám, ha kevésbé lenne intelligens, de kevésbé lenne problémás is. Nem azért, mert több gondom van vele, hanem mert sokszor néznek rá csúnyán, furcsának találják páran, és nem mindenki hagyja szó nélkül. Ez meg neki rossz lehet
Érdekelne a Balázshoz hasonló gyerek, akiről olvastál!
Kis kitérő: Eddig olvastam az őszi topicot, és komolyan mondom, folytak a könnyeim. Fortyogtam magamban, hogy minek kellett az új topicot megnyitni, mire jó ez a szétszakadás, stb. És dühöngtem az ott olvasható borzalmas stíluson. Eldöntöttem, hogy ennyi volt, befejeztem, két helyre képtelen leszek figyelni, így nem írok többet. De aztán átjöttem ide, és itt nyoma sincs az ottani témának, csak melegkiütések vannak, meg lepisilés, kipisilés, bepisilés, fotók és jókedv
És
a legtöbb kedves ember, aki miatt ide járok, akiknek érdekelnek a mindennapjaik. Szóval köszönöm a meghívót, örülök neki, élek vele, és belátom, hogy tenni kellett valamit. Nincsenek illúzióim, hogy itt nem lesz kisebb-nagyobb veszekedés, de bízom benne, hogy nem nekem lesz igazam!!!
Kitérő vége :)
Juci
Marci nekem is jobban tetszik az új séróval. Nagyon édes, olyan nagyfiús.
Sildike
Nagyot nevettem a pisilős sztorin. Engem Gergő is előszeretettel lepisil a strandon
Amúgy egy-egy nagy nevetésnél én is sokszor bepisilek, de ez nem csak a szüléseim óta van így, azelőtt is így volt
Tünde
Mi kell az útlevélhez a gyereknek?
Budapestiek! Lurdy Házban van még okmányiroda vajon?
Na, talán most elmegyek aludni...
Jó éjt!
Judit