Sziasztok!
Mióta elment Bubika ez az első nap, hogy kicsit jobban érzem magam lelkileg.
El kell fogadnom,h. ez történt, és,h. ez azért történt mert ezek után csak jobb lehet. Tegnap este néztük a párommal a Batman:kezdődik c. filmet, amelyben volt egy mondat: "És miért zuhanunk a mélybe? Azért,h. megtanuljunk felálni belőle". Nagyon megtetszett ez a mondat, és igenis én is meg fogom mutatni,h. fel tudok állni. Remélem.
Nagyon hiányzik a kis Drága, de szépen lassan haladok. Már képes vagyok írni Nektek, akik annyit gondoltatok rám, ma újra elmentettem Mátra tábláját (mert mióta ide tartozom minden nap elmentettem a táblákat) és elcsomagoltam ma Bubika pozitív tesztjét is. Nagyon nehéz, de próbálok arra gondolni,h. a Jóisten nem azért tette,h. büntessen és lesz még nekünk babánk. Ma írt egy ismerősöm e-mailt, és azt írta,h. az első babája neki is elment, és utánna 3 hónap múlva már ott csücsült a pocijában a kisfia. Megpróbálok most csak az esküvőnkre gondolni, hisz ez is csak 1x van az ember életében, jóesetben. És remélem ha minden rendben lesz a ciklusaimmal, akkor októberben újra belevághatunk.
A mütétről: Köszönöm Dido,h. leírtad a tapasztalataidat, így nem féltem annyira.
Reggel bementem fél 8-ra, persze vártunk majd 1 órát, amikor beszólítottak. Most taliztam előszőr egy dokival, aki annyira szimpi lett,h. gondolkodom az esetleges váltáson. Beszélgetett velem, vigasztalt, poénkodott. Elküdtek UH-ra, rendes volt a szonográfus is,mert nem mondta ki.. Én elfordítottam a fejem,h ne lássam, de sajnos mikor jöttem ki még egy pillantást vetettem a monitorra és ott volt. Volt kis keze, lába, pici feje. Legalább az emlékeimben megmarad ilyennek.
Aztán visszamentem ehhez a dokihoz, aki mondta,h menjek át egy másik helyiségbe ahol felhelyezik a lamináriát. (hát igen, ekkor már hányingerem volt az idegességtől) És amikor átmentem képzeljétek utánnam jött a doki,h. tudja mit: majd én felhelyezem magának. És ugyan vártak még lányok a lamináriára, de csak nekem csinálta meg. Ez nagyon jól esett tőle. A laminária? Hát a felhelyezés picit kellemetlen volt, de nem kellemetlenebb,mint egy rákszűrés.Aztán fel mentem az osztályra, elmentem vettek tőlem vért, és utánna kaptam egy ágyat,majd lefeküdtem. Anyukám, a párom és a barátnőm 3 órán át ültek a társalgóban és várták,h. táguljak. Nem fájt egyáltalán a tágulás, sőt mondhatni, szinte semmit sem éreztem.Közben megismerkedtem a szobatársaimmal is, pihiztem, és furi de akkor már nem féltem. Majd 2 és fél óra múlva megszólalt a telefon a kórteremben, engem kerestek,h mehetek a 2-es kisműtőhöz. Na ekkor aztán kiszáradt a szám. Ott voltak anyuék is, még váram ott vagy 5 percet, aztán bementem. Felfeküdtem az asztalra, lekötözték kezem lábam, mire én sírva fakadtam. Azt mondták,h. ne sírjak,mert addig nem tudnak altatni. Az anesztes nő és mindenki nagyon rendes volt, kivéve egy nőt aki kérdezte,h. mennyi idős vagyok. Mondam,h 13 hetes, de a baba csak 9 hetes. Erre megjegyezte,h. akkor ne mondjam,h 13mert ez az edény nem jó. Megint sírtam. De abbahagytam, megkaptam az altatót, közben fertőtlenítés és ennyi....
A párom szerint 20 percet voltam bent, és mikor kitoltak már integettem. De arra,h. az ágyra,h. kerültem nem emlékszem. Aludtam vagy 1,5 órát(ekkor írtam Anikónak is) utánna még 1 óra pihi, nővérke megnézte a vérzés mennyiséget, ehettem, ihattam és a műtét után 5 órával már ki is engedtek. Fizikai fájdalmaim nem voltak, nagyon enyhe mensi szerü görcs, de ez semmi. Azóta sincsenek, sőt vérzésem se volt, csak enyhe barnázás. Kivéve tegnap mikor is úgy megvizsgált a doki,h majdnem lefogtam a kezét,h. hagyja abba. És mire hazaértem eléggé elkezdtem vérezni, de már ismét csak barnázok. A myómát most nem érezték, sőt semmit nem éreztek.. 6 hét múlva kontroll, és szept. 5-én UH.
Megvan a szövettan is, amiből nem sokat értek, csak azt,h. terhes szöveteket találtak, chorion bolyhot.Meg vmi jelzőanyag van odaírva?! Ja és,h. a szövettan is megfelel a MISSED ABORTION klinikai diagnózisának. Hát ennyi!
Lányok! (Mátra, Dido, Brill)Mikorra várhatom a következő mensit? És meddig tart ez a barnázás? És tudom azt mondta a doki,h 5-6 hétig se ülőfürdő se házasélet, de orgazmusom sem lehet?
(Ugye értitek?)
Most egyenlőre ennyi, így is jó hosszu lettem ne haragudjatok. Akit még nem üdvözöltem most megtenném, remélem minél hamarabb babásodunk!!!!
Heni! Nekem bejött a PG53 elsőre! De csak az elejét kövesd!!!!
Puszi millió mindenkinek!
Még ma jövök, elkezdek lassan visszaolvasni!
Ági!
Nagyon szorítok ám érted!!!!!