Új privát üzeneted érkezett!

Odanézzetek, de ügyes vagyok :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Málna!
Köszi a szalvéta infót :D

Muszkuru!
M7-sen megtalálunk :D :D
Mi is Csopakra járunk strandra.Szólj,ha ittvagy,és Apa éppen nem ér rá "kocsikázni" veled :D

Hoppá!
Ezek szerint nagyon sikeres tanár vagy :D
Azért érted még izgulunk.legyen már valaki ebben a hónapban is,aki Kis_Plútó mellet elnyeri méltó jutalmát :D és persze Málnáról sem feledkezem meg,nekem még ő gyanús :)

KépKép
takido

Hoppá!
Grat,tényleg ügyi vagy :D

KépKép
takido

És iiiggeeennn, még ügyesebb vagyok :lol: :lol: :lol:
Már kettő tickerem van. :lol:

Kép

Kép

hoppá

Hogy tetszenek a tickereim? Szerintem a második jobb, csak azt hagyom meg. Mit szóltok hozzá?

Kép

Kép

hoppá

Meli!
Nem gyúrok ikrekre :D Az már tuti,hogy Tünci-bogár egyedül van.Csak mivel nem tudom,hogy fiú-e,vagy lány,ezért van egy fiús,meg egy lányos tickerem :D

Hoppá!
Remélem nemsokára babás tickert fogsz felrakni te is.
MEG PERSZE MINDENKI :!:

KépKép
takido

Bea!
Merre vagy?
csak nem alszol még?

Anyusziszi!
Sajnálom,hogy megjött.Engem is érdekelne,hogy milyen gondjaid vannak,hátha tudnánk segíteni,vagy sokszor már az is segít,ha az ember elmondja.

KépKép
takido

Candi!
Te miért nem jelentkezel?Sok a meló?

KépKép
takido

Dóri,értem :lol: azt hittem ketten vannak,csak eddig titkoltad 8)

Kata,jók a tickerek,nekem az első jobban tetszik,így nyáron!!!!!

Csajok,egyszer már regisztráltam magam a Jónás-naptár-oldalon,de most sehol nem találom....nem jön be az az oldal!!!Segít nekem valaki?,Olyan ügyetlen vagyok!!!

Kép Kép
meli1118

Kata, ügyes vagy, jók a stickereid.
Én leszoktattam a nyulamat a tulipánról, és átpakoltam a tengerparta, elvégre odakészülünk, igaz, Andi? :D

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
És mit szólt hozzá? bepróbálkozik a vizi növényekkel?
Tényleg,hol lesz,amíg nyaraltok?

Meli!
Sajna arra már nem emlékszem énsem,de lehet,hogy mentettem el,majd mindjárt megnézem.

KépKép
takido

Na jó, akkor hagyom mindkettőt.

Lépek, megyek kajálni urammal, meg a hugimmal.
pussz

Kép

Kép

hoppá

Muszkuru!
És mit szólt hozzá? bepróbálkozik a vizi növényekkel?
Tényleg,hol lesz,amíg nyaraltok?

Meli!
Sajna arra már nem emlékszem énsem,de lehet,hogy mentettem el,majd mindjárt megnézem.

KépKép
takido

Hát kedvesek vagytok, hogy érdekel titeket a gondom, de ha belekezdek hosszú lesz, ám.
Meg néha zavar, hogy mások is olvassák, nemcsak mi páran...
Vendég

Musz,nagyon jó a tengerparti nyuszi!!!Irigykedek kicsit,nagyon jó lesz neketek a nyaralás!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!
Annyit sikerült kiderítenem,hogy a www.astro.com -on volt.

KépKép
takido

Anyusziszi!
Akkor küld privibe :)

KépKép
takido

Sziszi,akkor küldd el priviben,ha úgy gondolod,hogy nem kellene elovasni olyan valakinek,akire nem tartozik!!!!Szívesen segítünk,ha tudunk,igaza van Dórinak,néha az is elég,ha elmondhatod valakinek!!!Puszillak

Kép Kép
meli1118

Köszi Dóri,eddig jutottam el én is :oops: :oops: valahogy majd kibogozom!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, előguberáltam a linket amit tőletek kaptam:

Elérhető a http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi oldalon.

Musz

KépKép
muszkuru

Köszi Musz!!!!Neked is puszi

Kép Kép
meli1118

meg még ez is hozzátartozik:

Először ki kell választani:
Astrodienst special
Majd ebben az ablakban:
Please select the type of chart you want (legördülő sáv legaljáról kiválasztani
Lunar phases fertility calendar

Most be kell állítani a személyes adataidat (születési hely, idő órával és perccel)
Megnyomni:
Click here to show the chart

Akinek meg ajándék medencéje van, ne irigykedjen :twisted:

Dóri, amíg nyaralunk, anyuék+a macskák lesznek a baby sitterek :D
Szeret ott lenni, nagy kert van, rohangálhat meg kapirgálhat.
Csak attól tartok, el fog szokni tőlem, most olyan aranyos ölnyúl, ha leülök hozzá, odajön és bemászik az ölembe :D
Ha sokat van az anyuéknál, utána elfelejti, milyen hatalmas szerelemben él velem... :(

Musz

KépKép
muszkuru

Sziszi

Sajnálom :(

Biztos,hogy van kukkolónk... :shock: Írhatsz nekem is,lehet,hogy nem tudok segíteni ,de neked jót tesz ha kibeszéled magadból.

Úgy volt,hogy júli 31-től augusztus 4-ig megyünk Balatonszemesre,az OTP üdülőbe.Apu OTP-s ,mondta,hogy megkérdezi van -e hely arra az időszakra.Már teljesen beleéltem magam,hogy milyen jó lesz.Most telefonált...
7800.-/fő/nap és napi 4000.- /gyerek
Hármunknak 19600.- egy nap...egy hét 100.000.- ft...A balatonnál :!: :?: ... :shock: Csodálkoznak,hogy az emberek inkább elmennek Horvátországba.Tesómék már 5.éve ugyanarra a helyre járnak vissza.Napi 4000.- ft-ért bérelnek APARTMANT!!!nem szobát...
De ami igazából dühít a napi 4000.- a gyerekért.Ebben a korban,és ilyen melegben nem is esznek,csak isznak és fotoszintetizálnak...Csak azért,hogy viszek neki egy utazó ágyat és abban alszik fizessek... :twisted:

Marad 2 hét all inclusive Tiszadorogma,baromfiudvarra néző ablakkal.
Viszont szeptemberben meg már tuti megyünk Hvar-ra,most utaltam el a lóvét 8) :wink:

málna2162

Málna!
Ezen már én is túl vagyok,hogy kiakadtam mindenféle nyaralás miatt.
Ez az ár egyébként tényleg dühítő.Mi ugyebár könnyű helyzetben vagyunk,mert közel a balcsin,de családdal lemenni hűtőtáska nélkül,nem kis kiadás.
Mi is nagyon szeretünk horvátba járni,És végre egyszer miattam is mehetnénk szeptemberbe nyaralni jóval olcsóbban,és tömegmentesen,erre most a férjem nem kap szabit :cry:
Hvarról hallottam,hogy nagyon szép.Ti voltatok már ott máskor is?
De jó lesz nektek.Mátét is viszitek? Lassan 2 éves lesz a fiatalúr :D

KépKép
takido

Muszkuru!
Édi lehet a nyúlad.Gondolom azért hamar visszanyeri az emlékezetét,ha találkoztok :D

Túl vagyok az 1000.hozzászólásomon.én is kérem a nyeremény utamat :D

KépKép
takido

Takido

Most már 4.éve járunk Horvátországba.2 évet Kkr-re jártunk.Idén megyünk másodszorra Hvarra.Az a jó,hogy a határtól végig autópálya van.7óra alatt lelehet érni Pestről.
Tavaly este 11 kor indultunk és reggel 6 órakor már a kikötőben voltunk.Lejjebb van,egész le kell menni Splitig és onnan megy komp.Az út komppal legalább, másfél óra.Nagyon szép,nyugis sziget.
Persze hogy visszük Mátét,már tavaly is volt velünk.Nagyon jól érezte magát.De idén már jobban felfogja majd.

málna2162

Köszi Musz!!!!Örök a hála!!!

Málna,ez az ár hajtépést okozott nálam....ráadásul egy olyan üdülő,ami eleve kedvezménnyel indít,merthogy csak azok mehetnek,akik bennfentesek....ennyi pénzért 3-an 10 napra mehettek külföldre...vicc!!!!

Dóri,én szeretnék lemenni idén Horvátba,úgy is jó,hogy csak 4 nap...de tenger legyen és meleg homok!!!!!Szeptemberben még elég meleg a tenger????

Kép Kép
meli1118

Meli

És ez már kedvezményes ár.......................................... :shock:

Attól függ,hova mész szeptemberben.Minél lejebb (mármint nem a vízfelszinétől :lol: )annál melegebb.
Tavaly mikor voltunk Mátét alig lehetett kiszedni a vízből.Ha neki jó volt akkor neked is jó lesz 8)

málna2162

Hát megpróbálom leírni távirati stílusban a dolgokat, amik kiakasztanak.
1. házasság
már lassan azt sem tudom, minek vagyunk együtt. Annyit veszekszünk, de mindenen és nem látom, hogy javulna. Néha jobb egy kicsit, aztán bekattan és újra sz.r minden.
2. Tomi hisztis lett megint.
Mintha elekileg ki lenne bukva, de csak velünk csinálja. Napok óta 3 órákat tudok aludni folyamatosan, mert állandóan felébreszt.
3. munka
írtam, hogy rengeteg..., erre most félmunkaidőre kibérelt a régi cégem. Fele annyi idő alatt kell megcsinálnom, ami amúgyis sok volt. Kapok érte plussz pénzt, de azért sokat is kell dolgoznom...

Néha olyan érzésem van, hogy nem bírom. Aztán persze igen, de nagyon elfáradtam... Várom a nyaralást, de az sem az igazi, mivel Tomival nem lehet pihenni. Kettesben meg a férjem nem akart elmenni, mert nem akar költeni...
Igazából ez is bánt nagyon.
Vendég

Sziszi

:(
Sajnálom.
Ami kettőtöket, illet azt nektek kell rendezni.
1. házasság
már lassan azt sem tudom, minek vagyunk együtt. Annyit veszekszünk, de mindenen és nem látom, hogy javulna. Néha jobb egy kicsit, aztán bekattan és újra sz.r minden.
De ezt csak Te érzed így most,hogy fáradt vagy...vagy a párod is így gondolja.Lehet,hogy ezt megkellenne beszélnetek,nehogy tovább mérgesedjen a helyzet.

Tomi biztos érzi,hogy valami nincs remdben.Olyan okosak már ilyenkor ,olyanok mint egy nagyon érzékeny kis műszer.Miatta főleg tisztázni kéne.

Nem akarok se okoskodni,se hülyeségeket írni.
Én is voltam hasonló helyzetben még a jelenlegi kapcsolatom elött...Egy biztos érzi az ember,hogy a gond mennyire gond...van e ereje megoldani...de ahhoz két ember kell...
Mikor mentek nyaralni?Próbáljatok kikapcsolódni és egymással foglalkozni amikor nincs otthon Tomi.

Bocsi ha nem voltam túl pozitív... :oops:

málna2162

Sziszi sajnálom!!!!De ezek a dolgok olyanok,amik általában rajtatok állnak(főleg a férjeden)Ki kell egy kicsit engedni,vissza kell venni a tempóból,mert ha TI nem segítitek egymást,nem támogatjátok a másikat,akkor ki fogja!!A kisfiad is lehet,hogy megérzi bennetek a feszültséget és azért érzékenyebb ő is!!!
A munka....az legyen néha lesz@rva,mert ha nem lesz kinek dolgozni,akkor már késő...ti sem lesztek fiatalabbak és igenis tudni kell abbahagyni néha!!Szeressétek egymást és legyetek boldogok azzal,ami megadatott!!!!!!Van egy szép és egészséges gyereketek és ott vagytok egymásnak!!!Csak halkan kérdezem:nem frusztrálja a párodat egy kicsit az a gondolat,hogy nem jön össze a baba és lehet,hogy rajta is múlik???Mert ha igen,akkor ezt sürgősen meg kell beszélnetek!!!Bocs,ha hosszú lett és nem akartalak megbántani!!!!Puszi,remélem minden megoldódik majd!!!!!

Kép Kép
meli1118

Málna,

a múltkor Tomi távollétében 2-3 nap jól telt, aztán minden este és reggel is balhé volt. Mindenbe belekötött...

Mikor kérdezem, mi a baj, persze "semmi".
Nem tudom, hogy rendbe tudom-e hozni. Tudod mi sosem voltunk a mesébe illően, szépen élő páros. Mindig harcoltunk, de édes volt a kibékülés. Most kb 1 hete viszont nincs béke, ha igen kb. 3 percig tart.

Na, nem ragozom, ezt nekem kell megoldani.
Egyébként nem biztos, hogy így lesz másik gyerek, tegnap óta ezen rágódom.

Nem fogok jönni sűrűn a közeljövőben, úgyis megyünk szabira, meg talán már a céljaink sem azonosak...

Sz.
Vendég

Szisz,amit most mondtál,az már nagyon komoly....ha szeretitek egymást és együtt akarjátok leélni az életeteket,akkor nincs olyan,hogy nem közösek a céljaitok!!!Szerintem le kell ültetni és nekiszegezni a kérdést!Tominak apa kell,neked szerető férj és olyan nincs,hogy nem lehet megbeszélni!!!!!!!!Bocs,de kitört belőlem...

Kép Kép
meli1118

Sziszi

Azért ne ad fel ilyen gyorsan.Lehet,hogy a párod is csak fáradt,és kimerült.
Mentek nyaralni,pihiztek,együtt lesztek és a gondok is elmaradnak.Harcoljatok!!Már ne egymással ,hanem egymásért,a családért.

Kicsit úgy érzem,legalábbis abból amit írtál,hogy apa mindenbe beleköt,hogy Ő nem túl kompromisszum képes...
Ne hagyd rá,ha azt mondja :semmi...Rosszabb ha hallgat és magában őrlődik.
Remélem rendeződnek a dolgaitok.És azért gyere hozzánk!!

málna2162

Anyusziszi!
Első gondolatom az volt,hogy nem-e a sok munkádból indul ki ez az egész.Mármint hogy pl.fáradt vagy,mikor hazaérsz,és nincs annyi türelmed dolgokhoz.Persze ennek kicsit ellentmond,amit a férjedről írtál,hogy mikor megkérdezed mi a baj,azt mondja semmi.nem lehet,hogy több figyelmet szeretne részedről.Persze ennyi idősen már nem kéne kitalálósdít játszania veled,hanem meg kellene mondania,hogy mi a baja.
Abban én is biztos vagyok,Hogy Tomi ezeket a dolgokat érzi.Tényleg nagyon jó kis antennájuk van az ilyen dolgokhoz.
Mindenesetre először meg kéne beszélnetek a problémákat,és utána koncentrálni az új családtagra.Remélem sikerül megbeszélnetek.
És azt semmiképp se szeretnénk hogy itthagyj minket :D

KépKép
takido

Meli,
vele nem lehet beszélni. Ilyenkor közli, hogy szeret és úgyis együtt maradunk. Ennyivel elintézi és ne ragozzam már tovább, mert írtó unalmas...

Van jó hírem is.
Tominak vasárnap délelőtt óta nem kell pelus, csak alvásnál. Pisi állva WC-be vagy fánál, kaki pedig bilibe. Ugye milyen ügyes????
Nagy ovis lesz már :lol: :!: :!: :!:
Vendég

Lányok!

Ti kaptatok ilyen meghívót?

http://www.babanet.hu/talalkozo.htm

Mi lenne ha itt talcsiznánk????

A szégyenlősök továbbra is jöhetnek papírzacskóval a fejükön :lol: :wink:

málna2162

Látod,Sziszi,van jó dolog is mindenben!!!!!!Tomi nagyon ügyes és egyre ügyesebb lesz!!!Ti pedig örüljetek az élet "apró"örömeinek és szeressétek egymást!!Ez a legfontosabb!!!A szeretet!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Málna!
Mi is voltunk már 3x horvátba.Trogirba,Rab-szigeten,és tavaly Orebicen+hazafelé campingeztünk Zadaron.mindegyik rész nagyon tetszett,és persze szeretnénk majd újakat felfedezni.

Meli!
Szerintem is nyugodtan mehettek szeptemberbe.
Lehet,hogy egy hosszú hétvégére mi is le tudunk majd még ugrani akkor :D

KépKép
takido

Málna,én kaptam!!!!Nem tudom,de úgy rémlik,hogy arra hétvégére terveztük a Balcsit....de majd még átgondolom....lenne hozzá kedvem!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli

Igazad van!Ugyanezek a gondolatok jártak a fejemben.

Anyusziszi

Igen, Tominak az apja kell, neked meg a férjed!!

De jó!Én Mátét most a szabi alatt próbálom majd rávenni,hogy ne pelusozzunk.Néha olyan mint M.Jackson.Elkapja a pelust és rángatja... :lol: Szerintem már kényelmetlen neki.

Azért nem semmi a testem...
2 nappal hamarabb volt pé-m.Így két nappal hamarabb is jött meg a kis ribancpiroska... :twisted:
Azt hiszem a következő ciklusban nem fogok agyalni.

málna2162

Nem olyan niagarás még adolog csak rózsaszinezek...de a hőm meg most is 37,2 :!: :?:
:shock:

málna2162

Anyusziszi!
Szerintem ez tipikus férfi tulajdonság,hogy nem szeretnek beszélni a problémákról.Nem tudom mi okból,talán megvárják míg maguktól megoldódnak.?Mindenesetre a lelkizés nem az ő műfajuk.
Tomival kapcsolatban ez tényleg nagyon jó hír.nagyon ügyesek vagytok :D mert ugyebár ehhez egy ügyes anyuka,ill.apuka is kell :D

Málna!
Nem rossz ötlet,kivéve ha marad a kánikula.Meg ahogy nálunk alakulnak a programok :roll:

KépKép
takido

Én az agyalást nem tudom beszüntetni,de ovi-tesztet nem veszek az biztos,a hőmérőzés már standard.....a Jónás-grafikont meg most nyomtattam ki :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Málna!
Ez tényleg érdekes.Kíváncsian várom a fejleményeket.

KépKép
takido

Még a Jónásos oldalon olvastam egyszer,hogy annak akinek egybe esik a menstruációja a jónás napokkal, az ne számítson semmire abban a hónapban.Nekem áprilistól mostanáig mindig egybe esett.Most július 18 -tól írja aJónás napokat.Ha ma megjött akkor pont az utolsó napomon kezdődik.
Elvileg júliustól már nem esek egybe... :roll:

málna2162

Málna,nekem a Jónás most előbb jelőli a term.napokat,mint az összes többi kalkulátor....eddig fordítva volt....Jónás napokon most keményebben belehúzunk.... :oops: nem mintha eddig lustálkodtunk volna :cry:

Kép Kép
meli1118

Csajok,

megnéztem Jónást ( :lol: ) és nekem már júliusban is jól jelölte, de nem figyeltem... Köv. hónapban pont a balatoni nyaralás hetében jelöli a pé-t. Aug 2 - 5 között.

Lehet most állt be???
Málna, eddig nekem mindig pirire jelölt?!
Vendég

Sziszi,ez nagyon jó!!!!!Nyaralás,pihenés,Balaton,peteérés....kell még ennél több??????

Kép Kép
meli1118

Nekem nem esett egybe a pé.-m a jónással.

Anyusziszi!
Akkor mindent bele nyaralás során :D

Málna!
Akkor jónás szerint következő hónapban össze kell,hogy jöjjön. :D
Szerintem eddig is össze jöhetett volna,de hátha a jónás jobban tud valamit :D

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?