Új privát üzeneted érkezett!

Na nem a Kriszi Málna, hanem a gyümölcs málna :lol:

Mamen merre vagy? Rég voltál.

Candi segít Bütyike, sőt teszteli is a főztömet :lol: Jelzi ha valami nem tetszik neki. Mennyi esze van már most ugye?

Annakidején olvastam erről, hogy amit az anya nagyon kíván a terhessége alatt azt a kicsi is fogja szeretni, és ez fordítva is így van. Nálunk bejött a meglévő kettőnél.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Andi, most értem vissza az utazási irodából, befizettük az utat, nincs visszaút :D Jövünk :D

Gabi, én is nagyon szeretném, ha bekerülhetnék mellétek a trióba :D
Mit főzöl? Nekem is ki kellene találnom valami vacsinak valót, nem akarok megint hideget tenni apa elé, de ilyen hőségben a tűzhely mellett sincs nagyon kedvem a fazékban kavirgálni... :(

Bea, szerintem ha kedvesen megkéred, biztosan néz szívhangot a védőnéni - meg ha nem várnak rá túl sokan... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

[quote="muszkuru"]
írta:
muszkuru

Mit főzöl? Nekem is ki kellene találnom valami vacsinak valót, nem akarok megint hideget tenni apa elé, de ilyen hőségben a tűzhely mellett sincs nagyon kedvem a fazékban kavirgálni... :(

savanyú babot, füstölt sonkával. Az illata nem jött be ahogy főztem, de most eszem :lol: Én nagyon szeretem.
A kavirgálni szó nagyon tetszik nekem :lol: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[quote="kis_plutó"]A írta:kis_plutónnakidején olvastam erről, hogy amit az anya nagyon kíván a terhessége alatt azt a kicsi is fogja szeretni, és ez fordítva is így van. Nálunk bejött a meglévő kettőnél.

Az anyu velem állandóan paradicsomos káposztát kívánt és evett.
Hát engem 18 éves koromig már a gondolatára is kirázott a hideg, mostmár megeszem, de nem tartozik a kedvenceim közé :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

nem túl elegáns és elég snassz kaja :lol: ,és csak egy fogás...én tökfőzit csináltam,fasírt golyókkal.Az még hidegen is jó.Legalábbis nálunk bejön.

málna2162

A savanyú bab hogy készül? Ecettel?
Bocsánat a tudatlanságomért...
Sonka akad otthon, ha találok mellé valami tartalmasat, megvan a vacsi :D
Bár tényleg őlég póóórias fogás, de sajnos a Gundel nem szállít házhoz...

Musz

KépKép
muszkuru

Bocsi,itt vagyok ám :)

Azért bizonytalanodtam el,mert eddig a 12 hetes UH-on 12+2 napos voltam(pénteken).Rá 3 hétre mentem a nőgyógyimhoz,és az ő UH-os méretei alapján 15+5 napos voltam,pedig a 12 hetes uh-hoz számítva csak 15+1 napos lennék.Vagyis most nem tudom,hogy melyik az igaz.Ennek csak azért van jelentősége,mert ha a pé.napján vagy közelében van együttlét akkor fiú,ha pár nappal előtte akkor lány.És ez a két időpont pont megzavart.Mert ha a 12 hetes UH a jó,akkor szerintem lány,ha a 15 hetes,akkor megfiú.Nem tudom,hogy mennyire voltam értehtő?

KépKép
takido

Savanyúbab engem is érdekel!!!

Muszkuru
:lol:
De szerintem ott nem is főznek ilyen pórias ételt.Majd teszek fel képet a tálalásról...

málna2162

Most viszont elköszönök,megyünk a balcsira :D
Jók legyetek,és vigyázzatok magatokra.

KépKép
takido

Takido

:twisted: Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!
Pancsizz helyettünk is!!

málna2162

Na megjöttünk!!Magától ajánlotta fel a Csajszi,hogy megnézi a szivhangot!! :lol: De azért felkészitett rá,hogyha nem találj (mert csak a 20.hét után szokták nézni)ne ijedjek meg!!És megtalálta!!Szinte egyből!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon cuki kis szivhangja van,elég szapora (ami ilyenkor normális),de nagyon megvolt vele elégedve a NÉNI!!144-et ütött!!Aztán egy kicsit elmozgolódott,aztán,megint megtalálta.......................! :lol:

Kép
bea27

Szia Dóri, Jó pancsolást! :twisted:

Málna, nem tudom, hogy mit főznek ott, mert még nem voltam sosem!!!
Az alkalmazott férjem mégsohasevitteeel!!! :twisted:
Kíváncsian várom a tálalásos képeket, hátha tanulok valamit - hattyú szalvétából, meg ilyenek...

Musz

KépKép
muszkuru

Bea, örülök, hogy hallottad Óriáskát. Ezek szerint nagyon aranyos védőnénit találtál! :D
Jó gyorsan végeztetek, a szomszédban lakik a védőnéni? :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

20 perc gyalog!!Nincs olyan messze!!
Márcsak a találkozásunkat várom!!Vagyis a következő UH-át!(24.-ét)

Kép
bea27

Málna: :lol: és még a szomszédnak sem adtad át Mátét!
Muszkuru: pancsi-pancsi és már nincs sok hátra..... :mrgreen:
Én főzésem két napja kimerül a dinnye és a fetasajt felvágásában! Viszont fogyunk :D
Dóri: kellemes pancsit neked. 8)
Bea: de jó, ezek szerint rendes a védőnéni, ezt a slágert én is meghallgatnám... :D Tőle nem kérdezted a mozgást?
Plútó: Bütyi igen élelmes, tudja hogy kell meggyőzni Anyut, hogy mit adjon neki
Lassan elhúztam haza locsolni+vasalni...brrr...
Szép estét nektek!

Andi
candi

Candi!Megkaptad az smst?

Kép
bea27

Hát úgy tűnik, ma már lemaradok a savanyú babról, Gabi, ha visszatértél, mindenképpen kíváncsi vagyok a receptre, jól jön az máskor is.

Hazafelé meg brainstormingolok egy jó kis vacsiötletet :D

Kellemes estét mindenkinek!

Musz

KépKép
muszkuru

Megint este, mindenki mást csinál babanet helyett...

Én sem leszek sokáig, megyünk sziklakertbe ültetni még pár növénykét.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

És iiiiggeeennn, ez a 200. hozzászólásom :lol:

Már haladóbbbbb felhasználó leszek? Vagy csak 500 után?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Végre itthon, már éhes voltam :roll:
A menü megint melegszendvics ezúttal sonkával és sajttal. Ez nagyon fini :wink:

Savanyúbab, nem tudom ez a rendes neve, de sógornőm szakácsnő ő így hívja.
Tarkababból szoktam főzni, babérlevél, fokhagyma, ha megfő a bab akkor krumplit bele, majd csinálok egy nagyobb rántást, pirospaprika bele, tejföl kb. 2 ek. és tej.
Habarást nem teszek rá. Ez azért jó, mert ha hígabb sem baj, mert a krumplival elég laktató. a végén szoktam sózni. Ecetet nem rakok bele nálunk nem szereti a család, de a tejföltől kicsit savanykás lesz. :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló!!Megint senki??Plutó??Málna??Hoppá?? :roll:

Kép
bea27

Hello Bejja asszony, én itt vagyok

Kép

Kép

hoppá

Remélem nem sértődsz meg :lol:

Kép

Kép

hoppá

Nem vagyok Bejja asszony!! :x :x

Kép
bea27

Nem sértődök meg,nyugi!!Mi a helyzet???Jól vagy?

Kép
bea27

Mikor raksz fel képet a pocidról? Nagyot nőtt már? Ti szeretnétek tudni fiú lesz vagy lány? Bár tudod, szerintem úgyis pöcsös :wink: , Dórinak meg puncis :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jól vagyok, köszi. Remélem ti is :wink: Nagyon örülök az ingyi-ajándék utazásnak... Ránk fog férni, kikapcsolódunk, messze a munkahelyünktől...

Kép

Kép

hoppá

Apa kinyúlt,és nincs szivem felébreszteni!!Pedig IGÉRTEM neki egy romantikus fürdőzést!! :oops:
Még várok egy kicsit...........................!
Olyan éhségérzetem van!!Lehet,hogy terhes vagyok??
Ja!!Azt még nem is irtam,hogy 6 hét alatt 1kilót hiztam!!Próbálok vigyázni a vonalaimra!! :P

Kép
bea27

Hova mentek??Mallorca?Mikor indultok?Most,hogy irtad,eszembe jutott,ahogy közölte veled Apa,hogy mi a helyzet!!Te meg azthitted,hogy MÁSIK nő van a dologban!! 8)

Kép
bea27

Ti kertesházban laktok?Azért kérdezem,hogy-hogy birjátok ezeket a csúnya meleg éjszakákat??

Kép
bea27

Teljesen jó az az 1 kiló. Szerintem egyáltalán nem sok! Bár szerintem úgyis az utolsó trimeszterbe fogtok többet hízni.

Romantikus fürdőzés... Te ennek hívod :wink: ???

Kép

Kép

hoppá

Most nézem!A korongom szerint most 18 hetes vagyok!!Ez hülye!! :x És ráadásul a 40.hét Dec.8-ra esik!Na mindegy!Hagyom a kattogást a francba!Majd megszületik amikor Ő úgy gondolja!Ahogy a nődoki szokta mondani! :?

Kép
bea27

Ja!!De én max.10 kilót akarok hizni!Remélem menni fog! :?
Ja!!Együtt zuhanyoznánk hármasban!!Hát nem romantikus? :oops:

Kép
bea27

Igen, kertes házban lakunk. A meleg éjszakákat kibírjuk, mivel egész nap leengedett redőnynél hűtjük a lakást, így estére tök jó hideg. A nappaliban meg klímázunk a 31 éves alkalmazott férjemmel :wink:

Mallorcára megyünk, 2 hét múlva kedden reggel. A történet tényleg így volt, azt hittem nő van az ügyben. De kellemesen csalódtam...

Kép

Kép

hoppá

Én is vagyok!
Apa sokára jön még haza, akicsi meg 6 óráig aludt délután és este sem fog időben aludni :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ugye,milyen jó a memoriám? :wink:
Klima,mi??Meg a nagy gazdagság!! 8)
Én meg a kerti medencénkbe csobbanok eggyet! :wink:
De jó is lenne..........................!

Kép
bea27

Helló Plutó!!Minden rendben?

Kép
bea27

Azon gondolkodom,hogy jégkrémet egyek,vagy szendvicset mini kolbászkákkal??Most az egyszer paradicsom helyett ubival!Nagy dilemma! :oops:

Kép
bea27

Hoppá
és nekem mim lesz?
Én is én is szeretném tudni :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea nekem ezek közül egyiktől sem folyt össze a nyál a számban :oops: bocsi, úgyhogy én Rád hagyom a választást :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Megpróbálok ilyen szinnel irni!!Milyen??Lassan megyek,megtámadom a hütőt!!Nemnagyon szoktam 18:00után enni,de most az egyszer kivételt teszek!!

Kép
bea27

Nem is azért irtam,hogy összefusson a nyál bármelyikőtök szájában is!! :twisted: :twisted:

Kép
bea27

Bea amúgy minden oké :lol:
Talán ma a vacsorát is jobban eltaláltam, mert nem fáj a gyomrom :D
Viszont nagyon álomkóros vagyok :wink: ismerős ugye?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea, jó étvágyat. Ez a szín nekem pl. baromira zavarja a szememet, és nehezen olvasható. Ez az én vélemyényem.

Plutó, szerintem nálatok is pöcsös lesz a babó. De jó 8 hónap múlva kiderül. Remélem jegyzitek a jóslataimat :lol:

Kép

Kép

hoppá

Nem is irok legközelebb ilyennel!
Nekem mit is jósoltál??Bár én már tudom!!Illetve nemtudom,de TUTI fiú lesz!

Kép
bea27

Anyusziszi, hol vagy PÁROM? Legalábbis piri-párom... Megjött, nem jött??

Többiekkel mi van?

Kép

Kép

hoppá

[quote="bea27"][ írta:bea27color=cyan]Megpróbálok ilyen szinnel irni!!Milyen??Lassan megyek,megtámadom a hütőt!!Nemnagyon szoktam 18:00után enni,de most az egyszer kivételt teszek!![/color]

Bea ne haragudj meg de ezt a színt hanyagold légyszi. Ezt az egy mondatot kb. 5 percig tartott elolvasni :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én a mai napig minden délután alszom egy órácskát!!Régen ezt nem tehettem volna meg,mert akkor nemtudtam volna normálisan aludni éjszaka!!Bezzeg most.........................!
Mi volt a vacsi?Én direkt nem eszek sosem főttet,mert akkor SEM tudok jól aludni!!
Na tessék!!Elment Apa fürdeni!! :cry:
Úgy szúr a baloldalt a hasam!!Biztos nvöget a baba!!

Kép
bea27

Bea, az előbb írtam, tuttti fiú, Kata-boszorkány szerint.
Privi visszaküldve.

Kép

Kép

hoppá

Nekem is irtad??Bocsi!Észre sem vettem!!És ez a szin??

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?