Sziasztok!
Olyan jó sokat írtam és eltűnt
Most már kicsit rövidebbre fogom magam, későre jár.
Megfőztem holnapra az ebédet, azért vagyok még fent, kedves férjem ma is túlhajtotta magát. Paprikás krumplit csináltam, Erikáéknál múltkor annyira ízlett, hogy azóta azt akarok enni, hát most eljött az alkalom.
Voltunk ma orvosnál, kapott háromfajta gyógyszert, úgyhogy a gyógyulás útjára léptünk, nem tudom, hogy csütörtökig meggyógyul-e, nagyon szeretnénk menni, de ha nem, akkor nem akarunk senkit sem megfertőzni.
Nagyon hullámzó a kedve, enni sem akar, még a kedvenc kajáját sem, úgyhogy minden falatnak örülök. Annyira tudom őt sajnálni, de nagyon mérges leszek rá, amikor nem engedi hogy kiporszívózzam az orrát, tudom, hogy sokkal jobb lesz neki, csak ő nem hiszi el nekem, annyira sír, hogy mire befejezem, szinte kezdhetjük előről...
Képzeljétek el, a váróban udvarolt egy 5 év körüli kisfiúnak! A budapesti váróban is ugyanezt csinálta! Korán kezdi a kiscsaj
ÁGI:
Kitartás a vizsgálatig! Én is aggódnék, hogyan tudnám egy órán keresztül nyugalmi állapotban tartani a gyereket, nem lesz könnyű dolgot, de talán játékokkal el tudod terelni a figyelmét.
Tetszenek a fényképeket, főleg az a kép, amelyiken bebugyolálva hozzád bújik és kíváncsian néz körbe, hogy akkor most lesz hidegzuhany, vagy sem
EDIT:
Gratulálunk Olivérnek, hamarosan a többiek is követni fogják (gondolom én), ha rájönnek, hogy micsoda rosszaságokat lehet így csinálni. Virág mostanában a konyhaszekrény rámolja ki, főleg a salátáskanál és a kisfazék tetszik neki.
LIVIA:
Nem akarlak "elkeseríteni", de ha elkezd menni, akkor sem lesz könnyebb dolgod
Még veszélyesebb, mintha "csak" mászna. Én általában akkor kapok f
rászt, mikor észreveszem, hogy elfelejtettem bezárni a kertbe vezető lépcsőnél lévő kiskaput, és Virág éppen kint van a ház és a kerítés között. Akkor rohanok egy sort. Ki kell nyitnom, ha Virág alszik, hogy a kutya le tudjon menni a helyére, viszont gyorsan be kell csuknom, ha felébredt.
ANGIKA:
Akkor Julcsi nagyon jól tűrte a "hercehurcát", aranyos lehetett, ahogy ott kajabál
Most már megyek, nem azt mondom, hogy sok a dolgom, de egy nagyon fontos (tente) van
Amint tudok, jövök!
Sziasztok