Sziasztok lányok/fiúk!
Gondoltam, mielőtt elutazunk Debrecenbe, írok nektek pár sort
Igazából semmi különös nincs velünk, végre mától szabin vagyok, és 07.24-ig nem dolgozom
Ezt már nagyon vártam! Cserébe tegnap este 10-re értem haza
Mától újra szedem a Norcolutot, és ha a sors is úgy akarja, akkor lehet, hogy 08.09-e körül mehetek HSG-re. A gond már csak annyi, hogy a dokim mondta (Jahn F. kórház), hogy nem tud bíztatót mondani, mivel ő akkor pont szabin lesz, ezért ajánlotta az apukáját, aki szintén ott nődoki, hogy hívjam fel 9-én, és van némi esély, hogy kapok azokra a napokra időpontot. De mondta, hogy inkább úgy tervezzek, hogy majd csak szeptemberben, a köv. ciklusnál.
Amúgy a 79. cn-nál járok!
Tök durva! Kicsit félek, hogy mi lesz, ha majd a gyógyitól megjön - szerintem, a Niagara megint megtalál.
Hát igazából ennyi. Nem történik semmi extra velünk, sokat dolgozunk, de majd most a nyaralás alatt kipihenjük magunkat, és feltöltődünk.
Minden kismaminak mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++ Igazán gyönyörűséges a táblázat ennyi szivecskével!!
Csak így tovább!
Tibo,
sajnálom
De meglátod, legközelebb már a ti nevetek mellett is ott fog dobogni a szivecske!
Kriszti,
lehet, hogy kb. egyidőben kezdjük majd a stimut?
Jó lenne!!!
Chesti drága,
bár lehet, hogy már nem olvasod addig, de nagyon jó utat kívánok Nektek (az első hármasban történő úthoz
)!!!
Legyetek jók, nyaralás után jelentkezem!
Millió puszi mindenkinek!!!