Új privát üzeneted érkezett!

Hát nem megy ez nekem. Megpróbáltam feltenni a ticker-emet, de nem akarja. Tud valaki segíteni, hogy kell???

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ki tud nekem arról infót adni,hogy hol tudok a babmozgásról olvasni??Esetleg itt a babaneten?? :?:

Kép
bea27

Bocs!!Babamozgás akart lenni!! :x

Kép
bea27

Candi!
Érdekelne a dolog,bár a férjemnek nagyon Görögo.felé húz a szíve,de hátha egy jó ajánlattal meg lehetne győzni.

Bea!
Mire gondolsz egész pontosan?

KépKép
takido

Hoppá!
Hol akadtál el a tickerrel?

KépKép
takido

sziasztok!
nemsokára jövök, remélem akkor is lesz itt valaki

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na akkor itt vagyok, de egyedül, illetve nem is annyira egyedül :wink: Krisztikével és Bütyikével együtt :wink:

Zsizsik Eszternek mielőbbi gyógyulást. Lehet, hogy én vagyok kicsit informálatlan, de ez a skarlát milyen jellegű betegség? Ez is kiütéssel jár?

Sziszi a héten Adrika sincs itthon, de úgy hiányzik... Naponta kétszer beszélünk telefonon :wink: , olyan jó hallani a hangját. Már lennt vannak tesómék is, és mondja, hogy szokott vigyázni Danira :wink: ennek nagyon örülök, hiába na ő már 8 éves lesz, mire meglesz Bütyike.

Meli a frankfurti levest én is szeretem. Én ma gombás (erdei gombával) zöldborsólevest főztem két tányérral ettem belőle :roll: olyan jól esett. Utána aludtam két órát, és a töklecsót csak utána küldtem le. :wink:

Bea azt nem tudom hol lehet ovasni a babmozgásról, de kérdezz nyugodtan, hátha mi anyukák is tudunk segíteni.
Ja, nekem az első babám a 18. héten mozdult meg először. Először olyan érzés, mintha buborékok durranának ki a hasadban. :lol: nem tudom máshoz hasonlítani.

Vikike, örülök, hogy minden rendben veletek.

Én csütörtökre terveztem az orvost, de állítólag a héten szabadaságon van. azért majd holnap rákérdezek.

Bocsánat, hogy mindenkinek nem írok külön. Puszi mindenkinek:Gabi és Bütyike 6+1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na, látom tényleg nincs már itt senki Kép
Jót tett a délutáni alvás, most nem vagyok olyan álomkóros. Viszont nagyon jó ez az új sorozat :wink:
na, jó éjszakát mindenkinek!
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello, a snugglepie.com-ról próbáltam letölteni, de akárhonnan jó lenne. Szinte csak én vagyok ilyen "kopasz-csupasz". Nálatok ott van fénykép + ticker, vagy csak ticker, nálam meg semmi.

Na megyek zuhizni, aztán csicsika.

jó éjt mindenkinek

Kép

Kép

hoppá

[quote="kis_plutó"]M írta:kis_plutóeli
http:// www.lilypie.com
create Baby days ( 2.)
Tyring To conceive (utolsó)
itt már be tudod írni a mensit, és a ciklushosszt
A középső kódot (Bbc kod) jelölöd ki
végül pedig kikeresed a profilnál az aláírást, és oda beilleszted a kijelölt vonalzódat, majd mented :wink:

Kata,ezt nekem is Gabi tanította,szerintem próbáld meg innen!!!!

Kép Kép
meli1118

Szóval akkor jó reggelt mindenkinek!!!!Képzeljétek,milyen remek éjszakánk volt!!!!Már elaludtunk korán,fél 10 körül,arra ébredek 11 körül,hogy a drágám rohan ki a fürdőbe és mossa a szemeit és szipog.....felkelek,megnézem,azt mondta,hogy olyan,mintha apró kések lennének a szemhéja alatt és belülről szurkálnák a szemeit!Ilyennek még nem láttam,sírt fájdalmában :cry: na, 11-kor átsétáltunk a szomszédba(patika)és a gyógyszerész-ügyeletestől vettünk szemcseppet és Ca-pezsgőtablettát,gondoltam,allergia....de nem javult semmitől...Mondta,hogy aludjak nyugodtan,ő átmegy a nappaliba,hogy ne zavarjon engem,meg amúgy is melege van,ott hűvösebb van....úgyhogy külön töltöttük az éjszaka hátralevő részét....de nekem olyan rossz volt,annyira akartam segíteni és semmit sem tehettem.....azt hiszem,ha gyerekem lesz kicsit edzenem kell magam,mert engem jobban megvisel majd egy ilyen dolog....nem bírom nézni,hogy szenved és akarok segíteni,de nem tudok.....

Reggelre viszont helyrejött,elment hajnalban dolgozni,vagy a kálcium tette rendbe,vagy csak kikönnyezte,ami belement(azt mondta,lehet,hogy az arckrémet izzadta bele a szemébe)..
Bocs,hogy ilyen hosszú voltam!!!!Mindenkinek szép napot,ma nem leszek,mert visszük kórházba kivizsgálásra Kálmán nagyiját,csak este jövünk haza!!!!Vigyázzatok magatokra!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Meli mi is jártunk már így a párommal. Igaz ő hegesztett maszk nélkül, és éjszaka mentünk az ügyeletre. Amúgy ha nyers krumplikarikát teszel ruhazsepibe és azt rá a szemre, az ilyenkor csodákra képes :wink:

Olyan pocsék éjszakám volt..
este provánszikrémesmelegszendvicset vacsoráztam, amit normál állapotban sem bír a gyomrom, ill. az epém vacsorára, mert paprikás. Na nagyon fájt tőle egész éjszaka a gyomrom, ráadásul a kicsi éjszaka átjött közénk aludni. :( Nem volt helyem, most meg a derekamat tornáztatom :roll:
ennyi volt a panaszkodás :wink:

Mindenkinek szép napot!
Gabi és Bütyike 6+2

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Gyorsan írok amíg Máté alszik!

Meli

Szerencsére nem az anyagi szintentartáson van főleg a hangsúly,( jaj,most sznob voltam :roll: :lol: )hanem azon ,hogy engem zavar és flusztráltnak érzem magam ,hogy apa keres én meg nem.Ha lesz lehetőségem távmunkára akkor "megyek" dolgozni.Rendesen bevagyok jelentve a céghez,az után kapom most a gyedet.De igazából nem sokra megyek azzal,hogy magas a bruttóm.A gyed is maximalizálva van.A fizetésem 70 %-át,vagy max.bruttó 80.e kaphataok.Na én az utóbbiba tartozom mert a 70% -om magasabb lenne.Szóval az nettó ~ 63e.- Augusztustól meg 25e.-
A következő gyereknél meg ha jól tudom a bruttó 80e.- -ból számítják a gyedet.Na ezért kéne dolgoznom,hogy ne abból kapjam.
Apa nem nagyon leleksedik a dologért,szerinte nekem most az a dolgom,hogy itthon legyek a gyerekkel,és nem az,hogy dolgozzam.
Régen is, és most is közös kasszán vagyunk.De azért jó volt,hogy nem kellett mindig pénzt kérni...már nagyon zavar

Bea

Én tegnap voltam,csak te sosem olvasol vissza. :twisted: Pedig raktam képeket is.

Hoppá

A profilodba az aláíráshoz kell bemásolni a kódot.

Kis_plutó

Ezt nem értem,ha egyébként sem bírja a gyomrod akkor most minek szadizod magad :!: :?: :roll:
Mátét én már csak egy bodyban fektetem le.Azóta jól alszik.

Azt hiszem ez a hónap nem volt az enyém...

Kép

Csináltam tesztet de semmi.Na mind1,majd a következő hónapban :wink:

málna2162

Málna
nem akartam én szadizni a gyomromat, de nagyon megkívántm, és jól is esett, a következmény kevésbé :roll:

Na megyek virágokat locsolni, míg nincs annyira meleg

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt nektek!

Málna: hőd még fennt van, sőt..... még ne temessük a dolgot! :roll:
Plútó: ma könnyű ebéd után nagy alvás és már minden okés is lesz
Bütyi csak jelezte, hogy ezt nem kellett volna, de a leves jöhet! :wink: Ti nem mentek Adri után?
Meli: nem lehetett szegénynek egy leányálom, nálam is van ilyen mostanában én a huzatnak tudom be,nem légkondizik sokat a kocsiban, vagy nincs nagyon sokat letekert ablakkal? Ilyenkor a műkönny sokat segít, csak rendszeresen kell cseppenteni. Problémamentes napot kívánok neketek :!:
Dóri, Kata: kicsit később ha lesz időm küldök privit, abban leírom a részleteket, jó??!!
Bea: találtál már valami infót? Hogy vagy mindig?
Na dolgozom, míg ilyen hüvöske van, jövök később!

Andi
candi

Jó reggelt!

Én csendben elvéreztem. Illetve olyan furcsa, mert csak barnázok, szombat óta, de igazi vad piri sehol. Nem is görcsölök, és nagyon kis mennyiséget produkáltam csak. Úgyhogy ma reggel nagy bátran csináltam egy tesztet, de persze a nagy semmi...

Meli, csak hogy tőlem is legyen tanácsotok :wink: : kamillateás filtert leforrázva, lehűtve a szemre, a kamillának nagyon jó gyulladáscsökkentő, és nyugtató hatása van.
Nem lehet, hogy kötőhártyagyulladása lett? Az jár ilyen tünetekkel :?

Gabi, nálunk apa nem bírja a paprikát, a héját nem tudja megemészteni a gyomra, de néha ő is elcsábul... Aztán persze az utóhatás sem marad el...
Nem lehet, hogy te is a héjára vagy érzékeny? Akkor a házi megoldású paprikakrém a megoldás. Én egyszer csináltam neki, forrázás és dinsztelés (vagy hogy hívják) után lehúztam a héját, és abból csináltam házilag a krémet (a neten találtam a receptet), jó lett, de iszonyú pepecs...

Én is locsoltam tegnap este, 8*fordultam a 10 literes kannával, amíg mindegyik erkélynövény jóllakott. Mostanában kétnaponta kell locsolni. És mivel annyi eszünk nem volt, hogy az erkélyre is kérjünk vízkiállást, így a konyhából hurcolom 10 literenként a vizet. Klassz... :evil:

Málna, olyat nem lehet, hogy megegyeztek apával, hogy minden hó elején automatikusan ad "háztartáspénzt"? És akkor nem kell kérni? (ami szerintem amúgy nem olyan gáz)
Anyuéknál így működik immáron 30 éve. Ja, és év elején vannak a "komoly" tárgyalások, amikor megbeszélik az inflációkövető emelést :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok

HÚÚÚÚÚÚÚÚ
kukáztam.Előszegtem a tegnap reggeli tesztemet.de azon nem jött át a tesztcsík...viszont a main halványan ott van...most néztem...a mamaneten azt olvastam,hogy a terhesség korai szakaszában akár órákkal később jöhet elő...
Nem élem bele magam...majd esetleg reggel vagy pénteken csimálok mégegyet,attól függ,hogy áll a hőm.

Muszkuru

Nálam itt érzelmi oldalon van a baj.Remélem hamar kismami leszel és akkor átérzed :wink:

málna2162

Málna, ez fantasztikus! :D :D :D
Én sem értettem, hogy miért temetted a hónapot ilyen hővel, de itt a megerősítés is :D
Tüneteid vannak?

Musz

KépKép
muszkuru

Semmi.csak fönt van a hőm.De azért ne kiabáljuk el a dolgot.Én nem élem bele magam.A tesztet fél 7 kor csináltam.Azt nem tudom mikor jött át a teszt csík.De a 10 percen túl volt az tuti.Mondjuk erre a tesztre nincs ráírva,hogy mennyi idő után értékelhetetlen az eredmény.Lehet hogy vaklárma az egész.nagyon nagyon halvány

málna2162

Sziasztok!

Már kezdtem aggódni,hogy mindenkinek rossz éjszakája volt.

Málna!
Nagyon örülök neked :D 13 DPO-n még nem is csoda,hogy halványan és jóval később jelenik meg a csík.
Ha már Bea kérdésénél tartunk,te mikor érezted először,hogy Máté megmozdult?

Meli!
Jobbulást a párodnak,remélhetőleg "csak" belement valami a szemébe,és már nem lesz semmi gond :D

Kis_Plutó!
Mostmár tudod,hogy ilyet legközelebb nem ehetsz.Én ugyanezt eljátszottam a banánnal.Nekem attól ég a gyomrom,és tudtam is,de az oviba olyan jóizűen ették a gyerekek :roll:

Candi!
Persze,jó lesz úgy.Várom :D

Muszkuru!
Sajnálom,bár akkor lehet,hogy mégse lesz piri a dologból,hanem valami egészen más
Kép
Ez a locsolás "kellemes" elfoglaltság lehet.

KépKép
takido

Rajta van.10 perc után a teszt nem értékelhető.Sebaj :D Majd megláti :wink:

málna2162

Takido

A 18.hét körül éreztem előszőr valami furcsát.Először nem gondoltam ,hogy az a baba,de amikor már mindenap éreztem akkor már biztos voltam benne.Főleg este és éjszaka volt nagyon aktív.

málna2162

Málna!
Azért én bizom bennee :D
Nálatok sem látszik a tickerem?Nem tudom mi történt vele :?:

KépKép
takido

De látszik: X ez...
Köszi :wink:

málna2162

Akkor úgy látszik a 18.hét körül mozdul meg szinte mindenkinek :D

KépKép
takido

Málna:türelem , pénteken már jobban fog látszódni, addig meg csöndben drukk!!!
Dóri: nálam is szép x látszik, megijedt a ticker, hogy 16. hetet kell mutatnia :mrgreen:

Andi
candi

Candi!
lehet,hogy tényleg az a baja,de rajtam nem fog ki :D

KépKép
takido

Takido

Méred még a hődet?

Candi
:wink: Köszi

málna2162

Málna!
Már nem.Max.1 hónapban 1x.37 körül van,vagy 1,2 tizeddel feljebb.

KépKép
takido

Nekem most 37.3 :shock:

málna2162

Hello csajok,

remélem pocakok és szemek már megnyugodtak az éjszaka után :wink:

Málna, szerintem isteni szép a görbéd! És a teszt... Ne temesd el azt a hónapot egyáltalán!!! Meglátjuk, mi lesz, drukkolok.

Nálam ma kéne jelentkeznie pirinek, de semmi jele, fájdogál a hasam, meg a cickóim, más nincs.

Hadd "dicsekedjek" egy kicsit: apa főnöke ma rábólintott az utazásunkra, úgyhogy eddig azt intéztem: Mallorcáramegyünk :!: :!: Én olyan boldog vagyok!! Július 25-től nélkülözlek sajna benneteket augusztus 1-ig!!

Én látom mindenkinek a tickerét. Hogy mondjuk ezt normális szóval magyarul? Kérdezem én, az angoltanár :lol:

Muszkuru, a kicsi barnázás nem egyenlő a mensivel!!!! Lehet, hogy a beágyazódás tüneteit látod :wink:

Kép

Kép

hoppá

Málna!
Ez több mint bíztató :D

Hoppá!
De jó lesz nektek,remélem addig az is kiderül,hogy babát vársz,és ünnepelhettek minden nap Mallorcán.
Most azért látod már a tickerem,mert csináltam egy újat :D

KépKép
takido

Azt hiszem elmegyek a gyógyszertárba...Vezsek egy pár tesztet,úgysem bírom ki.

Mi sem leszünk július 31-augusztus 14-ig.

málna2162

Mi aug 1-8 között utazunk, előtte és utána 1-1 napot még szabin leszek.

Málna, gyere hozzám, nálam halomban állnak a tesztek, apa mondta a múltkor, hogy akár már drogériát is nyithatnék, annyi van, sőt többféle is, választhatsz :D

Kata, Mallorca nagyon jó hely, tudod, sós víz, stb :D
Én is abban bízom, hogy a Barna még nem Piri, de már ez az ötödik napom így.
Tulajdonképpen fogalmam sincs, mi ez...
De mivel friss és jó hormoneredményeim vannak, csak megmaradok :wink: :D

Dóri, rövid ideig láttam a stickereded, tetszett is (direkt kék :?: :wink: ), de most újra eltűnt :shock:
Sőt én mostmár senkiét sem látom... (a sajátom sem kivétel)

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok csajok!

Visszaolvasgattam egy keveset.....

Malna,
Drukk ezerrel...........

Muszkuru,
Neked is drukk, lehet hogy beagyazodas ha nem volt piri!

Kis-pluto,
Vigyaz magadra meg Butyikere :) NO Paprika!

Takido,
En latom a vonalzod.....szep jegviragos :) Ebben a melegben jo hussito erzest kelt :lol:

Bocsi hogy nem irok mindenkinek, de legyen mindenkinek szep napja!

Malna javitanal a tablaba legyszi: mensi Juli 7. Koszi

Kép
icus

Icus: ott is ilyen nagy a meleg?
Muszkuru: nálad is várjuk ki a végét, hátha pozitív dolog ez a barna. :wink:
Málna: akkor nagy szatyorral menjél a gysztárba és olyan 2 csíkosakat kérj, legfeljebb majd szétosztogatod a maradékot köztünk! :D
Hoppá: Akkor végleg eldőlt nyaralás helye, biztos csuda jól fogjátok érezni magatokat, főleg, ha .......drukk.
Dóri: nagyon szép az új vonalzód is, tényleg üdítő! :wink:
Plútó: akkor lesz holnap orvos? Hol vagy?

Andi
candi

Helló Csajok!Málna!!Csak nem???? :D :D :D :D

Kép
bea27

Bea

Vettem tesztet de csak reggel vagy pénteken vetem rá magam.Ha kibirom addig.Ha a hőm fent marad akkor lehet megcsinálom reggel

málna2162

Emléxel,hogy nekem is azt ajánlottátok,hogy birjam ki az egy hetet?Mert nekem sem mutatott semmit,mégis már terhes voltam! :wink: És PONT rá egy hétre mutatta ki!! :lol: A vonalzód azt mutatja,hogy 3 nap múlva csináld!Jól látom?Ha meg is csinálod reggel,akkor mindenképp az első pisiből csináld!Kioktatlak itt,pedig Te már tapasztalt ANYUKA vagy!! :oops:

Kép
bea27

Candi!!Hol vagy??
Meli??
Dórit már nem is kérdezem,mert Ő nem olyan otthonülős lett,mint Én!! 8) Megyek,megmosom a hajam,aztán lassan indulunk a Védőnőhöz! :?
Úgy csináltatnék egy szivhang vizsgálatot vele!!Hogy megnyugodjak,hogy minden rendben van a babával!!Vigyek neki "kenőpénzt",HÁTHA??Mert ugye ezt csak a 20.hét után szokták csinálni!(Mármint a szivhangot!)Ugye?De én már 4 hete nem hallottam a baba felől semmit!Egészen a 19.hétig! :( És az 6 hét,akárhogy is számolom!! :x

Kép
bea27

Igen ,még 3 nap.lehet hogy kibekkelem.A reggeli hőmérőzések úgyis a mérvadók.

Szívhang vizsgálatot nem a nőgyógyász csinál?Legalábbis nálunk itt a FALUBAN a védőnőnek szerintem a vérnyomásmérőn kívűl semmilyen más műszere nincs.Az is múlt századi :lol:
Nekem az orvos nézett mindig szívhangot.

málna2162

Mi amikor legútóbb voltunk a védőnőnél,akkor az előttem levő nőnek nézte éppen a szivhangot!Olyan jellegzetes a hangja,amiko ráteszik,mintha valaki egy széket húzna a földön! :lol:
Megkérdeztem,hogy nekem nem lehetne-eeeeee!!De zatmondta,hogy csak a 20.éttől (vagy után!)Már nem emléxem!!Na mentem hajat mosni,és a nap barátnőmmel megszárittatom!!ISMÉT!!Igy nem lesz szálkás!! :lol:

Kép
bea27

Szia Bea!
Itt vagyok,nem tünök el ám mindig,csak közbe teszek veszek,meg főztem egy kis borsólevest.
Kíváncsi vagyok mit mond majd a védőnő.aszért próbálkozz be nála,hátha.Nézz bánatosan,biztos megsajnál :D
Tegnap vettetek valamit Anyukáddal?

Candi!
Téliesítettem a tickerem,ha már Tünci-bogár úgyis decemberbe szülteik.
Persze nem bánnám,ha a régi is visszajönne,már megszerettem :D
Ha minden igaz megjött a privi :D

KépKép
takido

Candi!
Ment a válasz :D

KépKép
takido

Dóri: én is válaszoltam.
Ez a kék szín nagyon szép, kíváncsi vagyok Tünci esetében mit fog jelenteni,az évszakot, vagy ......? :wink:

Andi
candi

Arra én is nagyon kíváncsi vagyok.Igaz jelenlegi állás szerint nem fogjuk megkérdezni.
kolléganőm szerint kislány lesz.Titokban megjegyzem,hogy szerintem is.Bár a legutóbbi UH elbizonytalanított.

KépKép
takido

Miért mit láttál gyanúsnak utoljára?

Andi
candi

Takido

99%-os bizonyossággal kb.a 26.hét után lehet megállapítani a baba nemét.Addigra szállnak le kis tojások a herezacsiba,addig az Uh-n nem nagyon lehet megkülönböztetni.
Most még semmit nem lát az orvos sem.Mi bizonytalanított el?!

málna2162

Itt vagyok :lol: de csak egy kicsit.
Igen elvileg holnap mennék orvoshoz, de állítólag szabin van. Majd reggel felhívom a rendelőt.
Viszont utána legközelebb csak két hét mulva hétfőn tudok menni, akkor telibe 8 hetes leszek. Szerintetek, az még nem késő ugye?

Bizony a paprika a paradicsom és a málna mellé egyenlőre feketelistára került. Eddig ezektől voltam beteg....

Na mennem kell főzni, utána meg dolgozni, majd este jövök.

Málna, Muszkuru nagyon szorítok nektek, hogy párjaim legyetek :wink:

Gabi és Bütyike 6+2

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi: mitől lenne későn, legalább már az Uh is mutatni fogja. Egyébként meg minden rendben van nálad, nincs miért aggódni.
Málna is feketelistára került :shock:
Jó főzőcskézést, így könnyű, ha Bütyike segít :wink:

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?