Gigi!
Bemásolom azt amikor megtudtam és megírtam a lányoknak a jó hírt már biztos nem tudonám így leírni mert valahogy ezek az érzések alakulnak akkor sokkal intenzívebb volt.
Kedves topiktársaim!
Én vagyok az a szerencsés akinek sikerült a negyedik lombikja a hírt még magam sem tudom felfogni elhinni barátkozom a gondolattal hogy négy éves álom vált valóra.
Leírom az elmúlt hetek eseményeit mert ahogy már azt megszoktuk nekünk lombikosoknak aztán kijut a "jóból".
Először is remélem nem bántottam meg senkit azzal hogy végülis rossz volt a gépem utána meg nem mertem babonából semmit írni így a háttérből olvastalak és durkkoltam nektek. Remélem ezt megértitek, hisz mindig szerettem szeretek itt lenni sok jót kaptam tőletek az elmút nehéz években.
Szóval a történetem úgy kezdötött hogy fogigátló majd jött a supre majd az első uh-n össz vissz 3 petesejtett látott az én Drága orvosom mire én sírva mentem a szobájába hogy eddig mindig több volt most mi van így hogy lesz az egész????? Csak a rosszat láttam majd ő mondta jó sok petesejt kell türeltetlen vagyok emeljük az adatot, az emelés eredményeképpen láttunk 5 petesejtet persze még mindig kevésnek tartottam mert szerettem volna blaszto embirokat visszakapni, de beletörödtem ez van. Majd leszívás előtt pár nappal jött a nátha a torokgyuszi sírtam itthon, hogy ez nem lehet igaz.
Majd közben ismerkedtemmeg Harcimókussal aki innentől fogta a kezem és vitt a boldogság felé vezető úton. Mondta ez még jól is jöhet ez a kis baci a szerezetem ezzel foglalkozik majd nem a babákkal.
Leszívás megvolt 7 petesejt lett, drukk hegyek mentek a manóknak hogy ügyik legyenek majd 5 lett belőle amiből háramt hoztunk haza. Az összes lombikunk alatt ők voltak a legszebbek az orovok szerint. Smile
Aztán jött a kemény időszak itthon, bár most szépen elfoglaltam magam majd megbeszéltük hogy a 11. napon pénteken megyek Harcimókushoz vérvételre mert hétvégén nem volt hétfőig meg én nem bírtam volna ki.
Aztán reggel megyek wc-re 11. nap (23-án) és mit látok jön belőlem vér. Két órás sírás hogy mi milyen szerencsétlenek vagyunk ........
Majd mondja a párom irány vérvétel mondom én nem megyek az biztos, mégegyszer nem akarom hallani azt hogy sajnálom......
Erre mondom neki van itt ez a Káalis teszti igaz mindenki mindig azt mondja hogy nem megbízható, stb. de megcsinálom ha csont negatív nem megyünk ha pozitív vagy van valami megyünk.
pisilés belemártom semmi, pár perc és mintha valami rohanok a páromhoz (utolsó szalmaszálként kapaszkodva abba a halovány csíkomba) hogy ő mit lát erre ő két csíkot akkor ismét sírás zokogáz mi van. Harcimókust hívtam azonnal mondta azonnal menjek vérételre ott is csináltunk még egy tesztet az is csont pozitív.
Levette a vért egy óra györtrelmes várakozás a váróban közben morzsoltam a zsebkendőbe csomagolt két zebrámat és kb. 10 percenként néztem ott van-e még a csík.
Majd Harcimókus közölte a jó hírt sírtam és azt se tudtam hova legyek az örömtől. A práom is annyira boldog volt annyira megkönnyebültünk, de aggasztott a vérzés.
Aztán arra mondták az utro marta ki ott ment a dolgokat ma már jobb a helyeztem is.
Hát ennyi a történetem és kívánom hogy mindenki tudjon erőt meríteni, mert én sem hittem el hogy igenis van ilyen hogy háromszor semmi és negyedikre ott vannak léteznek.
A kedvenc mondatom tegnap óta Harcimókus szava TE NAGYON TERHES VAGY!!!!! 439 a HCG a 11. napon.
Boldogok vagyunk remélem minden rendben lesz végig és étényleg megvalósul az álom.
Köszönöm nektek azt a sok jót amit kaptam tőletek és csak azt kívánom hogy mindenkinek minél előbb jöjjön el ez a csodálatos élmény az életében.